Találatok a következő kifejezésre: Pont akkor megjönni (26 db)

Biciklizni megyünk a barátokkal, osztálytársakkal és pont akkor fog megjönni tampont használjak még sosem próbáltam? 12/l

Legjobb válasz: A betét is remek lesz, idõnként álljatok meg benzinkútnál cserélni. A biciklizéskor éppenséggel pont nem vagy akkora veszélyben, mert a betéted a helyén fog maradni. (De ha a tampon mellett döntesz, azt is kell cserélni.)

A betét is remek lesz, idõnként álljatok meg benzinkútnál cserélni. A biciklizéskor éppenséggel pont nem vagy akkora veszélyben, mert a betéted a helyén fog maradni. (De ha a tampon mellett döntesz, azt is kell cserélni.)
A kérdező hozzászólása: köszi:)
nyugodtan maradj a betétnél, csak arra figyelj, hogy gyakran cseréld. vegyél fel sötét színû nadrágot, köss egy pulcsit a derekadra és máris nem fogod magad feszélyezve érezni. :)
A kérdező hozzászólása: Le kellett mondanunk róla az idõ miatt de azért köszi:)

Nyaralni megyünk, pont akkor fog megjönni de pontosan nem tudom, mikor. Lányok, nõk, adnátok tanácsot? (Többi lent)

Szóval az biztos, hogy akkor fog megjönni, de nem tudom napra pontosan, hogy mikor. A strandon pedig elég kellemetlen lenne, ha azt venném észre, hogy. Mit ajánlotok, használjak tampont még mielõtt megjött volna, vagy ez teljesen hülyeség? Milyen más lehetõségem van?

Legjobb válasz: Tampont semmi esetre se használj, ameddig nincs meg a menstruációd. Ha szárazon helyezed fel, akkor a hüvelyben hámsérülést okozhatsz és azon felül a természetes nedvességet szívja fel, amit nem kéne neki. Addig amíg meg nem jön, nem igazán tudsz mit tenni. Ha megjött, akkor tamponnal folytathatod a strandolást is.

Tampont semmi esetre se használj, ameddig nincs meg a menstruációd. Ha szárazon helyezed fel, akkor a hüvelyben hámsérülést okozhatsz és azon felül a természetes nedvességet szívja fel, amit nem kéne neki. Addig amíg meg nem jön, nem igazán tudsz mit tenni. Ha megjött, akkor tamponnal folytathatod a strandolást is.
Szedd tovább a gyógyszert, kezd meg a következõ levelet. így el tudod tolni 4-5 nappal.
Úgyis észreveszed ha megjön, és akkor tegyél csak tampont.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen! :) #2 nem szedek fogamzásgátlót :)

Pont akkor fog megjönni mikor nyaralni megyünk baj ha nem hagyok szünetet a tabi szedésében és tovább szedem? (Tudom h már volt ilyen kérdés de biztosra akarok menni. )

Legjobb válasz: Ne csinálj hülyeséget!!!!A gyógyszert úgy kell szedni ahogy elõ van írva a tájékoztató lapon!!!Mindenféle mellékhatások lehetnek...pl én hülye nem olvastam el h mi volt ráirva...és elkezdtem szedni a fogamzásgátlót...és nem tudtam h kell közte szünetet hagyni..mert akkor kezdtem el életemben elõször ilyen gyógyszert szedni...és igy h nem volt szünet,hasi görcsök jöttek rám h azt hittem meghalok....és akk anyu jött rá h mi lehet a baj...h hülye voltam és nem úgy alkalmaztam a gyógyszert ahogy kell.

Ne csinálj hülyeséget!!!!A gyógyszert úgy kell szedni ahogy elõ van írva a tájékoztató lapon!!!Mindenféle mellékhatások lehetnek...pl én hülye nem olvastam el h mi volt ráirva...és elkezdtem szedni a fogamzásgátlót...és nem tudtam h kell közte szünetet hagyni..mert akkor kezdtem el életemben elõször ilyen gyógyszert szedni...és igy h nem volt szünet, hasi görcsök jöttek rám h azt hittem meghalok....és akk anyu jött rá h mi lehet a baj...h hülye voltam és nem úgy alkalmaztam a gyógyszert ahogy kell.
Tabi függö van amelyikkel meg lehet csinálni, van amelyikkel nem. Én olyant szedek amivel meg lehet, bár azt mondta a dokim ne sürün. Kérdzd meg a dokidat. Õ biztos tudja.
Egyszer-egyszer nyugodtan megteheted, hogy tovább szeded, vagy egyszerûen kihagyod a szünetet. Én is megtettem néhányszor ilyen helyzetben, semmi probléma nem lett belõle. Azért érdemes megbeszélni az orvossal, mert nem mindegy, milyen gyógyszert szedsz.
Ha a gyógyszered betegtájékoztatójába le van írva hogy hogy tudod késleltetni a menstruációt, akkor szabad, megcsinálhatod. Ha a betegt. nem ajánlja akkor inkább ne csináld. De feltételezem hogy ha le van írva( az enyémbe benne van) akkor semmi bajod nem lesz, és ha évente egyszer játszod csak el ezt akkor tutti nem lesz gáz.
szedd tovább nyugodtan... szerintem ne törõdj azzal, aki ezt már-már életveszélyesnek titulálja... persze csak nagyon ritkán csináld, mivel nyílván árt a szerevezetnek, egy évben egybnél többször nem tenném, nem akarok én sem kavart, de most nyugodtan csináld meg:D
A nõdokim tanácsoltam, hogy ebben az esetben nyugodtan tovább szedhetem, így kimarad egy menzi. De tényleg csak az alkalom miatt, nem szabad BEVEZETNI.

Segítség! Medencés bulira vagyok hivatalos és lehet hogy pont akkor fog megjönni! Mit tegyek? /További információ lent /

Sziasztok!

Legjobb válasz: mini méretû tampont nyugodtan használhatsz már az elsõ menstruációs alkalomkor is, így tudnál medencébe menni, ha azonban nem szeretnél tampont használni akkor esetleg kihagyod a fürdõzés részt :)

mini méretû tampont nyugodtan használhatsz már az elsõ menstruációs alkalomkor is, így tudnál medencébe menni, ha azonban nem szeretnél tampont használni akkor esetleg kihagyod a fürdõzés részt :)
Pelenka :)
pici tampon nem fáj :)

Fog hozzank jonni egy cserediak, Az utolso napon elmennenk strandra, de pont akkor fog megjonni a mensim. Mit tegyek, hogyan mehetnek a vizbe?

Ha mar kifizetem a belepot meg minden, nem szeretnek csak ugy ulni... Tampont nem hasznalok.

Legjobb válasz: Sztem likeold te is az 1ik képét,majd irj rá h miwan mostanába vele,majd jon magatol! Aztán irogattok,beszélgettek,es lehet h legkozelebb majd ő fog irni! Ha meg nem akk tegyel fel ugyanezen az oldalon egy meghulyebb kerdest!

Sztem likeold te is az 1ik képét, majd irj rá h miwan mostanába vele, majd jon magatol! Aztán irogattok, beszélgettek, es lehet h legkozelebb majd ő fog irni! Ha meg nem akk tegyel fel ugyanezen az oldalon egy meghulyebb kerdest!
Lehetséges, hogy még nem csináltál terhességi tesztet?
A kérdező hozzászólása: Nem csinaltam, mert mar sokat csalodtam, es felek! Meg varok vele!
Természetesen lehet hogy terhes vagy. Tudom nagyon rossz a negatív teszt, de szerintem tesztelj, hogy ha nem baba, ne reménykedj fölöslegesen. Nekem a menziszerû görcsök még a pozi teszt után is megmaradt kb 10 napig

Szerintetek mit tegyek? Pont akkor fog megjonni! (lent)

Szerdan megyunk balatonpartra egy hetes taborba, viszont pont szerdan fog megjonni... Tavaly pont akkor mult el, az elso nap meg nem mentem vizbe es mar akkor cikiztek a fiuk. Nagyon gyerekesek, kinevettek. Viszont ha egesz heten nem mehetek vizbe es folyton vecere kell rohangalnom az meg rosszabb lesz! Az elmult honapban probaltam mindent ami elobb meghozhatja de nem hasznalt semmi... Gondoltam hogy nem megyek el, de kifizettuk.... Szerintetek?:/ a tabor haromnegyede furdesbol allna.... Tampont meg sosem hasznaltam, es nem is szeretnek:/ 13/L

Legjobb válasz: a betét nem jó még ha térdig mész akkor sem már egy kis víztõl ami rád menne elcsúszna vagy rosszabb esetben kiesne a tampont próbáld a legkisebb fajtát az nagyon jó(vérzéstõl függõen kell cserélni)

a betét nem jó még ha térdig mész akkor sem már egy kis víztõl ami rád menne elcsúszna vagy rosszabb esetben kiesne a tampont próbáld a legkisebb fajtát az nagyon jó(vérzéstõl függõen kell cserélni)
Mindenképpen a tampont tudom ajánlani. Hidd el nagyon kényelmes. Én is ennyi idõsen próbáltam ki, mint te, mert muszáj volt. Azóta szinte csak tampont használok. 19/ L
Mini tampont vegyél. Sajnos más megoldás nincs. Hormonálisan közbe lehetne avatkozni, de egy 13 éves kislánynál nem fognak.
A kérdező hozzászólása: Kicsit felek a tampontol:/ hogy faj-e... 4 orankent kell cserelni, ugye? Amugy koszi, ment a zold kez:)
Ha nem szeretnél tampont használni, akkor õszintén mondd meg, hogy azért nem fürdesz, mert menstruálsz, és nem használsz tampont. Ha mégis rászánnád magad a tamponra, akkor óránként gyere ki a vízbõl cserélni.
vegyél ilyen fürdõgatyát hogy ne legyen átlátszó... nem muszáj tampon elég sztem a betét is ha csak térdig mész... ha merülsz hamar cseréld ki!! de sztem nem lehet olyan rossz a tampon... 13/L
Nemcsak azért kell tampon, hogy a vér ne a vízbe távozzon, ezzel fertõzéseket is elkerülsz, ha jól rakod fel nem is érzed, ha erõs a vérzésed, akkor 1-2 óránként ha gyenge, akkor elég 3-5 óránként is, de még a tábor elõtt próbáld ki, a felhelyezésben anyukád is segíthet, ez nem ciki, vagy ha van nõvéred! Sok sikert!

Pont akkor fog megjönni mikor életemben elsőnek megyek külföldre, mit csináljak?

Lengyelországba fogok menni(cserediák). Pont akkor fog megjönni. Nem lenne kellemes, ha az úton történne egy kis balesetem emiatt.Ott meg táncfellépésem is lesz. Hogy lehetne késleltetni pár napot, vagy gyengébbé tenni?

Legjobb válasz: ha nem szedsz fogamzásgátlót akkor nincs semmi módszer rá. Amit tudsz tenni hogy az útra éjsazkai betétet teszel be és gyakran ellenörzöd. A fellépések alatt meg ugyanazt amit itthon is teszel. Gondolom itthon is volt már hogy épp megvolt és táncolni is kellett. Szerintem az a helyzet gázabb lenne ha nyaralásról lenne szó avgy esküvõd vagy nászút. Ilyen a nõk sorsa sokszor rosszkor jön.

ha nem szedsz fogamzásgátlót akkor nincs semmi módszer rá. Amit tudsz tenni hogy az útra éjsazkai betétet teszel be és gyakran ellenörzöd. A fellépések alatt meg ugyanazt amit itthon is teszel. Gondolom itthon is volt már hogy épp megvolt és táncolni is kellett. Szerintem az a helyzet gázabb lenne ha nyaralásról lenne szó avgy esküvõd vagy nászút. Ilyen a nõk sorsa sokszor rosszkor jön.
Ez sajnos ilyen.Késleltetni állítólag lehet citrommal.Használj mindig éjszakai betétet, az biztonságosabb és nagyobb, mint a többi.
Én egyszer busszal mentem Bulgáriába utaztam busszal (röpke 26 órás út). Sajnos elég durván erõs a vérzésem a 2-3. napon, és termésezetsen pont akkor zajlott az út is. Egy ilyen úton márpedig nem lehet lépten-nyomon megállni, 2-3 benzinkútnál álltunk meg talán. Az én választásom az éjszakai betét és a normálnál eggyel erõsebb tampon kombinációja volt. Tudom, nem a legegészségesebb mód ha valaki 4-5 óránál tovább hazsnál egy tampont, de nem nagyon volt más választásom. Ráadásul nekem még így is sikerült épp majdnem átázni (azért ez átlagos vérzésnél nem jellemzõ).

Kb egy hónap múlva megyek üdülni és pont akkor fog megjönni a mensim, mit tudnék csinálni, hogy hamarabb megjőjön? Nincs kedvem elrontani a pihenést ilyennel:S

Legjobb válasz: Szedsz gyógyszert? Mert akkor megtehetnéd, hogy nem hagysz szünetet a mensinek, hanem folytatod a következõ levéllel.

Szedsz gyógyszert? Mert akkor megtehetnéd, hogy nem hagysz szünetet a mensinek, hanem folytatod a következõ levéllel.
Igen, ne hagyj szünetet. De ha nem szedsz gyógyszert, akkor a nõgyógyászod segíteni fog, én már kértem szurit- ugyen nem elõbbre hozta a mensimet, hanem késõbbre tolta.
A kérdező hozzászólása: Nem szedek gyógyszert. Az a baj, hogy ha hátrébb tolódik is benne van a pihenésben, 2 hétre megyek és az elsõ hét végére várható:s
Ez az élet rendje..
nincs ilyen gyógyszer.:)
Ez nem így mûködik...
Csak, ha rendszeresen szedsz fogamzásgátlót tudod megváltoztatni a köztes vérzés idejét. Ez nyaralásig nem fog menni.
Rendszeres fogamzásgátló szedésével el tudod tolni a megvonásos vérzésedet idõben pár nappal, más módszer nem létezik rá.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!