Találatok a következő kifejezésre: Plasztikai műtét is (5 db)

Hogy viselnétek ha a párotok elvesztené egy végtagját plasztikai mütét szövődményeként? Haragudnatok? Mellette maradnatok? Nem is tudtatok a mütetről titokban csinalta

Azert titokban hogy ne kelljen a ferjnek mutogatni a vastag combjat stb amit probalt elrejteni ruhakkal hangulatfnnyel stb, es hogy ne azt lássa bel?le els?re vagy értitek ezért nem mondta el.pont azért mert tetszeni akart.

Legjobb válasz: De az ember tetszeni akar a párjának és nem a csúnya dolgait mutogatjq hanem a szépet... Szerintem. És ha õ szépnek lat qkkor minek hivjam fel a figyelmet a rosszra? Inkább megpróbálok változtatni rajta de félek a lehetséges szövödmnyektõl.akar meg is lehet halmi ezt is aláiratják bármi elképzelhetõ. De azt elmondom strandra nem merek menni a párommal meg világosban levetközni elõtte teljesen.

1 szerintem nem tudjuk, hogy sportol-e, akar-e sportolni, tud-e 2 mindennek van szövõdménye egy "sima" altatásnak, gerinc-injekciónak is egy ismerõsömnek 10 éve eszi szép lassan egy húsevõ baci az orrát, nem tudják megállítani.
Az az egészben a legdurvább, hogy eszedbe sem jut sportolni...... Komolyan inkább elveszítenél egy végtagot, mint hogy mozognod kelljen?
A kérdező hozzászólása: De az ember tetszeni akar a párjának és nem a csúnya dolgait mutogatjq hanem a szépet... Szerintem. És ha õ szépnek lat qkkor minek hivjam fel a figyelmet a rosszra? Inkább megpróbálok változtatni rajta de félek a lehetséges szövödmnyektõl.akar meg is lehet halmi ezt is aláiratják bármi elképzelhetõ. De azt elmondom strandra nem merek menni a párommal meg világosban levetközni elõtte teljesen.
Ha annyira nem bízik bennem, hogy megossza velem, mitõl frusztrált, mi zavarja a testén, akkor miért maradjak vele?
Ettõl a kérdéstõl is hányingerem lett valamiért. Ez normális?
Lekötne az, hogy perelem az orvost.
na meg...attól, hogy hangulatfény, ilyenolyan ruha...szted a párod nem tudja pontosan, hogy mekkora a combod? arról nem beszélve, hogy ezt eltitkolni, ha együtt éltek képtelenség....van lábadozási idõ...az elején meg aztán olyan csunya, hogy nem igaz...szépen lassan gyógyul stb...esetleg fájdalmaid is lehetnek, bár ezt nem tudom...szerintem hülyeség is lenne probálkoznod azzal, hogy eltitkolod...mond el a problémád inkább neki... 24L
végtagot nem lehet elveszteni plasztikai mûtét miatt... (bõr flvarás zsír leszívás) azért iratják alá hogy ismered a kockázatokat, és így is vállalod mert ez a szabály egyrészt, másrészt meg olyan szövödmények léhetnek fel amit elõre nem tud az orvos: allergiás vagy a gyógyszerre, nem birja a szervezeted az altató szert, mellmûtétnél a szervezet nem fogadja el az implantátumot és kidobja plasztikai mûtétbe nem nagyon szokás még belehalni se..legalábbis nem a normális országokban: igen, volt már olyan híresség aki a feltöltette a farát és belehalt, de õ is csak azért mert az Usában nem vállalták az orvosok és elment braziliába ahol az orvos rossz helyre szurta a tût, a botox bekerült a véráramba és vérmérgezést kapott... amire a férjed jobban haragudna az szerintem a feleslegesen kidobott nem ksi összeg, hiszen életmód váltás nélkül a narancsbõr és a zsír visszaköszön...
te nem vagy normális...komolyan....minek a párod, ha nem bízol meg benne?
Én nem maradnék mellette. Nem az elvesztett végtag miatt, hanem azért mert becsapott azzal, hogy titokban mûttette meg magát. A férjrõl meg csak annyi a véleményem, hogyha nem tetszett neki a felesége vastag combja, és esetleg ezt még mondogatta is neki, akkor a mi a búbánatért vette feleségül?
Ha betegség miatt kell plasztikázni (még nagyim lábát is kellett, nem volt bõr egy balaeset után a lábán), és úgy, akkor nem kérdés, együtt amig élünk. (persze itt tudok az elõzményekrõl, a mûtétrõl) De elirt esetet el se tudok képzelni. Párom is szégyellte pár testrészét, de össze se házasodtunk volna amig nincs köztünk olyan viszony hogy elõttem bármit merjen és semmit ne szégyelljen.
Borzasztó mérges és csalódott lennék. Egyrészt, mert titkolózik elõttem és nem bízott bennem, másrészt mert azért vesztette el egy végtagját, mert hülye volt, már bocsánat. Nem tudom, mellette maradnék-e. És nem a végtag miatt, a hazugság miatt, de sajnálatból sem szeretnék valakivel együtt lenni. Én is kövér vagyok, de eszembe nem jutna, hogy plasztikai mûtéttel fogyjak, vagy sport és egészséges életmód, vagy sehogy. A férjem szeret, ha meg nem tetszik neki, vagy változtatok, vagy elhagy. Viszont, ha a férj lennék, és mondogattam, hogy kövér vagy, és ezért ment mûtétre, elgondolkodnék, hogy vajon szeretem-e még ezt a nõt? Ha betegség miatt veszti el a lábát, nyilván más a helyzet.
Remélem ez csak buta elméleti kérdés... 1. Bízom benne, hogy nem rohangálnak annyira nem okos emberek, akik titokban operáltatják magukat. 2. Ha egy házasság rendben van, akkor se titkolózásra nincs szükség, se arra, hogy egy nem tökéletes testrész álljon a boldogság útjába. 3. Ha meg azért válna el, mert a példánál maradva narancsbõrös a combom, akkor örömmel segítek neki csomagolni. Nem arról van szó, hogy ne törõdjön magával az ember, de ez így minden szinten túlmutat a józan ész határain. 4. Tanulj meg helyesen írni!

Plasztikai műtét nélkül is megnövelhető a mell mérete valahogy?

Legjobb válasz: Agykontrollal meg tudod növelni a melled méretét! Sokkal több kapcsolat van az elménk és a testünk között, mint azt manapság az emberek többsége gondolja. Hihetetlen mértékben tudunk az elménkkel a testünkre hatni. Nem is értem miért furcsálják ezt sokan, hiszen ez a két rendszer egy egységet alkot, együtt dolgozik. Az elv egyszerû: ha hiszel benne mûködik, ha nem hiszel, nem. Hogy nagyobb legyen a hited: www.esettanulmanyok.hu Sok sikert!

Agykontrollal meg tudod növelni a melled méretét! Sokkal több kapcsolat van az elménk és a testünk között, mint azt manapság az emberek többsége gondolja. Hihetetlen mértékben tudunk az elménkkel a testünkre hatni. Nem is értem miért furcsálják ezt sokan, hiszen ez a két rendszer egy egységet alkot, együtt dolgozik. Az elv egyszerû: ha hiszel benne mûködik, ha nem hiszel, nem. Hogy nagyobb legyen a hited: http://www.esettanulmanyok.hu Sok sikert!
En erre a kerdesre mar nagyon regota keresem a valaszt de meg nem talaltam meg, pedig sokmindent kiprobaltam mar...Engem is erdekelne.
http://plus-razmery.com/?id=1 Kár hogy csak oroszul és ukránul elérhetõ, de egy fordítást talán megér. Az ára kb 7000 Ft Gondold el tabletták és mûtét nélkül.

Hogyan tudok szép lapos hasat csinálni plasztikai műtét nélkül és nem is olyan sok idő alatt?

segíts..léccii

Legjobb válasz: hasizomgyakorlatok... felülések, lábemelések... nekem bevált ;)

hasizomgyakorlatok... felülések, lábemelések... nekem bevált ;)
Ez mind igaz+diéta sem árt.

Tisztelt Doktor Úr! 40 éves hölgy vagyok 2009-ben volt egy húgycső plasztikai mütétem. A műtét útán a húgycsőből végbélből menstruáció idöszakban, de csak akkor mindkét oldalból vér jön. A műtét előtt is folyásom volt és utána is mai napig ugyanaz a tünet

Tisztelt Doktor Úr! 40 éves hölgy vagyok 2009-ben volt egy húgycső plasztikai mütétem. A műtét útán a húgycsőből végbélből menstruáció idöszakban, de csak akkor mindkét oldalból vér jön. A műtét előtt is folyásom volt és utána is mai napig ugyanaz a tünet megmaradt. Most két oldalt a hasfalban égő fájdalmat érzek. Pisilésnél az egész hasamban szúrásos fájdalmat érzek. Voltam vizeletvizsgálaton amin Vvt -5 eredményt kaptam. És ezt a kúpot irták fel: Gynoflor. Szeretném megkérdezni hogy a Vvt – 5 mit jelent ? Szeretném a tanácsát kérni. Előre is köszönöm.

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! A vizeletben talált vér több problémára utalhat, ezért mindenképpen indokolt egy vizsgálat, illetve konzultáció. Enélkül nem lehet pontos választ adni. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! A vizeletben talált vér több problémára utalhat, ezért mindenképpen indokolt egy vizsgálat, illetve konzultáció. Enélkül nem lehet pontos választ adni. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Plasztikai mutetnel mikor kell fizetni? A mutet elott, aznap vagy lehet utana is?

Legjobb válasz: Nyilván szolgáltatófüggõ. De az fix, hogy rendes elõleg nélkül egy orvos se vállal el. És azt valószínûleg már valamelyik konzultációnál elkérik.

Nyilván szolgáltatófüggõ. De az fix, hogy rendes elõleg nélkül egy orvos se vállal el. És azt valószínûleg már valamelyik konzultációnál elkérik.
A kérdező hozzászólása: Mennyit jelent a rendes eloleg? Minimum a fele arat?
Nekem a mûtét elõtt közvetlen kellett az orvosnak fizetni. Másik lehetõség az utalás lett volna, de annak is meg kell érkezni a mûtét napjáig.
Mûtét elõtt kellett közvetlen fizetni a teljes összeget.
A lányom esetében az elõleg az összeg harmada volt.
az én dokimnak nem kellett elõleget fizetni. közvetlenül a mûtét elõtt kérte el a pénzt, mielõtt bementem a mûtõbe.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!