Találatok a következő kifejezésre: Pisiltem és véres volt a (4 db)

Pisiltem és kicsit véres volt a wc papir. Ez a nyákdugo? Ha elmegy mikor jön utána a szülés?

Ma voltam dokinál,és 1 ujjnyira nyitva van a méhszájam,és megbolygattuk a dolgot,hogy induljon már be végre a szülés,most itthon várom hogy elfolyon a magzatviz,vagy beinduljon végre a szülés.Amikor a dokitol hazajöttem pisiltem és kicsit véres volt a wc papir,az volt a nyákdugo? Beindul lassan a szülés utána?

Legjobb válasz: Lehet akár az is. Nekem a nyákdugó után 1héttel indult a szülés csak, de azért kitartás! Hátha te szerncsésebb vagy!

Lehet akár az is. Nekem a nyákdugó után 1héttel indult a szülés csak, de azért kitartás! Hátha te szerncsésebb vagy!
Nekem ma egy hete, hogy elment a nyákdugóm, és ha holnapig nem szülök meg, akkor befektetnek az osztályra...Tehát akkor hetek is lehetnek vissza.Amúgyegy kisujj utolsó percnyi nyálkahalomra kell számítani, ami lehet véres, lehet átlátszó. A pici vér inkább a tágulás jele, ha nem találkoztál nyálkával.
A kérdező hozzászólása: nem nyálkával nem találkoztam csak pci vérzéssel.csak nekünk akkor mondhatjuk hogy jo a szivhang, ha napokon belül megszülök, mert ha nem akkor ahhoz lassul, amugy nem sürgetnénk a szülést mert még lenne egy hetünk.39 hetes vagyok
Én tegnap voltam dokinál. És hasonlóan jártam, csak nálam nem kicsi vér jelentkezett, hanem -még a kórház területén jártamban- "elöntött. Elõkerítették a dokit, aki 20 perccel korábban vizsgált és ismét megvizsgáltattak. A méhszáj zárva, a vérzést a vizsgálat okozta, amennyiben nem szûnik meg a vérzés 12 órán belül menjek vissza, amennyiben elfolyna a magzatvizem-, vagy fájásaim lennének menjek vissza. Szombaton- szerintem- nálam is elment a nyákdugó még sem sürgetjük a szülést. A babára bízzuk a megfelelõ idõpont kiválasztását. Egyébként a vérzés elmaradt, a baba pont olyan boldog mint a tegnapi incidens elött volt. A doki azt mondta nem tudja megmondani a nyákdugó elmenetelétõl számítva mikor szül meg a kismama. A nõvéremnem a kislánya 18 órával a nyákdugó elmenetele után megszületett 5 órai vajúdás után. Ne izgulj! Sok szerencsét kívánok a szüléshez és a babázáshoz. 38 hetes kismama.

Fog. Gátlót szedek. Ma kéne megjönnie, mikor pisiltem és kitöröltem véres volt, de csak kicsit halványan piros. A betéten semmi vér. Van ilyen?

Legjobb válasz: Persze,pisilésnél kicsit "erõltethetted"így jobban látszott a wc papíron.Hamarosan a betéten is fog.

:SSS majd írj azért, hogy mi lett!!! Szurkolok, hogy megjöjjön:) (elsõ)
Persze, pisilésnél kicsit "erõltethetted"így jobban látszott a wc papíron.Hamarosan a betéten is fog.
Fél év az nem olyan hosszú idõ-bár érdekes, hogy eddig mindig megjött pénteken:S-lehet az antibiotikum kicsit megbolygatott:S Én 5 évig szedtem, de nekem napra, majdhogynem órára pontosan meghozta mindig a mensimet.
15 éves vagy és fogamzásgátlót szedsz? Miért írták fel neked? Csak fogamzásgátlásra, vagy volt vmi problémád?
---de ne aggódj még péntek van, így ma még bármikor megjöhet:) (elsõ)
A kérdező hozzászólása: hát felirtá védekezés szempontjábólis, meg annyibol jobb hogy nekem sose jött meg pontosan volth két héttel késõbb 1 héttel elõbb.. nagyon változóvolt.. igy legalább beállt.. most melegítem a hasamat (rajta van a laptop..máskor is eztcsináltam ha fájt.. és remélem beindul rendesen a menstruációm a melegtõl..)
A kérdező hozzászólása: ugye kis vérzés van.. akkor kizárható a terhesség feltételezése? vagy még ne örüljek? :( fejemis fáj, hasam is..:(
Kis vérzés elõfordulhat terhesség esetén is....nah de ne komplikálj...biztos nem vagy terhes:) várd meg ezt a napot, sõt a holnapit is, és utána kezdhetsz izgulni....de még akkor sem biztos!!! Ha a párod tényleg figyelt semmi okod az aggodalomra:) nyugi.....(elsõ)
Istenem...az ilyen orvosnak elvenném a diplomáját, az is biztos. Még simán beállhatott volna, lett volna rá ideje. Vkinek csak késõbb áll be. De ha úgy beleavatkoznak a hormonháztartásba, hogy még nincs normális ciklus sem, akkor lehet többet nem is lesz. Atyavilág. A terhesség miatt ne aggódj, de ezt már írtam.
A kérdező hozzászólása: joo rendben köszönöm mindnekinek, , reméle nem lesz nagy baaj :((((
A kérdező hozzászólása: rendben rendben.. azóta is csak annyi "vérzzés" és amugy mindig ugyanazon a napon kell megjöjnnie? fél éve szedem mindig péntekre jött meg mert hétfõn szedem be az utolsót.
Minden szem gyógyszert bevettél? Nem maradt ki egy sem? Antibiotikumot nem kellett szedned?
A kérdező hozzászólása: 15 :S:S:S:S
ha ma kéne megjönnie akkor az jo jel, holnapra vagy estére beindul. ha nem jön meg akkor lehet felfaztal, ami véres vizelettel, es fájdalommal jár. ha ne aggodjha nem fáj, meg fog jönni holnapra
Nem katasztrófa, ha tabletta mellett sem órára pontos. Ha szünetben megjön, akkor nincs gond. Nem szabad feleslegesen problémákat gyártani.
A kérdező hozzászólása: de szedtem antibotikumot, és aztörtént hogy beszedtem, és 1 hétig használtunk még utána óvszert. szombaton telt le a 2. hét, és szombat délután a párom belémrakta óvszer nélkül, de nem ment el. pár percig volt csakbennem.
az antibiotikum gyengíti a fog. gátló hatását-jó választás volt az óvszer használata-VISZONT-az elõváladéktól is teherbe lehet esni-még ha kicsi az esély is rá. Én nem aggódnék még a helyedbe-ha nem jön meg úgy 2-3 nap múlva, tesztelnék mindenképpen elsõ pisibõl (második voltam).
bocs félreírtam....az elõzõnél az elsõ válaszoló voltam:D bocsi a másodiktól:(((
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen.. nagyonn ideges vagyyok :(((
Teljesen feleslegesen idegeskedsz. Egy hétig használtatok óvszert. Nincs gond. Akkor parázz, ha egyáltalán nem jön meg szünetben.
Próbálj ne idegeskedni, mert attól is késhet:S Amúgy mennyi idõs vagy?
A kérdező hozzászólása: MEGJÖÖÖÖTT :) ) köszönööm mindnekinek :)
húgyúti fertõzés
Az. Menj urológiára, vagy ha jobb háziorvsod van, akkor oda.
Fiú v lány vagy? Szerintem felfáztál és az okozza ezeket a kellemetlen tüneteket. Menj el a háziorvoshoz, velem is volt már ilyen, felírd egy gyógyszert amit este az utolsó pisilés elõtt kellett bevennem, reggelre már semmi bajom nem volt. Amúgy meg, kád forró vízbe önts egy kiló sót, majd ha feloldódott ülj bele egy 30-40percre, az jó mert megöli a bacikat és enyhíti a tüneteket.
19:03 felfázás nevû betegség nincs, húgyúti fertõzés van ....
A kérdező hozzászólása: Lány vagyok am köszönöm a válaszokat ma voltam orvosnál kaptam gyógyszert is remélem mihamarabb megoldódik..:S
igen, az.... majd ezután rendesen vérezni fogsz...
Atya ég 2001-ben születtél, b*szki de öreg vagyok. Egyébként az ilyen kérdést az egészség témakörben tedd fel, itt nem kapsz sok értelmes választ.
A kérdező hozzászólása: fú köszi megmentettétek az életemet! nagyon köszi csak most regisztráltam és nem vagyok túl profi ebben a gépes dologban
A kérdező hozzászólása: Nem merem elmondani anyunak mert õ azt sem tudja, hogy errõl tudok.Tegnap hánytam, és most úgy FÁJ a hasam!! félek
szerintem feltétlenül beszéld meg anyukáddal. õ valószínûleg sokkal jobb tanácsot tud adni neked, mint bárki más az interneten keresztül... aztán ott van pl. a betét, ha anyudon kívül más nem használja (pl. nõvéred), biztosan fel fog tûnni neki, hogy több fogy annál mint ami neki kell :) egyébként annak, hogy hánytál, nincs/nem kéne, hogy köze legyen a menzeszedhez. ha görcsöl a hasad, vannak szupi kis gyógyszerek, amiket bevehetsz, meg vannak mindenféle gyakorlatok, amiktõl elvileg enyhül a fájdalom (nekem még egy ilyen sem jött be - leszámítva a fekszel a hátadon és felemeled kezed-lábad :D - de a lényeg az, hogy ha nem vagy nagyon rosszul, nem kell rögtön a gyógyszer.) és a legfontosabb, hogy ne félj tõle :) ha tényleg 2001ben születtél, akkor gondolom 11 éves vagy, nem korai az, nekem is akkor kezdõdött :) csak el kell fogadnod, hogy ez teljesen természetes :) olvasgass róla a neten, de szerintem mindenképpen beszélj róla valakivel, valaki olyannal, akinek van tapasztalata/tud tanácsot adni :)
Minden anyuka örül, mikor a lányának el jön ez a pillanata, és megbeszéli vele! Ez egyfajta kötõdés, szorosabbá teszi a köztetek lévõ kapcsolatot! Olyan mint a fiúknak az elsõ borotválkozás :) ez anya-lánya dolog, õ is átélte azt amit te, nála jobb tanácsokkal senki sem fog ellátni. Nyugodtan beszéld meg vele, sõt.
A kérdező hozzászólása: köszi ma reggel már rendesen volt ezért bementem a mamámhoz megmondtam neki. Seített betenni a betétet :) ) nem vagyok nagyon gyakorlott és igen 11 éves vagyok

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!