Találatok a következő kifejezésre: Pontosan mit a kineziológus, (1 db)

Pontosan mit csinál a kineziológus, és hogyan gyógyít?

Legjobb válasz: Szia! A kineziológus izomteszteléssel megnézi a negativ és pozitiv érzelmi töltésedet. Nem kell semmit sem csinálni csak a karodat enyhén kinyujtani és a kineziológus kérdéseket tesz fel és Te adod meg a válaszokat a karod izmain keresztül. Egy táblázat segitségével megállapitja, hogy melyik negativ érzelemmel kell foglalkozni/pl. bûntudat vagy félelem/ és ezt megbeszélitek. Én 2 éve járok egy kineziologushoz, pánikbetegségem miatt, és elmondhatom hogy abba tudtam hagyni a gyógyszerek szedését és jól érzem magam. Ahova én járok ott 1 óra a kezelés. Én eddig mindegyiket végig sirtam, de ez a jó. Igy tudtam megszabadulni a felgyülemlett stressztõl. Tudom ajánlani, próbáld ki. Bár 1 alkalom általában nem elég.

Szia! A kineziológus izomteszteléssel megnézi a negativ és pozitiv érzelmi töltésedet. Nem kell semmit sem csinálni csak a karodat enyhén kinyujtani és a kineziológus kérdéseket tesz fel és Te adod meg a válaszokat a karod izmain keresztül. Egy táblázat segitségével megállapitja, hogy melyik negativ érzelemmel kell foglalkozni/pl. bûntudat vagy félelem/ és ezt megbeszélitek. Én 2 éve járok egy kineziologushoz, pánikbetegségem miatt, és elmondhatom hogy abba tudtam hagyni a gyógyszerek szedését és jól érzem magam. Ahova én járok ott 1 óra a kezelés. Én eddig mindegyiket végig sirtam, de ez a jó. Igy tudtam megszabadulni a felgyülemlett stressztõl. Tudom ajánlani, próbáld ki. Bár 1 alkalom általában nem elég.
Én is járok kineziológushoz. Akkor kezdtem igazán hinni a kezelésben amikor 1 kezelés után teljesen megszüntette a mensim körüli tüneteket. Tudni kell, hogy amikor megjött mindig rosszul voltam, erõs görcsök hányinger, fejfájás. Mára mindez megszünt. Idõben vissza kellett menni a legelsõ mensimhez és azt beszéltük meg, onnan hoztam a félelmet ami késõbb ezeket a tüneteket okozta. Születésünk elõttrõl is túl sok fájdalmat és félelmet hordozunk magunkban ami kihat mostani életünkre. Ezek feloldásában segit a kineziológus.

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Colon hydroterápia Nyíregyházán?

Tudtok Nyh-n ajánlani olyan orvost aki foglalkozik colon hidroterápiás kezeléssel? Interneten csak Dr. Szőke Katalint találtam aki egyszerűen elérhetetlen, már többször próbáltam hívni.
Érdekelnek a tapasztalataitok is, ha részt vetttetek már ilyen kezelésen.

0

Köldök pircingtől hízás.16 évesen 170cm és 65-67kg voltam. Most 20 évesen 170cm és 98 kg vagyok.16 évesen lett pircingem, és állítólag olyan akupunktúrás pontot találhat el amit hízás követ. Ez igaz?

10

Szedett mar valaki porckopasra chondroitin, glucosamin tartalmu kapszulat?

A kerdesem az lenne voltak mellekhatasok?

8

Tüdőgyulladásra milyen gyógynövény/természetes gyógymód van még?

Kakukkfű, svédkeserű, martilapu, ökörfarkkóró, lándzsás utifű, és még?

7

Napi 3-4 pohár cickafarkfű tea káros? Vagy mellékhatása lehet? Milyen?

4

Tudtok-e valami hathatós gyógyítást nyakmerevedésre (elalvás miatt)?

Piszokul fáj minden mozdulat.

5

Pénteken este beütöttem a lábfejemet és a fáj a kis lábujjam! Eltörhetett? Menjek el vele sebészetre!

eltörhetett a kis lábujjam,m amikor beütöttem a fotel aljába?

2

Vital Group vizsgálat megbízható?

Hivatalos vagyok jövő hétre egy Vital Group rendezvényre, meghívót küldtek, azt mondták, képalkotó eljárásos vizsgálatot csinálnak, ami alapján megállapítható, van-e valamilyen eltérés, rosszindulatú elváltozás, érrendszeri probléma, stb. a testben. Viszont reggeltől délig tart, puccos helyet bérelnek, és nem lehet elmenni közben. Nem tudok ott lenni öt órán keresztül, és az eredményért vissza sem lehet menni. Nekem picit gyanús, hogy valami mlm-cuccos vagy hasonló dologról van szó. Egy sima szűrővizsgálat azért egészen más lenne. Nem tudom, megéri-e elmenni, ha hülyeség, nem vennék ki fél nap szabit, ha viszont tényleg hasznos vizsgálat, akkor igen. Valakinek van tapasztalata?

7

Ajurvedaval kapcsolatban milyen statisztikák vannak?

Ha valaki tud küldjön nekem linket!

0

Ilyen esettben milyen feladatokat szokott csináltatni a gyógytornász?

Ha valakinek ún. spina biffidája /nyitott gyerince van/

1

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!