Találatok a következő kifejezésre: Pont nyaraláskor a menstruációm (4 db)

Tolhatom e a menstruációmat úgy a fogamzásgátlómmal, h nem hagyok 7nap szünetet, hanem elkezdem beszedni a következő levelet? Pont nyaralásra jönne meg, és elvileg ilyet lehet csinálni. Yasminelle-t szedek. Ez beválhat?

Legjobb válasz: Eltolhatod úgy a menstruációdat, hogy nem hagy szünetet a két levél fogamzásgátló között, viszont így nagy valószínûséggel köztes vérzésed lesz.

Eltolhatod úgy a menstruációdat, hogy nem hagy szünetet a két levél fogamzásgátló között, viszont így nagy valószínûséggel köztes vérzésed lesz.
Én tavaly kétszer is toltam. Nem hagyd ki a gyógyszermentes napokat, hanem szedd tovább. Nekem tökéletesen bevált. Én elõtte megkérdeztem a dokim, azt mondta nyugodtan, addig szedhetem míg nem akarok menstruálni. Na jó azért nem a végtelenségig. Nekem tökéletesen bevált. Egyszer a nyaralás miatt szedtem végig kétszer, utána kihagytam a 7 napot, aztán a következõ ciklusban pedig megint két adagot szedtem be az esküvõ és a nászút miatt. Semmi gond nem volt, mikor abbahagytam ugyanúgy megjött, nem volt köztivérzés sem. Nyugodtan csináld.
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen! Megpróbálom én, remélem beválik! :)

Pont nyaraláskor fog a menstruációm megjönni. Létezik valami gyógyszer vagy torna, amivel tudnám 1hetet késleltetni?

Legjobb válasz: Bocs,most látom,hogy már hasonló kérdésre válaszoltatok.Klassz,hogy van rá gyógyszer!

A kérdező hozzászólása: Bocs, most látom, hogy már hasonló kérdésre válaszoltatok.Klassz, hogy van rá gyógyszer!
Szia :) azt a kérdést én tettem fel amugy :) mivel nem akartam gyógyszert szedni rá, megfogadtam a lányok tanácsát és citromlevet iszogatok. Olyan mint egy õskori kínzás, nagyon rossz :) de remélem bejön, mához 1 hétre már ott leszünk és nagyon reménykedek!! Sok szerencsét! :)
A kérdező hozzászólása: Szia!Majd írd meg bevállt-e a citromlé?!Mert azt én is szívesebben innám, minthogy gyógyszert szedjek.(Nekem mindig olyan pontosan jön meg, hogy másképp esélyem sincs, hogy késsen).Remélem ez az egyszerû megoldás oké lesz!Köszi elõre is!
amúgy a paradicsom kúra is használ. (rengeteg paradicsomot kell enni egy hétig)
Sziasztok. Én is most éppen ezen tûnõdöm, hogy 14-én megyek nyaralni, de 16-ra kel meg jönnie , fogamzásgátlót nem szedek, most vagy elkezdek szedni egy levél fogamzásgátlót vagy elmegyek a nõgyógyászhoz, hogy írjon fel valamilyen gyógyszert, hogy 1-héttel késõbb jöjjön meg. A citromlé szerintem kevés, ehhez valamilyen gyógyszer kel.

Tudnátok segíteni abban, hogy mivel lehetne késleltetni a menstruációt? Mert félek, hogy a nyaralás időpontján jön meg pont.

Legjobb válasz: Szerintem ne foglalkozz ezzel, nem jó beavatkozni a hormonrendszeredbe, vigyél magaddal inkább sok tampont!

Szerintem ne foglalkozz ezzel, nem jó beavatkozni a hormonrendszeredbe, vigyél magaddal inkább sok tampont!
Egymillió ilyen kérdés és egymillió válasz is érkezett, hogy nem lehet késleltetni, sem elõre hozni a menstruációt. Nem fog segíteni sem a citrom, sem az ecet, sem a ráolvasás, sem az imádkozás. Fel kéne már fogni egyszer és mindenkorra. NEM A TESTED FOG ALKALMAZKODNI AZ IGÉNYEIDHEZ, HANEM NEKED KELL ALKALMAZKODNOD A TESTEDHEZ. Szóval ha meg kell jönnie akkor meg is fog jönni. A nyaralásod ettõl még nem megy tönkre, hiszen manapság ezerféle jó tamponokat lehet venni.
Szia! Hasonló helyzetben voltam én is, a nõgyógyászommal írta fel a norcolut nevezetû tablettát. Vény köteles, úgy hogy mindenképpen keresd fel ez ügyben az orvosodat.
Nem a menstruáció fog hozzád alkalmazkodni, hanem Neked kell ahhoz!

Ha pont nyaralásra jön meg a menstruációm, mikor kell nőgyógyászhoz mennem azt késleltetni? És milyen módszerrel fogja befolyásolni, hogy abban a hónapban ne jöjjön meg, vagy csak 1-2 hétre rá?

Legjobb válasz: Sehogy nem lehet befolyásolni, max. azok tudnak variálni, akik fogamzásgátlót szednek. De ez sem javasolt, mert kellõen összezavarhatja a ciklusukat.

Sehogy nem lehet befolyásolni, max. azok tudnak variálni, akik fogamzásgátlót szednek. De ez sem javasolt, mert kellõen összezavarhatja a ciklusukat.
A kérdező hozzászólása: nem szedek fog.gátlót sem...
Legalább egy hónappal elõtte. Nem csak fogamzásgátlóval lehet késleltetni, hanem gyakorlatilag bármilyen progeszteron tartalmú szerrel... De szerintem nem kellene egy nyaralás miatt tologatni ideoda a vérzésed, mert nem biztos, hogy nem lesz következménye. De majd az orvos megmondja, hogy milyen lehetõséged van és mennyire kockázatos.
Hacsak nem a tengerhez mész, hagyd a francba. Gyógyszerrel ki tudja hagyatni, de ez elég durva beavatkozás a hormonrendszeredbe. Nem muszáj vízben lenni nyaraláskor (nekem is volt, h épp megvolt) - mondom én ezt úgy, h vízbolond vagyok.
A kérdező hozzászólása: elsõ közös tengerparti nyaralás, és nagyon fontos számunkra. kacsa vagyok, szóval nem hagyhatom ki a tengerben fürdést.
Én már fürödtem tengerben menzesz alatt tamponnal, az intimtölcsér is jó megoldás. Ezért nem kell megzavarni a hormonháztartásod.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!