Találatok a következő kifejezésre: Pontosan jött a (136 db)

5 honapja 30 napra pontosan jott a mensim, most 3 napja kesik. Clostybegytet szedtem most eloszor es egyutt voltunk a ferjemmel azokon a napokon. Lehetek terhes?

Legjobb válasz: Lehetsz terhes,de én a helyedbe vennék egy tesztet...! Nem tudom hány hónapja szeded a clostyt,de nekem egy hónap szedés után sem volt peteérésem és nem is jött meg.Tehát vagy nem volt peteérésed vagy terhes vagy!TESZTELJ!!!

Lehetsz terhes, de én a helyedbe vennék egy tesztet...! Nem tudom hány hónapja szeded a clostyt, de nekem egy hónap szedés után sem volt peteérésem és nem is jött meg.Tehát vagy nem volt peteérésed vagy terhes vagy!TESZTELJ!!!
Ha pontosan megjött, akkor mire kaptad a clostyt?

Fogamzásgátló tablettát szedek kb.1 éve, amikor jön a 7 napos szünet, akkor idáig mindig pontosan meg is jött a mensesem, most 2 napja nem jött meg. A fogamzásgátló tablettát pontosan szedem. Mással is elõfordult ilyen?

Legjobb válasz: igen, velem kétszer is elõfordult. Csütörtökön szoktam bevenni, és hétfõn szokott megjönni. De volt, h kedden, sõt volt, h szerdán jött meg, pénteken meg már kezdtem a csomagot. Ha tényleg semmi más panaszod nincs, és tényleg pontosan szeded, akkor nincs semmi baj. :)

igen, velem kétszer is elõfordult. Csütörtökön szoktam bevenni, és hétfõn szokott megjönni. De volt, h kedden, sõt volt, h szerdán jött meg, pénteken meg már kezdtem a csomagot. Ha tényleg semmi más panaszod nincs, és tényleg pontosan szeded, akkor nincs semmi baj. :)

15 éves lány vagyok, és nem jött meg a menstruációm, ami azért furcsa mert 3 évvel ezelőtt jött meg először és már beállt, 1 éve már pontosan jött meg. De ebben a hónapban nem jött meg. Ez mi miatt lehet?

Legjobb válasz: Élsz szexuális életet?Mert ha igen akkor esély van rá hogy babát vársz. Ha pedig még nem, akkor lehet ez a stressz miatt, az idõjárás miatt is akár...sok minden közre játszhat.

Élsz szexuális életet?Mert ha igen akkor esély van rá hogy babát vársz. Ha pedig még nem, akkor lehet ez a stressz miatt, az idõjárás miatt is akár...sok minden közre játszhat.
Lehet az oka a várandósság, stressz, keveset eszel, vérszegény vagy, de akár még hepatitis is. Hormonális gond is lehet az oka.
Ha 15 évesen már fogyókúráznod kell, akkor ott nagy gondok vannak...
A táplálkozás és a stressz is okozhatja, de még egy enyhe felfázás is. Ha terhesség kizárva, akkor ebben a korban még bõven belefér, hogy néha nem jön meg. akár 2-3 is kimaradhat, nem veszélyes. Legyen nálad betét/tampon, mert elõfordulhat, hogy nemsokára hirtelen megjön. Ettõl egyébként késõbb lehet megint rendszeres, szóval ez nem jelenti azt, hogy innentõl mindig így lesz.
Lehet a hirtelen idõjárásváltozástól vagy stressztõl, de a te korodban akár csak úgy is.
A kérdező hozzászólása: igen, de már voltam orvosnál és azt mondta teljességgel kizárt hogy terhes vagyok, kérdeztem hogy akkor mi baj lehet de csak annyit mondott hogy ne féljek ez elõfordul. de engem ez nem igazán nyugtatott meg. de amiket itt írtatok elég sok igaz jelenleg rám, nagyon stresszelek suli miatt, meg még vannak egyéb gondok. étkezés miatt is, mert most fogyókúrázom.
A kérdező hozzászólása: nem nem kéne. de az orvos mondta, mert rendszeresen csuklom de minden nap és néha órákon keresztül ami borzalmasan idegesít. Erre kaptam ezt az étrendet, nem ehetek semmi fûszeres kaját, nem ihatok szénsavas üdítõt, és kenyeret sem ehetek. Szóval zöldség, gyümölcs, meg teljes ki örlésû kaják.Ami szerintem eléggé fogyókúra hatású és ezt kell csinálnom egy hónapig állítólag utána jobb lesz.

Mik voltak a terhesség legeslegelső tünetei nálatok, még mielőtt nem jött meg ill. mikor éreztétek pontosan ezeket a tüneteket?

Legjobb válasz: hát azóta se jött meg, szóval nem mielõtt nem jött meg:) én egybõl felpuffadtam kb., és állati álmos lettem, de könnyû összekeverni más tünetekkel

hát azóta se jött meg, szóval nem mielõtt nem jött meg:) én egybõl felpuffadtam kb., és állati álmos lettem, de könnyû összekeverni más tünetekkel
Nekem olyan fura érzésem volt... Igaz mi nagyon vártuk a babát, így figyeltem hónapról-hónapra a testemet. És tényleg észre is vettem szeptemberben, hogy valami "nem stimmel", furcsa érzésem volt, így elõre sejtettem, hogy mivel olyan amit még nem éreztem, így terhes lehetek, én így filóztam :DDD
Két számmal nagyobb melltartó! :)
Nekem nagyon durva volt!még a teszt negatívat mutatott nekem már ilyen volt , hogy munka közben kívánós lettem uhh de ennék egy hambit majd 3 perc mulva undorom volt már csak a gondolatától is a kocsiba hányingerem volt és nem bírtam elviselni a parfüm illatát ekkora azt mondtam ha most nem vagyok várandós akkor valami elég durva gyomor betegségem lehet ezekre 1 hétre amikor már tudtam , hogy a mensim is kesét megcsináltam az elsõ pozitiv tesztem :) én szinte a legelsõ perctõl éreztem a babámat 24 hetes kismama
Nekem semmi tünetem nem volt, csak a kimaradt menstruáció.
Menzesz elõtt 3 nappal olyan volt a szaglásom mint egy vadászkutyáé. Ültem a metrón és azon töprengtem, hogy a mellettem ülõ idõsebb bácsi miért pont aznap reggel kívánta meg a szalonnát lila hagymával. Aztán felszállt egy fiatal lány, és azt hittem beájulok a fantasztikus parfümje illatától. Csak mikor a munkahelyemre értem esett le..... :D
Nekem csupan annyi, hogy jaj meg fog jonni mar megint, folyamatosan ezt ereztem a 36. Napig, mikor mar6 napot kesett. Ekkor teszteltem eros pozit. :) a melleim feszultek de gyengen, mai napig gyengen. Es meg neha mindig ugy erzem megfog jonni:) de semmi, nem voltam vagyok rosszul. 9+4hkm
A nem várt mensi elõtt pár nappal iszonyatos mellfeszülés. Melltartó nélkül nem tudtam megmaradni. Nekem elõtte ilyen sosem volt, úgyhogy gondoltam, hogy sikerült a baba. És tényleg sikerült, nem várt napján pozit teszteltem.
Mensi elott egy hettel bedurran a cicim, majd nehany nap mulva enyhul, akkor kipattogzik az arcom. Most nem mult a mellfeszules es tiszta volt a borom. Ebbol nemvart elott 3 nappal mar sejtettem.
Nekem a kimaradt menzi önmagában nem volt gyanús, elõfordult már. Még az sem lett volna furcsa, hogy több, mint egy hetet késik, viszont ezen a héten már kezdett az egész olyan furesz lenni. Nem tudom megmagyarázni, de együtt az, hogy olyan fáradtságot éreztem, amit még életemben soha, valamint, hogy puffadtam, ami ugyan nem szokatlan meg rengeteget szédültem kicsit elgondolkodtatott. Szóval nekem úgy az egész együtt és persze hozzá a hasszurka, ami megerõsítette, hogy vegyek egy tesztet. :)
4.babámat várom, a tünetek mindig ugyanazok így már tesztelés elõtt tudom ha terhes vagyok. A nem várt mensi közeledtével egyre jobban fájnak feszülnek a melleim, ha leveszem a melltartót, le akarnak szakadni, ezenkívül érdekes, de élénk sárga lesz a vizelet...Furi tünet de mindig bejön. Ez a kettõ fix. A többi tünet változó elsõ babámnál rögtön volt szagérzékenység, a harmadiknál alhasi görcsök teltség érzet. A negyediknél puffadás is jelentkezett ilyen korai idõszaktól, holott az korábbi terhességeknél csak jóval késõbb kezdõdött.
Az elsõnél, ha nem az elmaradt mensirõl beszélünk, akkor a dudorodó pocak a 18. héttõl. A másodiknál, álmosság, nyûgösség, hányinger, undor a kedvenc kajámtól még mielõtt kiderült a turpisság.
Nekem mind3 terhessegemkor volt az mar a teszt elott, hogy hajnalban vagy reggel nem tudtam rendesen kiuriteni a holyagomat, akadozott a vizelet mint a prosztatas pasiknal. +Ultomben elaludtam este 9-kor, és a melltartolevetelkor érzett fájdalom.
attólfügg hány éves vagy, és mióta menstruálsz.
A kérdező hozzászólása: 28 éves vagyok és 11 éve van mensesem!
Jelent.Lehet hogy terhes vagy.Csinálj tesztet!Írd meg majd hogy mi lett az eredmény.
A kérdező hozzászólása: Sajnos csak egy csík lett a teszten, de még csak most kezdtük, úgyhogy nincs semmi baj! Majd legközelebb!
Mástól is váladékozhat a mellbimbó, amivel (bármi is az) feltétlenül menj orvoshoz!
Szerintem nem vagy terhes de jól bezavart hormonálisan a kihagyás.... Terhességnél nekem az elején amúgy sem jött a mellembõl semmi uh sztem ez vmi más lehet amit a bogyókihagyás okozott.

Ha terhesség előtt a menzim mindig pontosan jött meg akkor a baba is pontosan a 40 hétre születik meg?

Tapasztalatokat várok.

Legjobb válasz: Semmi koze a kettonek egymashoz szerintem.

Semmi koze a kettonek egymashoz szerintem.
Abszolút nincs köze egymáshoz ennek a két dolognak :) A baba jobb esetben akkor jön ki, amikor akar, rosszabb esetben van a programozott császár vagy az oxitocin...
Semmi köze hozzá! Nekem mindig pontos volt a mensim, 28 napos volt a ciklusom. Mégis mind a 4 gyerekem kicsit hamarabb született. A fiaim a 39. a lányaim a 38. héten. A szülést a babából felszabaduló hormonok indítják be normális esetben. Ezek akkor jutnak a vérkeringésbe, amikor a baba készen áll a megszületésre. Persze, ez alatt azt értem, ha minden rendben és nem valami fertõzés miatt idõ elõtt reped meg a burok, hanem normál vajúdással indul a szülés.
erre kíváncsi vagyok, de kis % születik kiirt napra.
Nem, ennek semmi köze ehhez! Amúgy nekem is pontos volt, és a 36. héten szültem.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! Akkor nincs mit tenni, türelmesen várok tovább:)
Szerintem sem függ össze. Nekem mindig 28 napra jött meg, abszolút pontosan, mindig szerdán:) A fiam 4 nappal a kiírt idõpont után született.
Óramû pontosságú menzesz, pont a kiírt napon szültem. De ez nem függ össze.
Szerintem sincs összefüggés a két dolog között. Nekem mindig napra pontosan 28 napos ciklusom volt. Órát lehetett volna hozzá igazítani. A szülésem mégis beindult a 35. héten...
Akkor jön, amikor Õ ugy gondolja-nem akkor amikor anyának jólenne!! :-) türelem!

Mit gondoltok? Barátnömnek mindig pontosan jött meg a havi vérzése, de most 3. napja késik neki. óvszerrel védekeztünk es nem voltlyukas. Bnöm megis parázik. Szerintetek mi az oka a késésnek? Aggódhatunk? S

Legjobb válasz: A parázástól, stressztõl is késhet a mensi. Nekem is mindig pontos volt, egyetlen egyszer késett egy hetet, amikor meg voltam ijedve, mert esélye volt, hogy terhes lehetek. Ha óvszerrel védekeztetek, és nem is szakadt el, kizárt, hogy teherbe esett volna a barátnõd.

A parázástól, stressztõl is késhet a mensi. Nekem is mindig pontos volt, egyetlen egyszer késett egy hetet, amikor meg voltam ijedve, mert esélye volt, hogy terhes lehetek. Ha óvszerrel védekeztetek, és nem is szakadt el, kizárt, hogy teherbe esett volna a barátnõd.
Nem tudom, hogy aggódjatok-e, de azért egy tesztet csinálhatnátok. Akkor mindjárt többet tudtok.
Nincs olyan nõ aki minden hónapban napra pontosan 28 napra menstruál. Pár napos késés még a legszabályosabb ciklusú nõnél is elõfordulhat, akár azért is késhet mert nagyon fél a terhességtõl. Ha az megnyugtatja, akkor vegyetek egy tesztet.
Mielõtt elkezdtem fogamzásgátlót szedni, nekem is mindig pontos volt a menstruációm, valamiért néhány havonta mégis becsúszott 1-1 hét csúszás. Szóval, talán egy hét belefér, de aztán tényleg kéne csinálnotok egy terhességi tesztet, ha továbbra sem jön meg neki.
A kérdező hozzászólása: nagyon köszönöm a válaszotokat.és tovabbra is várom õket.én ois megszeretnék egy cseppet nyugodni
Nekem minden hónapban percre pontosan jött meg egész életemben, most meg már második hónapja 1-1, 5 hetet is késik. Voltam dokinál, semmi gond, ilyen elõfordul néha. Szóval bõven belefér, hogy néha nem szabályos. Ha már meg kellett volna neki jönnie, akkor már a teszt kimutatja, úgyhogy vegyetek egy tesztet és kiderül.

Szombaton kellett volna megjönnie, eddig mindig pontosan jött meg szúr alul a hasam hányingerem van pémkor együtt voltunk párommal lehet hogy babás vagyok?

abát szeretnénk páromam leddig mindig pontosan jött meg szúr a hasam alja hányingerem van lehet babás vagyok? nem reménykedem peterésemkor végig eggyütt voltunk elötte azon a héten amikor volt vagyis 7napig

Legjobb válasz: A "tünetek" jónak tûnnek de sztem tesztelj! Nekem is pontos volt mindig a mensim, aztán amikor kimaradt, már a 2. napon kimutatta a teszt! Szurkolok!

A "tünetek" jónak tûnnek de sztem tesztelj! Nekem is pontos volt mindig a mensim, aztán amikor kimaradt, már a 2. napon kimutatta a teszt! Szurkolok!
A kérdező hozzászólása: köszike a gyors választ ha hétvégéig nem jön meg tesztelek
Én is szombatra vártam, de nekem 2 nappal korábban jött meg, mint kellett volna. Mi is p.é-kor voltunk együtt mégsem jött össze.
Az 1. válaszoló vagyok. Kibírod hétvégéig?? Huhh, türelmes vagy. Ha jó minõségû tesztet választasz, akkor már most is kimutathatja. Remélem, sikerül:)
A kérdező hozzászólása: muszály akkor kapok pénzt sajnos:(pénteken addig nemtudok venni sajnos:(:( énis örülnék ha összejönnne mert már régóta várok egy babára
A kérdező hozzászólása: újjab jelek reggel hányinger, pattik nem jüönnek ki rajtam ami eddig szokott, hasam nem puffadt szoval lehet

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!