Találatok a következő kifejezésre: Pontosan mennyibe az (274 db)

Lányok, ha már több mint 30 nõvel feküdtem le eddig, és azt sem tudom pontosan mennyivel, az kizaro ok nálatok?

Komoly kapcsolatot szeretnék, de sehol nem találok olyan nõt, aki nem csak szexelni akar velem, vagy nem csak a pénzem kell neki. Minden nõnek baja van mostanában, komolyan mondom, normális csajjal még nem találkoztam..

Legjobb válasz: Ahhoz nagyon kéne teperned, és tudod miért? Mert félnék, hogy csak a következõ ri_bancod lennék. Lehetnél akár egy félisten is ... ez akkor is így lenne. 21N

Ahhoz nagyon kéne teperned, és tudod miért? Mert félnék, hogy csak a következõ ri_bancod lennék. Lehetnél akár egy félisten is ... ez akkor is így lenne. 21N
Nálam kizáró ok.
A kérdező hozzászólása: És az eszrol annyit, hogy idén doktoralok, és tudod nálunk azt nem osztogatjak ingyen, nekünk 8 év kemény munka kell hozzá.. -. - de te biztos okosabb vagy mindenkinél kedves doktornõ :DD
A kérdező hozzászólása: Ahhoz képest eléggé alszentek vagytok.. -. - Orvosi, haha.. Xd pont te beszélsz, orvosin 8/8 ismerõsömnek akkora arca van, hogy az ajtón nem fér be, így már értem miért nézel le más diplomás embereket.. Amúgy arról hogy a kutyának sem kellesz, nem én tehetek és ne rajtam éld ki magad..
Szerintem meg csak te akarod nyugtatgatni magad ezzel. Azt hiszed, hogy ott van egy szaros, WC-papírra ráírt "diplomád", és máris elismernek, hogy te milyen képzett, tájékozott, intelligens, és okos ember vagy, és ezzel be vagy biztosítva a sok sznob, felsõbbrendûbb ember körében. Ha nálam spec ezzel vágnál fel élõben, pofán röhögnélek. De egyébként látszik, és még mindig él a szavam, hogy a diploma mellé nem kapsz intelligenciát. Innen látszik is, mennyire primitív ember vagy.
23-as vagyok: Az, hogy diplomád van nem jelenti azt, hogy okos vagy intelligens is lennél. Nekem speciel két diplomám van, és hidd el, itt elég sok diplomás ember vesz körül a munkahelyem jellegét illetõen (törvényszéki bíróság) Egy-két munkatársamnak annyi esze sincs, mint egy marék molylepkének, tehát most akkor mit is ér ez a diploma?
Képzeld! Orvosin tanulok. Nyelvvizsgám van 2. Szóval semmi ilyenrõl nincs szó. Tudom, hogy nagyon sok, rengeteg ember van, akik rendkívül okosak, de valamiért mégse jutottak el az egyetemig és nem kockáztatják a hitelt. Nagyon buta vagy azok alapján amit írsz. Egyébként képzeld el! Az orvosin is rengeteg olyan diák van, akik nem érzik magukat okosnak, tudod miért? Mert látják a hiányosságaikat. Hiába magas az átlaga, hiába nyert kémia versenyeket, hiába 160as az IQja, nem meri állítani, hogy okos, mert érzi, átlátja, hogy mennyi mindent még nem tud! A bolond is azt állítja, hogy normális; a hülye is azt hogy okos. Mégse igaz. Az a diplomás ember, aki azzal bizonyítja, hogy okos, hogy van diplomája, hülye. Nem kívánom ragozni. Arról nem tehetek ha nem fogod fel. "Szövegértés" is megfigyelhetõ nálad Mr diplomás :DD
Nálam kizáró ok. Lehetsz bármennyire jó pasi, bármennyire gazdag, bármennyire helyes nem érdekelnél. Életem hátralévõ részét inkább nyugodt körülmények között szeretném leélni, és nem úgy, hogy attól rettegjek, mikor jut eszedbe, hogy: Hát nekem tetszett a régi, kicsapongó életmód, a szabadság, és hogy azt szerezhetek meg, akit jónak látok.
A kérdező hozzászólása: Igen mindenki ezt mondja akinek nincs, ezzel nyugtatjak magukat, hogy ilyen hülyék.. Mondd, ha semmi ész nem kell egy diplomához, akkor mennyi ész kell ahhoz, hogy vkinek még azt se sikerüljön megszereznie.. És ne gyere most hülye anyagi meg mittudom én milyen hülyeségekkel, én is önerõbõl diplomaták, diakhitelbol hétvégén meloval, mert csóró családból szarmazok.. Ma már akarkinek van lehetõsége diplomát szerezni.. Akkor a sok idióta, aki nem vette a fáradságot, még arra sem hogy tanuljon, az miért magyarázza, hogy a diplomások a hülyék.. Ez annyira szánalmas irigység.
Szövegértés... :DDD talán újra kellene magyarból érettségizni mert lehet a 0 pontot se érnéd el. Nem nézek le minden más diplomást, csak azt aki ezzel kérkedik és lenéz másokat, hülyének vél másokat, akik csak érettségivel rendelkeznek. Tudom, vannak akik nagyképûek ezen a szakon is, õket ki is nézik sokan :) ) Vagy bandákba tömörülnek és együtt élnek boldogan. Megérdemlik egymást. Úgy gondolom hogy az orvosihoz hozzákötõdik az empátia, valamint az, hogy senkit se kell lenézni a szakmája miatt. Téged azért nézlek le, mert süt az arrogancia szövegedbõl. Ahogy egyre többet írsz, örülhetsz, ha az 1-es válaszoló hozzád szólt ebben a kérdésben :) ) Azt hiszem ebben a kérdésben nem én nem kellek a kutyának sem. Egyébként köszi, nagyon sokan közelednének felém, de boldog párkapcsolatban élek egy olyan férfival, aki most nem tudja, hogy megérdemled e a sajnálatot.
Egyébként elkanyarodtunk a témától. Légy oly kedves és olvasd el még párszor ezt a mondatot "élõben meg még annak is örülnél, ha egyáltalán szóba állnék veled." hátha leesik, hogy miért nem találsz normális csajt. Én az igazat írtam le, örültem, hogy még jó páran észreveszik, hogy milyen ember is van a kérdés mögött. Másrészrõl, most döntsd már el, hogy szerinted okosnak születni kell vagy 8 év kemény munka kell hozzá
A kérdező hozzászólása: Okosnak születni kell, ezt orvosként igazán tudhatnad, hogy vannak vele született adottságok pl a lehetõség arra hogy 8 év kemény munkával doktor lehessen valaki.. Van aki annyira hülyének születik, hogy 8 év arra nem elég neki, hogy bsc-t megcsinalja.. És még én vagyok arrogáns, tudod én rád tuti nem hajtanek, elég hisztisnek tûnsz, és ez hogy kifejtetted, hogy csomóan nyomulnak rád, elarul mindent, milyen kis királynõnek képzeled magad.. Én is megkaphatnek szinte minden csajt, és igen, legtöbben örülnek ha egyáltalán észre veszem õket, arról nem is beszélve ha szóba is állok velük, szóval nem is tudom, hogy akkor ki az arrogáns, engem szeretnek a nõk..
Nem. Nem vagyok királynõ.. Átlagosnak vélem magam és nem is értem sokak közeledését. Hisztis se vagyok, csak kiállok magamért, a véleményemért és ezt eddig mindenki szerette bennem, a párom és a barátaim is. Mellettük is kiállok mindenben. Kiállok ismeretlenek mellett is, akiket az olyanok lenézik mint te, mert nem olyan "okosak". Diploma nem egyenlõ ésszel! Aki ezzel kérkedik buta! és aki ezt nem érti, még butább. Jó lenne, ha elolvasnád normálisan, amit írok, mert nem írok olyanokat, amivel te támadsz. Az, hogy okosnak születni kell. Ilyet nem írtam és az ellenkezõjét sem írtam. Csak a te szavaidat ismételtem. Egyik helyen azt írod, a másikon meg az ellenkezõjét vagy teljesen mást. Egyébként te beszélsz, hogy én királynõnek hiszem magam :DD, Akkor te mi vagy? Nézzél már magadba! És ha én királynõnek hinném magam?? meg arrogáns lennék?? Ha ezt hiszed, akkor hidd ezt, nem nekem nem jutott normális társ. Arra egyébként nem nagyon tudtál sok belsõértéket felsorolni... ellenben elég sok bunkóságot összeírtál itt jó pár válaszolónak. Arra se tudtál reagálni, amin én alapból kiakadtam (3-as kommented). Az hogy nem hajtanál rám, hát ... örülök, nem nagyon szeretek visszautasítani/megbántani senkit. Remélem találsz egy hasonlóan arrogáns csajt, aki hülyének nézi a csak érettségivel rendelkezõket(mert volt olyan hülye hogy nem vett fel diákhitelt :D) valószínû, hogy õt normálisnak fogod találni! Mindenesetre nem írok többet, mert úgyse olvasod el normálisan amit írok. Vagy legalábbis felfogni nem tudod a diplomás agyaddal se.
Tudod, hogy miért nem találsz olyan lányt, aki nem akar komolyan tõled senkit? A 30 nõ a múltadban, hagyján... Az undorító, gusztustalan hozzáállásod miatt. Ki akarna tõled komolyan bármit is? Diplomázz le, nem nagy cucc. Nekem van belõle kettõ is. Felvághatsz vele, de tényleg minden második embernek van már diplomája. Pár évvel ezelõtt azzal kérkedett mindenki, hogy nekem érettségim van, neked nincs. Te hülye vagy, én meg nem. Most a diplomán van a sor. Kicsit gyerekes. Személy szerint elõbb jönnék össze egy munkanélkülivel, akinek érettségin kívül nincs semmije, mint egy ilyen görénnyel, mint amilyen te vagy. Pedig mint ahogy írtam 2 diplomám is van.
1-es vagyok, és azok után, amiket írsz, szexre se kellenél. Lehetsz szép, pénzes, diplomás, bármi. Az EQ-d a nullát közelíti, egy arrogáns, okoskodó, nagyképû, a másikat lenézõ barom vagy.
A kérdező hozzászólása: Jó akkor legyetek irigyek, nekem mindegy csajom úgy is mindig lesz, ha még ilyen rinyas p i c s a minden nõ, akkor max majd eltartok valakit aki nálam jobbat úgysem találna soha -. - siralmas hogy ide jutott a világ, hogy a nõknek vagy a pénz kell vagy csak a szex.. Én ebbe belefaradtam
Pont azt taglaltuk, hogy a pénz meg a szex nem számít, ha ilyen tapló vagy mellé aranyom. De ugyebár a szövegértésed továbbra is 0, csak mondod a magadét. Nem is tartom sokra azt a lányt, aki a barátnõd lesz. Ha lesz.
Irigyek meg véletlenül sem vagyunk rád. Nem is fecsérelek rád több szót.
A diplomáról annyit, hogy: 1. manapság már boldog boldogtalan lediplomázik, úgy hogy még véletlenül se kéne ezzel felvágni 2. a diplomához nem adnak intelligencia bizonyítványt :) ))
Nálam kizáró, igen.
Érdekes. Diplomád van, de úgy fogtad fel, hogy negatívumként írtam. Képzeld el, hogy úgy szántam, hogy nem bizonyíték az, hogy annyira okos vagy, hogy diplomád van! Rengeteg hülye, buta embert ismerek, akik diplomásak. Még annál is több jár egyetemre. Nagy részük pedig nagyképû a semmilyen érzelmi intelligenciájára. Ráadásul ha annyira okos lennél, akkor felfogtad volna amit írok és nem hirdetnéd azt a közhelyet, hogy a nõk kiszámíthatatlanok. De még mindig fent tartom azt a véleményemet, hogy abból az egyetlen egy rövid mondatból elárultad, hogy érzelmileg milyen sekélyes vagy, illetve nagyobb az arcod a kelleténél. A rengeteg ajándék meg normális nõknek nem számít. Egy hûtlen férfi is tud ajándékokat venni a párjának, néha még többet is, mintha bizonyítani akarna valamit.
nem:)
A kérdező hozzászólása: Igen, most ezt mondod, élõben meg még annak is örülnél, ha egyáltalán szóba állnék veled..
A kérdező hozzászólása: 2. Te mennyi idõs vagy? Ne értsd félre, itt nem ismerkedek, csak érdekel létezik e egyáltalán még normális csaj a korosztalyomban
És attól lesz normális, hogy nem zavarja, hogy ennyi nõvel lefeküdtél? Vagy csak én nem értem az összefüggést?
Engem nem zavarna, ha nincs betegséged és velem rendes meg normális vagy. 22L
Na akkor gyere, üsse kavics - mondanám, de én is csak szexelni akarnék veled. 1-es voltam. (Komoly kapcsolatnál pedig tényleg nem tartom elõnynek, de ha jó pasi vagy, és ezt ne csak kinézetre értsd, akkor lehet ezt ellensúlyozni, mert jó, ha tapasztalt vagy, de csapongó pasi nem kell)
Nálam sem kizáró ok. Például volt barátom is hasonló nagyságrendû számot mondott, és soha nem volt ebbõl semmi gond köztünk, 1 évig voltunk együtt. Persze azért nem rögtön ezzel indított, csak akkor került szóba, mikor már kicsit jobban megismertük egymást, és így azért már nem zavart, mert láttam rajta, hogy komolyan gondolja, és nem csak egy következõ strigula lennék neki... 21/L
A kérdező hozzászólása: Nem attól lesz normális, hogy ezt elfogadja, hanem azért érdekel mert legutóbbi csajjal akivel össze akartam jönni vele is csak szex volt, én tényleg többet is akartam volna tõle, de õ kifejtette hogy nem bízik bennem, mert már nagyon sok nõvel lefekudtem eddig. Pedig amíg találkozgattunk és csak szex volt én direkt addig nem feküdtem le mással, pedig az egyik csaj közben is nagyon hajtott rám
A kérdező hozzászólása: 9 nekem is volt már 1 éves kapcsolatom, teljesen kifeszített a csaj.. Amikor vita volt, elõfordult hogy ilyeneket mondott, hogy amíg nem beszélünk legyszi ne feküdj le senkivel, meg nagyon örült volt.. Kezdem azt hinni hogy nem is létezik normális kapcsolat
A kérdező hozzászólása: És a nõk miért sírnak folyton, hogy nekik igényesen kinézõ normális pasi kell, meg hogy minden pasi csak szexelni akar. Velem csomó nõ szívesen osszejonne de mind csak szexelni.. Istenem mekkora nyomorék világban élünk..
"Velem csomó nõ szívesen osszejonne de mind csak szexelni.." Nekem lepasszolhatod õket, ha nem sík hülyék; az unintelligens nõk valhogy a szextõl is elveszik a kedvemet.
Vannak normális nõk, akik férfira vágynak és nem a materiális dolgaira mint a pénz vagy autó vagy ház stb. Az ilyen nõket ugyanolyan nehéz megtalálni, mint nekünk az olyan pasikat, akiknek nem csak szexre kellünk. De nincs lehetetlen. Mondjuk én sem örülnék, ha a párom ilyen sok szeretõvel rendelkezne ami a múltját illeti, de ha valaki beléd szeret és veled tervez akkor elfogadja. Ha nincs bizalom akkor teljesen mindegy, hogy elõtte egy nõvel voltál vagy százzal..... 27L
Kizártnak tartom, hogy ilyen pasival kezdenék... Más kérdés, hogy már mással sem jönnék össze mert házas vagyok. 27/N
"annak is örülnél ha szóba állnék veled" pff :DD na egy ilyen mondat kizáró ok, még ha a fent említettet még talán el is nézném. Brad P. is lehetsz, messzire küldenélek el. Ismerek ilyen "jópasikat" akik mindenkinél jobbnak hiszik magukat. Hányok az ilyenektõl. Semmivel se jobbak az ilyen gondolkodás mellett egy csúnya pasinál, aki még normálisan is gondolkodik. Az ilyen szokta még felhozni, hogy milyen """értelmes""" mert 2 diplomája van meg 5 nyelven beszél :D Mondd csak, feltudsz hozni egy olyan értéket magadról, ami nem a pénz? nem az "eszed"? nem a külsõd? Egy ilyen mondat és csodálkozol, hogy csak szexre kellesz?
A kérdező hozzászólása: 15 ezt miért mondod
A kérdező hozzászólása: Én nem tehetek arról hogy szépnek tartanak, bár folyton szinten tartom magam edzéssel, és arról sem tehetek, hogy okosnak születtem, ezért nyilván lediplomaztam és idegen nyelveket beszélek.. Nehogy már ezek negatívumok legyenek.. -. - Én mondtam, hogy ha egy nõnek komoly kapcsolat is kéne én tuti nem csalnam meg, és elõzõ bnomnek is csomószor ajándékot vettem meg törõdtem vele, mégsem bízott bennem.. Komolyan a nõknél kiszámíthatatlanabb élõlény a földön nincs
Blee tudod kinek kell ilyen elhasznált férfi, aki ennyi helyre bedugta már. Max 2-3 elõzményt viselnék el, mivel ezt én is felmutatom és nagyon meggondolom kinek adom magam, ezért el is várom ugyanezt cserébe.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!

Pontosan mennyibe az okmányirodában a jogosítványhoz való illeték díja?

Esetleg olyan valaki, aki mostanában volt bent csináltatni? . Egyik 4 ezret mondd, a másik 5-öt..., a másik 10 et. :/

Legjobb válasz: Nekem tavaly 4 ezer volt, meg elõtte 2 évvel is.

Nekem tavaly 4 ezer volt, meg elõtte 2 évvel is.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ. Akkor most is annyi lehet, vagy is nem sokkal több :)


Ovuláció előtt ha nem esik le a hőm, hanem csak hirtelen felemelkedik, akkor mikor volt az ovuláció pontosan? Mennyi az esély babára?

Öt napon keresztül (március 6-10) folyamatosan 36,0 volt a reggeli hőmérsékletem, majd 11-én felugrott 36,3-ra, azt követően ma is maradt 36,2-n. Több hónapja vezetem a görbét, minden pontosan így szokott történni, (tehát egész biztosan most volt ovulációm) azt leszámítva, hogy az ötödik 36,0 helyett le szokott csökkenni 35,7-35,8-ra és onnan ugrik fel. Az lenne a kérdésem, hogy ebben az esetben jól tudom, hogy nem a hajnali órákra esik az ovuláció? Ha így van, akkor melyik nap, mikorra? Március 6-án és 8-án voltunk együtt. Mennyi az esély babára? Szeretnénk nagyon! :)

Legjobb válasz: belinkeled a görbéd?

belinkeled a görbéd?
Miért nem vezeted végig a teljes hónapot? Szerintem ennek így semmi értelme, nincs mihez viszonyítani. És szerintem még nem volt ovud sem.
A kérdező hozzászólása: Tavaly június óta vezetem, minden ciklus teljesen ugyanúgy alakul a hõmérsékleteket tekintve. Értem ezalatt hogy SOHA nem emelkedik 36 fölé, kizárólag peteérést követõen. Azért nem vezetem elsõ naptól kezdve, mert már tisztában vagyok hogyan alakul a ciklus és így talán kicsit jobban meg tudok feledkezni a "számolásról", de nyilván szeretném tudni mikor volt ovuláció, ezért onnantól kezdem el mérni amikortól esélyes az ovu. Azért vagyok biztos abban hogy megvolt az ovu, mert - mint írtam csak akkor emelkedett az elmúlt közel egy évben 36 fõlé a hõm, ha megvolt a kilökõdés + tegnap meg ma feszül a mellem is... Így esetleg van véleményed az esélyekrõl? Köszönöm elõre is!
Az utolsó alacsony hõs napon van az ovuláció. Viszont ez az alaphõ alacsony, meg kellene nézetned a pajzsmirigyed.
A kérdező hozzászólása: Úgy is alacsonynak számít ha reggel 5 órakor mérem? Vagy ez nem befolyásolja? Akkor ezek szerint van esély a teherbeesésre?
Attól még nem kellene ennyire alacsonynak lennie. És lehetséges a terhesség.
A kérdező hozzászólása: Értem. Köszönöm szépen a válaszokat!
Szerintem is alacsony azt alaphõd. Az ovuhoz meg egy picit több infó kellene, nem csak a hõ, mert van akinek a peteérésre csak 2-3 nap múlva reagál a szervezete hõmérséklet emelkedéssel.

Ha a Föld időzónákra van osztva, pontosan az északi sarkon mennyi az idő?

Legjobb válasz: Ott nincs konkrét idõszámítás. Mivel sarkvidékek pingvineit, fókáit, jegesmedvéit nem érdekli különösebben a pontos idõ, a kutatók, akik a sarkokon dolgoznak, maguk határozzák meg, hogy melyik idõzóna szerint osztják be idejöket. Így ha pl. a Déli Sarkra Új Zélandról érkezik kutatócsoport, akkor az új zélandi idõt használják. Gyakorlatilag mindegy, mivel egy fél évig egyfolytában nappal van, aztán egy fél évig éjszaka. Forrás: http://geography.about.com/library/faq/blqztimeatpoles.htm

Ott nincs konkrét idõszámítás. Mivel sarkvidékek pingvineit, fókáit, jegesmedvéit nem érdekli különösebben a pontos idõ, a kutatók, akik a sarkokon dolgoznak, maguk határozzák meg, hogy melyik idõzóna szerint osztják be idejöket. Így ha pl. a Déli Sarkra Új Zélandról érkezik kutatócsoport, akkor az új zélandi idõt használják. Gyakorlatilag mindegy, mivel egy fél évig egyfolytában nappal van, aztán egy fél évig éjszaka. Forrás: http://geography.about.com/library/faq/blqztimeatpoles.htm
Pingvinek kizarolag csak a Deli sarkon elnek - bocs ezt muszaj volt hozzatennem...
Üdv! Az északi sark nemzetközi víznek minõsül, senkihez sem tartozik, így ez alapján nem lehet idõt számolni. Valóban bárhogyan meghatározható, egy dokumentumfilmben régebben úgy láttam, hogy feljegyzéseknél a Greenwich-i idõt szokás beírni.
Valóban nincs konkrét idõzóna - de azért "idõ" van! Ezen azt értem, hogy a Nap emelkedik és süllyed az égbolton. Néha nem érdekes (mert fel se kel, vagy csak kering körbe, nagyjából egyforma magasan) - ez évszakfüggõ. Értelmes ember ott a Naphoz igazítja a helyi idõt.
Egyátalán kihez tartozik? Sztem annak az országnak a beállításai vannak..:D
Ott nincs külön idõszámítás, vannak ilyen helyek, nem csak az Északi-sarkpont.

Ha nincs meg az 1 év munkaviszonyom akkor pontosan mennyi pénzt kapok a baba után havonta?

3 éve dolgoztam 1 évet, de ugye az nem számít bele mert 2 éven belül kell meglennie a szolgálati id?nek, most épp újra dolgozom de csak 5 hónapot, január végén jövök el a munkahelyemr?l.

Legjobb válasz: Pontosan gyest - 28500, kézbe 25795Ft. és családi pótlékot: 12.200Ft. Ez havonta kb. 38 ezer.

Pontosan gyest - 28500, kézbe 25795Ft. és családi pótlékot: 12.200Ft. Ez havonta kb. 38 ezer.
Ha 4 éven belül megvan a 365 nap munkaviszony, akkor jogosult lehetsz álláskeresési támogatásra. Ha megkapod, és kitart a szülésig, akkor akár a tgyás gyed jogosultságod is meglehet, mert az álláskeresési ideje is beleszámít. Érdemes lenne megkérdezni egy munkaügyi központban, mert az álláskeresési max. 270 napra járhat, de az 5 hónap munkaviszonyoddal meglehet a 365 nap. Kérdezz rá, mert ha jár, akkor jóval több pénzt kaphatsz, mint a gyes. Elsõ voltam.

Honnan lehet tudni hogy pontosan mennyi idős terhes vagy? Nekem mindig csak annyit mondanak hogy 6 meg 9 meg stb hetes, de azt sose hogy pontosan a hét melyik napján lépek a következő hétbe.

Legjobb válasz: Szia, vannak jó kis kalkulátorok a neten, amik segítségével ezt könnyen kiszámolhatod. pl.: http://www.naptarak.com/naptarak_terhesseg.html

Szia, vannak jó kis kalkulátorok a neten, amik segítségével ezt könnyen kiszámolhatod. pl.: http://www.naptarak.com/naptarak_terhesseg.html
Mindig a mensi elsõ napjától számítják a terhességet. Tehát ha mondjuk utoljára kedden jött meg a mensid, akkor mindig kedd lesz a hetek fordulója.
A kérdező hozzászólása: nagyon köszönöm a válaszokat, úgy örülök hogy mostmár én is tudom pontosan mennyi idõs vagyok!
nekem nem volt 3honapja mensim hormonzavar miatt, igy mikor megtudtam hogy terhes vagyok nem tudtam mennyi idös, ultrahangon megmertek es 8hetet allapitottak meg, azt mondjak milimeterenkent szamolhatok a napok bizonyos idö utan.nekem 8hetesen 13mm

Holnap megyek vérvételre és vizeletmintát is kell vinnem (gyűjtöttet) de az pontosan mennyi legyen?

Legjobb válasz: nincs pontosan meghatározott szám,kb. 1 deci már elég lesz,de kettõnél ne legyen több szerintem. :)

nincs pontosan meghatározott szám, kb. 1 deci már elég lesz, de kettõnél ne legyen több szerintem. :)
Én mindig bébiételes üvegbe viszek, az elég szokott lenni.

Pontosan mennyibe kerül egy abortusz és mivel jár? Mennyi idő amíg elvégzik? Kb mennyi időt kell az abortusz után a kórházban tölteni?

Lehet, hogy ezért a kérdésért sokan lehurrognak. Eléggé valószín?,hogy teherbe estem és nem tudunk

Legjobb válasz: nos a doki vagyok.Pécs nagyon jó hely megbízható orvosokkal.Abban a kórházban ahol én vagyok 28 ezer ft.És egy napig kell bent maradni,ha minden simán megy.Szerintem ha a családodtól megkapod a 100 százalékos támogatást nem lesz semi baj!Kitartás:Doki Aki pedig hányni szeretne ilyen emberektõl remélem nem kerül soha ilyen szomorú és drámai helyzetbe

nos a doki vagyok.Pécs nagyon jó hely megbízható orvosokkal.Abban a kórházban ahol én vagyok 28 ezer ft.És egy napig kell bent maradni, ha minden simán megy.Szerintem ha a családodtól megkapod a 100 százalékos támogatást nem lesz semi baj!Kitartás:Doki Aki pedig hányni szeretne ilyen emberektõl remélem nem kerül soha ilyen szomorú és drámai helyzetbe
Na azért annyira nem kell beijedni.Én nap mint nap csinálok ilyet(SAJNOS)De inkább ez mint világrahozd és iszonyatos élete legyen.Szedd össze minden erõdet és szükséged lesz hogy a párod is melléd álljon.CSak nyugi.Aztán utána valami biztos védekezés!
sszia! sajnálom, h ezt a lépést kell választanod, remélem hamar sikerül majd feldolgoznod és fizikailag is helyre jönnöd. Mikor a kórházban voltam , volt egy csaj, akinek abortusza volt, iszonyatosan bántak vele az ápolónõk, emberszámba se vették...erre is készülj fel! Csajnak feltettek egy pálcikát, ami tágitotta a méhszáját, görcsölt tõle rendesen, kb 5-6 órát volt bent és utána tolták a mütöbe. Mütõ elõtt ki küldték wc-re, de senki nem segitett neki, szegényem össze is esett kifele menet, meg hányt is. Nagyon sajnáltam, de a nõvérek csesztek neki segiteni, helyette velünk, a többi beteggel orditottak, h miért nem mentünk vele..nos a szobába hárman voltunk, mindhármunkat a csaj elõtt mütöttek...szal tényleg készülj fel rá! szoritok érted
elsõ válaszoló, ezt hol találtad? légyszi a linket másold be, ismimnek akarom elküldeni, köszi
jaaaj te jó isten....ez már rég nem így van.Mindenkit be akarnak ijeszteni...ma már nagyon kicsi az esélye a meddõségnek mivel úgy szívják a dolgokat.Belehalni szinte biztos nem fogsz.A nagyobb bak a lelki dolgokkal van.NEm tudom mennyire vagy erõs idegzetû de ha nem keressetek egy pszichológust vagy kérd az orvosod hogy küldjön el.Arról nem beszélve, hogy néhány kórházban, hogy bánnak az abortuszosokkal.A beavatkozást követõen 1 napot kell bent lenned, ha nem lép fel komplikáció.
Hánynom kell az ilyen emberektõl!!!
A kérdező hozzászólása: Nem:S
Nem tudom a körülményeidet. Kétszer voltam huszonévesen hasonló helyzetben. Léptem és nagyon megbántam : ( 17 év után most várok kisbabát...sok szép év tûnt el gyerek nélkül. Sok ismerõsöm van, aki vállalta és boldog életet él és 28-30 évesen ugyanúgy fiatal, csak van egy gyermeke. Most már tudom, hogy nem véletlenek ezek a helyzetek. Bölcs döntést és sok erõt kívánok.
A tini ambulanciát nem értettem én sem amikor mondta a doki, de félbe is szakítottam, mert tudadtam vele, hogy én megtartom a picit! Csak én úgy mentem be, hogy "pozitív lett a tesztem, és hogyan tovább" De én az uh-ra gondoltam meg a védõnõkre, amugy 5 hetes terhes voltam! Az ultrahangot megcsinálják neked is, egy jó tanács: ne nézd a monitort! Szerintem...legalábbis nekem nem tenne jót látni azt a pici fekete foltot, 3 hét mulva szülök, de még mindig emlékszem élesen a legelsõ uh-ra!! Hány hetes vagy? Nem tudod?
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm, nagyon sok "erõt" adtatok, adtak nekem.Remélem, hogy minden rendben lesz és mégegyszer köszönöm a kedvességet és a bíztatást.
nem tudom hányadik válaszoló, szerintem látni a kérdezõ írásaiból, h nem éppen jó kedvében választotta ezt a lépést, és szerintem bármi kis lehetõsége is lenne, nem tenné meg! Kérdezõ, unokatesómnak is volt 16 évesen(20.hétben), pedig az már 20 éve volt, és mégis lehetett utána gyermeke, azóta 2 egészséges kisfia van. pedig az akkori technika még elég elavult volt, ne félj tõle, lesz még babád! szoritok neked h minden helyre jöjjön! és a számodra a lehetõ legjobban alakuljon minden!
Én a legelsö válaszolotol kérdezném, ezt ilyeszgetésnek szántad?Nekem volt egy missed abortuszom, tehát nem tehettem rolla.Ezeket nekem is leirtad volna?A kérdezönek:Sajnos ez tényleg egy alázatos dolog, lesz elég bajod de még elég furcsán fognak rádnézni.Ne törödj majd velük, ez a te döntésed.Mütét elött pár órával feltesznek egy tágitót(lamináriát)kellemetlen, de tul lehet élni.A mütét pedig altatásban.Semmit nem fogsz érezni.Én már ébredeztem mikor visszafelé toltak.Kitartást!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ és a bíztatást!
ha elmúltál miután megvizsgáltak kapsz kb3 nap gondolkodási idõt aztán jelentkezned kell a nõgyógyászaton
Tényleg sajnos, ha ezt kell tenned.20évesen v.tam terhes, nem akartam a babát.Spontán elvetéltem.Érezte a pici, h nem akarom.Most 25éves v.ok van 1 gyönyörû kislányom.Kitartás!
A kérdező hozzászólása: Ha nem vagyok túl indiszkrét, mennyi idõsen tartotta(d) meg a babát?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszod! Ez a tini ambulancia, hmmm.. Ez mit takar, nem tudja valaki? Egyébként már elmúltam 18, akkor is elküldenek erre az ambulanciára?
Elõtte elküldenek tini ambulanciára, ahol kitöltessz egy rakat papirt, meg egy emberkével kell elbeszélgetned, aki engedéjezi az abortuszt! Tovább nem tudom, csak engem már küldtek volna, csak én megtartottam, de nekem megvan a megfelelõ hátterem otthonom! Ne legyél kiborulva, ha nem lett volna megfelelõ anyagi és egyéb hátterünk, akkor mi sem vállaltuk volna be!! Aki lehurrogott valószínû anyuka, vagy kismama mint én, kicsit furi a sok kismamis kérdés között, de ilyen is van...te sem jó kedvedbõl teszed, sajnos ilyen is van!! Remélem pár év mulva te is a kismamis kérdéseket teszed föl!! Fel a fejjel!!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen!
megvizsgálják a magzatot és téged hogy elég erõs e a szervezeted a mûtétre.Vérvétel meg ilyenek.Ha elmúltál 18 akkor annyi de ha nem akkor gyámhivatal +hasonló
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ és a védelmet. Jó érzés, hogy vannak ilyen emberek is, akik megpróbálnak segíteni más embereknek. Köszönöm szépen a választ mégegyszer, azt hiszem rászánom magam. Még egy kérdés: Az abortusz elõtti vizsgálatok(gondolom vannak) mennyi idõt ölelnek fel és mik ezek a vizsgálatok?
A kérdező hozzászólása: Utolsó kommentelõ! Nekem meg az ilyenektõl akik más emberre ilyet írnak, anélkül, hogy ismernék vagy tudnák a háttérben meghúzódó körülményeket. Inkább írnál valami hasznosat vagy bíztatnád az embert. Én tanácsért írtam ide nem azért, hogy egy másik ember, aki semmit sem tud rólam ilyet írjon nekem!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ! Elég rémisztõ a valóság :'( :S
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen!

Mi annak az eszköznek a neve, amivel a lakásban meg tudom mérni a páratartalmat? Mennyire pontosak ezek az eszközök, és nagyjából mennyibe kerülnek? És egyáltalán hol lehet kapni?

Köszönöm

Legjobb válasz: idõjárás jelzõ készülék, ami 24 órás leosztásban mutatja a változásokat. Most a Metróban 1000ft, egyébként 2000-felfelé mozog az áruk. Nagyjából megbízhatóak.

idõjárás jelzõ készülék, ami 24 órás leosztásban mutatja a változásokat. Most a Metróban 1000ft, egyébként 2000-felfelé mozog az áruk. Nagyjából megbízhatóak.
Pld én egy éve vettem olyant ami a páratartalmat hõmérsékletet légnyomást méri 2500 Ft-ért és elképesztõen pontos jól reagál. A reletív páratartalmat a higrométer méri.
A kérdező hozzászólása: Páratartalom-relatív - páratartalom? Mi a különbség? Én a lakásunkban szeretném mérni.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!