Találatok a következő kifejezésre: Pontosan mikor menni (37 db)

27 hetes vagyok, mennem kell ellenanyag szürésre, eddig nem nézték még, ez pontosan mit jelent? Illetve éhgyomorra kell mennem?

Legjobb válasz: 2x csinálnak ellenanyagszûrést. Az elsõt nekem a legelsõ vérvétel alkalmával csinálták (akkor több mindent levettek egyszerre). A másodiknál, kifejezetten ellenanyagszûrésre mentem (nem volt mellette más vizsgálat) és nem kellett éhgyomorra mennem.

2x csinálnak ellenanyagszûrést. Az elsõt nekem a legelsõ vérvétel alkalmával csinálták (akkor több mindent levettek egyszerre). A másodiknál, kifejezetten ellenanyagszûrésre mentem (nem volt mellette más vizsgálat) és nem kellett éhgyomorra mennem.
Én 29 hetes vagyok, és már a második ellenanyagszûrésem volt(nekem ARH- a vércsoportom)Én éhgyomorra mentem, mert vérképet is csináltak.Azért kell megnézni nehogy ellenanyagot termelj a baba ellen.
Szia! igen, az ellenanyagot nézik ahogy elõttem írták, de sztem már nézték neked is, nem ez lesz az elsõ. Nekem akkor nézték elõszõr mikor a vércsoportot határozzák meg, nézd meg azon a lapon sztem ott van, h negatív, ami jó! Gondolom, ha pozítiv lett volna szól a doki és akkor sûrûbben nézik.Nekem legalábbis igy volt, nekem pozítiv volt már az elsõ is.Most filozom, h éhgyomorra kell e menni, úgy emlékszem, h nem, mert nem cukrot néznek! De a védõnõ biztos jobban tudja, ill. remélem ír neked olyan aki tuti benne. Minden jót!!
a cukortehelésre is éhgyomorra kell menni, és az elsõ szuri után meginni 2dl tejet egy zsemlével, és utánna kell egy óra mulva visszamenni elsõ válaszadó(29 hkm)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm Lányok!Most néztem meg tényleg volt már egy ilyen vérvételem , még az elsõ nagy vérvételnél nézték, negativ lett.Akkor úgy emlékszem hogy éhgyomorra mentem, az az igazság most kértem még egy pajzsmirigy hormont is hogy nézzék, meg, igy akkor az a legegyszerübb ha éhgyomorra megyek majd újra.Boldog babavárást kivánok Mindenkinek!
Közben kiderült a válasz a kérdésedre :) Ellenanyagot az elsõ vérvételnél is néznek, nekem a furcsa csak az, hogy van akinél ez a terhesség legelején megtörténik ( 6-7. héten ), van akinél jóval késõbb. Nekem pl csak a 16. héten volt vérvétel. Elõtte csak a kombinált miatt volt, de ott mást néztek. A biztonság kedvéért szerintem is inkább jobb az éhgyomor. Menj korán reggel, és szólj hogy kismama vagy, majdnem mindenhol soron kívül fogadnak :) Boldog babavárást, 23 hetes kismama
RH-negatív vagyok, elsõ baba, nekem a 10. hét környékén néztek ellenanyagot és aztóta sem!!Furcsa! 32 hetes kismama

A terhesség első heteiben a gyakori vizelés pontosan mit takar? Milyen sűrűn kell menni?

Legjobb válasz: Ez is attól függ,h. mennyit iszol de észre fogod venni,h. alig pisilsz ki valamit és te meg úgy érezted,h. nagyon kell. Szóval sztem alapvetõen nem pisilsz többet csak sokkal gyakrabban mert ránehezedik a növekvõ méhed majd késõbb a baba. Én 34 hetes vagyok de rengeteget megyek a Wc-re, nem számoltam még soha,h. hányszor. Éjszaka kb. 2x-3x ki kell mennem.

Ez is attól függ, h. mennyit iszol de észre fogod venni, h. alig pisilsz ki valamit és te meg úgy érezted, h. nagyon kell. Szóval sztem alapvetõen nem pisilsz többet csak sokkal gyakrabban mert ránehezedik a növekvõ méhed majd késõbb a baba. Én 34 hetes vagyok de rengeteget megyek a Wc-re, nem számoltam még soha, h. hányszor. Éjszaka kb. 2x-3x ki kell mennem.
Szia, Változó, volt olyan nap, hogy porzott a vesém, és 6*voltam 1óra alatt, volt, hogy 5-6liter folyadék csak este egyszerre távozott... Amúgy átlagosan 3-4-5*többet megyünk...
Nekem nem volt oly gyakori.Inkább úgy tûnt fel elõször, hogy este is fel kell kelni...Aztán már napközben is többet jártam, de mindíg változó volt, hogy mennyi idõközönként.Volt hogy 40 percenként, de volt hogy több órát is kibírtam.A 12. hét felé kezdett elmúlni nekem. 14 hetes pocis

Pontosan mikor kell menni AFP-re? Ha már betöltöttem a 16. hetet, vagy előtte?

Legjobb válasz: Amikor betöltötted a 16. hetet, akkor kell menni.

Amikor betöltötted a 16. hetet, akkor kell menni.
Nekünk a 16. héten kellett menni amikor még csak éppen töltöttük a 16. hetet, de ne aggódj a dokik idõben szoktak küldeni.
Én pénteken töltöm a 16. hetet, csak utána lehet afp vizsgálatra menni (jövõ héten)
nekem 16 hét 4 naposan volt, tehát ha betöltötted akkor kell menni.
Én is pénteken törtöm a 16. hetet és nekem a jövõ hétre adtak idõpontot.
Általában betöltött 16. héten szoktak menni. Viszont a papírra 15-18 hetes kor van írva, amivel a laborba küldenek majd. Szóval javítanék az elõttem írtakkal: betöltött 15.hét. (és ezért a mondatomért hajrá lepontozók!!) Hozzáteszem, engem 15 hetesen (aznap töltöttem) küldtek el AFP-re.

A 18. heti genetikai uh-on pontosan mit néznek illetve mérnek a babán? Teli hólyaggal kell menni? Igyak egy kis kólát előtte, hogy mozgékonyabb legyen? Hátha megmutatja mi van a lába között.

Legjobb válasz: Megnézik hogy egészséges e.Fej,combcsont,haskörfögat ,magzatviz,méhlepény,ilyesmiket néznek.Attól is függ hol csináltatod,kórházakban ált 2 perc alatt lezavarják:-(Viszont nekem ott mondták meg hogy kislányom lesz,amit már azóta 3szor megerõsitettek.29hetes kismami

Megnézik hogy egészséges e.Fej, combcsont, haskörfögat , magzatviz, méhlepény, ilyesmiket néznek.Attól is függ hol csináltatod, kórházakban ált 2 perc alatt lezavarják:-(Viszont nekem ott mondták meg hogy kislányom lesz, amit már azóta 3szor megerõsitettek.29hetes kismami
A babád méreteit fogják megnézni, gerince folymatos e, van e gyomor mûködése, vese mûködése, szívhangja, magzatvíz stb semmi különösre nem kell számítanod. Nekem nem kellett tele hólyaggal menni, semmi ilyennel nem foglalkoztak. Bár nálunk az orvos minden uh vizsgáalt alkalmával megnézett rajta mindent, szóval semmivel sem különbözött egy átlagos uh.tól.Ebben az idõben, ha szerencsétek van, már megmutataja magát, hogy mi lesz. Boldog babavárást!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!Délre kell mennem, majd utána megírom, hogy sikerült e meglátni mi van a lába között:)
Szia!Nekem is csak lemérték a kötelezõ dolgokat!Nem nézték meg egyik szervét se!Én 22 hetesen voltam 4d uh és ott mindent megmutogattak és elmagyaráztak!A kórházba kb.2 percet voltam bent!Nekem nem akarta megmutatni, hogy mi van a lábaközt 18 hetesen, de 22 hetesen már nem volt szégyellõs!Kislány!:-)Majd írd meg, hogy mi volt!Remélem nem fogja eltakarni magát!:-)23 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! Rendes volt a dokim, megmért mindent és nézte a szervek fejlõdését is:) Annyira aranyos volt a baba, szó szerint úgy emelte a kezét mintha integetett volna. Még a doki is meglepõdött. A párom majdnem elsírta magát..... eddig úgy néz ki hogy kislány, de a doki nem merte 100%ra mondani. Talán......

Ha a párom titokban szeretné megkérni a kezem szóval nem tudok róla hogy pontosan mikor de azt mondta nem is szereté elmondani akkor én hogy fogom megvenni a gyűrűt vagy ez hogy szokott menni Mindenkinél így van ez?

Legjobb válasz: a gyûrût õ fogja megvenni titokban. legalábbis a mi idõnkben még így volt 7 évvel ezelõtt. vagy azóta mindenki megveszi magának ??:-))))

a gyûrût õ fogja megvenni titokban. legalábbis a mi idõnkben még így volt 7 évvel ezelõtt. vagy azóta mindenki megveszi magának ??:-))))
nálunk s férjem gemkapocsból hajtogatott egy gyûrût, ezzel kérte meg a kezem, persze volt köré minden szép, letérdelt stb. (de gyönyörû volt az a nap!), majd utána közösem mentünk el az ékszerészhez és kiválasztottuk a gyûrûket magunknak. (sima karikagyûrûnk van, kövesrõl nálunk szó sem volt építkezés miatti pénz híján. :-/ , de megvagyok nélküle :-) )
A kérdező hozzászólása: ez nagyon kedves volt .köszi a választ:) :) :)
Így van, a párod veszi meg mindkettõt. Nálunk én rendeztem a gyûrû dolgát (én vagyok a fiú), de nem meglepi volt, hanem közösen hosszan válogattuk, megvitattuk, kinek mi tetszik, és elkészíttettük a számunkra legszebbet. Az eljegyzéskor húztuk fel egymás ujjára, be is voltam parázva rendesen.:) ) Ez augusztusban volt, nagy meleg egész nap, a melegtõl persze kissé kitágultak az ujjaink, nekem még jó volt, de az övé sehogy sem akart felcsúszni.:) ) Zavaromban jól felrántottam az ujjára, de õ is be volt ijedve, és semmit nem vett észre a kínzásomból.:D Szóval neked nincs más dolgod, mint ülni egész nap, várni és ábrándozni, hogy mikor is fog majd jól meglepni.:)
A férfi kéri meg a nõ kezét, és a férfi veszi meg mindkét gyûrût. Neked ezzel nem kell foglalkoznod.
A köves gyûrû amerikában szokás. nálunk ha megszeretné kérni a párod a kezed akkor karikagyûrût fog venni. S magának is és neked is.
neked nem kell gyürüt venni. az eljegyzés azt jelenti hogy a férfi szerelme zálogául egy köves gyürüt ad a nönek, és mikor össze hßazasodnak arany karika gyürüt cserélnek. mivel sokan elööb kigondolják az esküvö dátumát mielött férfi megkérné a kezét, ezért leginkább egy családi esemény áz eljegyzés ahol a család össze ül megbeszélni az esküvö részleteit, így sokan karikagyürüt vesznek csak. szóval ha a párod szeretné megkérni a kezed de meglepetésnek akarja, akkor ö már megvette a gyürüt vagy egyedül fogja megvenni. ennek nem kell karika gyürünek lennie.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm így kicsit világosabb felénk legalábbis így szokás:) csak azt nem tudtam hogy ki veszi kinek és hogy :S:S:S
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat!! hasznosak voltak de akkor neki egyáltalán nem lesz semmilyen gyûrûje?? mert egyik barátnõmnek meg a pasijának közös eljegyzési gyûrûjük van hogy hogyan vették meg azt nem tudom:S
Felénk általában szokás az eljegyzési = koves = kísérogyuru, ezzel kérik meg a lányt, aztán ha úgy dontenek, vesznek kozosen karikagyuruket: az eskuvoig a bal kézen hordjuk, az eskuvo után pedig a jobb kézen. Mi is így csináltuk, mikor a karikagyuruket felhuztuk, akkor volt egy családi ebéd. De vannak, akik karikagyurut csak az eskuvore vesznek, addig csak a menyasszonynak van koves gyuruje. Vagy az sincs:)
ezt ugyan nem kérdezted, de ha szétmegy a parti, akkor a lány visszaadja az ékszert

Együtt szeretnénk menni. Pontosan mikor lesz?

Az asszony azt mondta, hogy együtt szeretné átélni a világvégét velem. Pontosan mikor lesz, hogy fogni tudja közben a kezem? Nulla órakor, vagy reggel 7- kor?

Legjobb válasz: Az egyetlen lehetõség a túlélésre, ha megkéritek egy barátotokat, hogy valami forgalmas helyen tetõtõl talpig szigszalagozzon titeket egy lámpaoszlophoz. A legjobb, ha egymással szemben álltok, köztetek meg az oszlop.

Az egyetlen lehetõség a túlélésre, ha megkéritek egy barátotokat, hogy valami forgalmas helyen tetõtõl talpig szigszalagozzon titeket egy lámpaoszlophoz. A legjobb, ha egymással szemben álltok, köztetek meg az oszlop.
A legjobb lesz ha egymással ölelkezve, és összeragasztva szikszalaggal, hogy utána mikor jövünk ne kelljen annyit bajlódni a katonáinknak elvinni titeket a vágóhídra ahol aztán feldolgozunk titeket. Raptoid És Plejád Alakulat (RÉPA) vezetõsége.
Ó, elnézést kedves humanoid kolléga, el is felejtettem mondani, hogy mikorra várható az invázió: Kb. hajnali 25 órakor lesz, mert akkor sikerül a féregjátot megnyitni a Nibiru, a Szíriusz, a Jupiter, és a Nap gravitációjának segítségével.
NAAAGYON
Jönni fognak a reptoidok az intergalaktikus vibrátoraikat letesztelni rajtatok. Nagyon romantikus lesz!
egész pontosan:http://vilagvege.zxq.net/ :) ))
szerintem már most kössétek össze magatokat, ne egyetek, ne igyatok, semmit..fõleg ne gyere fel netre hülye kérdéseket feltenni..asszonyt se engedd géphez...
A maja naptár 13:00-kor jár le.
Szerintem jegyezzétek majd el egymás Raptor Jézus reptoid fõpappal!
Gondolom az asszony nem akar egy harmadikat is bevonni, mármint egy lámpaoszlopot. Maradjanak csak szépen otthon, és bújjanak össze reggel az ágyban, azután ha mégsem lesz semmi, mehetnek dolgozni.
Valahol azt olvastam, hogy orosz idõ szerint de 10 órakor, tehát nálunk reggel 6 óra tájban, így átélhetitek együtt az ágyban, szex közben lesz talán a legkellemesebb. :-)
Sajnos, rossz hírem van:a világvége 2012.12.21-én elmarad, ennek oka: http://index.hu/tudomany/2012/10/25/a_majak_utodai_szerint_n..

Szeretnénk menni a családdal a tengerre, de valamikor most kellene megjöjjön, de nem akar. Sosem napra pontos. Mit tehetnék?

valahogy el?re lehet hozni természetes módon?

Legjobb válasz: de nem szeretném olyan feszülten tölteni a kirándulást. és nem is használtam még tampont soha, nem igazán bízok benne...

A kérdező hozzászólása: de nem szeretném olyan feszülten tölteni a kirándulást. és nem is használtam még tampont soha, nem igazán bízok benne...
A kérdező hozzászólása: 18 vagyok amúgy.
tampon
Nem, sajnos elfogadni kell kérdezõ, hogy a nõi lét ciklusosan mûködik, amit a neuroendokrin rendszer befolyásol. Tengerben lehet tamponnal fürdeni, vegyél applikátorosat, azt feltenni is nagyon könnyû.
ANno én is tengerpart miatt használtam elõször.... Ha nem megy, akkor feküdj hanyatt, úgy könnyebb, aztán majd hozzászoksz. De ne félj...több milliárd nõ használ, meg jön ki egy gyerek is belõle, ami sokkal nagyobb, legyél logikus, ne a paráidra adj :)

Idén fogom kijárni az alapsulit és olyan suliba szeretnék menni, ahol könyvelést is oktatnak. A könyvelő pontosan mit csinál? Sajnos elég tájékozatlan vagyok még.

Persze majd valami tanárt v. tanácsadót fel fogok keresni, de kíváncsi vagyok a véleményetekre.( az ún. banki melóra is kíváncsi lennék:)) Köszi:D

Legjobb válasz: ja még annyi hogy nagyon nagyon kell oda a matek vagy csak alapból kell?:))

A kérdező hozzászólása: ja még annyi hogy nagyon nagyon kell oda a matek vagy csak alapból kell?:) )
A kérdező hozzászólása: a kamatszûmítûs meg az ilyeneket tudom, szorzás, osztás megy, csak azt nem tudom, hogy ha kell számolni valamit, akkor mit?
Az általánost vagy a gimit fogod most kijárni?
Egyébként ahhoz hogy mérlegképes könyvelõ legyél, el kell végezned egy legalább BA szintû közgazdasági diplomát adó Fõiskolát, utána mehetsz Mérlegképes könyvelõi tanfolyamra, vagy el kell végezned a BGF vagy a Corvinus megfelelõ szakját.

A 12. heti genetikai uh-ra pontosan mikor kell menni?

A 11. és a 12. hét között? (11+1, stb.) vagy a 12. és a 13. hét között? (12+1, stb) Ti mikor voltatok? 8 hetes ikres km.

Legjobb válasz: A betöltött 12. hét után, tehát 12+1, 12+2... stb.

A betöltött 12. hét után, tehát 12+1, 12+2... stb.
11+1-tõl 13+0-ig. Én 12+2 hetesen voltam.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! :)
Én 13+1 hetesen voltam, de a mért adatok alapján akkor már 13+4 hetes voltam.
Bármikor a betöltött 12. hét után...nekem pl. az uh szerinti 14+4 naposan csinálták anno, pedig genetikai vizsgálathoz is kellett (mintavétel). A dokik gépében benne vannak a referenciaadatok, így mindig pontosan ki tudja számolni a mért eredmények alapján a dolgokat. Tehát, ha csupán a 13-14. hétre kapsz idõpontot, az se lesz gond :)

Pontosan mikor kell vagy hány évesen kell nögyogyázhoz menni? (13 vagyok)

Legjobb válasz: rendellenes menzesz rendellenes hüvelyi folyás esetén elsõ szex elõtt!!! ha élsz szexuális életet, akkor évente egyszer rákszûrésre

rendellenes menzesz rendellenes hüvelyi folyás esetén elsõ szex elõtt!!! ha élsz szexuális életet, akkor évente egyszer rákszûrésre
ja, ez teoretikus, 13 évesen remélem, még nem szexelsz és nem is készülsz rá mostanában

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!