Találatok a következő kifejezésre: Pizsama alá fehérneműt (3 db)

Pizsama alá kell-e fehérneműt viselni?

Férfiként inkább boxeralsóban alszom, de van egy szaténpizsim is. H?vösebb éjjeleken felveszem és a párom csodálkozott, hogy nem húzok alá alsónadrágot. Én mondtam neki, hogy szerintem nem szokott senki, de nem egyezett a véleményünk. Hogy is van ez? :-)

Legjobb válasz: Szerintem aki jobban érzi magát a pizsiben alsónemûben, az felveszi alá. Aki meg nem, az nem. Nem hiszem, hogy bármiféle szabály lenne erre. (Hiszen van, aki az utcai ruhája alatt sem hord alsónemût, a legtöbben viszont igen. Pizsama esetében az arány szerintem fordított.)

Szerintem aki jobban érzi magát a pizsiben alsónemûben, az felveszi alá. Aki meg nem, az nem. Nem hiszem, hogy bármiféle szabály lenne erre. (Hiszen van, aki az utcai ruhája alatt sem hord alsónemût, a legtöbben viszont igen. Pizsama esetében az arány szerintem fordított.)
a tisztaság, menstuálás alatt mindenképpen
Engem az Edesanyam erosen raszoktatott arra, hogy SEMMI a haloing alatt. Kell a bornek az egeszseges legzes, kulonosen az also fertalyon. Te nagyon pedans vagy...az en Kedvesem mindig meztelenul alszik...bar neki is volt egy noje aki be akarta bizonyitani, hogy amit csinal az nem ok. Nagyon is jo ha szellozik a borod! Jobban alszol.
hát én szoktam, valahogy jobb érzés, de változó.
Szerintem sem kell, kényelmetlen és még árthat is például én azt hallottam, ha egy csajszi tangát vesz pizsi alá, az állandó hordás meddõséget is okozhat. Ha szük elzárja, elnyomja az ereket.
Változó ez a dolog mint a vélaszokból is látszik. Én annak vagyok a hive, hogy pizsi alá nem kell fehérnemû. Sokkal kényelmesebb a csupasz testen.
Változó. Sõt, még egyes emberek életében is változó, hogy igen vagy nem. Én nem szoktam a pizsi alá fehérnemût venni (ha egyáltalán veszek fel valamit), és a gyerekeket is kifejezetten arra szoktatom, hogy ne vegyenek. Szellõzön és legyen "szabadon" a testünk a kényelmes pizsamában.
Ez a kérdés fáj! Ez tényleg fáj! Ez most komolyan! Sírok!!! :'( :'( :'( Úristen!!! EZT NEM BÍROM ELVISELNI!!! :'( Kell-e fehérnemû pizsama alá?!?!?!?! Jön az ÁVH aztán ellenõriztet????? TÖKMINDEGY. AHOGY AKAROD!!!!! KI NEM SZARJA LE VAN E ALATTA FEHÉRNEMÛ VAGY NINCS??!?!?! :'( Az emberi hülyeség nem ismer határokat.
Szentem nem azért kérdezett meg valamit h itt botránykozz már bocsi:P(mellesleg ha irja h fiu nem hinném h menstruál:P)
A kérdező hozzászólása: Én a kérdést kizárólag azért tettem fel, hogy tájékozódjak, hogy kinek-kinek mi a szokása, mert viccesen szoktunk "vitatkozni" a párommal, hogy azon ritka éjjeleken, amikor felveszem a szaténpizsamámat (amúgy csak boxerben alszom), akkor miért nem veszek alá semmit? Mondom, mert szerintem nem szükséges, jobb a közérzetem így, ha csak meztelen testre veszem fel. De "kutassunk közvéleményt" a neten :-) Aztán van egy-két IQ harcos, aki belemászik az ember arcába, mert nem az ÕÕÕÕ értékrendjének megfelelõ kérdést tettem fel. Ha hallgatott volna, bölcs maradt volna...
Nem kell!
egyszer próbáld ki hogy mesztelenül bújsz be a csajod mellé az ágyba. tuti nem fogtok vitatkozni hogy kell pizsi alá valami vagy nem:P
én csak egy kényelmesebb (lazább) "kislányos" franciabugyit szoktam :)

Ágytiszta gyerkőcre adtok éjjelre fehérneműt a pizsama alá?

Én nem adok a fiamra, és anyósom a minap a szememre vetette, hogy adni kell éjjelre is kis gatyát a gyerekre. Én sem veszek fel éjjelre, csak egy pólóban, vagy hálóingben alszom.

Legjobb válasz: Nenm.Teljesen felesleges,épp elég a pizsama

Nenm.Teljesen felesleges, épp elég a pizsama
Nem adok bugyit rá a pizsi alá.
szerintem sokkal kényelmesebb kis gatya nélkül.én sem veszek bugyit éjszakára a hálóing alá
Én mindig veszek így lányomra is adok...
Nem adok a fiamra alsógatyót pizsi alá. Legyen csak szabadabban a cuccos :)
hpp egy "n" betû becsúszott, elnézést
nekem lányom van, de nem adok bugyit. Ennyi szabadságot megérdemel!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszaitokat! Akkor sokan gondolkodunk hasonlóan! :D
Még éjszakára pelenkás a kisfia, de ha nem lesz az, akkor nem kap gatyót. Én sem alszom bugyiba.
Hálóing alá kell, de pizsama alá felesleges. A popsijának szellõzni is kell. Sõt nyáron ha nagyon meleg van, hálóing alá sem muszáj bugyi.

Éjszakára nadrágos pizsama alá vesztek fehérneműt?

Legjobb válasz: Igen, én mindig bugyiba alszom.

Igen, én mindig bugyiba alszom.
Én veszek az esetek 90%-ban. Nem szeretek bugyi nélkül aludni, ha a pizsihez nem vennék, akkor meg úgy érezném, hogy használt bugyikat húzok magamra esténként. Ha nem veszek fel, az hálóingnél fordul elõ, vagy nyáron, ha teljesen meztelen alszom.
Persze, ki szeret seggszagú pizsiben aludni?
Én max. 2-szer veszek fel egy pizsamát, és utána csere tisztára. Miért kéne akármilyen szagúnak lennie? Van jó pár darab. Ha valaki meztelenül alszik, akkor az ágynemü milyen szagú lesz? Ha valaki büdös, az nem attól van, hogy bugyi nélkül alszik, hanem mert nem mosakszik.
Menstruációkor természetesen mindig xD Amúgy is mert sok a folyásom :/
Nem veszek, mivel folyásom van. Az ágynemû ne legyen már olyan, inkább a tisztasági betét.
Akkor szagoljátok egymást. :D
Nem, és az én pizsimnek nincs "seggszaga", mielõtt felveszem, mindig megfürdöm. Amúgy a páromat sem zavarja, és õ sem vesz alsógatyát a pizsi alá.
Igen, mindig. Elsõ:Magadon felejted? :| O.o
Van, hogy magamonfelejtem, de általában leveszem.
nem
Nem. És az elsõ válaszolót nem is igazán értem. Hogy lehet magamon felejteni a fehérnemût? Reggel meg elfelejtem felvenni? Évekig hálóingben aludtam, akkor volt hogy vettem fel bugyit, de inkább akkor sem. Most legtöbbször halásznadrágos pizsiben alszom, és csak akkor veszek fel bugyit, ha kell hogy megtartsa a betétet.
Én férfi vagyok, és télen-nyáron rövid pizsamában alszom, és nem, soha nem veszek alá semmit, eszembe se jutott eddig.
nem, meztelenül alszom
Nem, még hálóing alá sem. Csak zavarna az alvásban.
Este mindig lezuhanyozom, ...de volt már hogy magamon felejtettem az alsónadrágomat, ...de semmi gond!!!!! reggelre megszáradt rajtam:-)))))) egyszer még a sapka is rajtam maradt, az is megszáradt, csak éjjel leesett a fejemrõl:-)))))) igen egeseknél élteszerû, hogy rajtamarad a fehérnemû...nem vagyunk egyformák, hála istennek:-))))))

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!