Találatok a következő kifejezésre: Pogózás és közbe pusztulnak az (1 db)

Pogózás és headelés közbe pusztulnak az agysejtjeink?

Legjobb válasz: Ne haragudj, de te igazi farkastestvér vagy? Mit érdekelnek az agysejtjeid? Nem épp az a lényege az egész életérzésnek, hogy [email protected] az agysejtekre?

Ne haragudj, de te igazi farkastestvér vagy? Mit érdekelnek az agysejtjeid? Nem épp az a lényege az egész életérzésnek, hogy [email protected] az agysejtekre?
Nem hinném. :DDD
aki ilyenre adja a fejét annak már úgy is mindegy
A Wikipédia azt írja, stroke-ot lehet kapni tõle, enyhébb esetben fejfájást vagy hányingert. Én még soha egyiket sem tapasztaltam, pedig rutinos headbanger vagyok. Az agysejtek a pogózást és haedbanget megelõzõ piálástól pusztulnak szép számmal. :P
Nem hiszem, addigra már pusztultak eleget, hiszen józanon ezt nem lehet csinálni. Én legalább is még józanon nem pogóztam sose :D Pogózás közben más sejtek sérülhetnek (pl a hámsejtek), ha valaki belédrúg, üt, de az ugye nem gond, csak az agysejtek nem regenerálódnak.
Kit érdekel? :'D Pusztuljanak. 20 évces korig újratermelõdik, onnantól meg már mindegy.
A kérdező hozzászólása: hehe nem gondoltam volna h ujra termelõdik ezek szerint jó sokat lehet inni kisebb a károsodás mint gondoltam
ha igen akkor én már agyhalott vagyokXD
Ki mondta, hogy 20 éves korig újratermelõdik?? Ez hülyeség, az agysejtek nem regenerálódnak.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Hi! Nektek volt már-e olyan, hogy nem tudom így kimentek az utcára és megöltők pár embert ( vagy állatot)?

5

Úgy hiszem bipoláris zavarban szenvedek. Mi a teendő?

5

Miért nem érzek ilyenkor semmit?

Ha elvesztek valamit/valakit akit szeretek nem érzek semmit, nem sírok, nem sajnálom csak élem tovább az életem. 14 évesen vettem észre először amikor meghalt a cicám, nem éreztem semmit miközben mindenki megsiratta. Most derült ki, hogy anyukám rákos, most se éreztem semmit miért van ez? Lehet, hogy csak elfojtom az érzelmeimet? Vagy nem képes felfogni az agyam a dolgok súlyosságát? Antiszociális vagyok?

8

Fejvakarás ellen mit tegyek?

Nem vagyok tetves, semmi baja nincs a hajamnak/fejbőrömnek. Nem tudom miért de nagyon szeretem vakarni a fejem, nem azért vakarom mert viszket, sőt nem is viszket. Egyszerűen csak amikor nem foglalom le a kezem valamivel pl. ha valamire koncentrálok vagy gondolkozom vagy filmet nézek stb. stb. és egyedül vagyok akkor állandóan a fejbőrömnél van a kezem. addig vakarom amíg ki nem sebesedik, és a sebes részt is lekapargatom. Mert ott a fejbőrnél nem olyan a seb mint pl egy horzsolás a térden. Azt kifejezetten utálnám ha vakargatni kéne (amit tudom hogy amúgy sem szabad) se pattanásokat nem szeretem vakarni. És nem úgy vakarom mintha egy szúnyogcsípést vakarnék, mert nyilván az viszket az ember erősebben, intenzívebben, gyorsabban vakarja meg. Általában csak 1 ujjal finoman csinálom. Valamint még annyit szeretnék mondani, hogy sokszor észre sem veszem magam, hanem csak egy idő után érzem, hogy már megint a fejbőrömet kapargatom.

Ez szerintem valamiféle pótcselekvés akar lenni (olyan ez mint másoknál a körömrágás), és hallottam h a pótcselekvés idegi eredetű, szóval valami stressz okozza? Vagy mástól van? És mit tegyek ellene? Én próbálkozom nem csinálni nem olyan egyszerű. Főleg az elején amikor gyógyuló félben van/regenerálódik, akkor a legnagyobb a kísértés, illetve ahogy már írtam sokszor észre sem veszem magam... :'( Mit tegyek? Mit tanácsoltok? Mi a véleményetek? Illetve mitől van ez? 17/L
Köszönöm előre is a válaszokat!

3

A pszichoterápiának van értelme? Segített már valakin?

8

A múltban élek folytón, hogy változtassak ezzen?

Azért írtam ezt a kérdést mert ugy gondolom változtatni kéne ezzen amit csinálók mindig. Szóval nagy részt itthon üllök a múltban éllek 5 éve van szorongásom a tovább tanulás óta és a szorongásal rá fél évvel lett depresszióm is.A Szorongás elsőnek csak bizonyos Szituációkba lépett fell,például iskolában a Gipsyk miatt, mert egésznap szorongtam meg féltem hogy belém kőtnek! Órán is izzadt végig a kezzem , alig vártam hogy kijöjjek a teremből. Ez volt 2008 Szeptembertől -2009 Júniusig. Ilyenkor volt az hogy elkezdtem logni is mert nem bírtam iskólába se lenni.
2009 Nyarát végig otthon ültem ,durván 2X-szer voltam odakint. Utána Jött Szeptember ilyenkor mentem átt egy Szakiskolába Pincér szakmára és Szeptembertől megint jött ez a szorongás itt is nagyon sok volt a gipsy .Első hónapja be se jártam mert folyton szorongtam és orvosnál voltam ilyenkor októbertől novemberig jártam pszihologushoz írtak fell prozacot meg frontint akkor szedtem. De elfogyott és anyu nem vitt vissza mert megunt vellem messzira járkálni. 2009 decemberébe felhúztak és belevágtam a falba az öklömel és eltört az V. Metacarpus csontom. Akkor 1 hónapig folyamatosan otthon űltem ismét.
És Igy telt az ídő nagy nehezzen kibirtam Utána jött a 2010-es ídőszak nagy nehezzen kibirtam jött a nyár. Ami aránylag tűrhető volt jobb volt de szeptembertől megint jött ez az egész . Új osztálytárs Ez a Béla nagyon Kötekedös mindenkit bántott terrorizált és 2011 Elején felhúzottt és belevágtam 3-szor a padba teljes erőböl. És a tanár meg se szóllat mikor 3x-szor hátba rúgott. Utána Gabi osztálytársam apja feljellentette mert az ő fiátt is zaklatta és egyűtt mentűnk bee az apjával feljelentést tenni. Kirugták és akkor is odajöttek reggel a gipok fenyegetni hogy ha kimegyek a sulibol össze-vissza vernek. Ilyenkor is erős szorongás tört rám. Szóval Ebből nem lett végül semmi . Utána 2011 Február elején beleszerettem az egyik osztálytársam Jenniba öö aranyos kedves lány volt akit folyton bántottak ebbe a suliba a (Gipsyk) vagy a Gipsykel egy szinten lévők. 2011 február 22-én Egyik srác kötekedett vele én nekem és kérdezgette tőle hogy hogy járna -e vellem meg szórakozott vele. Utána beszóltam nekem megint rám tört ez a dűhkitörés és szétvertem egy ajtót. Utána engem vittek biróságra garázdaságért. 2011. Február 24-én Végül összejöttem Jennivel ö volt az első barátnőm. Bár a suliba az volt a gondom hogy mikor Jennit ölelgettem folyon zaklattak minket a Gipsyik szóval még több szorongásom lett mert folyton ugy éreztem ött is meg kell védenem. Nagy nehezzen kibirtuk Júniusig utána jött a nyár ami aránylag jól telt de én már féltem előre mi lesz szeptemberbe mert én mindenkép Jennivel akkartam maradni nagyon féltettem. Jött Szeptember 2011-ben szóval én pincér , ő cukrász kevesset
2011 Szeptember 25én volt nállam utoljára az volt vasárnap. Szóval utána jövöhéten elaludt és jött át hozzám onnastól amugyis megromlott valami közöttünk és mikor sebezzhető volt ezzek a Gipsy osztálytársak ellenem forditótták akkor éreztem elsőnek hogy kezd engem hanyagolni. Szóval októberban minden reggel mentem a korai busszal csak hogy láthassam de ö mondta ne jöjjek elé és ez nagyon rosszul esett. Oktober 24-én volt a szűlinapja
és Oda meghívtak de én nem mentem átt mert sok lett volna a tömeg + a szűlei jellenléte amugy a szorongást váltott ki. És Jennit megvártam a tancukrászdánál és 27-én szakitot vellem egy csűtörtöki napon. Szóval ilyenkor probáltam elfelejteni de mikor Jennit újraláttam folyton rám tört honapokon átt a szorongás. Ez elég hosszú ideig tartott még 2012 Szeptemberében is rám tört. Szóval a suliban is gondok voltak mert ott a tanétteremben is rám tört a szorongás. 2012 Agusztusában megismerkedtem haverom Imi úkokahugával Napsugáral ő egy aranyós lány volt nagyon :)
Vele ismerkedtem De ő Budapesti volt szóval ismerkedtünk találkoztunk őllegettünk egymást de utána Novemberben vele is vége volt és ő miatta is magam allá estem. De legalább utána nem voltam anyira beleesve Jennibe. Szóval 2 Lányban voltam idáig nagyon szerelmes. Telt az ídő és 2012 szeptemberétől egy gonosz tanár volt a gyakorlatis tanáróm. Az osztálytársaim 90 % és Pattkkánykodótt végig szóval. Folyon vellem fóglalkoztak a lányok meg Bea is. Mikor tanárnő leégetett az osztály (Az egész tanétterem előtt)
akkor az nagyon feldűhitett , olyanokat kérdezgetett hogy mi volt Jennivel mondjad már, meg hogy szoktam -e őnkielégiteni. Meg hogy Én még szűz vagyok, meg minden fajta dolgót mondod. Mikor Elmondtam az osztályfőnöknek ö azt mondta hogy kérdezzem meg tőle mi baja ? + Az osztályfőnök mondta az a gond hogy nagyon halk vagyok , ö mondta hogyha itt ugy alakúl akkor elkell küldeni az embert a ku:va anyába. Szóval ilyenkor is anyira erős volt a szorongás hogy egyszer túladdagoltam a Xanaxot és ugy mentem suliba. És nem emlékeztem semmire se. Állitólag lassitótt felvétel voltam. Szóval A tanárnak hála megbuktam mert egész évben zaklatótt elérte a célját.
+ Na meg a többieknek. Szóval 2013 ban összeismerkedtem márciásban egy másik lányal Gyöngyivel , Ö hip-hop táncos volt. Vele volt közös témánk de kicsit fiatal volt hozzám . De ö nagyon vondozott szóval Jól elvoltunk :) Én 20 vagyok most ö volt 15. Szóval utána a szűlei nem engedték mert állitólag én szorongós vagyok meg ilyenek szóval ennek az egésznek és vége lett. Szóval Most 2013 Agusztusa van . Több mint 2 hónapja gyógyszermentes vagyok De nem javúltam semmit otthon üllös vagyok. És A Jennis emlékeim miatt Jenniék fele kicsit szoktam sétálni.
Apu 10 évesen volt Öngyilkos , bár egyedül is elvagyok. Probáltam már sok minden szoktam sétálni mert állitólag az emeli a szerotirin szintet az agyban. Anyira szeretnék egy új barátnőt bár most azon a szinten állok hogy semmi önbizalmam szóval az ismerkedésre se vagyok képes! Szeretnék boldog lenni. 2 Napja jött meg az Omega 3 amit rendeltem 2011 novemberében az sokkat segített szóval ezzel probálok javitani a dolgokat Magnéziúmot is szeddek Napi 290 mg-ot ! Egy Felnőtt férfi szűkséglette 350 mg átlagban de ha hozzáadom a szorongást akkor szerintem mehetne be 400 mg-m is! Szóval B-6 vitamint is szedtem elleinte segitett de mióta ebben az évben szedtem a Xanaxot azóta nem segit! Menyi ídő amig a szorongás oldó teljesen kiürül belőlem! ?
Szóval még a gond ez mellet hogy állomvilágban éllek nagy részt. Szóval nagyon össze vagyok + Számitógépfüggö.

6

Mi lehet ez? Vajon orvoshoz kellene fordulnom?

Szoval 16 éves srac vagyok.Az utobbi idoben megvaltoztam nagyon.A csaladommal allandoan veszekszem es azt mondom nekik hagyjanak beken mert csendre van szuksegem.Mindig csak egyedul akarok lenni es sokat szoktam a csenre vagyom.Mikor pedig egyedul vagyok azert sirok mert nem keres a barataim kozul senki de a csaladommal akkor sem akarok egyutt lenni es a temetobe is sokat szoktam jarni.Nem tudom miert lehet ez

4

Mi van velem? Nem vagyok normalis ugye

14 eves vagyok, sose ereztem meg fiu irant igazi szerelmet. Viszont idosebb noknel (20-30 eves korosztaly) nemtudom..van valami ami nem normalis. Neha jon egy ilyen no es, ha kedves, megerto velem akkor elkezdek 'rajongani' erte es olyan, mintha szerelem lenne. De pl. Egyutt elni vele vagy megcsokolni nem tudnam. Egyszeruen azt akarom, hogy nagyon jo/legjobb baratnom legyen. Sokszor nezem a facebookjat, ha irok neki tobbszor atolvasom, hogy ne irjak hulyeseget, szeretek vele beszelni, megbizok benne, ha talalkozunk mindig ideges vagyok, hogy megfeleljek neki es ne nezzen idegesito kislanynak. Sokat nezem a kepeit, de nem azert, hogy bejon, hanem inkabb azert, mert olyan akarok lenni, mint o. Sokat gondolok ra. De csokolozni meg kesobb egyuttelni ugy erzem, hogy csak fiuval tudnek. Most akkor nem vagyok normalis? Vagy mi ez? Ugye nem vagyok leszbikus?
14L

3

Segítene nekem valaki?

Sziasztok! Ha valaki olyan embernek tartja magát, aki türelmes, szívesen meghallgatja mások problémáit, és ált. jó tanácsokat is ad( esetleg van valamilyen pszichológiai tapasztalata), az írna nekem egy privát üzenetet? Olyan témáról van szó, amit nem szeretnék így nyilvánosan kiírni, még név nélkül sem. Tudom, hogy inkább egy online lelkisegély szolgálathoz kellett volna fordulnom, de azt gondolom egyelőre az is elég lenne, ha itt tudnék beszélni valakivel. Kérem, csak olyan írjon, aki komolyan gondolja, és inkább lányok/nők. Előre is köszönöm. 20/L

1

Nagyon egyedül érzem magam, írnátok valamit?

Ha valakinek lenne kedve beszélgetni, írjon. :)

3

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!