Találatok a következő kifejezésre: Polipot találtak méhemen (3 db)

MI az a polip? Anyukam volt nogyogyaszhoz, es polipot talaltak a meheben v. a mehszajon. Mennyire veszelyes ez?

Legjobb válasz: Ez egy ilyen daganatszerû valami lehet..szerintem lehet jó és rossz indulatú..talán ha megmûtik,akkor nem veszélyes. Ez nem olyan,mint a rák,nem annyira veszélyes..de azért nem is veszélytelen..túl lehet élni...sõõõt..a legtöbb nõ túléli:D ritkán halnak bele....sõõõõt..simán túlélhetõ.Optimizmus!AZ SEGÍT!Meg a dokik..

Ez egy ilyen daganatszerû valami lehet..szerintem lehet jó és rossz indulatú..talán ha megmûtik, akkor nem veszélyes. Ez nem olyan, mint a rák, nem annyira veszélyes..de azért nem is veszélytelen..túl lehet élni...sõõõt..a legtöbb nõ túléli:D ritkán halnak bele....sõõõõt..simán túlélhetõ.Optimizmus!AZ SEGÍT!Meg a dokik..
Polip. Egy daganat fajta, viszonylag könnyen eltávolítható. Ilyen sûrû takony állagú :) Ne aggódj, anyukád jól lesz, ez rutinmûtét. Ha rosszindulatú lenne, akkor ráknak, vagy daganatnak mondták volna, de egyértelmûen mondták volna, hogy rosszindulatú.
Én úgy tudom, hogy a méhpolip, meg úgy összességében az összes polip nagytöbbségében jóindulatú és csak nagyon ritkán alakul át rosszindulatú daganattá, tehát rákká, viszont kezelni kell, mert növekszenek és ez okozhat problémákat, komolyakat is.
A kérdező hozzászólása: az a baj hogy csak holnap derul ki hogy rosszindalatu v.mi is ez, mert ma csaka falu apoloja vizsgalta meg, holnap megy a korhazba nogyogyaszhoz...
Nyugi, rengeteg nõnek van polipja, ritka kivétellel mindig jóindulatú és 5 perc alatt megoldják egy pici kis mûtéttel.
A polip minden esetben jóindulatú!!

Polipot találtak a méhemen mitöl keletkezhet ez? Lehetséges, hogy tavaly két baby projekten estem át és elkaphattam valami fertözést?

Legjobb válasz: A polip jóindulatú szövetburjánzás. Nem hiszem, hogy fertõzés miatt alakult ki nálad. Tavaly 2 baby projekt? nnyire gyorsan jöttek egymás után a gyerkõcök??? Akkor neked sincs idõd unatkozni mostanság. Az majdnem olyan, mintha ikreket nevelnél. Vagy lehet hogy így még nehezebb is! Minden elismerésem a tiéd ezért!!!!Az enyémek között 3 év van, de így is húzós volt az eleje.

A polip jóindulatú szövetburjánzás. Nem hiszem, hogy fertõzés miatt alakult ki nálad. Tavaly 2 baby projekt? nnyire gyorsan jöttek egymás után a gyerkõcök??? Akkor neked sincs idõd unatkozni mostanság. Az majdnem olyan, mintha ikreket nevelnél. Vagy lehet hogy így még nehezebb is! Minden elismerésem a tiéd ezért!!!!Az enyémek között 3 év van, de így is húzós volt az eleje.

Kinek találtak már polipot a méhében? Mit láttak az ultrahangon? Hogyan kezelték?

Legjobb válasz: Barátnõm anyukájának pont karácsonykor.. Megmûtötték azóta semmi baja nincs :)

Barátnõm anyukájának pont karácsonykor.. Megmûtötték azóta semmi baja nincs :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!