Találatok a következő kifejezésre: Pontosan miből a (38 db)

Szerintem nem, abba nem tud beivódni. Mi máskor cipõfûzõt akartunk befesteni, de azt sem nagyon fogta be.
Szia! Én nem próbálkoznék 90 fokos mosással mûszálnál. Lehet viszont kapni olyan textilfestéket és fiilctollat (szintén textilre), amit kézzel-ecsettel fel tudsz vinni a hátizsákodra. Ezek a mûszálas anyagot is befogják és hát egy hátizsákon nem mosol naponta, így meg is marad. Remélem, segítettem.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!


A cardio edzés az pontosan miből áll? Kell hozzá külön étrend? Milyen mozgási feladatokat kell csinálni?

Legjobb válasz: étrend mindig kell http://shop.builder.hu/cikkek.htm4?id=668

Insanity Dig Deeper... próbáld ki, tanulsz belõle pár gyakorlatsort, jó kemény szóval készülj fel...

Pontosan miből áll a por?

Legjobb válasz: Valamelyik tv csatornán pont ezt magyarázta egy szakértõ. Meglepõ, de egy lakásban a por nagyobbik százaléka az emberekrõl lehulló "anyagok"! pl.: korpa, hámdarabok, hajszálak stb...

Valamelyik tv csatornán pont ezt magyarázta egy szakértõ. Meglepõ, de egy lakásban a por nagyobbik százaléka az emberekrõl lehulló "anyagok"! pl.: korpa, hámdarabok, hajszálak stb...
Városokban fõleg kutyaürülékbõl.
A kérdező hozzászólása: és a szobámban? egyébként nyilván baromság, amit mondasz, légyszives ne irogass ide hülyeségeket.
Az biztos, hogy van benne egy nagy adag a szõnyeg apróra töredezett szöszeibõl is, mert amióta szõnyegpadlóm van, sokkal porosabbak a bútorok, mint amikor még parketta volt.
A kérdező hozzászólása: Ez biztos, mert az szabad szemmel is látszik. És azon kívül mi a fõ összetevõ?
Mindenhol más. Város: fõleg gumi, korom, vas, nehézfémek stb... Igazi falu: fõleg SiO2, növényi rostok, pollen, stb. Kolontár, Devecser: vörösiszap-por, stb.
Ez így van meg elemi szálak a ruhából, szõnyegbõl és a kárpitokból. Ehhez hozzájön még a jó öreg poratka ürülék, amire oly sokan allergiásak és lehetetlen kiírtani.

Miből áll egy tanulmány? (irodalmi pályázatra lesz, ezért kérnék pontos meghatározást. A részletei, fontos elemei, stb. )

Legjobb válasz: Hát, Drága koma! Ha már itt elakadtál, túl sok jóra ne számíts! Az ilyen pályázatokat azért ugye nem sorsolják... Némi felkészültség szükségeltetik hozzá... amit basszuskulcs, nem fórumoldalakon szoktunk összesöprögetni... Mindenesetre betûrõl-betûre olvasd el a kiírást, és minimum egy magyartanár ismerõssel konzultálj! Hajrá!

Hát, Drága koma! Ha már itt elakadtál, túl sok jóra ne számíts! Az ilyen pályázatokat azért ugye nem sorsolják... Némi felkészültség szükségeltetik hozzá... amit basszuskulcs, nem fórumoldalakon szoktunk összesöprögetni... Mindenesetre betûrõl-betûre olvasd el a kiírást, és minimum egy magyartanár ismerõssel konzultálj! Hajrá!

A vérnyomás miatt beküldtek "belgyógyászati szakvizsgálatra", ez pontosan miből áll?

Legjobb válasz: hát, a magasvérnyomás szokott társulni cukorbetegséggel, egyéb szív- és érrendszeri problémákkal, elhízással, epekõvel, kóros vérzsírszinttel stb. most valszeg ebbõl megnéznek néhányat, hogy neked van-e.

hát, a magasvérnyomás szokott társulni cukorbetegséggel, egyéb szív- és érrendszeri problémákkal, elhízással, epekõvel, kóros vérzsírszinttel stb. most valszeg ebbõl megnéznek néhányat, hogy neked van-e.
A kérdező hozzászólása: Már hasi ultrahangon, vérvételen és szemészeten voltam. Itt mi lehet még?
szemészet?! esetleg cukorbeteg-gyanús vagy?
nekem mostanában sokat fájt a hasam, ezért csináltak hasi UH-t. ott derült ki, hogy epekövem van (régen kövér voltam, de lefogytam, valszeg vagy ezért vagy a kövérség miatt alakult ki).
hát, én cukorbeteg vagyok, az ottani vérvételen le szokták még kérni a májfunkciót, nézik a vesemûködést (a fehérjékkel kapcsolatos dolgokat), a vérzsírszintet (koleszterin, triglicerid) stb. De ez már a vérvétellel neked meg kellett, hogy legyen... Szerintem csak azt akarják megnézni, hogy a magas vérnyomással együtt megjelenõ tipikus népbetegségek közül neked van-e valamid, és alakult-e ki vmilyen szervi elváltozás a magasvérnyomás miatt. Lehet, hogy a szemészet is emiatt volt, bocs, nem akartam rád ijeszteni!
minden választ egy személy, az elsõ válaszoló, azaz én írtam :)
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat. :) A szemészet valami szemfenék vizsgálat miatt volt, mert ott látszana, ha régebb óta magas a vérnyomásom. Szerencsére ott nem mutattak ki semmit, remélem a mai nap sem lesz vészes.

A zselatin pontosan miből készül?

Azt tudom, hogy állati eredet?, de milyen állat, milyéb?l?

Legjobb válasz: http://www.sulinet.hu/tart/fcikk/Kjc/0/18381/1

A kérdező hozzászólása: Köszi!Érdekes:D
Gyakorlatilag összefõzött dögbõl.

Sokan írjátok a válaszotokba, hogy súlyvesztéshez nem elég a futás/sport, hanem diéta is kell. Kifejtenétek nekem, hogy ez a diéta pontosan miből is áll?

El?re is köszönöm.

Legjobb válasz: Szálkásító diéta:http://blog.builder.hu/blogs/index.php?blog=&title=diactais_..

Szálkásító diéta:http://blog.builder.hu/blogs/index.php?blog=&title=diactais_..
A diéta röviden csökkentett kalóriabevitelt jelent.
Flashlight a diéta szó jelentése céltudatosan szabályozott étrend. mire te gondolsz az a szálkásító diéta. a tömegnövelõ is egyfajta diéta de azt étrendnek szoktuk mondani de egyre megy, a diéta nem más mint étrend.
dirtboy, nincs igazad, a diéta az alapból jelenti a kalóriaszegény étrendet, nincs tömegnövelõ diéta.
nézz utána azt javaslom, nem vitatkozok ilyen piti dolgon
A diéta jelentése: speciális étrend. Tehát a tömegnövelõ étrend is egyfajta diéta, csak a köznyelvben nem így terjedt el.
A média design szak felvételi vizsgájának részletes leírását a következõ linken találod meg, az oldal alján egy letölthetõ dokumentum formájában. Ugyanitt megtalálod az ajánlott irodalmak listáját is: http://felveteli.bkf.hu/45/media-design-szak-felveteli-vizsg..


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!