Találatok a következő kifejezésre: Pontosan hogyan az (1699 db)

Mit jelent szerintetek PONTOSAN, hogy az ember szeresse önmagát?

Mindig jönnek azzal a szöveggel, hogy csak, ha magadat szereted, akkor szerethetnek mások is...

Legjobb válasz: Hûû ezt nehéz megválaszolni...:) Szerintem azt jelenti az önmagunk szeretése, hogy elfogadjuk magunkat olyannak, amilyenek vagyunk, szeretjük pl.az arcunkat, mosolyunkat, és nem mondogatjuk folyton azt, hogy "jajj, hogy nézek már ki, csúnya, kövér vagyok";) és ugye ha elfogadjuk magunkat, akkor ezt mások is meglátják és mások is megszeretnek...valami ilyet jelenthet:D mondjuk lehet hülyeséget íírtam, de nehéz erre válaszolni:D azért remélem segítettem a válaszommal:) 18/L

Hûû ezt nehéz megválaszolni...:) Szerintem azt jelenti az önmagunk szeretése, hogy elfogadjuk magunkat olyannak, amilyenek vagyunk, szeretjük pl.az arcunkat, mosolyunkat, és nem mondogatjuk folyton azt, hogy "jajj, hogy nézek már ki, csúnya, kövér vagyok";) és ugye ha elfogadjuk magunkat, akkor ezt mások is meglátják és mások is megszeretnek...valami ilyet jelenthet:D mondjuk lehet hülyeséget íírtam, de nehéz erre válaszolni:D azért remélem segítettem a válaszommal:) 18/L
ugyan miért cikiznénk?:) szerintem akkor szereted önmagad ha eleget teszel a vágyaidnak úgy, hogy közben az ésszerû részed(magyarul az agyad) is elégedett. de erre a kérdésre az a kedvenc válaszom hogy akkor szereted magad ha képes vagy másokat is szeretni
Önmagadat szeretni szerintem nem ugyan az azzal, hogy mindent megveszel magadnak amit meglátsz. Nem nevezném önzõségnek, ha megteheted az jó nem? Csak a vágyaidat elégíti ki. Szerintem annyit jelent, hogy elfogadod magadat olyannak amilyen vagy, nem kritizálod folyamatosan magadat, jól érzed magadat a bõrödben. Találj magadban/on szerethetõ tulajdonságokat, tudatosítsd magadban, hogy te is fontos és értékes ember vagy. Csak az válik szerethetõvé, aki önmagát is szereti így tehát igaz az, hogy akkor szeretnek mások ha te szereted magadat!

Egyszerűen nem tudom megnézni pontosan, hogy az alap repülőjegy árában 1 bőrönd van benne, és egy kézitáska? Plusz egy bőrönd mennyibe kerül kb?

Legjobb válasz: A légitársaságtól függ, erre nincs általános szabály. A légitársaságtól, a járattól, és a jegyed típusától is függ, hogy mi van benne, hány kg lehet egy csomag..

A légitársaságtól függ, erre nincs általános szabály. A légitársaságtól, a járattól, és a jegyed típusától is függ, hogy mi van benne, hány kg lehet egy csomag..
Nem. Egy alap (tehát nem fapados) repülõjegy árában 20 kg súlyú bõrönd, és egy normális kézipoggyász (meg vannak adva a méretek, egy normál táskánál nem sokkalta nagyobb). Vihetsz fel hat bõröndöt is, ha nem léped át az összesített 20 kg súlyt. De ez adott légitársaságonként változik, tehát egy fapadosnál kevesebb, máshol meg már lehet, hogy több, de nem vagyok benne biztos.
A válaszadásban sokat segítene, ha leírnád, hogy hova és melyik társasággal utazol. (légitársaságonként is nagy eltérések lehetnek és az is sokat számít, hogy tengerentúlra utazol-e)
A kérdező hozzászólása: olaszországból alghero ból milanoba a rayanair légitársasággal, milanobol ferihegyre pedig a wizzair rel
http://wizzair.com/useful_information/service_fees/?language.. A wizzair-nél én úgy tudom, csak a kézipoggyász ingyenes... Minden feladott csomag után fizetni kell... Legalábbis nekünk kellett, mi is Milánóban voltunk velük 2 éve...
Ahogy Sir Butcher leírta. Én egyébként nem egyszer túlléptem már a 20 kg-ot és nem kértek plusz pénzt. Hozzáteszem, hogy soha nem utaztam és valószínûleg nem is fogok utazni fapadossal, pedig elég sokat repülök.

Mit jelent pontosan, hogy az xp támogatása megszûnik?

Azt értem, hogy nem lesz több frissítés meg service pack. Konkrétan az érdekelne, hogy ha újrateszem az xp-t, akkor a már meglévõ frissítéseket le tudom e tölteni, vagy pedig már azt sem.

Legjobb válasz: nem adnak ki rá több frissítést

nem adnak ki rá több frissítést
elõzõ vagyok csak annyit lehet majd frissíteni hogy service pack3-ra ha még nincs meg
de am már megszûnt
A meglévõ frissítések még egy ideig valószínûleg elérhetõek lesznek, aztán majd szépen azokat megszüntetik.
Nem csak frissítések nem lesznek hozzá, de idõvel a programok majd elkezdenek nem futni rajta. Egyre többnél kapod majd a "nem win32 alkalmazás" hibát, mert a visual studio olyan újabb verziójával vannak fordítva, amik az XP-t nem támogatják. Ha szeretnéd élesben látni, hogy mi várható, akkor dobj fel egy windows 2000-et egy virtuális gépre. Aztán próbálj böngészõt telepíteni, vagy bármilyen újabb programot. Nem fogsz messze jutni, nem fog sok minden felmenni rá. Pedig a maga idejében a win2k is egy nagyon profi és népszerû rendszer volt.
5. válaszóló.. azt csak az újabb programoknál csinálja ha régebbit teszel rá viszi
Ez tény. De pl. mire mész ma IE6-tal vagy Firefox 3-mal? Kb. semmire, a weboldalak 90%-a nem fog mûködni.


Milyen elvontabb, elgondolkodtató könyveket ismertek, ajánlotok? Paulo Coelho könyvre gondoltam, de azt sem tudom pontosan, hogy azon belül melyik művét lenne a legérdemesebb elolvasni. Ötletek? 16/L

Legjobb válasz: Az alkimista - ha mindenképpen Coelho-t akarsz. De szerintem az nagyon tömény. Kezdhetnél valami könnyedebbel, mondjuk Antony De Mello Abszurd egypercesek c. könyve. Hasonló jellegû, mint Coelho, csak nem annyira velõs. :)

Az alkimista - ha mindenképpen Coelho-t akarsz. De szerintem az nagyon tömény. Kezdhetnél valami könnyedebbel, mondjuk Antony De Mello Abszurd egypercesek c. könyve. Hasonló jellegû, mint Coelho, csak nem annyira velõs. :)
Robert M. Pirsig: Zen és a motorkerékpár-ápolás mûvészete
A Zahir és a Mint az áradó folyó igazán jól megírt, olvasmányos könyvek. Találtam egy jó cikket róla: http://cultura.hu/kultura/magus-e-a-magus/
Én ajánlom a Paulo Coelho: A fény harcosának kézikönyve :D

Mit jelent az pontosan, hogy "az író szerszáma a nyel"?

Legjobb válasz: Nem maradt le a végérõl véletlenül egy "v" betû?

Nem maradt le a végérõl véletlenül egy "v" betû?
8 tesztet írt.
A kérdező hozzászólása: ééééés ez hogy derült ki? :D
jelölje az utolsó elötti tesztek pontszámainak összegét y a megírt tesztek számát n (y+97)/n= 90 y+97 = 90*n (y+73)/n = 87 y+73 = 87*n A két egyenletet egymásból kivonva:24 = 3*n n=8

Pontosan hogyan tegyem meg az óvintézkedéseket, ha elkaptam a rühöt? (Pontosabban lent. )

Minden egyes ruhanem?t mossak és vasaljak ki, mint például a függöny?

Legjobb válasz: Feltétlenül keresd fel orvosod, õ meg fogja adni a pontos tennivalók listáját. Elõtte tanácsolnám, hogy telefonon hívd fel, ugyanis, ha jól tudom, fertõzõ dologról van szó. Ne aggódj, biztos minden kérdésedre pontos választ fog adni!

Feltétlenül keresd fel orvosod, õ meg fogja adni a pontos tennivalók listáját. Elõtte tanácsolnám, hogy telefonon hívd fel, ugyanis, ha jól tudom, fertõzõ dologról van szó. Ne aggódj, biztos minden kérdésedre pontos választ fog adni!
A kérdező hozzászólása: Nem tudtam, hogy mi a bajom, elmentem orvoshoz, és nagyon meg voltam döbbenve, hogy ezt kaptam el, így egy darabig semmilyen kérdés nem jutott az eszembe, csak miután hazaértem. És az a helyzet, hogy már csak egy hónap múlvára kapnék idõpontot. Ennyit mondott, amit leírtam, meg egy krémet kell használnom, csak gondoltam, hátha valakinek van már tapasztalata.
Szia nekem volt rühöm, a buszon kaptam el valami csövestõl. A doki valami büdõs tej szerû löttyöt adott, a hugom is megkapta, de miután le kentem magam azt mondta mehetek iskolába is, mert már nem fertõz. A ruháimat ágynemût mindent kimostunk 60-90c-on, de nem vasalgattunk, többet nem kaptuk vissza. Pár napig még kenegetni kellett, csípett, mert elõzõleg kivakartam, de meggyógyult.

Hogy kell levezetni? Hány cm3 2, 186 mol/dm3-es, 1, 126 g/cm3 sûrûségû kénsavoldatot kell 1000 cm3 vízhez kevernünk, hogy pontosan 4, 80 m/m%-os kénsavoldat képzõdjön? Azt tudom, hogy az eredmény 300 cm3, csak sehogy sem jön ki.

Legjobb válasz:
Húha, megpróbálom érthetõen levezetni. c=2,186 mol/dm3 ρ=1,126 g/cm3 Abból indultam ki, hogy a koncentráció alapján 1 dm3 oldatban 2,186 mol oldott anyag van. - Az 1 dm3 oldat pontosan 1126 g (sûrûségbõl kiszámítva: M=ρ*V= 1000 cm3 * 1,126 g/cm). - A 2,186 mol oldott anyag (kénsav) tömege pedig 214,228 g. (m=n*M= 2,186*98). Tehát ezek alapján ki tudjuk számolni, hogy hány tömegszázalékos az oldat. mo= 1126 g moa=214,228 g m/m%= moa/mo * 100 = 19 % Innen már egy egyszerû keverési egyenlettel meg lehet oldani. I. x g 19%-os oldat II. 1000 cm, azaz 1000 g víz (azaz 0%-os oldat) III. x+1000 g 4,8 tömegszázalékos oldat x * 19 + 0 * 1000 = 4,8 x + 4800 19 x = 4,8 x + 4800 x = 338 g Sûrûségbõl kiszámítva: V=m/ρ=300 cm3 :)

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Húha, megpróbálom érthetõen levezetni. c=2, 186 mol/dm3 ρ=1, 126 g/cm3 Abból indultam ki, hogy a koncentráció alapján 1 dm3 oldatban 2, 186 mol oldott anyag van. - Az 1 dm3 oldat pontosan 1126 g (sûrûségbõl kiszámítva: M=ρ*V= 1000 cm3 * 1, 126 g/cm). - A 2, 186 mol oldott anyag (kénsav) tömege pedig 214, 228 g. (m=n*M= 2, 186*98). Tehát ezek alapján ki tudjuk számolni, hogy hány tömegszázalékos az oldat. mo= 1126 g moa=214, 228 g m/m%= moa/mo * 100 = 19 % Innen már egy egyszerû keverési egyenlettel meg lehet oldani. I. x g 19%-os oldat II. 1000 cm, azaz 1000 g víz (azaz 0%-os oldat) III. x+1000 g 4, 8 tömegszázalékos oldat x * 19 + 0 * 1000 = 4, 8 x + 4800 19 x = 4, 8 x + 4800 x = 338 g Sûrûségbõl kiszámítva: V=m/ρ=300 cm3 :)
A kérdező hozzászólása: Most már értem :) Köszi

Egy videokártyánál pontosan milyen dolgok számítanak, hogy elmondhassuk, hogy az egy jó videokártya?

Elég érdekes kérdés.. Szóval én eddig azt hittem, hogy ha mondjuk van egy 1 Gb-os videokártyám akkor az nagyon király. :D Ami most nekem van: Ati Radeon HD 4600. Gondolom a sok szakért? már mondja hogy elavult, de nekem mint laikusnak el magyaráznátok hogy még az 1 Gb-on kívül mi számít? Mert a játékok gépigényeinél látom, hogy 1 Gb-os videokártya szükséglet kell, de itt az oldalon folyamatosan látom azt is hogy most melyik videokártya a jobb, amikor ez is és az is 1 Gb-os. :D Na jó kicsit túlírogattam a dolgokat, azért remélem érthet?, de már este van nekem, elnézést :D Köszönöm a válaszokat.

Legjobb válasz: Ezt sokszor leírtuk és leírhatnánk naponta többször is. A videokártya memóriája nem beszédes, mert általában egy generáción belül rápakolnak az alsó kategóriás videokártyákra is annyit, mint a felsõkre. Egy videokártya kora könnyebben megsaccolható csak a memória kapacitás ismeretében, mint a teljesítménye! Ha a memória kapacitáson kívül ismerjük a memória sávszélességet is, az már sokkal beszédesebb (busz szélessége * hatásos órajel azaz például 128bit * 4000MHz = 64 GB/s), mivel az erõsebb GPU a nagyobb adatfeldolgozási képesség miatt nagyobb sávszélességet követel meg (olcsó, kis teljesítményû kártyák esetén például látható, hogy 64bit * 800Mhz, míg ugyan annak a szériának a csúcsmodelljén 256bit * 4200Mhz sávszélességbõl dolgozik a GPU). Persze ez sem pontos teljesítmény mutató, de sokkal többet ér, ha valaki ezt így együtt figyeli, mint ha csak a memória mennyiségét. A teljesítményért igazából a GPU felelõs illetve annak a felépítése/hatékonysága, az árnyaló/számoló egységek milyensége, órajele és mennyisége, a textúrázó és raszterizáló egységek stb. Ezek az adatok sem vethetõk össze két különbözõ felépítésû/generációjú GPU-k között nagy biztonsággal, így a tesztoldalak és elemzõ cikkek elolvasása elkerülhetetlen. Aki alaposan követi ezeket, annak már nagyjából kialakul a kép egy architektúra képességeirõl, a kártyák erõsorrendjérõl és ezek az adato is beszédesebbé válnak. Egy laikus nem fogja néhány értékbõl kimatekozni egy ismeretlen kártyáról, hogy mire képes, így mindenképpen legalább egy egyszerûbb teljesítmény teszt átnyálazása javasolt és/vagy egy témában jártas ember/emberek véleményének kikérdezése. Hogy látszódjon egy példa is témáról, itt egy azonos generációból eresztett, azonos memória kapacitással szerelt, alsó és felsõbb kategóriás kártya közti szembetûnõ különbség: Radeon Hd5450 vs 5850 Tranzisztorok száma: 292M vs 2154M Számoló egységek: 80 vs 1440 Textúrázó egységek: 8 vs 72 Raszter egységek: 4 vs 32 GPU órajel: 650MHz vs 725MHz Memória interfész: 64bit vs 256bit Memória órajel (effektív): 1600MHz vs 4000MHz Memória sávszélesség: 12,8 GB/s vs 128 GB/s Memória: 1GB GDDR3 vs 1GB GDDR5 Elméleti számítási teljesítmény (GFLOPS): 104 vs 2088 Persze ezeken felül méretben, fogyasztásban és árban is nagy a különbség, de mindkettõ "egygigás" kártya, mégis az egyik házimozi és irodai gépekbe való, a másik meg vérbeli játékos (volt, de még ma sem rossz). Persze az új HD7000 széria már más felépítésû GPU-t tartalmaz illetve az Nvidia kártyáival sem lehet ezeket az adatokat csak úgy összevetni. Remélem sikerült rátapintanom a lényegre és érthetõ voltam, ha nem is hibátlan/hiánytalan. :)

Ezt sokszor leírtuk és leírhatnánk naponta többször is. A videokártya memóriája nem beszédes, mert általában egy generáción belül rápakolnak az alsó kategóriás videokártyákra is annyit, mint a felsõkre. Egy videokártya kora könnyebben megsaccolható csak a memória kapacitás ismeretében, mint a teljesítménye! Ha a memória kapacitáson kívül ismerjük a memória sávszélességet is, az már sokkal beszédesebb (busz szélessége * hatásos órajel azaz például 128bit * 4000MHz = 64 GB/s), mivel az erõsebb GPU a nagyobb adatfeldolgozási képesség miatt nagyobb sávszélességet követel meg (olcsó, kis teljesítményû kártyák esetén például látható, hogy 64bit * 800Mhz, míg ugyan annak a szériának a csúcsmodelljén 256bit * 4200Mhz sávszélességbõl dolgozik a GPU). Persze ez sem pontos teljesítmény mutató, de sokkal többet ér, ha valaki ezt így együtt figyeli, mint ha csak a memória mennyiségét. A teljesítményért igazából a GPU felelõs illetve annak a felépítése/hatékonysága, az árnyaló/számoló egységek milyensége, órajele és mennyisége, a textúrázó és raszterizáló egységek stb. Ezek az adatok sem vethetõk össze két különbözõ felépítésû/generációjú GPU-k között nagy biztonsággal, így a tesztoldalak és elemzõ cikkek elolvasása elkerülhetetlen. Aki alaposan követi ezeket, annak már nagyjából kialakul a kép egy architektúra képességeirõl, a kártyák erõsorrendjérõl és ezek az adato is beszédesebbé válnak. Egy laikus nem fogja néhány értékbõl kimatekozni egy ismeretlen kártyáról, hogy mire képes, így mindenképpen legalább egy egyszerûbb teljesítmény teszt átnyálazása javasolt és/vagy egy témában jártas ember/emberek véleményének kikérdezése. Hogy látszódjon egy példa is témáról, itt egy azonos generációból eresztett, azonos memória kapacitással szerelt, alsó és felsõbb kategóriás kártya közti szembetûnõ különbség: Radeon Hd5450 vs 5850 Tranzisztorok száma: 292M vs 2154M Számoló egységek: 80 vs 1440 Textúrázó egységek: 8 vs 72 Raszter egységek: 4 vs 32 GPU órajel: 650MHz vs 725MHz Memória interfész: 64bit vs 256bit Memória órajel (effektív): 1600MHz vs 4000MHz Memória sávszélesség: 12, 8 GB/s vs 128 GB/s Memória: 1GB GDDR3 vs 1GB GDDR5 Elméleti számítási teljesítmény (GFLOPS): 104 vs 2088 Persze ezeken felül méretben, fogyasztásban és árban is nagy a különbség, de mindkettõ "egygigás" kártya, mégis az egyik házimozi és irodai gépekbe való, a másik meg vérbeli játékos (volt, de még ma sem rossz). Persze az új HD7000 széria már más felépítésû GPU-t tartalmaz illetve az Nvidia kártyáival sem lehet ezeket az adatokat csak úgy összevetni. Remélem sikerült rátapintanom a lényegre és érthetõ voltam, ha nem is hibátlan/hiánytalan. :)
Nem a gb számítt , 9600GT és a 6850 is 1gigás mégis ég és föld.. Mennyire új gyártmény , sahdere mennyi , mekkora felbontást bír , x hányas , ddr3-as csak vagy GDRR5ös..
A kérdező hozzászólása: köszi:D

Hogyan kell pontosan értelmezni azt, hogy Isten a saját képmására teremtette az embert?

Legjobb válasz: Pontosan úgy, hogy egyedülállóan értelmet, szabad akaratot stb. adott az embereknek.

Pontosan úgy, hogy egyedülállóan értelmet, szabad akaratot stb. adott az embereknek.
Szia! Azokkal a tulajdonságokkal ruházta fel amelyekkel Õ maga is rendelkezik, ilyen például a szeretet, a hatalom, az igazság vagy a bölcsesség... Üdv. Péter
Úgy, hoyg megáldotta az embert a képmutatás, lehetõségével.
Hát, nagyon kiváncsi lennék rá, hogy a Hága-i bíróság milyen ítéletet hozna a viselkedéséért!
Jaja, és kifelejtettétek a haragot, a gyûlöletet és az irígységet, és mielõtt valaki jön azzal, hogy ez a sátáné, hát õt is õ teremtette. És ha a szabad akaratra próbálja valaki ráfogni, hát az is õ teremtette...
Úgy, hogy Isten egy teremtõ, tökéletes Szellem(értsd Elme), ami tudásából materializálja a fizikai megjelenést, tulajdonképpen megjeleníti Gondolatát, és az emberi fizikumokhoz Önmagát teszi oda úgy, hogy Maga megõrzi teljességét, de lehetõséget ad az "újonnan" öntudatra ébredt individuumoknak(elméknek) a választásra, az Isteni Elme által szolgáltatott tapasztalat sajátos megítélésére. Szóval Isten az Elme, és az ember szintén az elme...teljes és tökéletes, örök létû, mivel egy és ugyanaz...de az emberi elme tévedésében a "rosszat", az illúziót juttatja érvényre magában, pedig ott van benne a "jó" és az Igazság is...hiszen az Elmében minden benne van, pont ezért az Isten. :) üdv 26/F LastOne.Left
A jó és a rossz nem létezik, erre világít rá a tapasztalat. Az ember hiú, és nagyravágyó, csupán hinni akar abban, hogy õ a legfontosabb. Ezt deklarálja ez a kijelentés. Ha van Istennek arca, akkor elképzelhetõ, ha elképzelhetõ akkor vajon "jobban létezik", mintha arc nélküli lenne?
Szó szerint.Engem biztos.
Én remélem hogy ez nem igaz, mert akkor lehet hogy az isten is korrupt....
Szia! Én úgy gondolom, hogy Isten nem féltett semmit az embertõl, hanem ellenkezõleg: az embert féltette a rossztól. A fa gyümölcsében - amit Isten eltiltott az embertõl - semmi különleges nem volt. A jó és a rossz ismerete ugyanis tapasztalat által szerezhetõ meg. Isten figyelmeztette az embert: õrizze a kertet, mert van valaki, aki ellene támad. Ameddig engedelmeskednek Istennek, a gonosz nem tud ártani nekik. Ha rendíthetetlenül elutasították volna Sátán elsõ célozgatásait, olyan biztonságban lettek volna, mint Isten angyalai a mennyben. Azonban, ha engednek a kísértésnek, természetük annyira megromlik, hogy önmagukban nem képesek Sátánnak ellenállni. Sajnos ez utóbbi következett be. Errõl olvashatunk a Bibliában. Üdv. Péter
A kérdező hozzászólása: *Isten már ott tanúsítja a hatalmára és tudására való féltékenységet, amit nem hajlandó megosztani az emberrel, mert önzõ. mármint a tudását, és hatalmát nem hajlandó megosztani.
A kérdező hozzászólása: "bromkrezol válasza: Jaja, és kifelejtettétek a haragot, a gyûlöletet és az irígységet, és mielõtt valaki jön azzal, hogy ez a sátáné, hát õt is õ teremtette. És ha a szabad akaratra próbálja valaki ráfogni, hát az is õ teremtette... A válasz írója 71%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának idõpontja: ma 08:18" És szerintem ez a válasz is elég egyértelmû....
A kérdező hozzászólása: Péter ez a felfogás nem igazán állja meg a helyét a Biblia szempontjából.a teremtéstörténetnél, mikor az ember evett a jó, és a rossz tudásának fájáról, Isten már ott tanúsítja a hatalmára és tudására való féltékenységet, amit nem hajlandó megosztani az emberrel, mert önzõ.egyébként érdekességképpen a történetbõl nem derül ki, hogy mégis miért baj az, hogy az ember evett a tudás fájáról, csak az, hogy Isten ezt haragosan megtorolja.tehát ezek szerint nem azért lettek automatikusan halandók, mert ettek a fáról, hanem azért mert Isten kiüzte õket a paradicsomból.mintha a tudás fája téma csak egy ürügy lett volna, hogy megbüntethesse õket valamiért.és ha tudja azt, hogy a tudás fája veszélyes az emberre nézve, akkor miért állítja ki az éden közepére, hogy kísértse õket? ha igazán szereti az embert, akkor elrejtette volna elõlük, hogy ne eshessen bajuk, mivel tudta elõre, hogy gyengék, és megkísérthetõk a kígyó által.itt megjegyezném, hogy ha gyengék és hajlamosak a bukásra, akkor ezt a tulajdonságot is kinek a képmására kapták? a megkísértés elõtt még nem volt benne a képben az ördög, tehát tõle nem kaphatták.és kísérletezni sem kísérletezhetett az emberrel, hogy az ember ellenáll-e a kísértésnek vagy nem, hiszen ez a tudását és intelligenciáját vonná kétségbe, miszerint nem tudja, hogy milyen tulajdonságú lényt teremtett.még egy dolog, hogy tûzzel-vassal kiûzi õket a paradicsomból, csak azért mert elbotlottak, a megbocsájtás legkisebb jelét sem mutatja, és gyûlölködve átkot szór rájuk.ez gonosz ördögi tulajdonságokra emlékeztet.
A kérdező hozzászólása: Péter Az emberi viselkedés nemcsak szeretetbõl, hatalomból, igazságból, bölcsességbõl áll.ami azt illeti, az emberiség nem túl gyakran bölcs, igazságos, és szeretetteljes...a hatalmat azt nagyon tudjuk gyakorolni, de rendszerint mások fölött, és ellen, nem pedig együtt másokkal. tehát ha Isten képmására teremtettünk, akkor az Isten gonosz, igazságtalan, irigy, féltékeny, hirtelen haragú, gõgös, erõszakos, buta, kegyetlen, gyilkos, hazug, kapzsi, parázna is egyben?
A kérdező hozzászólása: akkor az Isten gonosz is, meg irigy, meg felfuvalkodott, meg hazudik? mert akkor ezeket a tulajdonságokat is tõle kellett, hogy kapjuk.
A kérdező hozzászólása: elsõ, a stb...azok mik?
Jó kérdés... Mentálisan mindenképpen hasonlóvá, értelmes, lélekkel bíró személyek vagyunk, nem gépek. Ami kinézetet illeti, azt nem tudom. Mivel a teljes mindenség tõle van, ezért ezt nem érthetjük, õ a világ fölött van.
Mielõtt lehúzta a WC-t, ránknézett. XD


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!