Találatok a következő kifejezésre: Pontosan milyen papírok szükségesek (3 db)

Megmondaná valaki hogy pontosan milyen papírok szükségesek ahhoz hogy egy használtautót tudjak venni Hollandiában?

El?re is köszönöm a válaszokat!

Legjobb válasz: Euró feliratú papírok!

Euró feliratú papírok!

PONTOSAN milyen papirok szükségesek Romániából Horvátorszagba tervezet utazas soran?

az interneten sok minden kering és nm tudom pontosan eldönteti, hogy akkor ez most, hogy is van

Legjobb válasz: Mivel Horvátország nem schengeni állam és nem szomszédosak, ezért útlevél kell oda, személyi nem elég (ha erre irányult a kérdés).

Mivel Horvátország nem schengeni állam és nem szomszédosak, ezért útlevél kell oda, személyi nem elég (ha erre irányult a kérdés).
Magyar állampolgároknak elég a személyi, román állampolgároknak szerintem sem.

Pontosan milyen (hivatalos) papírok szükségesek a szüléshez bevinni a kórházban?

Legjobb válasz: Szia.Elõször is a kiskönyved, tb kártyád, személyid, lakcím kártya, az útolsó leleteidet, én mondjuk az összes leletemet viszem.Nekem már megvannak a nyomtatványok, a családi pótlékhoz, és az anyasági támogatásról, én azt is viszem hogy ha a gyermek megkapja a születési anyakönyvi kivonatot, a párom tudjon intézkedni.Remélem mindent le írtam. Könnyû szülést nektek. 40 hetes kismama

Szia.Elõször is a kiskönyved, tb kártyád, személyid, lakcím kártya, az útolsó leleteidet, én mondjuk az összes leletemet viszem.Nekem már megvannak a nyomtatványok, a családi pótlékhoz, és az anyasági támogatásról, én azt is viszem hogy ha a gyermek megkapja a születési anyakönyvi kivonatot, a párom tudjon intézkedni.Remélem mindent le írtam. Könnyû szülést nektek. 40 hetes kismama
Hogyha nem vagytok házasok akkor az önkormányzaton intézett apasági nyilatkozatot, nehogy a te nevedre anyakönyvezzék...sok utána a macera.
A kérdező hozzászólása: Köszi a gyors választ.Neked is könnyü szülést:)
Ha meg házasok vagytok, akkor 300 napnál nem régibb házassági anyakönyvi kivonat. Még annyi, hogy az összes leleted vidd be egy kis mappába, nekem jól jött!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!