Találatok a következő kifejezésre: Pontosan hogy ki a G-pont (2 db)

Pontosan hogy néz ki a G-pont? Milyen tapintású? Olyankor a lány mit érez?

Legjobb válasz: Az ingerlése nálam kétélû. Néha nagyon érzékeny, mintha nagyon be lenne dagadva, akkor nagyon lassan esek át arra a szintre, hogy jól is essen az érintése. Amúgy egy kicsit olyan, mint amikor pisilsz és hú de jó. Erõs az inger. Mivel a g pont a hüvely elülsõ harmadában van, ezért nincs jelentõsége a nagy pénisznek. Ugyanis ott mélyen benn a nõknek nincs idegvégzõdésük:)

Az ingerlése nálam kétélû. Néha nagyon érzékeny, mintha nagyon be lenne dagadva, akkor nagyon lassan esek át arra a szintre, hogy jól is essen az érintése. Amúgy egy kicsit olyan, mint amikor pisilsz és hú de jó. Erõs az inger. Mivel a g pont a hüvely elülsõ harmadában van, ezért nincs jelentõsége a nagy pénisznek. Ugyanis ott mélyen benn a nõknek nincs idegvégzõdésük:)
A G-pont egy diónagyságú szerv. A felülete egy kicsit érdes. Redõsebb, mint a hüvely falának többi része. A hüvely bejáratától általában 4-6 cm-re találod, hasfal felõl. Hogy pontosan mit érez, azt majd a csajok elmondják...
Azért egy diónál jóval kisebb.
Az érzés?Olyan JUHÚÚÚÚÚÚ!:) :) :) :) Képzeld el, h milyen érzés az orgazmus...Nah és amikor ez egy örökkévalóságnak tûnik???Csillagokat látsz, és azt sem tudod, h hol vagy, és nem is érdekel.
Amikor nekem a barátom megtalálta, hûde boldog volt... XDXDXD Igen, kicsit érdes, és egy diónál kissebb :S. A felettem írónak teljesen igaza van!
azt érzi, hogy aaaahhhh... :P
A shoppinG szó végén van :D
ha benyúlsz az ujjaddal a hüvelyébe akkor egy kicsit recés bõrfelület, de a barátnõd csak tud segíteni neked ebben. amúgy meg a "gyere ide" ujj mozgatás a legjobb szerintem. beszélj vele errõl, hogy neki mi esik jól vagy szóljon miközben csinálsz valamit, hogy mi jó és mi kellemetlen. kommunikálj, de komolyan ..!
Azért, ha a száddal és kezeddel egyszerre ezt két dolgot megoldod arra kíváncsi leszek.... :) Vagy én olvasom rosszul a kérdést??
A kérdező hozzászólása: Persze hogy lehet egyszerre a kettõt :D attól hogy az ujjam bent jár a nyelvemmel még tudom izgatni.. de szerintem ez egyértelmû :D
Mondd, te jó helyen próbálkozol egyáltalán?
Elõször találd meg... és figyeld az eredményt. Utána ráérsz kombinálni a dolgokat, ha már jól megy a G-pont kézzel való izgatása! ;) Ne vállald túl magad elsõre!
Oké! Vizuáltam a dolgot :) Ha a száddal kényezteted a csiklóját az tuti jó neki.Azt, hogy a G pontot ki tudod-e tapintani-hááát nem egyszerû, de szerintem, ha jó fej a csaj szerintem rávezet.Nyugodtan kérj segítséget, abból még baj nem származott.Bátran kérdezd meg, tuti nem égõ, hiszen neki akarsz jót!!!!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!