Találatok a következő kifejezésre: Pontosan miket elhagyni a (2 db)

Ezt inkább õ tudná megmondani, de valószínû hogy nem, hacsak nem érzelmi/szexuális sivatagban él vagy nem veri a férje.
Hûûha! :) Szerintem , akárhogy is gondolod, hogy a lány kedvel szeret téged, szeret veled lenni, azt mondja szeret téged...ez egy dolog. De, szerintem jelenleg olyan idõszakát éli amikor éppen nem jó a kapcsolata a férjével, nincs barátnõ, barát, unatkozik, és te jó ember vagy. Szeret téged mint embert! De szerintem jobban nem! persze történt már soxor olyan, hogy elváltak gyerekkel! Nem is egyszer és nem is egy helyen!! Ha egy házasság egy rakás szar és egyikük sem érzi jól magát benne, akkor bizony el szoktak válni! Fõleg ha az egyik félnek van is kihez menni.....

Pontosan miket kell elhagyni a diétában?

Most szeretnék belefogni és csak részinfóim vannak. Szivesen vennék akár kész "menüket" is!

Legjobb válasz: Itt konkrét mintaétrendek vannak, illetve ha regisztrálsz, magadnak is összeállíthatod a napi étrendet és a kalkulátor kiszámolja a tápanyagösszetételét és kalóriatartalmát. (nagyon hasznos, fõleg hogy kinyomtatható utána) http://shop.builder.hu/kaloria.htm4?PHPSESSID=3813155c2017e5..

Itt konkrét mintaétrendek vannak, illetve ha regisztrálsz, magadnak is összeállíthatod a napi étrendet és a kalkulátor kiszámolja a tápanyagösszetételét és kalóriatartalmát. (nagyon hasznos, fõleg hogy kinyomtatható utána) http://shop.builder.hu/kaloria.htm4?PHPSESSID=3813155c2017e5..
Pontosan a szénhidrátokat. Mivel az Atkins diéta témakörbe írtad, el kell hagynod a kenyeret, a rizst, kurmplit tésztát, egyátalán a cukrokat, gyümölcsöt és itt csak minimális zöldséget lehet enni. Normál diétába lehet enni barna rizst, barna kenyeret teljes kiõrlésût, valamennyi gyümölcsöt, de az Atkins ezeket sem engedi.
fogyókúra függõ de ha fogyni akarsz akkor feletsd el a következõket:péksüti, kenyér, nasi, édesség, cukor, liszt, tészta, rizs, krumpli.
Ne diétázz!!! Sportolj!!!
A nagy zabálásokat!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!