Találatok a következő kifejezésre: Pontosan hol a (616 db)

Hol van pontosan a bolt? Szeretnék elmenni az AVON-boltba, úgy kaptam az inf.-t, hogy az Árpád hídnál, illetve a Mamutban is van, de pontosan hol? A híd környéke is nagy, a Mamut is.

Legjobb válasz: Az árpád hídnál ha megtróval mész akkor fel az aluljáróból és ott ahol a buszállomás van,nah mellette egy szép nagy pület.Ha vilivel akkor le az alulba majd fel és ugyanott:)

Az árpád hídnál ha megtróval mész akkor fel az aluljáróból és ott ahol a buszállomás van, nah mellette egy szép nagy pület.Ha vilivel akkor le az alulba majd fel és ugyanott:)
Van a Blahán a Skálában is.
A kérdező hozzászólása: Elõre is köszönöm. :)
Szúrd be a szövegdobozt (Beszúrás -> Szövegdoboz...) Utána jelöld ki (a határolóvonalára kell kattintani, amikor a négyágú nyíllá változik a kurzor) Ugyanott nyomj egy jobb klikket. Megjelenik egy menü, alulról nekem a 2.: "További elrendezési lehetõségek..." Ezt válaszd ki. A "Vízszintesen" és a "Függõlegesen" résznél is válaszd ki, hogy "Középre zárt" és "Oldal". Aztán oké, és kész.
A kérdező hozzászólása: nagyon szépen köszönöm :)
A kérdező hozzászólása: angolul ez hogy is van? (angol a wordom)
A kérdező hozzászólása: ja..megvan :)

Egy számomra nagyon fontos ember Baracskán van, de csak ennyit tudok, azt hogy pontosan hol, azt nem! Szóval ha csak a baracskai bv címét és az ő nevét írom vajon megkapja? Vagy hogy tudhatnám meg h hol is van pontosan, hova írhatok neki?

Legjobb válasz: Megkapja. Ahogy a honvédségnél is, ha már a laktanya címét és az emberke nevét ráírtad akkor már ezer közül is elõkerítették. Ha pedig több azonos nevû volt megkérdezték, melyiküknek írhattak a feladói címrõl.

Megkapja. Ahogy a honvédségnél is, ha már a laktanya címét és az emberke nevét ráírtad akkor már ezer közül is elõkerítették. Ha pedig több azonos nevû volt megkérdezték, melyiküknek írhattak a feladói címrõl.
Azért a budapesti ismerõsöddel ne próbáld ugyanezt...


pontosan a nyugatival szemben! a barna ablakos épület
Elsõ vagyok: http://www.norc.hu/pano/jf7uNJxL/ ezt nézd meg
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen.:)

Székesfehérváron ismertek Játékbirodalom nevű üzletet? Állítólag a Brendon felé van, de nem tudom pontosan hol, megírnátok hol találom?

Köszönöm a segítséget!

Legjobb válasz: Én azt hiszem az ügyeletes patika épületében van. (victoria gyógyszertár, azt hiszem) József Attila u. A gyógyszertártól elindulsz a brendon irányába, és pár m-re lesz a földszinten. Azt hiszem arra gondolsz. Vannak ott kreatív játékok, hangszerek. Pontosan viszont sajnos nem tudom a bolt nevét, mert én Polgárdiban lakom. Remélem, nem vezetlek félre.

Én azt hiszem az ügyeletes patika épületében van. (victoria gyógyszertár, azt hiszem) József Attila u. A gyógyszertártól elindulsz a brendon irányába, és pár m-re lesz a földszinten. Azt hiszem arra gondolsz. Vannak ott kreatív játékok, hangszerek. Pontosan viszont sajnos nem tudom a bolt nevét, mert én Polgárdiban lakom. Remélem, nem vezetlek félre.
1. vagyok. Megnéztem neten, de sajnos az a Varázskuckó lesz, nem Játékbirodalom. :( ...akkor sajnos nem tudom.
Nem ismerek. Játékvár nevû van a Fõ utcán.

Hol/Hogyan tudnám pontosan kiszámolni a napi kalóriaszükségletemet?

2 honlapon is megnéztem, ugyanazokkal az adatokkal egyszer 1800-at adott ki egyszer pedig 2100at...

Legjobb válasz: Nem lehet pontosan kiszámolni, de azért nagyjából be lehet lõni. Utána lehet próbálkozni. Egy idõ után tudni fogod, hogy nagyjából mennyire van szükséged súlytartáshoz.

Nem lehet pontosan kiszámolni, de azért nagyjából be lehet lõni. Utána lehet próbálkozni. Egy idõ után tudni fogod, hogy nagyjából mennyire van szükséged súlytartáshoz.
Ez elég reális, de természetesen EGÉSZ pontosan nem lehet kiszámolni, mert minden ember kicsit más. http://orvosilexikon.hu/wrap.php?file=dcc.html
Achillesnek igaza van. Itt be tudod lõni: http://www.kaloriabazis.hu

Pontosan hol kell lehajtani az A2-es autópályáról Klagenfurtnál hogyha a Minimundus parkhoz szeretnék leérni?

Legjobb válasz: Add be a google-maps-ba és ott egész pontosan meg tudod nézni.

Add be a google-maps-ba és ott egész pontosan meg tudod nézni.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen viszont ott nem írják a lehajtót nekem meg arra lenne szükségem
ha beírsz mindent pontosan, akkor hidd el, kiírja! csak kicsit értelmezni kéne a kiírt dolgokat.
Nem kell autópályára menni, ha nem vagy arra ismerõs. A Minimundus park Klagenfurt város nyugati szélén van (a Wörthi-tó irányába). Szerezz egy várostérképet és nézd ki a Südring és a Lorettoweg utcák keresztezõdésénél.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a segítséget már el tudok igazodni, megtaláltam hol is kell lehajtani.Autópályán megyek mindenképp megvan a matrica is.

Debrecenben hol vehet bőr pénztárcát? Van egy bolt a buszvég körül nem tudom pontosan hol, ott azt árulnak.

a címét nem tudja valaki vagy a nevét? azt hiszem a mc donalds is közel van hozzá


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!