Találatok a következő kifejezésre: Pogózás és közbe pusztulnak az agysejtjeink (1 db)

Pogózás és headelés közbe pusztulnak az agysejtjeink?

Legjobb válasz: Ne haragudj, de te igazi farkastestvér vagy? Mit érdekelnek az agysejtjeid? Nem épp az a lényege az egész életérzésnek, hogy [email protected] az agysejtekre?

Ne haragudj, de te igazi farkastestvér vagy? Mit érdekelnek az agysejtjeid? Nem épp az a lényege az egész életérzésnek, hogy [email protected] az agysejtekre?
Nem hinném. :DDD
aki ilyenre adja a fejét annak már úgy is mindegy
A Wikipédia azt írja, stroke-ot lehet kapni tõle, enyhébb esetben fejfájást vagy hányingert. Én még soha egyiket sem tapasztaltam, pedig rutinos headbanger vagyok. Az agysejtek a pogózást és haedbanget megelõzõ piálástól pusztulnak szép számmal. :P
Nem hiszem, addigra már pusztultak eleget, hiszen józanon ezt nem lehet csinálni. Én legalább is még józanon nem pogóztam sose :D Pogózás közben más sejtek sérülhetnek (pl a hámsejtek), ha valaki belédrúg, üt, de az ugye nem gond, csak az agysejtek nem regenerálódnak.
Kit érdekel? :'D Pusztuljanak. 20 évces korig újratermelõdik, onnantól meg már mindegy.
A kérdező hozzászólása: hehe nem gondoltam volna h ujra termelõdik ezek szerint jó sokat lehet inni kisebb a károsodás mint gondoltam
ha igen akkor én már agyhalott vagyokXD
Ki mondta, hogy 20 éves korig újratermelõdik?? Ez hülyeség, az agysejtek nem regenerálódnak.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Veleszületett depresszió, mely végigkeseríti az ember életét: létezik ilyen?

1

Szerintetek ez normális, vagy már beteges? Aggódom miatta.

Valamelyik nap észrevettem a barátöm kezén egy jó pár vágást, és mikor rákérdeztem, mi az ott, csak nem vagdossa magát? Azt mondta, semmi komoly, csak kicsit feszült hónapjai voltak, és ez megnyugtatja, és ritkán csinálja (pedig azért elég sok vágás van rajta). Amúgy életvidám lány, mindig mosolyog, eszembe nem jutott volna róla ilyen. De szerintem baja lehet, annak ellenére, hogy tagadja. Mit csináljak vele? Normális ez?

9

Ha elmebetegségre vágyok akkor már sikerült is ugye?

2

Mi a teendő ha önként akarok befeküdni a pszichiátriára?

10

Melyik a legerősebb vény nélkül kapható nyugtató?

13

Mitől hall az ember hangokat a fejében?

Nemrég olvastam hogy Anthony Hopkins hangokat hall a fejében már 1 éve. Mitől halhat az ember hangokat a fejlében? Ez nagyon érdekelne mert pont írnék egy ilyenről a könyvemben, de szükségem van pár tippre hogy milyen pszichés betegség idézhet elő ilyet. Csak pszichés problémákra van szükségem és persze komolyságra. ;)

9

Nagyon könnyen felejtek. Mi lehet a probléma?

Még ebben a pillanatban is kavarognak a gondolatok, de amikor megpróbálom írni vagy megfogalmazni addigra elfelejtem mit is akartam.Járok pszichológushoz, de mivel értelmes képet vágok meg tudok fogalmazni nem hiszem, hogy látja a problémát.Sokszor csak úgy beszélek a problémámról hogy elkapok egy-egy gondolatot, de arrol sem tudom konkrétan kifejteni a véleményemet csak érzem, hogy itt van a fejemben a válasz.Egyébként is sokszor csak hallok valamit és ha hasonlít csak úgy tudnak eszembe jutni dolgok a saját problémámról.Így elmagyarázni sem tudom, hogy mik azok.(pedig sok van belőle)Amikor magamba mélyedek és elgondolkodok tudok belső dialógusokat folytatni, de ha más személlyel kéne nem tudok,mert ha belekérdeznek nem tudok konkrét választ adni.Olyan is szokott lenni, hogy gondolkodom valamiről, véleményt alkotok és vagy elfelejtem vagy másra emlékszem vissza, mint az eredeti gondolat.Még eszt a szöveget is nehéz volt összekaparni.Mit tegyek?pszichiáternél kaptam valami apróbb diagnózist, hogy anamnézia.Érzelemből fakadó emlékezetvesztést jelent(aszthiszem), de nem tudom mit tegyek ellene.Nem tudom rendezni a dolgokat a fejemben.
Ha valaki felfogott valamit az írjon:P
ui: kifejtős választ lehetőleg, lehet kérdés majd próbálok válaszolni:P

10

Erdemes az olajkoztarsosagokba dolgozni menni, pl: Emiratusok, kuwait, katar stb?

6

Szerintetek ha valaki otthon nem kap szeretet, elfogadást, bíztatást, és egy önbizalomhiányos, szorongó, önmagában folyamatosan kételkedő valaki lesz belőle, akkor azon hogy lehet segíteni? Egész életében cipelnie kell majd ezt a súlyt?

5

Ez rovarfóbia lenne?

Az a furcsa, hogy csak egyfajta rovartól félek, méghozzá a lassan repülőktől. A látványától már izzadni kezdek és hevesen lélegezni. A másik dolog pedig, hogy attól pánikot kapok, ha egy bármilyen, kitinpáncélú vagy kicsit is keményebb rovarra rálépek, vagy rátenyerelek. Emiatt félek mezitláb járni a szabadban :/
Egyszer volt egy olyan esetem, amikor este feküdtem az ágyon, és éreztem, hogy valami kb. egycentis, mászik fel a combomon. Rögtön elkezdtem izzadni és ledermedtem. Utána úgy éreztem, hogy még kismillió rovar is mászkál rajtam :S aztán a falon kezdtem rovarokat látni... nagyon durva lehet, ha már hallucinációkat idézett?
már el akartam menekülni abból a házból

Csak ezek a félelmeim vannak, más rovarok, vagy pókok nem izgatnak

1

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!