Találatok a következő kifejezésre: Pirosas színű, enyhén (2 db)

Lehet baj van? Le lett karmolva az anyajegyem ( az arcomon ) és most a 3 napban kicsit észrevehető hogy, mintha véraláfutásos lenne és a barna szinből enyhe pirosas színű lett . Érdemes bőrgyógyászhoz menni?

2 napja lett lekarmolva , kis részen

Legjobb válasz: igen, menj el. ennyi idõ alatt nem rákosodik el, ne félj :) de érdemes leszedetned, ha a õrdoki is javasolja, mert késõbb gond lehet belõle. most valószínû csak a sérülés miatt gyulladt.

igen, menj el. ennyi idõ alatt nem rákosodik el, ne félj :) de érdemes leszedetned, ha a õrdoki is javasolja, mert késõbb gond lehet belõle. most valószínû csak a sérülés miatt gyulladt.
A kérdező hozzászólása: (Az elején rosszúl írtam 2 napja történt) huhh köszönöm a vàlaszt!

Pirosas színű, egészen enyhén kidudorodó "valamit" találtam a szájpadlásomon tegnap. Nem fáj, de zavar, hogy ott van. Kenem kenőccsel, de egyelőre nem múlt el - talán csak a mérete csökkent egy picit. Mi lehet ez?

Nem emlékszem rá, hogy felsértettem volna, és mivel nem fáj, sérülés sztem nem lehet. Kérlek, írjatok vmi megnyugtatót - én ugyanis hamar pánikba esem! Tudom, hogy az egészség az els?, de vizsgaid?szak van és egyszer?en nincs id?m elmenni orvoshoz (na, meg félek is):(

Legjobb válasz: Szerintem afta lehet. Ez kellemetlen, baktériumos fertõzés. Sajna nekem is szokott lenni. Gyógyszertárban vehetsz ecsetelõt rá, jobb mint a kenõcs. Glikoszept vagy Flogozol szokott nekem bevállni, de a gyógyszerésztõl is rákérdezhetsz. Én olyan fültisztogató pálcikával szoktam rákenni a fertõtlenítõt. 1-2 nap alatt elmúlik tõle. Boldog új évet neked! és Szerencsés vizsgaidõszakot!!!

Szerintem afta lehet. Ez kellemetlen, baktériumos fertõzés. Sajna nekem is szokott lenni. Gyógyszertárban vehetsz ecsetelõt rá, jobb mint a kenõcs. Glikoszept vagy Flogozol szokott nekem bevállni, de a gyógyszerésztõl is rákérdezhetsz. Én olyan fültisztogató pálcikával szoktam rákenni a fertõtlenítõt. 1-2 nap alatt elmúlik tõle. Boldog új évet neked! és Szerencsés vizsgaidõszakot!!!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!