Találatok a következő kifejezésre: Pontosan mikor egy nőnek (23 db)

Mi pontosan a visual novel? Egy játék? Le kell tölteni vagy megvenni? Kapható-e Magyarországon?

Nagyon megtetszett a Diabolik Lovers cimû anime, és mivel ez a visual novel alapján van, szeretnék játszani vele. Csak nem tudom, hogy hol lehetne beszerezni.

Legjobb válasz: "Mi pontosan a visual novel" Itt le van írva róla minden, de a lényeg: a visual novel nem egy játék, hanem több hasonló játék összefoglaló neve. Mint például: alma, körte, barack = gyümölcs. - Azt sajnos nem tudom meg mondani, hogy van-e abból az animébõl ilyen játék és hogy ha igen, akkor hogyan lehet vele játszani... De ha rákeresel az interneten, lehet hogy találsz valami infót...

"Mi pontosan a visual novel" Itt le van írva róla minden, de a lényeg: a visual novel nem egy játék, hanem több hasonló játék összefoglaló neve. Mint például: alma, körte, barack = gyümölcs. - Azt sajnos nem tudom meg mondani, hogy van-e abból az animébõl ilyen játék és hogy ha igen, akkor hogyan lehet vele játszani... De ha rákeresel az interneten, lehet hogy találsz valami infót...
És nem raktam be a linket... xD Itt van: [link]

Ha van egy férfi aki nővé operáltatta magát, és van egy nő aki férfivé és így vannak együtt, akkor erre mi a pontos elnevezés?

mint pl: ha két férfi van együtt akkor ő homoszekszuálisak

Legjobb válasz: Ha valaki átoperáltatja magát, az attól kezdve jogilag is meg biológiailag is az, ami lett. Amennyiben egy növé operált férfi egy férfivel együtt él, az ugyanolyan élettársi kapcsolat, mint egy nö meg egy férfi együttélése.

Ha valaki átoperáltatja magát, az attól kezdve jogilag is meg biológiailag is az, ami lett. Amennyiben egy növé operált férfi egy férfivel együtt él, az ugyanolyan élettársi kapcsolat, mint egy nö meg egy férfi együttélése.
semmi. azok az emberek rossz nemûnek születtek. ez egy normális hetero kapcsolat.
Mi a pontos elnevezés? Két hülye egy pár...


Mit jelent? Egy férfi és egy nő pár éve ismerik egymást és jóban vannak. /Nem tudni pontosan mi van köztük/A nő gyakran a férfi száját nézi miközben az beszél, a mozdulataik azonosak és sok az apró érintkezés, egymás felé fordulás beszéd közben.

Mozdulataik azonosak /hajtúrás, ajak beharapás, torokköszörülés/

Legjobb válasz: Szerelem??Vágyakozás..:):$ tetszenek egymásnak..:) vagy csak a férfinak tetszik a nõ..vagy csak a nõnek tetszik a férfi..nem tudni:)

Szerelem??Vágyakozás..:) :$ tetszenek egymásnak..:) vagy csak a férfinak tetszik a nõ..vagy csak a nõnek tetszik a férfi..nem tudni:)

Ha egy nő azt mondja egy pasira, hogy "PONT JÓ VAGY KÜLSÕRE", ez mit takar pontosan? Hogy éppen még belefér a jóba, vagy kimondottan tetszik a nőnek?

25 éves vagyok és fiú.

Legjobb válasz: Számomra azt jelenti, hogy még éppen megfelel az ízlésemnek.

Számomra azt jelenti, hogy még éppen megfelel az ízlésemnek.
Én akkor mondanám, ha pont az "esetem" lenne a srác. :)
A kérdező hozzászólása: Magyarul elmegy éppenhogy, vagy tetszik mint pasi?
A kérdező hozzászólása: Mit értesz idézõjeles esetem alatt? Hogy idézõjelben az vagy tényleg bejön? :D
én ezt olyanra mondanám aki mindenhogy bejön. magyarul pont olyan amilyet elképzeltem 25L
Elsõ válaszoló vagyok: éppen hogy elmegy (de látom mindenki mást ért ezalatt)
Azért tettem idézõjelbe, mert nincs kimondottan esetem vagy ideálom - vagy megfog egy fiú, vagy nem. Úgy értettem, hogy külsõre nagyon tetszik. :) Második válaszoló voltam.
A kérdező hozzászólása: köszönöm
egyébként ha meg van a film akkor a végén miután felsorolták a stáblistát mindig kiírják a dalok címét és szerzõjét ami a filmben van
Ezt inkább õ tudná megmondani, de valószínû hogy nem, hacsak nem érzelmi/szexuális sivatagban él vagy nem veri a férje.
Hûûha! :) Szerintem , akárhogy is gondolod, hogy a lány kedvel szeret téged, szeret veled lenni, azt mondja szeret téged...ez egy dolog. De, szerintem jelenleg olyan idõszakát éli amikor éppen nem jó a kapcsolata a férjével, nincs barátnõ, barát, unatkozik, és te jó ember vagy. Szeret téged mint embert! De szerintem jobban nem! persze történt már soxor olyan, hogy elváltak gyerekkel! Nem is egyszer és nem is egy helyen!! Ha egy házasság egy rakás szar és egyikük sem érzi jól magát benne, akkor bizony el szoktak válni! Fõleg ha az egyik félnek van is kihez menni.....

"Egy nőnek tudnia kell, mikor kell csöndbe maradnia. " - Ez mit fejez ki pontosan?

Legjobb válasz: Vannak helyzetek amikor csöndben kell maradni,és ezt érezni lehet..Általában ezt a mondatot egy hebrencs,kotnyeles lánynak mondják akiknek ha kell ha nem be nem áll a szája...

Vannak helyzetek amikor csöndben kell maradni, és ezt érezni lehet..Általában ezt a mondatot egy hebrencs, kotnyeles lánynak mondják akiknek ha kell ha nem be nem áll a szája...
Régebben voltak olyan dolgok, amikbe egy nõ nem szólhatott bele, pl politika. Ha a férfiak beszéltek ilyen dolgokról, amikhez ugye "semmi köze nem volt", de mégis bele mert szólni, akkor mondták ezt, és közben csúnyán néztek a nõre.
azt hogy például maradtál volna csöndben, ahelyett hogy felteszed ezt a kérdést
És ehhez miért kell lánynak lennie?
Azt jelenti, hogy mindig csöndben kell maradnia.:-)
Igen, ez egy ízig-vérig szexista mondás. Fogadd el, ennyi.

Mitől függ pontosan hogy mikor élvez el egy nő és egy férfi? A makknak van szerepe az élvezésben?

Legjobb válasz: Mivel az idegvégzõdések túlnyomó része a makkon van, elég nagy szerepe van a férfi élvezésében. A nõében kevésbé, neki az csak 1-2 centi plusz.

Mivel az idegvégzõdések túlnyomó része a makkon van, elég nagy szerepe van a férfi élvezésében. A nõében kevésbé, neki az csak 1-2 centi plusz.
ne haragudj.de ezt cáfolnám, hogy kevésbé, mert a legtöbb nõ csak klitorálisan tud elélvezni, tehát a nõi orgazmus döntõ többségben a csikló izgalmának tetõpontja.de ahogy a nõk egy része, úgy a férfiak egy része is 2 pont izgatásának hatására tud elélvezni.

Mikor azt állítják, hogy egy nő tüzes, az pontosan mit jelent? Miben nyilvánul meg?

egy hétköznapi lány nem tudna átváltozni tüzes csajszivá vmien módon ? :D:)

Legjobb válasz: Általában akkor szokták mondani a csajokra hogy tüzes hogy nagyon be van indulva. Legalábbis mifelénk ezt szokták mondani. Egy hétköznapi lány úgy tudsz "tûzbe" hozni hogy ha közelebbi vele a kapcsolatod (pl: barátnõd) hogy izgatod, mondasz neki olyanokat amire begerjed stb.. De lehetséges hogy az olyan lányokra is szokták mondani aki vad az ágyban vagy bevállalós.

Általában akkor szokták mondani a csajokra hogy tüzes hogy nagyon be van indulva. Legalábbis mifelénk ezt szokták mondani. Egy hétköznapi lány úgy tudsz "tûzbe" hozni hogy ha közelebbi vele a kapcsolatod (pl: barátnõd) hogy izgatod, mondasz neki olyanokat amire begerjed stb.. De lehetséges hogy az olyan lányokra is szokták mondani aki vad az ágyban vagy bevállalós.
Ha egy csak tuzes akkor ki van ehezve a sex utan:Ppl felizgatod es utana nem adod meg azt neki amit akar es akkro legeti a hazat:) ):Pjo bocs a viccert:Pde ha izgatod vagy esteleg olyanokat mondol neki es egy jo ideig nem szeretkezik senkivel a csak akkor mar tuzel, hat a hetkoznapi alatt nem tudom mit ertel de ha olyan viszonyba vagy egy csajal h mar szeretkezeetek abbol siman tudsz csinalni kemeny tuzes csajt......piszkald kicsit es ne add meg neki amit ker ...nezzd csak meg ra 2 3 napra amikor ott lesz az ido h lefekudj vele mien tuzes lesz:) tapasztalatbol mondom:P
ja kb:1 válaszolo egyszerüen Fuck deeo fiery Sex:tüzes mély sex(izgató)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!