Találatok a következő kifejezésre: Pisilis után volt a (2 db)

Meg volt a havim de nem volt olyan mit máskor 4napig volt, vasárnap dután már elis mult, de kedden meg pisilis után meg mindig olyan sötét barna véres nyák jött amikor megszokott jönni! Ez mitöl volt most?

Legjobb válasz: Nem minden mensi egyforma. Akármi lehetett. De terhesség nem. 4 napos mensivel, meg utána vérzéssel még. Szerintem esélytelen a terhesség.

Nem minden mensi egyforma. Akármi lehetett. De terhesség nem. 4 napos mensivel, meg utána vérzéssel még. Szerintem esélytelen a terhesség.
nem voltatok együtt mensi közbe a paráddal?az is okozhatja ezt, nálam ilyenkor általába ez okoza

Pisilis után rózsaszínes volt a folyásom de nem volt kocsonyás. Ez lehetett nyákdugó? Mitől lehetett rózsaszinű? Ma töltöm a 37 hetet.

Legjobb válasz: Erre konkrétan doki tudna válaszolni miután megvizsgált. Szerintem nem ártana felhívni elmenni hozzá. Nem ijesztgetni akarlak , de 37 hetesen már az is lehet. 37 hetes kismama

Erre konkrétan doki tudna válaszolni miután megvizsgált. Szerintem nem ártana felhívni elmenni hozzá. Nem ijesztgetni akarlak , de 37 hetesen már az is lehet. 37 hetes kismama
szia..szerintem ez még nem az..nekem olyan volt mintha egy kis vérgumo esett volna ki belölem anno:Dde valoszinüleg elkezdödött aminek el kellett indulnia.amugy van aki miután távozik a nyágdugo még 2-3 hétig pocakos marad..viszont ez jelzi nálad hogy hamarosan itt az idö...boldog maradék babavárást..és könnyü szülést:D
Szerintem is elkezdõdhetett valami, hamarosan (de lehet még 1-2 hét is) karjaidban tarthatod a kisbabád.. Hivd fel a dokid, menj el hozzá. Boldog babavárást.. jaj de szeretnék már én is itt tartani!! Még hátravan majdnem 8 hét..
a nyákdugó szülés elött 1-2héttel is távozhat.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!