Találatok a következő kifejezésre: Piercing van köldökömben, ki kell szedjem (1 db)

Piercing van a köldökömben, ki kell szedjem?

A köldök kifordulása miatt.

Legjobb válasz: Szia! Természetesen igen. Minél elõbb. Nekem is volt, de egy évvel a teherbeesésem elõtt kivettem, mégis egy lyuk tátong ott.

Szia! Természetesen igen. Minél elõbb. Nekem is volt, de egy évvel a teherbeesésem elõtt kivettem, mégis egy lyuk tátong ott.
Van erre egy jó megoldás. http://www.onlinepiercing.hu innen rendelhetsz egy speciális kismama-piercinget, ennek egy sziliko-szerû anyagból van a szára, tehát semmiféle sérülést nem okoz, ahogy nõ a pocakod, és persze jóval hosszabb szárat hagysz neki, mint amilyen eredetileg volt a piercinged. Nekem ez sajnos nem jutott idõben eszembe, ezért össze is nõtt teljesen, és a helye meg nagyon érdekes alakzatot vett fel, de hát te még berakhatsz egy ilyet, és szülés után vissza is teheted a régit, nem kell újra lyukasztani.
szia! én 23 éves vagyok, 21 hetes terhes. kb. 3 hete kiszedtem a piercingemet, mert már nem találtam odaillõnek. sõt! vedd ki, jobban fogod magad érezni, meg így biztosan nem lesz baj a köldököddel. amíg nem kezd el nõni a pocakod, nincs baj, de utána megnyúlik a bõr és nem lesz szép látvány.

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Barátnőm a barátjával nagyon felelötlenek voltak. A fiu kétszer is elment barátnőmben. Mit csináljon? És esemény utánit javasoltam neki.

10

6+6 hetes terhes vagyok, négy elhalt terhességgel és egy spontán vetéléssel a hátam mögött.6 hetesen elkezdtem vérezni, kaptam rutascorbint, de tegnap piros vér jött. Megmaradhat a baba?

Kaptam 4 hetesen utrogestant,medrolt,clexanet,aspirin protectet.Félek,hogy a vérzés megint a terhességelhalás jele.Annyi bíztat,hogy a testhőm nem esett le, most is 37.3.Ez adhat reményt?Járt valaki így?

15

Akinek császára volt, mennyire fájt utána, milyen volt a felépülés?

20

Mikor és hogyan kérjek időpontot a dokihoz? 11 hetes vagyok

Privát orvoshoz szeretnék járni, de még nem voltam nála. Kedden és csütörtökön rendel, akkor lehet időpontot is kérni. Jövő pénteken leszek 12 hetes. Mikor hívjam fel és mit mondjak neki? Az oké, hogy időpontot szeretnék kérni xy vagyok. De azt is mondjam, hogy 12 hetes leszek pénteken? Mikor kell a genetikaira menni?

4

Volt köztetek olyan akinek kevesebb volt a magzatvíze? Hamarabb szült? Császármetszés eseten hamarabb inditották?

32 hetes vagyok

3

4-én reggel halvány pozit teszteltem, folyamatosan erősödik a csík, de még nem annyira erős, mint a kontroll csík. Meddig kell tesztelni minden nap? Vagy már feleslegesen tesztelgetek? Elhihetem, hogy kisbabát várok? Már 1 éve vártunk Rá!

11

Mire való ez a viselkedés?

Párommal nem terveztük a babát, de mégis úgy döntöttünk, hogy megtartjuk. Összeköltüztünk, jól elvagyunk.

14

Mitől lehet ez?

Este felé szokott elő jönni egy ilyen nyílaló fájó érzés de csak a jobb lábamban. A farcsontomból indul - vagyis úgy érzem - és egész a lábamig végig nyílal, azért kellemetlen mert nem bírom el a súlyom, olyankor kicsit megbicsaklik a lábam. Volt már olyan akinek ilyen gondja volt?

1

Elegendő ha az AFP csak ng/ml-ben van megadva?

2

Eddigmeg tudtam voona enni egy két lovat is egy nap ma meg alig tudtam magam hohy valamit egyek. Más is v8lt így? (14 hetes)

4

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!