Találatok a következő kifejezésre: Pontosan megjött havim, (5 db)

Megjött havim pontosan, de nem volt áttöréses vérzésem az baj? Ettől még lehetek terhes? Tesztet nem csináltam

egy hónapja hagytam abba a tabletta szedését voltunk együtt

Legjobb válasz: Van ilyen. Miért kéne mindjárt elsõ nekifutásra terhesnek lenned? A szervezeted nem úgy mûködik, hogy "most nem akarok gyereket, tabit szedek" aztán meg "most gyereket akarok, ide vele azonnal!". Vannak akik hónapokat, éveket várnak, mire megfogannak. Tesztet minek csinálnál, ha megjött pontosan? Remélem jövõ hónapban nagyobb sikerrel jártok.

Van ilyen. Miért kéne mindjárt elsõ nekifutásra terhesnek lenned? A szervezeted nem úgy mûködik, hogy "most nem akarok gyereket, tabit szedek" aztán meg "most gyereket akarok, ide vele azonnal!". Vannak akik hónapokat, éveket várnak, mire megfogannak. Tesztet minek csinálnál, ha megjött pontosan? Remélem jövõ hónapban nagyobb sikerrel jártok.
szerintem most nincs baba.majd legközelebb!szinte alig hagytad abba a tabit.és meg is jött.de csak próbálkozzatok serényen!mindent bele!
AKI MENSTRUÁL AZ NEM TERHES!!!!!!
kérlek a neten nézd meg mi megy benned végbe, amúgy nem vagy terhes N
Nagyon kicsi az esélye, hogy terhes lennél a ciklusodnak ebben a szakaszában. Leghamarabb az aktus után 14 nappal tud a teszt biztosat mutatni.

Pontosan megjött a havim, de az utóbbi időben gyakran volt hányingerem. Igaz szedek tablettát, de lehet terhes?

Szóval id?ben megjött a havim, de nem olyan sok és a színe sem olyan mint amilyen szokott lenni.

Legjobb válasz: Ha a tablettaszedésed is rendszeres, akkor nem hiszem. Az is lehet, hogy épp a gyógyszer váltja ki a hányingert. Lehet, hogy nem megfelelõ, a szervezeted kevésbé fogadja el. Mindenképpen menj el a nõdokidhoz és kérdezd meg.

Ha a tablettaszedésed is rendszeres, akkor nem hiszem. Az is lehet, hogy épp a gyógyszer váltja ki a hányingert. Lehet, hogy nem megfelelõ, a szervezeted kevésbé fogadja el. Mindenképpen menj el a nõdokidhoz és kérdezd meg.
Én is épp ezt akartam írni, amit az elõzõ hozzászóló. Egyik-másik gyógyszer hormonösszetétele ugyanis válthat ki enyhe rosszulléteet, leginkább hányingert, ezért muszáj, hogy válts, ha új gyógyszer és most próbálod ki. Lehet, hogy túl régóta szeded már, vagy nem hagysz évente egy-egy hónapos "kiürítési szünetet"...stb. A mensi állagát, színét nagyon sok minden befolyásolja, erre most nem lenne elég hely kitérni. :-)
Nem hinném hogy terhes vagy. Keressd fel a nõgyógyászod õ majd megmondja mitévõ légy.

Mi okozhatja a mellfájást? A menstruációm késett 10napot de megjött már. Pontosan 12napja jött még és tartott 3napot. Voltam nögyosyásznál és irt fel nekem yasmin fogamzásgátlót. Meg is keydtem ahogzan megjött a havim. Vajon mi lehet a gond?

Legjobb válasz: A mellfájás ilyenkor teljesen normális. Nekem már elõtte 1 héttel elkezd szúrni, meg fájni, szóval ne aggódj. Ilyen a nõi test :) Sõt, nekem még a derekam is meg a lábaim is úgy fájnak, hogy néha az életkedvem is elmegy :D

A mellfájás ilyenkor teljesen normális. Nekem már elõtte 1 héttel elkezd szúrni, meg fájni, szóval ne aggódj. Ilyen a nõi test :) Sõt, nekem még a derekam is meg a lábaim is úgy fájnak, hogy néha az életkedvem is elmegy :D

Nos, én is 44 éves vagyok, ikrek édesanyja, eddig pontosan 28. napra jött meg a havi vérzés, ez az első alkalom, hogy a 15. napon is megjött. Ezt okozhatja stressz, vagy esetleg ez egy változókori tünet, bár soha nem voltak hőhullámaim. Nagyon köszönöm, h

Nos, én is 44 éves vagyok, ikrek édesanyja, eddig pontosan 28. napra jött meg a havi vérzés, ez az első alkalom, hogy a 15. napon is megjött. Ezt okozhatja stressz, vagy esetleg ez egy változókori tünet, bár soha nem voltak hőhullámaim. Nagyon köszönöm, hogy megoszthattam aggodalmamat. De még akár gyermeket is vállalhatnék, ugye? Várom válaszát, tisztelettel üdvözlöm: Katalin

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Ez a tünet általában nem kóros állapotra utal, egyelőre ne aggódjon, ez előfordulhat. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Ez a tünet általában nem kóros állapotra utal, egyelőre ne aggódjon, ez előfordulhat. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!