Találatok a következő kifejezésre: Pontosan milyen papírok (18 db)

A valasi papirokat (keresetlevel, stb) szemelyesen kell leadni a birosagon vagy levelben is el lehet kuldeni? Es pontosan milyen papirokat illetve hany peldanyban kell beadnom?

Legjobb válasz: Szia! Levélben is beadhatod a papírokat. 3 példányban kell kitölteni, amiben leírod pontosan a tényállást. Házassági anyakönyvi kivonatot csatolni kell, illetve ha van gyermek, a születési anyakönyvi kivonatát is.

Szia! Levélben is beadhatod a papírokat. 3 példányban kell kitölteni, amiben leírod pontosan a tényállást. Házassági anyakönyvi kivonatot csatolni kell, illetve ha van gyermek, a születési anyakönyvi kivonatát is.
Szia! A papírokat postán is el lehet küldeni, de mindenképpen tértivevényesen add fel. Hogy milyen papírokat kell küldeni, azt itt találod: http://www.magyarorszag.hu/allampolgar/ugyek/csalad/felbont2.. Azt, hogy hány példányban kell küldeni, az adott Bíróság portálján a nyomtatványok között megtalálod. Én szerintem jobb személyesen intézni, mert ha van gyermek akkor eredetiben kérik a születési anyakönyvi kivonatot és félõ, hogy eltûnik. Remélem tudtam segíteni. Szép napot!
A kérdező hozzászólása: Nagyon szepen koszonom a segitsegeteket! Ma adtam le a papirokat a birosagon. Ha ezzel tudok segiteni masoknak, leirom az en esetem: nincs gyerek, kozos megegyezeses a valas. 4 peldanyban kellett mindent beadnom (kereseti level, megegyezes) amihez csatolnom kellett a hazassagi anyakonyvi kivonatot. Az illetekbelyeget pedig a birosagon ragasztottak ra az "eredeti" keresetlevelre. Ennyi. Remelem, ezzel tudok segiteni masoknak, akik most esnek bele ebbe a helyzetbe.

Megmondaná valaki hogy pontosan milyen papírok szükségesek ahhoz hogy egy használtautót tudjak venni Hollandiában?

El?re is köszönöm a válaszokat!

Legjobb válasz: Euró feliratú papírok!

Euró feliratú papírok!


PONTOSAN milyen papirok szükségesek Romániából Horvátorszagba tervezet utazas soran?

az interneten sok minden kering és nm tudom pontosan eldönteti, hogy akkor ez most, hogy is van

Legjobb válasz: Mivel Horvátország nem schengeni állam és nem szomszédosak, ezért útlevél kell oda, személyi nem elég (ha erre irányult a kérdés).

Mivel Horvátország nem schengeni állam és nem szomszédosak, ezért útlevél kell oda, személyi nem elég (ha erre irányult a kérdés).
Magyar állampolgároknak elég a személyi, román állampolgároknak szerintem sem.

Housing benefit igenylesehez pontosan milyen papirokra lesz szuksegunk?

Legjobb válasz: Köszönöm,ez a válasz tökéletes :)))

A kérdező hozzászólása: Köszönöm, ez a válasz tökéletes :) ))
A kérdező hozzászólása: Köszi.

Nemrég olvastam, hogy a Vodafone-hoz besétálva kb 10k-ért független lesz a telóm 3 nap alatt. Ez egész pontosan hogy megy, milyen papírokat kell bevinnem? (nem első tulaj vagyok, a telefon szűz, nem jailbreakelt, papírjai megvannak)

Legjobb válasz: Hogy milyen papír kell nem tudom, de a vodafone-bban csak akkor függetlenítenek ha a mobil vodafone függõ, de a vodafone-tól a legnehezebb szabadulni. Ragaszkodó társaság...

Hogy milyen papír kell nem tudom, de a vodafone-bban csak akkor függetlenítenek ha a mobil vodafone függõ, de a vodafone-tól a legnehezebb szabadulni. Ragaszkodó társaság...

Mit jelent az orvosi papíron a kéztrémor, romberg bizonytalan valamint: a májf. , neurológia, EKG co? Pontosan milyen vizsgálatok ezek vér vizelet vagy mi? A májf-nél az alkoholt nézik?

Legjobb válasz: kéztrémor=kézremegés, májfunkció,ekg=szív, van ott még több minden azon a papíron gondolom. A májnál nyilván azt nézik megnagyobbodott e vagy ilyesmi és ennek állapota rosszabodhat ha valaki pl hosszabb ideje alkoholizál.

kéztrémor=kézremegés, májfunkció, ekg=szív, van ott még több minden azon a papíron gondolom. A májnál nyilván azt nézik megnagyobbodott e vagy ilyesmi és ennek állapota rosszabodhat ha valaki pl hosszabb ideje alkoholizál.
Csak kiegészítem, amit az elõzõ válaszadó írt: a Romberg-teszt az egyensúlyérzéket vizsgálja, ha ez bizonytalan, akkor imbolyogsz/szédülsz. A májfunkciós vizsgálatnál a májenzimeket nézik, ha ezek emelkedettek, az alkohol- v. gyógyszerfüggõségre utalhat. Alapesetben nem nézik az alkoholt, hanem ezzel az enzimszinteket mérik. A neurológia magyarul ideggyógyászat, ami az idegek, idegpályák épségét, esetleges sérüléseit vizsgálja (tehát nem elmebeteg, akit ide küldenek!). A májfunkciót vérbõl nézik, a neurológia "normál" orvosi vizsgálat, sétálnia és különbözõ gyakorlatokat kell végigcsinálnia majd a betegnek, pl. az orrát megérintenie becsukott szemmel, stb. Az egyes refelexeket ellazított testhelyzetben is nézi az orvos úgy, hogy egy kis kalapácsserû eszközzel ráüt az ínra (teljesen fájdalommentes a vizsgálat és nem tart sokáig). Az EKG-nál kis elektródákat raknak a tested különbözõ pontjaira (mellkason elektródák, csuklón és bokán végtagelevezetéses csipesz). Ezt követõen vagy nyugodtan le kell feküdnöd, vagy terheléses EKG során a vizsgáló utasításai szerint valamilyen mozgást kell végezned.
Kez remeges lehet Pajzsmirigy tultengestol is * Grave's betegseg), azzal altalaban a pulzus if felmegy es sokaknal az alvas is problemas

Egyetemi jelentkezésnél árvaság igazolására (mindkét szülõm halott, 23 éves vagyok) milyen papírokat fogadnak el? A felvi.hu-n írnak errõl és pontosan olyan okiratot töltöttem fel amit ott kérnek, de mégse fogadták el.

Van valaki olyan aki esetleg így jelentkezett és elfogadták neki a papírokat?

Legjobb válasz: Árvaságért már nem jár többletpont. Nincs a felsoroltak közt, és az oldal alján jelölik is, hogy kihúzták a listából. [link]

Árvaságért már nem jár többletpont. Nincs a felsoroltak közt, és az oldal alján jelölik is, hogy kihúzták a listából. [link]
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a gyors választ!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!