Találatok a következő kifejezésre: Pont akkor megjönni mikor nyaralni (4 db)

Pont akkor fog megjönni mikor nyaralni megyünk baj ha nem hagyok szünetet a tabi szedésében és tovább szedem? (Tudom h már volt ilyen kérdés de biztosra akarok menni. )

Legjobb válasz: Ne csinálj hülyeséget!!!!A gyógyszert úgy kell szedni ahogy elõ van írva a tájékoztató lapon!!!Mindenféle mellékhatások lehetnek...pl én hülye nem olvastam el h mi volt ráirva...és elkezdtem szedni a fogamzásgátlót...és nem tudtam h kell közte szünetet hagyni..mert akkor kezdtem el életemben elõször ilyen gyógyszert szedni...és igy h nem volt szünet,hasi görcsök jöttek rám h azt hittem meghalok....és akk anyu jött rá h mi lehet a baj...h hülye voltam és nem úgy alkalmaztam a gyógyszert ahogy kell.

Ne csinálj hülyeséget!!!!A gyógyszert úgy kell szedni ahogy elõ van írva a tájékoztató lapon!!!Mindenféle mellékhatások lehetnek...pl én hülye nem olvastam el h mi volt ráirva...és elkezdtem szedni a fogamzásgátlót...és nem tudtam h kell közte szünetet hagyni..mert akkor kezdtem el életemben elõször ilyen gyógyszert szedni...és igy h nem volt szünet, hasi görcsök jöttek rám h azt hittem meghalok....és akk anyu jött rá h mi lehet a baj...h hülye voltam és nem úgy alkalmaztam a gyógyszert ahogy kell.
Tabi függö van amelyikkel meg lehet csinálni, van amelyikkel nem. Én olyant szedek amivel meg lehet, bár azt mondta a dokim ne sürün. Kérdzd meg a dokidat. Õ biztos tudja.
Egyszer-egyszer nyugodtan megteheted, hogy tovább szeded, vagy egyszerûen kihagyod a szünetet. Én is megtettem néhányszor ilyen helyzetben, semmi probléma nem lett belõle. Azért érdemes megbeszélni az orvossal, mert nem mindegy, milyen gyógyszert szedsz.
Ha a gyógyszered betegtájékoztatójába le van írva hogy hogy tudod késleltetni a menstruációt, akkor szabad, megcsinálhatod. Ha a betegt. nem ajánlja akkor inkább ne csináld. De feltételezem hogy ha le van írva( az enyémbe benne van) akkor semmi bajod nem lesz, és ha évente egyszer játszod csak el ezt akkor tutti nem lesz gáz.
szedd tovább nyugodtan... szerintem ne törõdj azzal, aki ezt már-már életveszélyesnek titulálja... persze csak nagyon ritkán csináld, mivel nyílván árt a szerevezetnek, egy évben egybnél többször nem tenném, nem akarok én sem kavart, de most nyugodtan csináld meg:D
A nõdokim tanácsoltam, hogy ebben az esetben nyugodtan tovább szedhetem, így kimarad egy menzi. De tényleg csak az alkalom miatt, nem szabad BEVEZETNI.

Nyaralni megyünk, pont akkor fog megjönni de pontosan nem tudom, mikor. Lányok, nõk, adnátok tanácsot? (Többi lent)

Szóval az biztos, hogy akkor fog megjönni, de nem tudom napra pontosan, hogy mikor. A strandon pedig elég kellemetlen lenne, ha azt venném észre, hogy. Mit ajánlotok, használjak tampont még mielõtt megjött volna, vagy ez teljesen hülyeség? Milyen más lehetõségem van?

Legjobb válasz: Tampont semmi esetre se használj, ameddig nincs meg a menstruációd. Ha szárazon helyezed fel, akkor a hüvelyben hámsérülést okozhatsz és azon felül a természetes nedvességet szívja fel, amit nem kéne neki. Addig amíg meg nem jön, nem igazán tudsz mit tenni. Ha megjött, akkor tamponnal folytathatod a strandolást is.

Tampont semmi esetre se használj, ameddig nincs meg a menstruációd. Ha szárazon helyezed fel, akkor a hüvelyben hámsérülést okozhatsz és azon felül a természetes nedvességet szívja fel, amit nem kéne neki. Addig amíg meg nem jön, nem igazán tudsz mit tenni. Ha megjött, akkor tamponnal folytathatod a strandolást is.
Szedd tovább a gyógyszert, kezd meg a következõ levelet. így el tudod tolni 4-5 nappal.
Úgyis észreveszed ha megjön, és akkor tegyél csak tampont.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen! :) #2 nem szedek fogamzásgátlót :)
Ez az élet rendje..
nincs ilyen gyógyszer.:)
Ez nem így mûködik...
Csak, ha rendszeresen szedsz fogamzásgátlót tudod megváltoztatni a köztes vérzés idejét. Ez nyaralásig nem fog menni.
Rendszeres fogamzásgátló szedésével el tudod tolni a megvonásos vérzésedet idõben pár nappal, más módszer nem létezik rá.

Jövő hétfőn indulok a barátommal nyaralni egy hétre és előre láthatolag pont akkor fog megjönni! A baj az hogy nem szedek gyogyszert, így nem is tudom késleltetni! Van valakinek esetleg vmilyen ötlete, hogy mihez kezdjek?

Ha most elkezdem szedni a gyogyszert akkor már elérhetem hogy kimaradjon vagy ez már tul kés??

Legjobb válasz: Citromlé citromlével. Esetleg pár nappal eltolja.

Citromlé citromlével. Esetleg pár nappal eltolja.
nem fogsz tudni gyógyszert szedni, mert elsõ napon kell kezdeni, bár lehet, h nem mindegyiket, de az enyémet igen:D
Menj el nõgyógyászhoz és kérj Norcolut tablettát, ezzel lehet késleltetni a mensit. Elõtte pár nappal kell lekezdeni, és kb nyaralás közepéig szedd, miután abbahagyod rá pár napra fog megjönni. Egyik barátnõm pont 1 hete kérte a dokijától, szintén nyaralás miatt.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat!Hoolnap irány a doki!:)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!