Találatok a következő kifejezésre: Pont akkor megjönni mikor (14 db)

Lehetséges, hogy még nem csináltál terhességi tesztet?
A kérdező hozzászólása: Nem csinaltam, mert mar sokat csalodtam, es felek! Meg varok vele!
Természetesen lehet hogy terhes vagy. Tudom nagyon rossz a negatív teszt, de szerintem tesztelj, hogy ha nem baba, ne reménykedj fölöslegesen. Nekem a menziszerû görcsök még a pozi teszt után is megmaradt kb 10 napig

Pont akkor fog megjönni mikor nyaralni megyünk baj ha nem hagyok szünetet a tabi szedésében és tovább szedem? (Tudom h már volt ilyen kérdés de biztosra akarok menni. )

Legjobb válasz: Ne csinálj hülyeséget!!!!A gyógyszert úgy kell szedni ahogy elõ van írva a tájékoztató lapon!!!Mindenféle mellékhatások lehetnek...pl én hülye nem olvastam el h mi volt ráirva...és elkezdtem szedni a fogamzásgátlót...és nem tudtam h kell közte szünetet hagyni..mert akkor kezdtem el életemben elõször ilyen gyógyszert szedni...és igy h nem volt szünet,hasi görcsök jöttek rám h azt hittem meghalok....és akk anyu jött rá h mi lehet a baj...h hülye voltam és nem úgy alkalmaztam a gyógyszert ahogy kell.

Ne csinálj hülyeséget!!!!A gyógyszert úgy kell szedni ahogy elõ van írva a tájékoztató lapon!!!Mindenféle mellékhatások lehetnek...pl én hülye nem olvastam el h mi volt ráirva...és elkezdtem szedni a fogamzásgátlót...és nem tudtam h kell közte szünetet hagyni..mert akkor kezdtem el életemben elõször ilyen gyógyszert szedni...és igy h nem volt szünet, hasi görcsök jöttek rám h azt hittem meghalok....és akk anyu jött rá h mi lehet a baj...h hülye voltam és nem úgy alkalmaztam a gyógyszert ahogy kell.
Tabi függö van amelyikkel meg lehet csinálni, van amelyikkel nem. Én olyant szedek amivel meg lehet, bár azt mondta a dokim ne sürün. Kérdzd meg a dokidat. Õ biztos tudja.
Egyszer-egyszer nyugodtan megteheted, hogy tovább szeded, vagy egyszerûen kihagyod a szünetet. Én is megtettem néhányszor ilyen helyzetben, semmi probléma nem lett belõle. Azért érdemes megbeszélni az orvossal, mert nem mindegy, milyen gyógyszert szedsz.
Ha a gyógyszered betegtájékoztatójába le van írva hogy hogy tudod késleltetni a menstruációt, akkor szabad, megcsinálhatod. Ha a betegt. nem ajánlja akkor inkább ne csináld. De feltételezem hogy ha le van írva( az enyémbe benne van) akkor semmi bajod nem lesz, és ha évente egyszer játszod csak el ezt akkor tutti nem lesz gáz.
szedd tovább nyugodtan... szerintem ne törõdj azzal, aki ezt már-már életveszélyesnek titulálja... persze csak nagyon ritkán csináld, mivel nyílván árt a szerevezetnek, egy évben egybnél többször nem tenném, nem akarok én sem kavart, de most nyugodtan csináld meg:D
A nõdokim tanácsoltam, hogy ebben az esetben nyugodtan tovább szedhetem, így kimarad egy menzi. De tényleg csak az alkalom miatt, nem szabad BEVEZETNI.

Pont akkor fog megjönni mikor életemben elsőnek megyek külföldre, mit csináljak?

Lengyelországba fogok menni(cserediák). Pont akkor fog megjönni. Nem lenne kellemes, ha az úton történne egy kis balesetem emiatt.Ott meg táncfellépésem is lesz. Hogy lehetne késleltetni pár napot, vagy gyengébbé tenni?

Legjobb válasz: ha nem szedsz fogamzásgátlót akkor nincs semmi módszer rá. Amit tudsz tenni hogy az útra éjsazkai betétet teszel be és gyakran ellenörzöd. A fellépések alatt meg ugyanazt amit itthon is teszel. Gondolom itthon is volt már hogy épp megvolt és táncolni is kellett. Szerintem az a helyzet gázabb lenne ha nyaralásról lenne szó avgy esküvõd vagy nászút. Ilyen a nõk sorsa sokszor rosszkor jön.

ha nem szedsz fogamzásgátlót akkor nincs semmi módszer rá. Amit tudsz tenni hogy az útra éjsazkai betétet teszel be és gyakran ellenörzöd. A fellépések alatt meg ugyanazt amit itthon is teszel. Gondolom itthon is volt már hogy épp megvolt és táncolni is kellett. Szerintem az a helyzet gázabb lenne ha nyaralásról lenne szó avgy esküvõd vagy nászút. Ilyen a nõk sorsa sokszor rosszkor jön.
Ez sajnos ilyen.Késleltetni állítólag lehet citrommal.Használj mindig éjszakai betétet, az biztonságosabb és nagyobb, mint a többi.
Én egyszer busszal mentem Bulgáriába utaztam busszal (röpke 26 órás út). Sajnos elég durván erõs a vérzésem a 2-3. napon, és termésezetsen pont akkor zajlott az út is. Egy ilyen úton márpedig nem lehet lépten-nyomon megállni, 2-3 benzinkútnál álltunk meg talán. Az én választásom az éjszakai betét és a normálnál eggyel erõsebb tampon kombinációja volt. Tudom, nem a legegészségesebb mód ha valaki 4-5 óránál tovább hazsnál egy tampont, de nem nagyon volt más választásom. Ráadásul nekem még így is sikerült épp majdnem átázni (azért ez átlagos vérzésnél nem jellemzõ).

Fog hozzank jonni egy cserediak, Az utolso napon elmennenk strandra, de pont akkor fog megjonni a mensim. Mit tegyek, hogyan mehetnek a vizbe?

Ha mar kifizetem a belepot meg minden, nem szeretnek csak ugy ulni... Tampont nem hasznalok.

Legjobb válasz: Sztem likeold te is az 1ik képét,majd irj rá h miwan mostanába vele,majd jon magatol! Aztán irogattok,beszélgettek,es lehet h legkozelebb majd ő fog irni! Ha meg nem akk tegyel fel ugyanezen az oldalon egy meghulyebb kerdest!

Sztem likeold te is az 1ik képét, majd irj rá h miwan mostanába vele, majd jon magatol! Aztán irogattok, beszélgettek, es lehet h legkozelebb majd ő fog irni! Ha meg nem akk tegyel fel ugyanezen az oldalon egy meghulyebb kerdest!

Szerintetek mit tegyek? Pont akkor fog megjonni! (lent)

Szerdan megyunk balatonpartra egy hetes taborba, viszont pont szerdan fog megjonni... Tavaly pont akkor mult el, az elso nap meg nem mentem vizbe es mar akkor cikiztek a fiuk. Nagyon gyerekesek, kinevettek. Viszont ha egesz heten nem mehetek vizbe es folyton vecere kell rohangalnom az meg rosszabb lesz! Az elmult honapban probaltam mindent ami elobb meghozhatja de nem hasznalt semmi... Gondoltam hogy nem megyek el, de kifizettuk.... Szerintetek?:/ a tabor haromnegyede furdesbol allna.... Tampont meg sosem hasznaltam, es nem is szeretnek:/ 13/L

Legjobb válasz: a betét nem jó még ha térdig mész akkor sem már egy kis víztõl ami rád menne elcsúszna vagy rosszabb esetben kiesne a tampont próbáld a legkisebb fajtát az nagyon jó(vérzéstõl függõen kell cserélni)

a betét nem jó még ha térdig mész akkor sem már egy kis víztõl ami rád menne elcsúszna vagy rosszabb esetben kiesne a tampont próbáld a legkisebb fajtát az nagyon jó(vérzéstõl függõen kell cserélni)
Mindenképpen a tampont tudom ajánlani. Hidd el nagyon kényelmes. Én is ennyi idõsen próbáltam ki, mint te, mert muszáj volt. Azóta szinte csak tampont használok. 19/ L
Mini tampont vegyél. Sajnos más megoldás nincs. Hormonálisan közbe lehetne avatkozni, de egy 13 éves kislánynál nem fognak.
A kérdező hozzászólása: Kicsit felek a tampontol:/ hogy faj-e... 4 orankent kell cserelni, ugye? Amugy koszi, ment a zold kez:)
Ha nem szeretnél tampont használni, akkor õszintén mondd meg, hogy azért nem fürdesz, mert menstruálsz, és nem használsz tampont. Ha mégis rászánnád magad a tamponra, akkor óránként gyere ki a vízbõl cserélni.
vegyél ilyen fürdõgatyát hogy ne legyen átlátszó... nem muszáj tampon elég sztem a betét is ha csak térdig mész... ha merülsz hamar cseréld ki!! de sztem nem lehet olyan rossz a tampon... 13/L
Nemcsak azért kell tampon, hogy a vér ne a vízbe távozzon, ezzel fertõzéseket is elkerülsz, ha jól rakod fel nem is érzed, ha erõs a vérzésed, akkor 1-2 óránként ha gyenge, akkor elég 3-5 óránként is, de még a tábor elõtt próbáld ki, a felhelyezésben anyukád is segíthet, ez nem ciki, vagy ha van nõvéred! Sok sikert!

Kb egy hónap múlva megyek üdülni és pont akkor fog megjönni a mensim, mit tudnék csinálni, hogy hamarabb megjőjön? Nincs kedvem elrontani a pihenést ilyennel:S

Legjobb válasz: Szedsz gyógyszert? Mert akkor megtehetnéd, hogy nem hagysz szünetet a mensinek, hanem folytatod a következõ levéllel.

Szedsz gyógyszert? Mert akkor megtehetnéd, hogy nem hagysz szünetet a mensinek, hanem folytatod a következõ levéllel.
Igen, ne hagyj szünetet. De ha nem szedsz gyógyszert, akkor a nõgyógyászod segíteni fog, én már kértem szurit- ugyen nem elõbbre hozta a mensimet, hanem késõbbre tolta.
A kérdező hozzászólása: Nem szedek gyógyszert. Az a baj, hogy ha hátrébb tolódik is benne van a pihenésben, 2 hétre megyek és az elsõ hét végére várható:s

13. -án kéne megjönnie! Van valami teszt, ami előbb is kimutatja, ha babás vagyok! A mandulámat ki kell venni! Úgy félek, ha pont most sikerült mi lesz! Akkor, hogy műtenek meg?

Legjobb válasz: elvileg ahogy megfogan a baba akkor már termeli a szervezeted azt a hormont amire reagál a teszt.de inkább várni kéne,mert az a biztos.probáld elhalasztani a mandulamûtétet

elvileg ahogy megfogan a baba akkor már termeli a szervezeted azt a hormont amire reagál a teszt.de inkább várni kéne, mert az a biztos.probáld elhalasztani a mandulamûtétet
Ennyivel elõbb felesleges lenne tesztelni, mikorra jegyeztek elõ mûtétre?

A jövőhéten kell megjönnie, és lehet hogy pont akkor mikor úszás lesz. Onnan pedig nem hiányozhatok. (Többi lent. )?

Hány éves korban használtatok először tampont? Milyen fajtát használjak? 1 órára míg a vízben vagyok biztonságos? 2 úszást az elején kihagytam, mert nagyon féltem tőle. A héten volt a 3.dik óra,arra már muszály voltam menni, mert rámszóltak. A következő héten fog megjönni, a naptárom szerint csütörtökön, de lehet hogy hamarabb fog, mert múltkor is úgy volt. (És szerdán van úszás). Tampont még sose használtam, mert féltem, egyrészt mert még szűz vagyok, másrészt mert olvastam hogy valaki majdnem ebbe halt bele (toxikus sokk szindróma). Hiányozni, nem hiányhozhatok, mert beírja igazolatlannak. Szerintetek úgy jó lenne, hogy ott a wc-ben bedugom magamnak? Mert még előtte van 7-órám és akkor betét használnak, csak ott tenném be és venném ki. Persze, ha nem aznap fog megjönni, akkor előtte kipróbálom.

Legjobb válasz: Ne parázd túl vegyél egy minitapont és használd, nõk milliói használják és nem halnak bele.

Ne parázd túl vegyél egy minitapont és használd, nõk milliói használják és nem halnak bele.
17 éves vagyok, szûz és nemrég próbáltam ki. Egyszerû a felhelyezése és utána tényleg olyan mintha meg se lenne. Egyáltalán nem fájt a felrakás. Ha biztosra akarsz menni akkor közvetlen úszás elõtt rakd fel, amilyen mélyre csak tudod, és úszás után egybõl cserélj is. Így baj nem lehet. Én normállal kezdtem és nem minivel. Jó úszást! :-)
Most ez középiskolai testnevelés vagy egyetemi? Ha középiskolai, akkor nincs olyan nálatok, hogy szólsz a tanárnak, hogy csókolom menstruálok és akkor leigazolja neked? Nálunk olyankor akinek megvolt az az udvaron futott pár kört vagy a medence mellett erõsítõ gyakorlatokat kellett csinálnia télen de a tanár leigazolta neki ha semmilyen módon nem lehetett a mozgást megoldani. Egyetemen nem tudom hogy mûködik, mivel addigra már nem voltam szûz így különösebben nem okozott fejtörést hogy oldjam meg. 23 N
Vagy szólsz a tanárnak, hogy épp menstruálsz és úszás helyett kapsz egy papírt, amelyre 100-szer leírod, hogy "muszáJ".
vagy ha nagyon kellemetlen akkor kimész a mosdóba és kicseréled...nem nagy dolog

Mit csináljak? Pont akkor fog megjönni:/

Nemsokára külföldre utazom több mint egy hétre és pont akkor fog megjönni, tehát az egész utazás alatt végig menstruálni fogok. Az a problémám, hogy ott van először is a huszonórás buszút, amikor három-négy-öt óránként állunk meg, nekem pedig elég erős a vérzésem olyankor. A lehető legnagyobb betétet fogom használni, de még így is tartok attól hogy átázik az alsóneműm. :/ Meg ugye amint megáll a busz, mindenki rögtön odatolong a WC-hez és órák kérdése mire az ember sorra kerül... Meg mivel ez az utazás kirándulós és sokat fogunk a buszon is utazni nem tudom hogy hány óránként juthatok oda egy WC közelébe, lehet hogy lesz olyan is hogy csak 6-7 óra elteltével tudok betétet cserélni.:/ Ráadásul elég görcsölős típus vagyok, lesz nálam gyógyszer bőven de még így is eléggé tartok az egésztől és tanácstalan vagyok. Arra is gondoltam hogy betétet + tampont használok együtt, de elvetettem ezt a lehetőséget mert: 1. nekem a tampon nem kényelmes - valahogy zavar és nem szeretem, 2. ha azt nem tudom sokszor cserélni még nagyobb gáz van mert minden ott marad bent és nem tud kijönni aminek ki kell jönnie, ami nem hiszem hogy valami egészséges. De azért a betétnek meg egy idő után szaga is van, ha nem cseréli az ember elég sűrűn...:S Tudnátok ötleteket, tanácsokat adni? Nem tudom mit csináljak...

Legjobb válasz: Tampon és betét együtt. Ha nagyon aggódsz a dolog miatt, el lehet menni dokihoz, õ tud adni olyan gyógyszert, ami eltolja. Csak idõben kell elkezdeni, szóval ne 3 nappal elõtte menj. Meg persze lehetnek mellékhatásai.

Tampon és betét együtt. Ha nagyon aggódsz a dolog miatt, el lehet menni dokihoz, õ tud adni olyan gyógyszert, ami eltolja. Csak idõben kell elkezdeni, szóval ne 3 nappal elõtte menj. Meg persze lehetnek mellékhatásai.
Éjszakai betét, esetleg próbáld ki a citromlé ivását, az állítólag eltolja pár napot.
a tampon+betét lenne a legjobb.
Hány éves vagy? Ha nem vagy már szûz akkor én jó szívvel ajánlom neked az intim tölcséreket, azon belül is személyes tapasztalat alapján a LadyCup márkát, én ezzel 8-9 óráti is simán kibírok úgy, hogy közben még futni is elmegyek. :)
Always Maxi illetve a legnagyobb o.b. tampon:) Sok sikert!
nekem a citromtól késett mindig.. volt mikor 1 hetet eltoltam utána azon aggódtam mikor jön már meg :D esetleg próbáld meg, max sok c-vitaminhoz jutsz :P
a por formájú c-vitamin a legjobb neked. az benne a legjobb, hogy nem lehet túladagolni, de a hátránya, hogy vizes oldatban nem stabil sokáig, és ugye ha valamivel stabilizálnád az meg nem is lenne egészséges. oldj fel egy olyan fél liter vízbe egy mokkás kanálnyi c-vitamin port, és fogyaszd el. egy napot úgyis kibír. még a tablettás is jó xd. napi 500-700mg-mal eltolható pár napig :)
Always éjszakai betét.

30-án megyek balatonra és pont akkor kell megjönnie a menstruációmnak. Mit tehetek annak érdekében h hamarabb ill. olyan 7-e körül jöjjön meg?

Legjobb válasz: Aminek meg kell jönnie az meg is jön. Nem a te szervezeted fog hozzád alkalmazkodni,hanem neked kell a szervezetedhez. Vegyél tampont és jó nyaralást.

Aminek meg kell jönnie az meg is jön. Nem a te szervezeted fog hozzád alkalmazkodni, hanem neked kell a szervezetedhez. Vegyél tampont és jó nyaralást.
A kérdező hozzászólása: De azt ink hanyagolom...... halottam h a citromos víg és a citrom 3-4 nappal eltolja..... szted van benne vmi??
Annyiszor leírták már. Legalább egymilliószor, hogy sem a citrom, sem az ecet, sem a ráolvasás semmilyen varázsszó nem fogja elõrébb hozni, sem késleltetni a menstruációt. Ha a szervezeteben eljön a tüszõrepedés idõszaka, és nem termékenyül meg a petesejt akkor az leválik, és vérzés útján távozik, vagyis menstruálni fogsz. Korábban is írtam. Nem a szervezeted fogsz alkalmazkodni a nyaralásodhoz, az igényeidhez..

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!