Találatok a következő kifejezésre: Piercing van köldökömben, ki kell (3 db)

Piercing van a köldökömben, ki kell szedjem?

A köldök kifordulása miatt.

Legjobb válasz: Szia! Természetesen igen. Minél elõbb. Nekem is volt, de egy évvel a teherbeesésem elõtt kivettem, mégis egy lyuk tátong ott.

Szia! Természetesen igen. Minél elõbb. Nekem is volt, de egy évvel a teherbeesésem elõtt kivettem, mégis egy lyuk tátong ott.
Van erre egy jó megoldás. http://www.onlinepiercing.hu innen rendelhetsz egy speciális kismama-piercinget, ennek egy sziliko-szerû anyagból van a szára, tehát semmiféle sérülést nem okoz, ahogy nõ a pocakod, és persze jóval hosszabb szárat hagysz neki, mint amilyen eredetileg volt a piercinged. Nekem ez sajnos nem jutott idõben eszembe, ezért össze is nõtt teljesen, és a helye meg nagyon érdekes alakzatot vett fel, de hát te még berakhatsz egy ilyet, és szülés után vissza is teheted a régit, nem kell újra lyukasztani.
szia! én 23 éves vagyok, 21 hetes terhes. kb. 3 hete kiszedtem a piercingemet, mert már nem találtam odaillõnek. sõt! vedd ki, jobban fogod magad érezni, meg így biztosan nem lesz baj a köldököddel. amíg nem kezd el nõni a pocakod, nincs baj, de utána megnyúlik a bõr és nem lesz szép látvány.
Fordulj belgyógyászhoz, sebészhez a kérdéseddel.
A kérdező hozzászólása: Hogy jön ide belgyógyász?:D Úgy értem, hogy vissza bírom-e majd rakni, vagy hogy nem baj-e ha gyakran ki-be rakosgatom..:)
Szerintem több kell a 2 óránál neki, hogy beforrjon, de ez csak egy tipp. Egyébként ha nem veszed ki, megsérülhetsz, kitéphetik stb. Nálunk önvédelmen az oktató azt mondta egy csajnak, hogy nem feltétlen kell kivennie, õ tudja. De mi is birkózunk edzésen stb, én tuti kivenném.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!

Köldök piercingem van egy hete és eddig mindig jártam egy héten párszor fitnessz terembe. Most is mehetek? Mert még nem gyógyult be és valaki azt mondta hogy az intenziv testmozgást ki kell hagyni

értelmes válaszokat szeretnék a humorosakat inkább ne ide,kösszi:D:)

Legjobb válasz: Szia! Szerintem ragaszd le, arra ügyelj, hogy ne akadj bele, és hason ne gurulj nagyon :) és ha végeztél, kezeld le fertõtlenítõvel.

Szia! Szerintem ragaszd le, arra ügyelj, hogy ne akadj bele, és hason ne gurulj nagyon :) és ha végeztél, kezeld le fertõtlenítõvel.
nekem azt mondták hogy azért nem szabad mert szépen mondva az izzadság belecsöpög a sebbe és az nem tesz túl jót neki.Én speciel leszartam elmentem futni , és persze hogy begyulladt.De ez az egyéntõl is függ.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!