Találatok a következő kifejezésre: Pontosan hogyan alkalmazni a (9 db)

Hogyan kell pontosan alkalmazni a naposim-et?

kúrában kell csinálni ha jól tudom.de hány hétig kell??utánna mennyi pihen???és naponta hány darab kell bel?lle??és mennyi vizet kell rá meginni??és mikortól kezd el látszani??elnézést a sok kérdésért.nem én hanem a testvérem akarja szedni és neki kérdeztem meg:):)köszi a válaszokat

Legjobb válasz: Egyáltalán nem "kell" alkalmazni. Fõleg olyanoknak nem, akiknek lövésük sincs, hogy hogyan kell használni. A Naposim a létezõ legszarabb termék, amit csak egy testépítõ szedhet. Elmondom, mibõl gondolom, hogy lövésetek sincs róla: A sok hülyeség mellett nem kérdezted meg, hogy mit és menyit kell ENNI mellette. Márpedig tömeget növelni csak kajával lehet. Jobban jár a testvéred, ha elfelejti ezt az õrültséget.

Egyáltalán nem "kell" alkalmazni. Fõleg olyanoknak nem, akiknek lövésük sincs, hogy hogyan kell használni. A Naposim a létezõ legszarabb termék, amit csak egy testépítõ szedhet. Elmondom, mibõl gondolom, hogy lövésetek sincs róla: A sok hülyeség mellett nem kérdezted meg, hogy mit és menyit kell ENNI mellette. Márpedig tömeget növelni csak kajával lehet. Jobban jár a testvéred, ha elfelejti ezt az õrültséget.
A kérdező hozzászólása: igen tudok mindent a naposimrol de nem ezt kérdeztem:D arra lennék kiváncsi amit leirtam.köszi...

Pontosan hogyan kell alkalmazni a cickafark és a palástfű teát?

Nagyon sokan mondják,h jó. Jól tudom,h a ciklus els? felében cickafark,p.é. után pedig palástf? teát kell inni?Vagy keverjem össze?

Legjobb válasz: Igen.28 napos ciklus esetén 14 napig cicka utána 14 napig palást.

Igen.28 napos ciklus esetén 14 napig cicka utána 14 napig palást.
http://www.babatervezok.otthona.net Itt minden pontosan le van írva! Ezt az oldalt egy doktornõ mûködteti, érdemes benézned!

A ricinus olajt pontosan hogy kell alkalmazni a hajra?

Azt hallottam hogy tojással kell felkenni a hajra. Csak azzal lehet? Mert,nekem azzal nagyon nem jött be. Mivel lehet még alkalmazni? Ha csak magát a ricinus olajat kenem fel akkor azt nehezen tudomkimosni? Ti használtátokmár hajnövesztésre? Mi a tapasztalatotok?

Legjobb válasz: Szia! Tojással is használhatod,de mást is kipróbálhatsz (pl: olivaolaj) Magát a ricinus olajat is felrakhatod anélkül,hogy bármivel összekevernéd. Nekem mindenhogy nehéz volt kimosni a hajból ha összekevertem valamivel,ha nem. Én kb 3 hete használom eddig hatása nem nagyon volt csak annyi,hogy elkezdett hullani tõle a hajam,de folytatni fogom és türelmesen várom a hatását. :)

Szia! Tojással is használhatod, de mást is kipróbálhatsz (pl: olivaolaj) Magát a ricinus olajat is felrakhatod anélkül, hogy bármivel összekevernéd. Nekem mindenhogy nehéz volt kimosni a hajból ha összekevertem valamivel, ha nem. Én kb 3 hete használom eddig hatása nem nagyon volt csak annyi, hogy elkezdett hullani tõle a hajam, de folytatni fogom és türelmesen várom a hatását. :)
Hullani???? nagyon ? mert én ki akarom próbálni de ha hullik tõle a haj akkor inkabb nem..


Mit jelent pontosan a családi adókedvezmény? Mire jogosít? Hogyan kell alkalmazni?

Legjobb válasz: A pontos választ itt megtalálod: http://www.apeh.hu/regiok/eszakalfold/aktualis/szja.html?que.. ha nem érted csak szólj ;)

A pontos választ itt megtalálod: http://www.apeh.hu/regiok/eszakalfold/aktualis/szja.html?que.. ha nem érted csak szólj ;)

Az Aloe Activator tényleg jó a fogzásra is? Hogyan kell alkalmazni pontosan?

Lányom 7 hós és újabban éjjel 4x-5x is felébred sírva , majd cumival visszaalszik. A 2 alsó foga kint van, kap éjszakára Viburcol kúpot meg chamomilla 15 ch-t is. Gondolom jönnek a fels? fogak, azért ébred, enni is kevesebbet eszik és kicsit piros a feneke. Mit tehetnék még?

Legjobb válasz: Szia! Mi is használjuk, igaz hasfájásra -3 hósak vagyunk-, de fogzásra is ugyanugy kell, kilónként 2 csepp, napi 3-4szer. Legalábbis én igy tudom. Fogzásra még nem tudok tanácsot adni :)

Szia! Mi is használjuk, igaz hasfájásra -3 hósak vagyunk-, de fogzásra is ugyanugy kell, kilónként 2 csepp, napi 3-4szer. Legalábbis én igy tudom. Fogzásra még nem tudok tanácsot adni :)

A steroidot pontosan hova és hogy szúrjam be? És hány naponta kell alkalmazni? és abbahagyás után mennyi idő alatt ereszt le az izmom?

Legjobb válasz: bocs az elõzõt is én irtam teszem hozzá nem egy egészséges dolog az mert nem csak az az izmod épül le amit magadra tettél a steroiddal hanem ami steroidozás elöt volt rajtadizom az is leépül valamilyen szinten .

bocs az elõzõt is én irtam teszem hozzá nem egy egészséges dolog az mert nem csak az az izmod épül le amit magadra tettél a steroiddal hanem ami steroidozás elöt volt rajtadizom az is leépül valamilyen szinten .
a szivedbe bele ne szurd nem tudom , hogy az elõzõ válaszolónak ez miért jó. lehet , hogy az elötem szolo nem gondol arra , hogy vannak olyan hülyék akik ezt elhiszik?
ha már megvetted szurd a szemébe annak aki eladta neked + jelentsd is fel.ember hogy lehetsz ennyireeeee lusta a steroid árábol vehetél volna valami értelmes kondi bérletet +fehérje port és ugyanazt érénéd el ne ugy képzeld el hogy beadod a steroidot és terminátor leszel arra is edzeni kell.ne légy hülye !nyomd bele a nyakába aki azt rád sózta.
ha még rendesen utánanézni se tudsz, akkor kár beléd a kox. büdös a munka?
Izomba kell szúrni, combba vagy a fenekedbe szúrjad azt ajánlom, kicsit fájni fog utána de ez normális. Amúgy milyen steroidot vettél ha szabad érdeklõdnöm? Az eladó nem világosított fel a használat módjáról? Mennyivel guggolsz és mennyit nyomsz fekve?
Szúrd a szívedbe, aztán majd nem csinálsz több hülyeséget!
A kérdező hozzászólása: nagyon sürgös lenne és lécci csak az igazat
mi a faszé kell kioktatnotok mindenkit? ez nem a "hogyan basszunk le másokat" oldal, am a szurishoz én sem értek.
Szúrjad magad, majd pár év múlva nem fog felállni. Ha neked ennyit megér, akkor csináld csak..amúgy ha nem akarsz eret találni..ha beszúrtad, vissza kell szívni egy kicsit az injekciót és ha nem jön vér, benyomhatod. Ha vérzik eret találtál, és az nagyon nem jó, lehet kapsz egy embóliát vagy leáll a szíved. De szerintem ne csináld, nem éri meg.
Azér szúrd a fenekedbe mert ott a legkisebb az esélye hogy eret találsz. Ha beszúrnád egy érbe azt hamar megérzed mert elpatkolsz :D Úgyhogy inkább egy gyakorlott edzõpartnert kérj meg.
A kérdező hozzászólása: fekve 130 gugolni kb 110 és pillangóra 100! és mi van akkor?? véletlen eret találok???
A fenekedbe add. Tükör elõtt a legjobb. Válaszd ki az egyik oldalt. Oszd képzeledben négy részre és a külsõ-felsõ részbe add. Fontos, hogy mindig az ellenkezõ lábadra nehezedj, ne oda ahová szúrod. hirtelen mozdulattal szúrd be a tût, úgy kevésbé fáj. Ha bennvan, szívj vissza egy kicsit, ha nem jön vér vissza a fecskendõbe, akkor kezdheted benyomni az anyagot. Lassan nyomd, kicsit csípni fog és feszíteni, de teljesen nyomd be. Ha kész húzd ki és vattával maszírozd egy kicsit. Hajrá.

Mi a velemenyetek a kartonpapiros technikarol es hogy kell pontosan alkalmazni?

Mivel mar itt a tel es hideg van, nagyon lassan melegszik fel a hutoviz. Sokan ilyenkor kartonpapirt tesznek a hutoracs ele, igy gondoltam en is megprobalkozom ezzel. Egyaltalan jo praktika ez? Milyen hatranyai vannak? A kartonpapir a legalkalmasabb? Hova kell pontosan helyezni, kozvetlenul a hutoracsra vagy a lokhariton levo szellozore belulrol? Szalagragasztoval ragasszam oda?

Legjobb válasz: Nekünk a Suzuki Swiftbe ez a megoldás van, de nem mindig jó, mert van mikor vészesen felmelegszik a hûtõvíz. Figyelni kell mindig menet közben a mutatót

Nekünk a Suzuki Swiftbe ez a megoldás van, de nem mindig jó, mert van mikor vészesen felmelegszik a hûtõvíz. Figyelni kell mindig menet közben a mutatót
A megoldás egy normálisan mûködõ termosztát, vagy ha az jó, de mégis lassan melegszik, (mert dízel) akkor kiegészítõ fûtést kéne alkalmazni. A kartonpapír azért nem jó, mert ha vizes lesz, akkor szétmállik és eltömíti a hûtõt. Ha már mindenképpen takargatni akarod, akkor inkább egy mûanyag (olcsóbb) vagy fém (drágább) tálcát javasolnák közvetlenül a hûtõre drótozni.
Én is alkalmazom a "karton dobozos" technikát, mert általában csak rövid távon használom a kocsit, és így hamarabb felmelegedik a motor. Ha nagyon hideg az idõ, akkor maradhat a papír nyugodtan a hosszabb utakra is!
Második írta jól. Ha mûködik a termosztát, a kartonpapír nem oszt nem szoroz. Mivel a hûtõben nem kering a víz, nem melegszik, a hideg hûtõn fog átáramlani a hideg menetszél. Ha a víz még közelében sincs az üzemmmelegnek (40-50°C), viszont a hûtõ is langyos, akkor a megoldás nem a kartonpapír, hanem a termosztát csere. Kartonpapír helyett amúgy használhatóbb valami régi, már nem használt gumiszõnyeg. Kicsit alakítani kell rajta, leszabni a hûtõ méretére úgy, hogy ahol a másik oldalon a ventilátor van, ki kell vágni. Ha nem teszed meg, hiába indul el a ventilátor, fel fog forrni a víz. Természetesen mindezt csak addig, ameddig a termosztát-csere meg nem történik, csak átmeneti megoldás.
Fûthetõ üléshuzat? Nincs fázás addig sem, míg fel nem melegszik a kóceráj. Állófûtés? A kartonpapírozásban nem a hûtõ letakarása a lényeg, hanem a levegõ útját kell elzárni, ne jusson el a motorhoz. A levegõ útját elzárva kialakul egy hõtartó légbuborék, a motor zárt termosztát mellett még gyorsabban melegszik fel. Csak rövid utakra ajánlott. Hosszabb utakon van ideje bemelegedni a motornak rendesen és az út nagy részét már úgyis üzemmelegen teszi meg. Újabb autókban már benne van az ilyen kartonpapíros levegõ gát modern változata automatikus zárással és nyitással, ami még a légellenállást is csökkenti zárt állásban.
Mondd csak, elméletgyártókám, láttál te már autót alulról? A hûtõmaszk kartonpapírral eltakart réseihez képest mekkor szabad felületek vannak ott? Milyen légbuborék alakul ott ki te szerencsétlen, ha megy az autó? A motor körül igencsak áramlik a levegõ, ami csak ott nem jut be ahol nem akar.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Elõzõ, ha már személyeskedsz, akkor hagy én is: Nyilván egy vesztes lehetsz, aki itt tölti ki a mérgét a többi emberen. Ráadásul egy bunkó vagy (ha már minõsíteni kell), mert a mondanivalódat egy mûvelt értelmes ember személyeskedés nélkül írta volna le. Most azzal fogsz érvelni, hogy én is személyeskedtem most (ismerem az ilyen példányok reakcióit), erre már elõre válaszolok: Azt kapod, amit adsz. TÉNY, hogy hamarabb felmelegszik a motor, ha teljesen le van takarva az szóban forgó elsõ rész és az is TÉNY, hogy gyes autógyártók ezt már gyárilag így szállítják, csak azokban már egy elektromos motor mûködteti a zsalut, és két funkciója van, a légellenállás csökkentése és a dízel autók esetén a motor gyorsabb felmelegedése. Igen, láttam alulról autót és képzeld el, az enyém példának okáért teljesen le van burkolva. A termosztátos dologgal mondtál valamit, de az köztudott és közhelyes. Egyes most kapható autókhoz is lehet kapni rendes téli maszktakarót. Egy másik hasonló témában is bunkóztál (mert hozzászólásnak nem nevezném a fölényes, okoskodó, egyszerû stílusodat) már hozzá, ott is leoltottak, szerinted miért? Talán mert nem másokban van a hiba? Valószínûleg tovább fogod folytatni a bunkó megnyilvánulásaidat, csak tessék. Nyilván te vagy a világon a legokosabb, minden, amit mondasz, az szent és megdönthetetlen. Ringasd tovább magad ebbe a magad kicsi világába. Egy másik válasznál is belém kötöttél a magad bunkó stílusában. Sikeres ember biztos nem lehetsz, ennyi ésszel és ilyen modorral, remélem, hogy itt legalább ki tudod élni az irányú törekvéseidet, hogy valaki légy és ne egy senki. Sok sikert hozzá. Meg a nagy nulla hozzászólásaidhoz. Szép karácsonyt!

Van egy sony x-peria M mobiltelefon készülékem, van rajta ez a NeoReader nevezetű alkalmazás. Pontosan mire való és hogyan kell alkalmazni?

Legjobb válasz: Ilyen "vonalkódokat" tudsz leolvasni vele. Ezek weboldalak "linkjei". Internetelérés szükséges a használathoz, majd miután bemérte, megnyitja a böngészõt, te pedig örülsz. A link: https://www.google.hu/search?q=neo+reader&espv=210&es_sm=93&..

Ilyen "vonalkódokat" tudsz leolvasni vele. Ezek weboldalak "linkjei". Internetelérés szükséges a használathoz, majd miután bemérte, megnyitja a böngészõt, te pedig örülsz. A link: https://www.google.hu/search?q=neo+reader&espv=210&es_sm=93&..
QR kódnak nevezik azokat a kódokat amiket le lehet vele olvasni. http://hu.wikipedia.org/wiki/QR-k%C3%B3d Egyszerûbb az alkalmazást elindítva egy pillanat alatt leolvasni és megnyitni a böngészõben a címet, mint begépelni.

GYES utan ha anyuka vissza akar menni dolgozni, de a munkaadoja nem akarja visszavenni, a pontosan mennyi ideig koteles alkalmazni es mi az idohatar? ( Igaz hogy a gyerek 3 eves kora utan 1 nappal mar kirughatjak? )

Legjobb válasz: Igen, igaz, de amikor visszamegy dolgozni, akkor még van 30 nap, amíg nem lehet kirúgni. Tehát ha te a kicsi 3 éves koráig otthon voltál, akkor az elsõ napon nem rúghatnak ki, 30 nap a moratórium.

Igen, igaz, de amikor visszamegy dolgozni, akkor még van 30 nap, amíg nem lehet kirúgni. Tehát ha te a kicsi 3 éves koráig otthon voltál, akkor az elsõ napon nem rúghatnak ki, 30 nap a moratórium.
Elõzõ hozzászólást azzal egészíteném ki, hogy pluszban ugye a szabadság is jár -ami esetedben 60, amire a munkáltató köteles a teljes nettó béred fizetni.
A gyes lejarta utan jar a szabi.
bocsi folytatva onnan, hogy.... 60 nap+ a gyermek után igényelhetõ napok-....
Második, átlagos 20 nappal számoltál? Mert akkor nincs 60 napja, csak kb. 30-31. (plusz 2 nap a gyerekre)
A kérdező hozzászólása: Koszi a valaszokat! A szabadsagot a 3 eves kor betoltesenek napjaig kell kivenni, vagy onnantol jar a szabadsag+30 nap?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!