Találatok a következő kifejezésre: Pogózás és közbe pusztulnak (1 db)

Pogózás és headelés közbe pusztulnak az agysejtjeink?

Legjobb válasz: Ne haragudj, de te igazi farkastestvér vagy? Mit érdekelnek az agysejtjeid? Nem épp az a lényege az egész életérzésnek, hogy [email protected] az agysejtekre?

Ne haragudj, de te igazi farkastestvér vagy? Mit érdekelnek az agysejtjeid? Nem épp az a lényege az egész életérzésnek, hogy [email protected] az agysejtekre?
Nem hinném. :DDD
aki ilyenre adja a fejét annak már úgy is mindegy
A Wikipédia azt írja, stroke-ot lehet kapni tõle, enyhébb esetben fejfájást vagy hányingert. Én még soha egyiket sem tapasztaltam, pedig rutinos headbanger vagyok. Az agysejtek a pogózást és haedbanget megelõzõ piálástól pusztulnak szép számmal. :P
Nem hiszem, addigra már pusztultak eleget, hiszen józanon ezt nem lehet csinálni. Én legalább is még józanon nem pogóztam sose :D Pogózás közben más sejtek sérülhetnek (pl a hámsejtek), ha valaki belédrúg, üt, de az ugye nem gond, csak az agysejtek nem regenerálódnak.
Kit érdekel? :'D Pusztuljanak. 20 évces korig újratermelõdik, onnantól meg már mindegy.
A kérdező hozzászólása: hehe nem gondoltam volna h ujra termelõdik ezek szerint jó sokat lehet inni kisebb a károsodás mint gondoltam
ha igen akkor én már agyhalott vagyokXD
Ki mondta, hogy 20 éves korig újratermelõdik?? Ez hülyeség, az agysejtek nem regenerálódnak.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Kényszeres gyűjtögető vagy megtartó vagyok, hogy ne ragaszkodjak ennyire mindenemhez?

1

Segítségre szorulna?

Van ennek a betegségnek neve?
Utcán a sötétben fél, hogy leszúrják. Nem mer bizonyos szobrok közelében tartózkodni, mivel azoktól is nagyon fél. Nem mer egyedül bemenni a hálószobába, miután hazaértünk, nehogy ott legyen valaki, és nekem kell előre menni.
Stb...

3

Mit kéne tennem?

Nos , mindig is nagy álmodozó , gondolkodó , kérdező voltam , de úgy értem , hogy most kvázi ez visz a sírba . NAGYON-NAGYON sokat tanulmányoztam a nemzetszocializmust , az emberi anatómiát , az antropológiát (hogy ki tudjam ismerni az embereket) . Mindig a lexikonokhoz , könyvekhez nyúltam , ha nem éreztem jól magam , mert tudtam , hogy ők nem bántanak (bocs az antropomorfizálásért) . Most azonban egyre inkább azt veszem észre , hogy ahogy az elmém erősödik , úgy épülök le fizikailag . Törékeny , gyenge és általában falfehér vagyok annak ellenére , hogy azért vagyok a napon , kvázi halvány árnyéka vagyok régi önmagamnak . Sokat mondok beszédet , és ott valahogy mindig energikusnak , élettel telinek látszom , és akkor én is ezt érzem . A szokásos görnyedt , fáradékony, törékeny nyomitól eltérően , egyenes háttal , pirospozsgás arccal , gyöngyöző homlokkal állok ott , csillogó szemekkel . Azokban az időkben úgymond visszatér belém az élet . Aztán rájöttem , hogy meleg vagyok , ami nagyon-nagyon sokat ártott az akkori az akkori formámnak . Semmi a mostanihoz képest . Egyfolytában tanulok , 5-10 lépés után kifáradok , lihegek . 2 kg megemelése után már lihegve , izzadtan vonulok vissza , hogy folytassam a tanulást . Semmit nem vagyok hajlandó általános , csak tudományos szemszögből nézni . A régi extrovertált énemből lett egy remete , hipochonder , megérthetetlen "izé" ! Senki társaságát nem keresem , ha valaki mégis eléri hogy egy-két szón kívül többet mondja, akkor azzal többnyire ordibálok , mint egy elmebeteg ! Aztán nagyon kimerülök , olyankor a járás is nehezemre esik , az ájulás könyékez (az egész családban egyedül nekem jó a vérnyomásom) . Olyankor egy szó kell , ami nem tetszik , és egy "démon bújik elő belőlem" . Egy kegyetlen , brutális , szadista vadállat !! Ezt anyám egy felvétele mutatta meg , amikor apámnak mondtam egy 10 perces kis beszédet , és olyanokat vágtam hozzá , hogy majdnem elkezdett sírni , elvigyorodtam . Aztán , amikor észrevettem , hogy anyám kamerázik vele kezdtem el ugyanezt . Aztán még viszonylag tartom magam , míg beérek a szobámba , ott viszont többnyire rögtön aludnom kell a kimerültségtől ... Nem tudom mit kéne tennem , mi lesz így belőlem ? Az érdekes , hogy amit anyám felvett pl. arra egyáltalán nem emlékszem . Egyszerűen kiesett .
13/f :(

9

Ha tudom mitol vagyok panik beteg hogy tudom kezelni?

Meg suli idobe ongyilkos akartam lenni..de tul eltem mososzert ittam.senkinek nem szoltam attol vagyok panik beteg mert aznap este nagyon ketsegbe estem tudom valahogy kezelni(?)

1

Valaki adna tanácsot? Nagyon félek!

Meghalt a volt osztályfőnököm és holnap lesz a temetése, nagyon kiborultam a hír hallatán és még mindig nemtudom felfogni. Az a baj, hogy nagyon súlyos pánikbetegségben szenvedek és rettegek a temetéstől, rengetegen lesznek. Félek, hogy összeesek, valaki adna tanácsot?

2

Emberi és állati élet?

Miért van az, hogy szem rebbenés nélkül megölném az összes embert, horror filmekben is simán elnézem, de ha egy állatot kínoznak vagy ölnek meg brutálisan, megesik rajta a "szívem"?

7

Szerintetek van olyan, hogy agyhalott valaki? Mert én annak hiszem magam, hogy lehet felgyógyulni ebből, persze itt nem a klinikai agyhalottra gondolok, biztos ti is hallottátok már ezt!

5

A fiam barátja skizofrén, 17 éves. Veszélyben van a fiam, ha vele van?

Egyébként jó gyerek, de a családja nagyon stresszes, ezért dühromai vannak és többször is életveszélyesen megtámadta a rokonait. Én speciel nagyon szeretem és ő is nagyon szereti a fiamat, de szerintetek egy skizofrén azt is megtámadhatja akit szeret, és aki nem bántja őt?

25

Miert van az h senkivel se tudom megbeszelni a gondjaim?

en az a tipikus segitokesz, jo hallgatosag es a "mindig van egy jo tanacsa" lany vagyok. de amikor nekem van valami bajom - es van - nemtudom megbeszelni senkivel mert vagy ugy erzem lesza.rjak vagy nem merem mert tudom hogy akkor maskepp neznek ram es megvaltozik a kialakitott kep az eros es mindig vidam csajrol. de ez miert van? olyan dolgok emesztenek fel amik mar evekkel ezelott tortentek es azert mert nem tudom elmondani senkinek.. attol is felek h hulyenek neznek hiszen sok dolog azert volt mert elrontottam. ez is amolyan monolog. mindig magamban beszelek de hat ezzel mit erek el? tudom h valami betegsegem van egyebkent nem vagyok hipochonder meg egyebek de tudom h nem vagyok teljesen normalis amivel egyutt is tudnek elni ha tudnek rola beszelni de igy.. istenem

ti mit javasoltok, gondoltok?

2

Ha az a gyanúm, hogy autista vagyok (és elég sok balhém van egyébként a munkahelyen mindenkivel, lehet emiatt) akkor érdemes kérnem hivatalos diagnózist, és bemutatni a munkáltatónak?

Szerintetek akkor toleránsabban állnának hozzám? Vannak bizonyos speciális igényeim, ezek olyan dolgok, amik másokat is zavarnak, de én úgy érzem, hosszú távon kikészülök, ha nem "kivételeznek" velem. Ilyen pl. hogy nem bírom, ha járkálnak mögöttem az irodában, vagy ha megállnak mögötte, ha hozzámérnek, ugrok, azt se szeretem, ha poénkodnak velem. A legjobb az lenne, ha egész nap hozzám se szólnának, csak ha valamiért tényleg kell, pl. munkaügyben. Nem bírom az erős fényt, ha lenne papírom, akkor hivatkozhatnék arra, hogy azért ülök máshová.
Olyan a munkahelyem, hogy ha pl. egyszerre telefonálunk valakivel, akkor én a saját partneremet már nem értem meg. De másoknak ez úgy látom, nem okoz nehézséget. És még sok példa van a különbségekre. Szerintetek érdemes kérni diagnózist és bemutatni? Vagy leírnám magamat?
A munkahelyem multi, és a külvilág felé igyekszik toleráns, befogadó munkahelynek mutatni magát, de amíg nincs rajtam valamilyen cimke, addig csak egy balhés, összeférhetetlen alak vagyok, akit a jelenlegi jogszabályoknak hála már csak ezért is kirakhatnak.

3

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!