Találatok a következő kifejezésre: Pontosan hol a nők (3 db)

Pontosan hol vannak a nők erogénzónái?

Hol tudnám kényeztetni a barátn?m? Csókoljam, nyaljam vagy simogasam?

Legjobb válasz: Minden nõnek más jó!Szerintem így valahogy ahogy írtad:simogasd,csókold...Amúgy mi nõk szeretjük ha a nyakunkat finoman csókolják,tarkót is,ha a hajunkba túrnak közbe,a mellet is lehet finoman masszírozni,csókolgatni.Lényegében minden testrésszel el lehet játszogatni és nagyon figyelj hogyan reagál rá.Ha valami nagyon jó azt ne hagyd abba.Kérdezd meg mit szeretne vagy mi az ami neki jó!!

Minden nõnek más jó!Szerintem így valahogy ahogy írtad:simogasd, csókold...Amúgy mi nõk szeretjük ha a nyakunkat finoman csókolják, tarkót is, ha a hajunkba túrnak közbe, a mellet is lehet finoman masszírozni, csókolgatni.Lényegében minden testrésszel el lehet játszogatni és nagyon figyelj hogyan reagál rá.Ha valami nagyon jó azt ne hagyd abba.Kérdezd meg mit szeretne vagy mi az ami neki jó!!
Eddigi tapasztalataim szerint a nyak az egy nagyon jó hely azt szeretik legjobban a lányok, de amúgy a mellek, az ajkak, a combjait is simogathatod, a hasát cirógathatod, de pl nekem bevált amikor a bokájál a belsõ részen elkezdtem puszilgatni és egyre lasabban feljebb a combja belsõ oldalát majd még feljebb, végig a hasát aztán egyre csak feljebb majd a melleit végig a nyakát, majd csók, mégis ennek ellenére szûz vagyok még xD

Szeptembertõl ki kellene Alériába mennem dolgozni a Siemensnek. Nem tudom pontosan hol, több helyszín is van. Álítólag biztonságos a helyzet, legalábbis a fõnökeim szerint. Mi a véleményetek? Biztonságos a helyzet jelenleg Algériában?

Legjobb válasz: Nemrég voltak nálunk kollégák Algériából és sokat meséltek (szintén elektronikai cég). Elmondásuk szerint Afrikában a legjobb és leggazdagabb, legbiztonságosabb ország Algéria. Jó az élet, jó a közbiztonság. Én ennél sokkal "veszélyesebbnek" mondott országban lakom egy éve (Egyiptom) és mégsem érzem magam veszélyben, a mindennapi életben egyáltalán nem lehet észrevenni azt, ami a médiából folyik. Az arabok vendégszeretõ, barátságos népek. Nem tudom, meddig tervezed a kint tartózkodást, de szerintem nyugodtan vágj bele.

Nemrég voltak nálunk kollégák Algériából és sokat meséltek (szintén elektronikai cég). Elmondásuk szerint Afrikában a legjobb és leggazdagabb, legbiztonságosabb ország Algéria. Jó az élet, jó a közbiztonság. Én ennél sokkal "veszélyesebbnek" mondott országban lakom egy éve (Egyiptom) és mégsem érzem magam veszélyben, a mindennapi életben egyáltalán nem lehet észrevenni azt, ami a médiából folyik. Az arabok vendégszeretõ, barátságos népek. Nem tudom, meddig tervezed a kint tartózkodást, de szerintem nyugodtan vágj bele.
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm. 3-5 hónap tarthat a projekt, attól függ, hogy sikerül haladni. Dolgoztam Dubaiban és Qatarban is, ott azért nem vettem észre a nagy vendégszeretést.
Jobb, ha magad olvasod el az Algériára vonatkozó részt a Magyar Külügyminisztérium Konzuli szolgálata naprakész tájékoztatójából: [link]
Elsõ vagyok - Katart jól ismerem, fél családom ott lakik. Na, Katarhoz képest nagy színvonalesés lesz, mert ez még mindig Afrika, akárhonnan nézzük. De itt nem tapasztaltam azt a fajta olajországbeli felsõbbrendûséget, pökhendiséget, mint Katarban (bár mint családtaggal ott is nagyon kedves volt velem mindenki, de munka terén érezhetõ, hogy jobbnak hiszik maguk mindenkinél). És itt nincs az a rengetek pakisztáni, indiai stb vendégmunkás, mint Katarban, mert elérhetõ és olcsó a helyi képzett munkaerõ. Szóval lehet, hogy munka terén még jobban fogod érezni magad Algériában, mint a közel-keleten. Elfogadtad a kiküldetést végül?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat. Sikerült infókat szerezni ismeretségi kör által is. Hasonlókat mondtak õk is, azzal megfejelve, hogy a jelenlegi elnök esetleges halála estén azért jó lessz vigyázni. Augusztusban megyek haza, ha meg tudunk állapodni a pénzrõl akkor augusztus végén, szeptember elején uatzom.
Írd be ezt a kódot: *#92702689# és a life timer.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!