Találatok a következő kifejezésre: Pisilés után, megtörlöm (16 db)

Az normális ha egy haverom minden pisilés után megtörli a péniszét zsepivel?

Legjobb válasz: Mindig marad a csõben, nem lehet teljesen "kifacsarni". Ettõl függetlenül én sem törlöm meg, mert az az 1-2 csepp nem zavar, másnap pedig újat veszek fel. Szex után szoktam mosni, na akkor kell.

Én 2 ujjal kicsit megnyomom oldalról és végigtolom a csõben az utolsó cseppeket, aztán megrázom. Nem szokott besárgulni az underwear
Mindig marad a csõben, nem lehet teljesen "kifacsarni". Ettõl függetlenül én sem törlöm meg, mert az az 1-2 csepp nem zavar, másnap pedig újat veszek fel. Szex után szoktam mosni, na akkor kell.
Igen nem akarja hogy hugyos legyen az alsógatyája :)
mért ne lenne azt jelenti h nem szereti ha le csepegteti a gatyáját XD ennyi XD miért ne lenne normális? jó mondjuk én nem zsepivel tenném szakad tapad stb :P 19F
Miért ne lenne normális, képzeld, az én barátom meg is mossa. És az exem is így tett - sok igényes férfi van.
A fiúk nem mosni szokták?
És te ezt honnan tudod? :D
Csak azt hiszed, hogy higiénikus. Elõször is, ahogy a nõ törli, inkább szétkeni az egészet magán, így nagyobb felületen lesz foltos a bugyi. Valamint, aki már látott nõi bugyit a szennyesben az tudja, hogy még a legjobban törlõ nõnek is ott figyel a kis csík a nap végére. Szóval el ne szálljunk már.
A kérdező hozzászólása: Eddig akármennyi haverom kérdeztem, mindenki csak pislogott mi a fiúknál ez az új divat?!
Utolsó, te sem vagy nõ vagy csak lesz*rod a higiéniát. Azt a csíkot hüvelyváladéknak hívják. Folyás, nem pedig vizelet. És le lehet maradék nélkül törölni.
Mármint a vizeletet lehet letörölni. A folyás egész nap van. Tisztasági betétet szokás használni rá. Ciki ha a te környezetedben a nõk ilyesmire nem adnak.
Honnan tudod te ezt? :P
Nyilvános helyen nyilván nem tudja megoldani a lemosást, de otthon igen.
Mióta számít nálatok kedves kérdezõ divatnak a pisilés utáni tisztálkodás? ez nem divat, hanem higiénia és igényesség. Egyébként nem kötelezõ megmosni utána, csak töröld meg. A lányok sem állnak sorban a mosdóban letolt gatyával hogy megmossák ott lent. tévedésben élsz. ez csak egy alap higiénia, amit sajnos rengeteg szülõ elfelejt megtanítani a fiú gyermekének, és ezért hiszik egyesek azt, hogy a pasiknak ezt nem kell. A férfiak is ugyanazt pisilik ki, mint a nõk. miért lenne akkor ez csak a nõk dolga.
Akkor még egyszer leírom, ha valaki nem fogta volna föl: A mosakodást ideiglenes helyettesítésére találták föl a nedves törlõkendõt. A rendszeres tisztálkodást nem helyettesíti, de arra jó, hogy ne hugyos farokkal császkálj az utcán. A lányok ezt használják.
EPIC FAIL!XD
A kérdező hozzászólása: Eddig akárhány haverommal, imerõssel kimentünk bandázni a wc-re soha nem tapasztaltam ilyet, de most már kipróbálom ezt az új õrületet piszoárba ki, tökmosás a mosdónál! Nem is rossz, szerintem valami jó kis techno t is viszek a wc-re, Tánc-Pisi-Tökmosás a csapnál jó kis kombó! igazatok van! Köszi a válaszokat
"Azt azért megnézném, mit szólnának a Tesco WC-ben, ha a tököm a mosdóban mosnám meg. :D:D" Erre találták ki a nedves törlõkendõt...
A kérdező hozzászólása: Én általában kitudom úgy facsarni hogy ne csöpögjön bele, nem tudom ti hogy csináljátok :S
Kifacsarni :-D
A kérdező hozzászólása: Szóval vagy a suliba, kidobod a piszoárba és elõveszed a zsepit és elkezded törölgetni a péniszed, de ha nincs zsepid odamész a csaphoz és megmosod a mosdónál?
hát nem tom én meg tanultam bent tartani jól jön suliba :P fõleg ha annyira guszta a budi mint ált szokott :P otthon meg már azt csinálsz a szerszámmal ami jól esik XD
tudod 6 éves korba illik ezt meg tanulni :P szólj a havernak is XD
A kérdező hozzászólása: Azt, hogy az iskolai csapnál mossam a péniszem?
Ennyi erõvel a nõk se töröljék meg pisilés után, mert azt az egy-két cseppet õk is ki tudnák "facsarni" -.-" Véleményem szerint egy igényes ember nem csak megmossa a kezét pisilés után, de le is törli, ami nem oda való. Ez vonatkozik férfiakra és nõkre egyaránt.
Azt azért megnézném, mit szólnának a Tesco WC-ben, ha a tököm a mosdóban mosnám meg. :D:D
Már bocs, de elég undorító, hogy hugyos farokkal mászkálsz. Ennyi erõvel a nõk is minek törlik? Mert alap higiénia, hogy a nemiszervedet tisztán tartod. Tuti nem járnék ilyen pasival... Belegondolni is gusztustalan, hogy milyen büdös lehetsz odalent...
Nem hiszem, hogy divat lenne. Legalábbis én nem azért csinálom, mert valahol láttam/hallottam. Nem lehet mindenhol kivitelezni, de ahol lehet ott wc-papírral megtörlöm és kész. Szerintem ez szimpla igényesség. Lehet, hogy te úgy érzed maximálisan ki tudod "facsarni" de ez fizikailag lehetetlen.

Lányok! Mi a véleményetek arról, ha egy fiú minden egyes pisilés után megtörli a péniszét? Gondolom szívesebben feküdnétek le egy ápolt péniszű sráccal.

(Sajnálom, ha roszz témába írtam, de úgy gondolom, itt a legnagyobb a pörgEs... de végülis ehhez a témához is erősen kötődik.:) )

Legjobb válasz: A higiénia ott kezdõdik, hogy meg is mosod...

A higiénia ott kezdõdik, hogy meg is mosod...
a jó asszony bekapja úgyis mi se szólunk ha pisiszagu a nuni
Hát én azt hittem ez alap dolog :D a mosás nem is de a törlés igen.
Ez már beteges
Szerintem nálad a nõhiánynak nem a "péniszed" törlése-nem törlése a fõ ok.
*fiúk
A családban a diúk megtörlik nálunk. Én is megtötölném, ha fiú lennék, ha egyszer ott a papír, minek tenném el pisisen?
Én is minden pisilés után megtörlöm vagy lemosom vizzel. de hiddel 20 lányból 19nél nem számít se a külsõ se az ápoltság. :)
szex elõtt megmosod. ez a minimum
És ebben mi a különleges?Különben is a lány dolga leápolni a péniszt.
A kérdező hozzászólása: Kedves 3. Nem fogok odaállni naponta 4x a csap elé. Természetesen, mint minden normális férfi, zuhanyzáskor RANDSZERESEN MEGMOSOM!
Én rózsavízen áztatom le vagy maradva a wc papírral segget törlünk
"Hát én azt hittem ez alap dolog" Egy igazi férfi nem fürdik, ezt már tudhatnád :)

Fiúk! Ti pisilés után megtörlitek a makkotokat?

Legjobb válasz: Éhes disznó, makkal álmodik!!

Én mindig megtörlöm, ha tudom. Elõzõ: hú, az szar lehet, ha körül vagy metélve. Részvétem :(
Igen. 22f
ha lehetõség adódik rá, akkor igen. 21F
nem
Mindig megtörlöm, sõt ha otthon vagyok, általában krémszappannal meg is mosom. De zsepi mindenhol van nálam, ha esetleg valahol nem lenne WC-papír. A nyilvános WC-kben sem a piszoárt használom, mivel ott elég gáz lenne elkezdeni törölgetni, meg nem is lehetne hová dobni a papírt. 25/F
higénikusabb, viszont én nem szoktam. szex elõtt vagy bármi elõtt, mindig lefürdök utána ha kell pisilni, mindig megtörlöm. de az üres hétköznapokban csak megrázom mint áram a szerelõt
Éhes disznó, makkal álmodik!!
Nem szoktam, de ha boxer van rajtam, muszáj.
Igen, mert szerintem így higiénikus, sõt, még az utolsó bennragadt 1-2 cseppet is kiszorítom belõle. Mondjuk én azért vagyok ilyen alapos, mert körül vagyok metélve és a rázás nem segít 100%-osan. Ha a tieden még van sapi, akkor is töröld, sokkal kevésbé lesz büdös. Ha mégsem tudod törölni, vagy nincs hozzá kedved, hordj sötét alsógatyát! Így legalább a pisifolt nem látszik.
aha
Pisilés után nem. Te szoktad?
Hát nem tudom, nekem mondjuk soha nem folyt még a végbélnyílásomhoz. Én a hüvelyemtõl törlöm elõre, mivel úgy tanultam otthon, hogy mindig úgy kell magunkat megtörölni, hogy ne a hüvely fele törölgessünk. Nem is értem azt, aki a végbelétõl a hüvelyén keresztül törli meg elõl magát. Nem félsz, hogy vmit behordasz a hüvelyedbe?
Én mindig megtörlöm. :) 17/L
Amikor természetes a szõrzetem, akkor elég felitatni a megfelelõ helyrõl, de mikor csupasz vagyok vagy még rövid a szõröm, akkor szanaszét folyik mindenhová, és félóráig kell törülköznöm.
Mi az hogy fiúk is? Miért törölném meg a seggem hugyozás után? :D
Én igen. Mivel hátulról nyúlok oda a wc papírral.
A kérdező hozzászólása: Lányoknak könnyen mehet pár csepp hátrébb is :D
Soha sem gondoltam volna, hogy az irányított pisilés ilyen kihívások elé állítja a nõket:D
Facsarja a halál. A húgycsõ nyílásának közelében levõ szõrszálak lefelé vezetik a vizelet sugarát (többek között ezért nõttek oda), és errõl a néhány szõrszálról könnyû felitatni a nedvességet. Ellenben ha nincs szõr, és nem sikerül erõs sugárban kieresztenem, mint a lónak, akkor az egész hóbelevanc pisis lesz, és félóráig tart, míg minden kis dombot meg völgyet szárazra törlök.
#7 az guszta:D facsarod a fanszõrödbõl a vizeletet :]
A kérdező hozzászólása: utolsó: igazad van, nagyon fontos, hogy ne a végbélnyílástól töröljük a hüvely felé, mert fertõzésveszélyes. Fõleg székletnél nem szabad így törölni.
A kérdező hozzászólása: Én meg szoktam, pedig elvileg csak elöl kéne..
A kérdező hozzászólása: és olyankor nem árt megtörölni hátrébb is, a biztonság kedvéért.
Én sem gondoltam évtizedekig, amíg a barátom ki nem találta, hogy próbáljuk ki a csupasz pu...t, mint a fiatalok. Nosza, kipróbáltam. Remélem, hamar visszanõ.

Lányok! Mindig megtörlitek a puncitokat pisilés után?

Ha nem, akkor mikor és miért nem?

Legjobb válasz: Én mindig megtörlöm:)

Az egyetemen elõfordul, hogy nincs papír, és ha éppen zsepi sincs nála, hát akkor nem, de rendes körülmények között, igen.
Igen. Vagyis a suliban nem :O Ott nincs wcpapír, és mindig elfelejtek vinni zsepit, és hát akkor csak próbálok mindent kipréselni xD
Én mindig megtörlöm:)
Igen, mindig...
Normális kérdéseket, légyszíííííí.
Nem, valaki tisztára nyalja...
Igen, kivéve olyan helyen ahol nincs WC pappír vagy zsepi.
Igen mindig. Természetesen ha nincs papír, és zsepi sincs nálam akkor nem.
Ha van rá mód , és idõ akkor megtörlöm.
degyökér kérdés -.-"" alap higiéniához hozzátartozik -.-"""
Ha olyan helyen vagyok, ahol úgy látszik, hogy nem higénikus a wc, akkor el se megyek wc-re, inkább tartogatom... De egyébként persze, hogy igen.
Idegen heyleken én sem szoktam használni a WC papírt, inkább viszek magammal papír zsepit. egyébként igen, mindig megtörlöm, mert ha nem, olyan érzésem van mintha bepisiltem volna.
én se szeretem az idegen helyen lévõ wc papírokat, a higiénia szempontjából mindig meg kell törölni.
Igen, mindig, idegen helyen papirzsepivel, mert nem szeretem az idegen WC parpirokat, nem bízok bennük. Mellesleg a barátom is minden pisilés után megtörli a péniszét és én ezt teljesen higénikusnak tartom.
A kérdező hozzászólása: Normális válaszokat légyszi!
lehet hogy a mi családunk ilyen, de nekünk belénk nevelték hogy pisilés után mindig alaposan meg kell törölni. körülbelül olyan rangú ez a kérdés mint "ti mindig megtörlitek a hátsótokat sz*rás után?" :D alap dolog. a vizeletben is vannak olyan anyagok hogy muszáj megtörölni utána magunkat, hiszen ahogy van a székletben is sok-sok baci, a pisiben is van, amik akár bele is kerülhetnek a hüvelybe.

Kedden voltam az orvosomnál, vizsgálat után véreztem, azt mondta ez csak a vizsgálat miatt van. Azóta pisilés után barnás nyálkás váladék jön tőlem. (miután megtörlöm. ) Mikor fogok szülni szerintetek? Jövő péntekre vagyok kiírva.

Legjobb válasz: A barnás-nyálkás dolog lehet a nyákdugó, legtöbbször néhány nappal a szülés megindulása elõtt távozik, de elõfordul, hogy akár 1-2 héttel is korábban (én három terhességbõl kétszer így jártam) de ez ritka. Simán lehet, hogy jövõ pénteknél kissé korábban érkezik a manó. A barnás váladék lehet tágulási vérzés is, fõleg, ha a doki kicsit durvábban vizsgált meg. Akárhogy is, közel vagy nagyon, irigyellek (már hármat szültem, de szeretnék még). :-) Szép szülést neked!

A barnás-nyálkás dolog lehet a nyákdugó, legtöbbször néhány nappal a szülés megindulása elõtt távozik, de elõfordul, hogy akár 1-2 héttel is korábban (én három terhességbõl kétszer így jártam) de ez ritka. Simán lehet, hogy jövõ pénteknél kissé korábban érkezik a manó. A barnás váladék lehet tágulási vérzés is, fõleg, ha a doki kicsit durvábban vizsgált meg. Akárhogy is, közel vagy nagyon, irigyellek (már hármat szültem, de szeretnék még). :-) Szép szülést neked!
A kérdező hozzászólása: Szia! Köszönöm szépen! Jó lenne ha most hétvégén kibújna a kis manó. :) Az orvos azt mondta 1 ujjnyira vagyok nyitva. (2111)
szia! Elsõ tágítás után nem indult be, rá egy hétre voltam újabb méhszájvizsgálaton 2111-es értéknél tágított még, másnap reggel elfolyt a magzatvíz.Szerintem is hamarosan szülsz.
szerintem a nyákdugód ment el, most meg még jön a front is ugyhogy biztos elõbb lesz meg

Lányok! Pisilés után Ti mindig megtörlitek?

Legjobb válasz: Igen, mindig. Nedves wc papírt is használok egy nap egyszer-kétszer. Szeretem ha ápolt vagyok!

Igen, mindig. Nedves wc papírt is használok egy nap egyszer-kétszer. Szeretem ha ápolt vagyok!
Nem, hagyom magam pisisen és húgyszagú ruhában mászkálok. Micsoda hülye kérdés ez? Ez valami vicc? 28/L
egy bizonyos kultúrszint alatt nem is olyan egyértelmû a dolog... sajnos
Tényleg kicsit hülye kérdés.Amúgy igen, még szép hogy mindig. Legfeljebb akkor nem törölném meg magam, ha nem lenne wc papír.
Egyszer volt olyan, hogy nem, de akkor is azért, mert nyilvános helyen voltam, és nem volt papír... Amúgy meg nyilván igen. Nem szokásom húgyszagúan, büdös bugyiban mászkálni.
Provokatív a kérdés, vagy nagyon unatkozott a kérdést feltevõ, vagy civilizálatlan, vagy egyszerûen csak 10 év alatti (de még akkor is kell lennie más tényezõnek is, h eljutott oda, h feltegye e kérdést... pl a többi más tényezõk közül egyike másika.)

Minden lány megtörli a punciját pisilés után?

Legjobb válasz: kivéve az igénytelenek

kivéve az igénytelenek
Valóban ilyet csak egy kamasz fiú kérdezhet, lehet hogy már egy nõi válaszra élvez ? , , Yo''
Ez nem is kérdés. Egyértelmû, hogy igen. :)
nem, általában kiszivják egy alien torokcsövön keresztül és elteleportálnak vissza a szobába. ezért szoktak a suliban a szünetben a lányok csoportba menni a wc-re hogy védjék az ajtót mert kitörnek a csápok belõle
remélem ez nem komoly kérdés O.o naná, ez alap higiénia.
Nekem szokott olyan lenni hogy nincs a wc-ben wcpapír akkor megrázom a popsimat és úgy :) de amúgy otthon mindig kitörlöm jó alaposan :D
Én nem mindig szoktam. Sokszora wcbe papir sincs vagy ha van nem érek hozzá mivel ki tudja ki fogta meg elöttem. Ha van zsepim azt használom.
azt nem tudom mindenki-e, de szerintem a többség igen
Ilyet is csak egy kamaszfiú kérdezhet -.-"
illõ volna.
Ez kérdés? o.O
Minden lány úgysem fog válaszolni. Én kitörlöm.
én igen. akiket láttam pisilni barátnõimet, õk is. a többi lányt nem tudom.
Jobb esetben ez lenne a normális, de biztosan vannak rebellis egyedek, akiknél kimarad ez a mûvelet.
én nem , csak megrázom a popsim.
Nem.
kétféle választ fogsz kapni: a) megtörli b) lerázza
Igen.
Nem.

Lányok ti megtörlitek pisilés után vagy majd a bugyi/harisnya úgyis felissza?

Az orosz n?k utóbbit választják. A neten tömegével vannak spy wc videók és ez alapján gondolom. Ritka amelyik megtörli és lehet az is inkább egy túrista vagy bevándorló :)

Legjobb válasz: Én olyan 3-4 éves korom környékén csináltam ezt, azután "lebuktam" vele, anyukám meg leüvöltötte a fejem.:D Pfej, de undorító voltam.:D Még jó, hogy kitörlöm, ki mászkál pisis bugyiban? Az orosz nõk meg azt csinálnak, amit akarnak. Magára adó nõ kitörli alaposan.

Én olyan 3-4 éves korom környékén csináltam ezt, azután "lebuktam" vele, anyukám meg leüvöltötte a fejem.:D Pfej, de undorító voltam.:D Még jó, hogy kitörlöm, ki mászkál pisis bugyiban? Az orosz nõk meg azt csinálnak, amit akarnak. Magára adó nõ kitörli alaposan.
Áthugyozok a harisnyán :| Van olyan, akinek nem alap, hogy megtörli??? Te jó ég, mire tanították ezt otthon?
Honnan szedted ezt a baromságot kedves kérdezõ hogy az orosz nõk nem törlik meg? Persze azokba a beteg megrendezett úgymond lesi kamerás pornó videókba lehet, na de kérlek a XXI században élünk.(Üdv. Oroszból).Ez komoly.
törlés de am miért néz valaki ilyen videókat?:D
Hát, az én bugyimboól egész afrikát meg lehetne itatni.
Változó, van h megvárom h kicsöpögjön de van hogy megtörlöm.
Ha 69 -ben a barátnõm bepisil akkor nem kell neki megtörölnie :)
Számodra még nem találták fel a wc papírt... :D
"De komolyan ezek nem megrendezettek." Mert nyilván a kamera beszerelésekor a papírt eltávolítani már nem számít megrendezésnek, ugye? Vagy gondolod, minden nõ hord a kis kézitáskájában 3-4 tekerccsel?
A kérdező hozzászólása: És lényeg nem törlik meg.
A kérdező hozzászólása: elõzõnek: Drászvujtye Szergej! Hát te is itt vagy? :) És mit csinálsz ott? WC videókat forgatsz? De komolyan ezek nem megrendezettek. Zuhanyzó, szolárium, öltözõ. Szinte iparág méretben. Náluk fejlõdik az ipar:) Egész ororszország megrendezett lenne?
Nem szoktam megtörölni , csak kicsit megrázom a popsim, és lecsöpög a felesleg. Ami rajta marad az már kevés, felissza a bugyi. 13L

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!