Találatok a következő kifejezésre: Pontosan mikor egy nőnek peteérése A (1 db)

Pontosan mikor van egy nőnek peteérése? A menses első napját is bele kell számolni vagy nem?

Nagyon szeretnénk már kisbabát - igaz még csak 2 hónapja "próbálkozunk" - de szeretnék biztosra menni! :)

Legjobb válasz: Ajánlom figyelmedbe a www.babatervezok.otthona.net oldalat, ott egyszerûen világosan le van írva hogy hogy kell pontosítani a peteérést. Amúgy igen, a menses elsõ napját is bele kell számolni. A peterésé mindig a soron következõ menstruáció elõtt kb. 12-16 nappal elõtte következik be.

Ajánlom figyelmedbe a http://www.babatervezok.otthona.net oldalat, ott egyszerûen világosan le van írva hogy hogy kell pontosítani a peteérést. Amúgy igen, a menses elsõ napját is bele kell számolni. A peterésé mindig a soron következõ menstruáció elõtt kb. 12-16 nappal elõtte következik be.
Szia! Én februárban vettem ovu tesztet és a 13.napon pozitivat mutatott, akkor volt peteérésem. Tudom Neked is ajánlani, probáld ki. Azóta kiderült, hogy 5 hetes terhes vagyok. Sok sikert!
Szia! A mensi elsõ napját is bele kell számolni igen. Általában a 14. napon, de ez nem mindenkinél van így. Valakinek elõbb, valakinek késõbb egy pár nappal. Milyen hosszú a ciklusod? Mérd a hõdet, azon látszik. Amikor leesik a hõd akkor van peteérésed. Utána általában fokozatosan vagy hirtelen megemelkedik a hõd. Ezen felül ekkor van tojásfeh. szerû nyálka is. Nekem nagyon szúrkált a petefészkem, mind a két oldalon amikor peteérésem volt. Figyeld ezeket. Ha viszont nincs peteérésed, akkor nem árt elmenni a dokihoz, ha babát szeretnél, õ tud segíteni. Én most várom, hogy ne jöjjön meg! :) Szorítok neked és figyeld magad!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Nem mérem a hõt, mert nekem az nem jön be, mert ovlastam, hogy legalább 6 órát kell aludni, ami nálam nem mindig jön be! Elvileg csütörtökön kell hogy megjöjjön, de remélem nem fog! Amúgy a ciklusom 29 napos szokott lenni! Szorítsatok! Ha van valami jelzek!
A kérdező hozzászólása: Ha terhes vagyok milyennek kell lennie a reggeli hõm-nek?

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

A spermabankokban különválasztják rasszok szerint a donorokat?

Sokat gondolkodtam már ezen. Ha egy nő/pár gyermeket akar, akkor gondolom, nem mindegy, hogy milyennek születik.

3

TSH értékem 2, 21. Lehetséges ezzel teherbe esni?

7

Mit jelent ez a kód: >5.8 IU/1?

Hétfőn voltan sebészetnél és nőgyógyászaton, mert begyulladt a petefészkem, méhem és hüvelyem, lefuttattak egy labort/kenetet. Ez volt az utolsó lapon
Endokrinológia
ßHCG
Nők: Menopauza előtt <5,3 IU/1
Menopauza után <8.3 IU/1
Terhes >5.8IU/1
Valaki?

4

Most mi van? Nem véd a tabletta? Adnátok tanácsot?

Fogamzásgátlót szedek,múlt hónapban viszont terhes lettem mellette mivel közbe jött egy augmentin kúra arcüreg gyulladás végett.Majd spontán,nagy görcsökkel és vérzéssel elvetéltem.Mentem dokihoz mert már nagyon meg voltam ilyedve,már annyira rosszul voltam.A doki a pozitiv teszt és mindezek ellenére annyit mondott,jó lenne már szednem a gyógyszert rendesen és hogy miért tesztelek mellette..bár ideges volt valamiért.A lényeg hogy így az első szem tablettámat nem vettem be,ma pedig a 18.tablettám napján rózsaszínes folyásom van,enyhén görcsölgetek,pedig még 6szem van a levélből(Rezia).Szerintetek most ez mi lehet?Nem védene rendesen a tabletta?Elment a baba,de nem terveztük és nem hiába szedem tovább a tabit.Nem vetettük volna el,de 1évet még várni akarunk vele.Szerintetek?Tanácstalan vagyok-.-Nem akarok még egy ilyen csalódást sem meglepetést.Mit tegyek? :( :(

4

Egy nő tényleg vagy mindent megtesz azért hogy gyermeke legyen vagy hogy sose legyen?

Ez egy jó mondás de tényegészen így is van a való életbe? Másra vetiéve,mert ez nálam 1000százalékosán így van

2

Járt már igy valaki ha megtörtént a beágyazodás utánna van még peteérés?

1

A legutóbbi menzeszem nagyon gyenge volt és azóta nagyon kívánom a konzerves ton halat. Szerintetek lehetek terhes vagy semmi köze a terhességhez?

6

Valaki a hétfő, vagy környékére nem várja? Éreztek már valamit?

6

Ha megjött ma a mensesem akkor gyakorlatilah nem lehetek terhes?

3 napja voltunk együtt a párommal és bennem ment el mert babát szeretnénk, ma megjött, akkor biztos nem lehetek terhes?

4

Normális ez a hőgörbe szerintetek? Volt már ilyen valakinek?

3 hónapja hőmérőzök, 28 naposak a ciklusaim, mindig félidőben van ovum ahogy a nagykönyvben meg van írva. Alaphőm 36.3-36.4 között ingadozik, viszont ebben a hónapban folyamatosan 36.4-et mértem, egyetlen nap kivételével. Az ovu tesztemnek is már legalább halvány kétcsíkosnak kellene lennie, viszont tegnap és ma reggel is néztem, hómező! Lehet, hogy nem lesz ebben a hónapban ovum...? :(((

14

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!