Találatok a következő kifejezésre: Pisiltem és véres (11 db)

Akik felfáztak, véreset pisiltek és elmentek az orvoshoz nekik mit mondott az orvos? Milyen gyógyszert írt fel? Milyen vizsgálatokat csinált?

Holnap szeretnék elmenni orvoshoz és érdekel mire számíthatok.

Legjobb válasz: Nekem volt már 3 keresztes a vizeletem, ez még a véres elõtti, és mondták, hogy ha már véres ,akkor kórházba kell menni :( De figyél reggeli elsõ pisit.

Nekem volt már 3 keresztes a vizeletem, ez még a véres elõtti, és mondták, hogy ha már véres , akkor kórházba kell menni :( De figyél reggeli elsõ pisit.
Én véres pisi miatt még kórházba is voltam. De még gyerekkoromban.
Antibiotikumot fog felírni!
Vizeletet vigyél azt megnézik ott helyben.
A kérdező hozzászólása: És valami gyógyszert írt fel?Vagy mit javasolt mit csináljatok?
Sokat, inni!!! És sokat pisilni! Igyál vagy 2liter teát.
Pisit kell vinni és azt megnézi. Egyébként nekem Tarivid antibiotikumot írt fel. Nagyon hatásos már 2-3 szem után SOKKAL jobb volt, de az egész kúrát végig kell csinálni, hogy teljesen rendbe jöjjél!
A tegnapi 15:08-as vagyok. Én írtam, hogy gyerekkoromban véres pisi miatt kórházban voltam. Csináltak nekem olyan vizsgálatot, hogy kaptam egy injekciót, miközben röntgeneztek. Arra már nem emlékszem, milyen gyógyszert kaptam. Már 24 éve volt.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! Ma voltam orvosnál és a vizeletmintában talált gennyet és üledéket, szerencsére ma még eddig nem volt benne vér. Írt fel gyógyszert és azt mondta pihenjek, menjek vissza hozzá hétfõn és vigyek reggeli elsõ vizeletet.
menj el a háziorvosodhoz holnap!
Muszáj két óránként megkérdezni,
Inkább alsó húgyúti fertõzés. De biztosan véres vizeletrõl van szó? Sok piros bogyós gyümölcs rendkívül hasonlóra tudja színezni a pisit. (Azért menj orvoshoz, biztos ami biztos.)
A kérdező hozzászólása: Gondolkoztam rajta hogy elmegyek holnap az orvoshoz de nem vagyok biztos benne h ez tényleg véres volt vagy azért volt olyan színû, mert ma elég sok céklát ettem.
Céklától volt, fõleg, ha elmúlt.
Céklát ettél? :) :) Attól napokig pirosat pisilhetsz és kakilhatsz :) Ne menj dokihoz, ez természetes dolog. A széklet teljesen általános, de sokaknak a vizelettel is kiválasztódik. Teljesen ártalmatlan dolog, a cékla viszont nagyon egészséges. SEMMI bajod nincs.
A kérdező hozzászólása: oké, köszöm a válaszokat.

Fog. Gátlót szedek. Ma kéne megjönnie, mikor pisiltem és kitöröltem véres volt, de csak kicsit halványan piros. A betéten semmi vér. Van ilyen?

Legjobb válasz: Persze,pisilésnél kicsit "erõltethetted"így jobban látszott a wc papíron.Hamarosan a betéten is fog.

:SSS majd írj azért, hogy mi lett!!! Szurkolok, hogy megjöjjön:) (elsõ)
Persze, pisilésnél kicsit "erõltethetted"így jobban látszott a wc papíron.Hamarosan a betéten is fog.
Fél év az nem olyan hosszú idõ-bár érdekes, hogy eddig mindig megjött pénteken:S-lehet az antibiotikum kicsit megbolygatott:S Én 5 évig szedtem, de nekem napra, majdhogynem órára pontosan meghozta mindig a mensimet.
15 éves vagy és fogamzásgátlót szedsz? Miért írták fel neked? Csak fogamzásgátlásra, vagy volt vmi problémád?
---de ne aggódj még péntek van, így ma még bármikor megjöhet:) (elsõ)
A kérdező hozzászólása: hát felirtá védekezés szempontjábólis, meg annyibol jobb hogy nekem sose jött meg pontosan volth két héttel késõbb 1 héttel elõbb.. nagyon változóvolt.. igy legalább beállt.. most melegítem a hasamat (rajta van a laptop..máskor is eztcsináltam ha fájt.. és remélem beindul rendesen a menstruációm a melegtõl..)
A kérdező hozzászólása: ugye kis vérzés van.. akkor kizárható a terhesség feltételezése? vagy még ne örüljek? :( fejemis fáj, hasam is..:(
Kis vérzés elõfordulhat terhesség esetén is....nah de ne komplikálj...biztos nem vagy terhes:) várd meg ezt a napot, sõt a holnapit is, és utána kezdhetsz izgulni....de még akkor sem biztos!!! Ha a párod tényleg figyelt semmi okod az aggodalomra:) nyugi.....(elsõ)
Istenem...az ilyen orvosnak elvenném a diplomáját, az is biztos. Még simán beállhatott volna, lett volna rá ideje. Vkinek csak késõbb áll be. De ha úgy beleavatkoznak a hormonháztartásba, hogy még nincs normális ciklus sem, akkor lehet többet nem is lesz. Atyavilág. A terhesség miatt ne aggódj, de ezt már írtam.
A kérdező hozzászólása: joo rendben köszönöm mindnekinek, , reméle nem lesz nagy baaj :((((
A kérdező hozzászólása: rendben rendben.. azóta is csak annyi "vérzzés" és amugy mindig ugyanazon a napon kell megjöjnnie? fél éve szedem mindig péntekre jött meg mert hétfõn szedem be az utolsót.
Minden szem gyógyszert bevettél? Nem maradt ki egy sem? Antibiotikumot nem kellett szedned?
A kérdező hozzászólása: 15 :S:S:S:S
ha ma kéne megjönnie akkor az jo jel, holnapra vagy estére beindul. ha nem jön meg akkor lehet felfaztal, ami véres vizelettel, es fájdalommal jár. ha ne aggodjha nem fáj, meg fog jönni holnapra
Nem katasztrófa, ha tabletta mellett sem órára pontos. Ha szünetben megjön, akkor nincs gond. Nem szabad feleslegesen problémákat gyártani.
A kérdező hozzászólása: de szedtem antibotikumot, és aztörtént hogy beszedtem, és 1 hétig használtunk még utána óvszert. szombaton telt le a 2. hét, és szombat délután a párom belémrakta óvszer nélkül, de nem ment el. pár percig volt csakbennem.
az antibiotikum gyengíti a fog. gátló hatását-jó választás volt az óvszer használata-VISZONT-az elõváladéktól is teherbe lehet esni-még ha kicsi az esély is rá. Én nem aggódnék még a helyedbe-ha nem jön meg úgy 2-3 nap múlva, tesztelnék mindenképpen elsõ pisibõl (második voltam).
bocs félreírtam....az elõzõnél az elsõ válaszoló voltam:D bocsi a másodiktól:(((
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen.. nagyonn ideges vagyyok :(((
Teljesen feleslegesen idegeskedsz. Egy hétig használtatok óvszert. Nincs gond. Akkor parázz, ha egyáltalán nem jön meg szünetben.
Próbálj ne idegeskedni, mert attól is késhet:S Amúgy mennyi idõs vagy?
A kérdező hozzászólása: MEGJÖÖÖÖTT :) ) köszönööm mindnekinek :)

Pisiltem és kicsit véres volt a wc papir. Ez a nyákdugo? Ha elmegy mikor jön utána a szülés?

Ma voltam dokinál,és 1 ujjnyira nyitva van a méhszájam,és megbolygattuk a dolgot,hogy induljon már be végre a szülés,most itthon várom hogy elfolyon a magzatviz,vagy beinduljon végre a szülés.Amikor a dokitol hazajöttem pisiltem és kicsit véres volt a wc papir,az volt a nyákdugo? Beindul lassan a szülés utána?

Legjobb válasz: Lehet akár az is. Nekem a nyákdugó után 1héttel indult a szülés csak, de azért kitartás! Hátha te szerncsésebb vagy!

Lehet akár az is. Nekem a nyákdugó után 1héttel indult a szülés csak, de azért kitartás! Hátha te szerncsésebb vagy!
Nekem ma egy hete, hogy elment a nyákdugóm, és ha holnapig nem szülök meg, akkor befektetnek az osztályra...Tehát akkor hetek is lehetnek vissza.Amúgyegy kisujj utolsó percnyi nyálkahalomra kell számítani, ami lehet véres, lehet átlátszó. A pici vér inkább a tágulás jele, ha nem találkoztál nyálkával.
A kérdező hozzászólása: nem nyálkával nem találkoztam csak pci vérzéssel.csak nekünk akkor mondhatjuk hogy jo a szivhang, ha napokon belül megszülök, mert ha nem akkor ahhoz lassul, amugy nem sürgetnénk a szülést mert még lenne egy hetünk.39 hetes vagyok
Én tegnap voltam dokinál. És hasonlóan jártam, csak nálam nem kicsi vér jelentkezett, hanem -még a kórház területén jártamban- "elöntött. Elõkerítették a dokit, aki 20 perccel korábban vizsgált és ismét megvizsgáltattak. A méhszáj zárva, a vérzést a vizsgálat okozta, amennyiben nem szûnik meg a vérzés 12 órán belül menjek vissza, amennyiben elfolyna a magzatvizem-, vagy fájásaim lennének menjek vissza. Szombaton- szerintem- nálam is elment a nyákdugó még sem sürgetjük a szülést. A babára bízzuk a megfelelõ idõpont kiválasztását. Egyébként a vérzés elmaradt, a baba pont olyan boldog mint a tegnapi incidens elött volt. A doki azt mondta nem tudja megmondani a nyákdugó elmenetelétõl számítva mikor szül meg a kismama. A nõvéremnem a kislánya 18 órával a nyákdugó elmenetele után megszületett 5 órai vajúdás után. Ne izgulj! Sok szerencsét kívánok a szüléshez és a babázáshoz. 38 hetes kismama.

Az előbb voltam pisilni és véreset pisiltem nem sokat de nem is keveset, ez mitől lehet?

és fáj is a nemiszervem belül és a csiklóm is lehet hogy egy er?teljes aktus miatt van?

Legjobb válasz: Elképzelhetõ, hogy összeszedtél valami hugyúti fertõzést, jó lenne mielõbb dokihoz jutni. Igyál sok folyadékot, pihenj sokat, vegyél pl. kamillateás vagy cickafarkos üllõfürdõt. de nem vagyok orvos, nem kellemesek a tüneteid, szóval antibiotikum fog kelleni szerintem.És addig kerüld a szexet.Jobbulást!

Elképzelhetõ, hogy összeszedtél valami hugyúti fertõzést, jó lenne mielõbb dokihoz jutni. Igyál sok folyadékot, pihenj sokat, vegyél pl. kamillateás vagy cickafarkos üllõfürdõt. de nem vagyok orvos, nem kellemesek a tüneteid, szóval antibiotikum fog kelleni szerintem.És addig kerüld a szexet.Jobbulást!
Lehet hámsérülés következménye, vagy egy fertõzés tünete is akár. Minnél elõbb menj orvoshoz.
bemehetsz az ügyeletre, de vizelettenyésztés nélkül ugysem irnak semmit.Vagy ha irnak, az vagy hat vagy nem..tudom, mert nekem is volt..4. napra már szinte csak vért pisiltem. A nagyoncitromos teát ajánlom, vagy kamillateát, ez gyulladáscsökkentõ + algopirin, panadol..stb vagy bármiylen más gyuladdáscsökkentõ tablettát. Ezzel kihuzod reggelig.
igen, felfáztál. ilyenkor gyakori a véres vizelet. valami gyógyteába ülj bele.
hólyaghurut... rengeteg folyadék, lehetõleg savas, holnap pedig orvos aki elküld vizeletvizshgálatra és irnak antibiotikumot.
NE! ülj bele semmibe. Kizárólag a lábadat áztasd forró vízbe + 1 db kalmopiryn. Utána jó melegen takarózz be. Én folyamatosan felfázós voltam (ilyen esetem is volt). 3 körrel csináltam végig ezt a kúrát, azóta - jó 12 éve - nem fáztam fel. Cickafarkfû teát is ihatsz hozzá, jót tesz.
aki vérset pisil, annak a kórházban a helye. irány az ügyelet!! azonnal
nah visszaléptem hogy írjak Neked.. Nekem nyáron volt ilyen, magától nem fog elmúlni, ülõ fürdõ ilyenkor már semmit sem használ:S Én a helyedbe már most bemennék ügyeletre. Én 8hónapon át küszködtem ezzel, 11gyógyszert szedtem be nem használt, majd csak a 12., Zinat, azóta hála a jó égnek nincs bajom, persze rettegek már minden kis derék ill hasfájástól:) Rem tudtam vmit segíteni, jah és aludni tényleg nem lehet vele:S Ezért is írtam hogy én bemennék ügyeletre, egyszer 5napig húztam..ne tudd meg:S 17/L
A kérdező hozzászólása: Persze az orvos az biztos délelõtt már megyek is de milyen haamr múlnak el a szúró érzés mert számomra ez nagyon kellemetlen?
Egyszer en is voltam igy ...Nem tudtam felkelni a Wc-rol...Mihelyst felketem azt hittem azonnal bepisilekk...En elkezdtem inni nagyon forro teat es az segitett.Abbamaradt ez az erzes..Masnap elmentem a dokihoz de mar ugy ereztem hogy teljesen rendbe jottem
A kérdező hozzászólása: Nagyon aranyosak vagytok hogy segítettetek. Forró borogatást raktam az alhasamra már nem volt annyira pisi ingerem. Ma reggel felkeltem elmentem a mosdóba és nem fájt a pisilés viszont ilyen alvadt vér színût volt a pisimben. Mindgyárt indulok orvohoz. Köszike (K):)
Én ilyenkor beveszek egy nospát (görcsoldó) és rengeteg csalánteát iszok. Ülõfürdõt nyugodtan csinálj, tegyél egy kád vízbe egy kiló sót és ülj benne 20 percig. Persze arra ügyelj, hogy ne hûljön ki közben a víz. Ha nagyon gáz a helyzet továbbra is akkor menj el a háziorvoshoz. Ha neked gondot okoz a pisilés ott a rendelõben akkor intézd el otthon (pisilj bele egy kis üvegbe) és vidd magaddal mert ezt kérni fogják. Valószínûleg antibiotikumot ír fel a doki amitõl 2-3 nap alatt rendbejössz.
Valaki jól mondta fentebb. Tenyésztést kell csinálni, így kiderül milyen baci okozza, a mikrobiológián elvégzik az antibiotikum-érzékenység tesztet, és így az orvos felírja neked a megfelelõ antibiotikumot. Ezzel a módszerrel gyógyulsz meg a leghamarabb. Elõször a háziorvoshoz kell menni, majd õ ad beutalót.
A kérdező hozzászólása: Az orvos kipipálva konkrétan nem mondott semmit. Holnap reggelre pisit kell vinnem. Megnyomkodta a hasamat szerencsére semmi szokatlant nem talált. Egyedül a bal oldalam érzékeny a nyomásra.
Azt, hogy tönkreteszed a szervezetedet!!!!
Azt nem szabad csinálni , hogy reggelin kivûl mást nem eszel. Ezzel inkább tönkre teszed magad, és nem fogysz
Kevés az információ. Mennyit ittál ? És mit ?
A kérdező hozzászólása: ha én 15 éves vagyok és még fejlõdõ képes, lány. de alig alszok és csak ennyit eszek akkor ebbõl milyen komoly bajaim lehetnek?
A kérdező hozzászólása: vizet, ásványvizet (:
A kérdező hozzászólása: Van koze a kezremegesemnek ahhoz hogy csak 4orat aludtam?
De miért élsz így? mi a baj?
ez nagyon durva....ha így folytatod, kórház lesz a vége

Tisztelt Doktor Úr! Van egy új kapcsolatom és a szexuális élet után egy nappal sűrű vizelési inger, majd véres vizeletet pisiltem. Gondolom, hogy ez hólyaghurut, vagy fertőzés lehet? Mit tanácsol, mit szedjek rá, illetve nem védekezünk óvszerrel, mert nem

Tisztelt Doktor Úr! Van egy új kapcsolatom és a szexuális élet után egy nappal sűrű vizelési inger, majd véres vizeletet pisiltem. Gondolom, hogy ez hólyaghurut, vagy fertőzés lehet? Mit tanácsol, mit szedjek rá, illetve nem védekezünk óvszerrel, mert nem szükséges. Ha ezt használnánk, akkor elkerülhetném ezt a problémát vagy akkor sem? Köszönöm válaszát. Márti

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Első lépésben a természetes összetevőket tartalmazó Urzinol tablettát javaslom. Amennyiben azonban a panaszai nem szűnnek meg, javasolt az urológiai vizsgálat. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Első lépésben a természetes összetevőket tartalmazó Urzinol tablettát javaslom. Amennyiben azonban a panaszai nem szűnnek meg, javasolt az urológiai vizsgálat. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Doktor Úr! Van egy új kapcsolatom és a szexuális élet után egy nappal sűrű vizelési inger, majd véres vizeletet pisiltem. Gondolom, hogy ez hólyaghurut, vagy fertőzés lehet? Mit tanácsol, mit szedjek rá, illetve nem védekezünk óvszerrel, mert nem

Tisztelt Doktor Úr! Van egy új kapcsolatom és a szexuális élet után egy nappal sűrű vizelési inger, majd véres vizeletet pisiltem. Gondolom, hogy ez hólyaghurut, vagy fertőzés lehet? Mit tanácsol, mit szedjek rá, illetve nem védekezünk óvszerrel, mert nem szükséges. Ha ezt használnánk, akkor elkerülhetném ezt a problémát vagy akkor sem? Köszönöm válaszát. Márti

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Első lépésben a természetes összetevőket tartalmazó Urzinol tablettát javaslom. Amennyiben azonban a panaszai nem szűnnek meg, javasolt az urológiai vizsgálat. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Első lépésben a természetes összetevőket tartalmazó Urzinol tablettát javaslom. Amennyiben azonban a panaszai nem szűnnek meg, javasolt az urológiai vizsgálat. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán
igen, az.... majd ezután rendesen vérezni fogsz...
Atya ég 2001-ben születtél, b*szki de öreg vagyok. Egyébként az ilyen kérdést az egészség témakörben tedd fel, itt nem kapsz sok értelmes választ.
A kérdező hozzászólása: fú köszi megmentettétek az életemet! nagyon köszi csak most regisztráltam és nem vagyok túl profi ebben a gépes dologban
A kérdező hozzászólása: Nem merem elmondani anyunak mert õ azt sem tudja, hogy errõl tudok.Tegnap hánytam, és most úgy FÁJ a hasam!! félek
szerintem feltétlenül beszéld meg anyukáddal. õ valószínûleg sokkal jobb tanácsot tud adni neked, mint bárki más az interneten keresztül... aztán ott van pl. a betét, ha anyudon kívül más nem használja (pl. nõvéred), biztosan fel fog tûnni neki, hogy több fogy annál mint ami neki kell :) egyébként annak, hogy hánytál, nincs/nem kéne, hogy köze legyen a menzeszedhez. ha görcsöl a hasad, vannak szupi kis gyógyszerek, amiket bevehetsz, meg vannak mindenféle gyakorlatok, amiktõl elvileg enyhül a fájdalom (nekem még egy ilyen sem jött be - leszámítva a fekszel a hátadon és felemeled kezed-lábad :D - de a lényeg az, hogy ha nem vagy nagyon rosszul, nem kell rögtön a gyógyszer.) és a legfontosabb, hogy ne félj tõle :) ha tényleg 2001ben születtél, akkor gondolom 11 éves vagy, nem korai az, nekem is akkor kezdõdött :) csak el kell fogadnod, hogy ez teljesen természetes :) olvasgass róla a neten, de szerintem mindenképpen beszélj róla valakivel, valaki olyannal, akinek van tapasztalata/tud tanácsot adni :)
Minden anyuka örül, mikor a lányának el jön ez a pillanata, és megbeszéli vele! Ez egyfajta kötõdés, szorosabbá teszi a köztetek lévõ kapcsolatot! Olyan mint a fiúknak az elsõ borotválkozás :) ez anya-lánya dolog, õ is átélte azt amit te, nála jobb tanácsokkal senki sem fog ellátni. Nyugodtan beszéld meg vele, sõt.
A kérdező hozzászólása: köszi ma reggel már rendesen volt ezért bementem a mamámhoz megmondtam neki. Seített betenni a betétet :) ) nem vagyok nagyon gyakorlott és igen 11 éves vagyok

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!