Találatok a következő kifejezésre: Pogózás és közbe pusztulnak az (1 db)

Pogózás és headelés közbe pusztulnak az agysejtjeink?

Legjobb válasz: Ne haragudj, de te igazi farkastestvér vagy? Mit érdekelnek az agysejtjeid? Nem épp az a lényege az egész életérzésnek, hogy [email protected] az agysejtekre?

Ne haragudj, de te igazi farkastestvér vagy? Mit érdekelnek az agysejtjeid? Nem épp az a lényege az egész életérzésnek, hogy [email protected] az agysejtekre?
Nem hinném. :DDD
aki ilyenre adja a fejét annak már úgy is mindegy
A Wikipédia azt írja, stroke-ot lehet kapni tõle, enyhébb esetben fejfájást vagy hányingert. Én még soha egyiket sem tapasztaltam, pedig rutinos headbanger vagyok. Az agysejtek a pogózást és haedbanget megelõzõ piálástól pusztulnak szép számmal. :P
Nem hiszem, addigra már pusztultak eleget, hiszen józanon ezt nem lehet csinálni. Én legalább is még józanon nem pogóztam sose :D Pogózás közben más sejtek sérülhetnek (pl a hámsejtek), ha valaki belédrúg, üt, de az ugye nem gond, csak az agysejtek nem regenerálódnak.
Kit érdekel? :'D Pusztuljanak. 20 évces korig újratermelõdik, onnantól meg már mindegy.
A kérdező hozzászólása: hehe nem gondoltam volna h ujra termelõdik ezek szerint jó sokat lehet inni kisebb a károsodás mint gondoltam
ha igen akkor én már agyhalott vagyokXD
Ki mondta, hogy 20 éves korig újratermelõdik?? Ez hülyeség, az agysejtek nem regenerálódnak.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Van-e itt olyan ember, aki a kórházi kezelés, illetve a gondozóban lévő dokik által ténylegesen meggyógyult? A kérdés nem arra vonatkozik, hogy az illetőnek csökkentek-e a tünetei.

pszichés betegség,gyógyulás,

2

Mi bajom lehet, hogy nem nagyon merek beszélni emberekkel?

Tudok beszélni idegenekkel, férfiakkal, de olyanokkal, akik ismernek már régóta, pl. falubeliek, és nem szimpatikus emberek számomra, nem merek beszélni.

5

Mit gondoltok arról, ha valaki olyan akar öngyilkos lenni, akinek gyereke van?

és egyedül neveli a gyerekét, aki 13 éves.

6

SOS hogyan jutok pszichiáterhez?

még nem töltöttem be a 18 at, és sűrgősen szükségem volna egy pszichiáterre, hogyan lehetséges ingyenesen bejutni egyhez?

1

Ezek a Derealizáció jelei?

Ez az egész úgy kezdődött, hogy egyszer nyáron mentünk egy helyre amit annyira vártam, hogy azt hittem az elött nap este, hogy nem fogok felébredni, és amikor reggel felébredtem akkor azt hittem, hogy álmodok. Na és ez így ment úgy egy másfél hétig és utána azt mondtam magamnak, hogy ilyen nincs, és akkor utána jobban lettem egy kis időre. Utána megint elő jött ez az érzés, és azt hittem, hogy megbolondultam, és most azt is sikerült legyűrnöm de ez az érzés bennem maradt. Ez az "érzés" olyan mintha nem érezném magam a testemben, és olyan mintha ismeretlen lenne minden, de közben ismerem. Ezzel érdemes orvoshoz fordulni? Mivel lehet ezt megszüntetni? Amúgy 14 éves vagyok. :D

8

Volt olyan hogy valaki annyira paranoiás lett a slender nevü játéktól, hogy pszihológushoz kellett mennie?

Ja, és ha már itt tartunk. Melyik gombal lehet futni a játékban?

3

Ez mit jelent, mi lehet a bajom? Mit lehet ilyenkor csinálni?

Sziasztok! Szeretném a segítségeket kérni, hogy mi lehet a problémám! Az alábbi "tüneteim" vannak:
- nem vagyok biztos az érzéseimben (barátnőm iránt, ezzel indult az egész)
- úgy érzem, hogy "kísért" valami rossz, mintha valami rossz került volna belém, ami nem hagy nyugodni
- sokszor olyat érzek, hogy az agyam, a testem, és "én" nem vagyunk összhangban
- úgy érzem, hogy teljesen más ember vagyok mint eddig
- nem tudok koncentrálni a suliban (szédültem, rosszul is láttam, szaporán vert a szivem), órákon rosszul érzem magam, már jöttem is haza emiatt
- olyan, mintha teljesen "magamon kívül" lennék
- olyan, mintha a testem "automatikusan" csinálna dolgokat, öntudatomon kívül (de ezek nem feltétlen rossz dolgok)
- sokszor érzem magam úgy, mintha egy teljesen más világban élnék, "magamba zárva", teljesen egyedül

Köszönöm a segítséget előre is! :)

3

Hogy szokjam le a vagdosásról?

Már több mint 1 éve, vagdosom magam. Mindig is érdekeltek ezek a depresszív, öngyilkos dolgok. Valamiért ezek szinte vonzottak engem. Egyszer rátaláltam 1 videóra amin a lány vagdossa magát. Azután több hétig az járt az agyamban, hogy ezt nekem ki kell próbálnom. Eleinte csak ollóval karcolgattam magam, de az annyira pici volt, hogy még vérezni se vérzett. Csupán fájt egy hangyányit. Majd kezdtem nagyobbakat, rendszeresebben. Most mát ott tartok, hogy szinte heti szintem 3x-4x is vagdosom magam. Ez attól függ milyen szar a hetem. Volt már hogy a hét minden napján vagdostam magam. De nem akarok, 1x elhatároztam, hogy nem vagdosom magam, de nem haladtam sokat. 3 hétig sikerült kibírnom. Persze hozzátartozik, hogy nyár volt..és akkor rövidgatya stb stb.. és emiatt bírtam. Már a húgom is kezdi észrevenni..nem akarom hogy a szüleim megtudják. :\ mit tegyek? légyszi segítsetek :(

13

Mit tegyek ellene? (többi lenn)

szóval kicsit ilyen "elvarázsolt" vagyok. és ezt a közelemben levő lányok is észlelték. lényegre törve, mit lehetne tenni ezellen? Van valamiféle viselkedésgyakorlat?

11

Szociális fóbia, szorongás. Mit lehet tenni?

Fő kérdésem az lenne, hogy szociális fóbia, szorongás és depressziós tünetekkel be tudja az ember magát check-oltatni egy pszichiátriai intézetbe, vagy ez csak így magától nem megy?

(A témával kapcsolatos bármilyen történetet is szívesen fogadnék.)

5

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!