Találatok a következő kifejezésre: Piercing van köldökömben, ki (6 db)

Fiúk Szerintetek jól néz ki ha egy lánynak köldök piercinge van?

mi a véleményetek róla? lányok nektek fájt nagyon mikor kiszúrták ?

Legjobb válasz: lány vagyok 14 évesen akartam akkor volt divat ma már 20 évesen nem akarok mert minden r...cnak az van

lány vagyok 14 évesen akartam akkor volt divat ma már 20 évesen nem akarok mert minden r...cnak az van
Nekem tetszik. 20/F
én már 7éve csináltattam. A mai napig imádom :-) ha kicsit megunom, kiveszem, aztán pár nap múlva újra berakom. Egyáltalán nem fájt.:-) 21N
nekem már 10 éve megvan és nem fáj jobban, mint mondjuk a fül szúrás. Vélemény nincs sok róla, egyszerûen szép test ékszer, mint a fülbevaló.
szerintem 10 éve kiment a divatból, nekem nem tetszik. ez az én véleményem, de az a lényeg hogy neked tetszen!:)
A köldök pc, ahogy a fülbevaló nem mennek ki a divatból sosem. Az, hogy majdnem minden nõnek és lánynak van, hát istenem fülbevalót is hordunk sokan mégsem unalmas és divatja múlt.
A kérdező hozzászólása: Én majd most õsszel akarok csináltatni, a fülembe is 2 lyuk van de én azzal megszenvedtem azért, szerintem nincs ilyen h kimegy a divatból most vagyunk fiatalok még addig kell :) köszi a véleményeket
Van akinek jól áll elég izgató tud lenni .
Fordulj belgyógyászhoz, sebészhez a kérdéseddel.
A kérdező hozzászólása: Hogy jön ide belgyógyász?:D Úgy értem, hogy vissza bírom-e majd rakni, vagy hogy nem baj-e ha gyakran ki-be rakosgatom..:)
Szerintem több kell a 2 óránál neki, hogy beforrjon, de ez csak egy tipp. Egyébként ha nem veszed ki, megsérülhetsz, kitéphetik stb. Nálunk önvédelmen az oktató azt mondta egy csajnak, hogy nem feltétlen kell kivennie, õ tudja. De mi is birkózunk edzésen stb, én tuti kivenném.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!

Köldök piercingem van egy hete és eddig mindig jártam egy héten párszor fitnessz terembe. Most is mehetek? Mert még nem gyógyult be és valaki azt mondta hogy az intenziv testmozgást ki kell hagyni

értelmes válaszokat szeretnék a humorosakat inkább ne ide,kösszi:D:)

Legjobb válasz: Szia! Szerintem ragaszd le, arra ügyelj, hogy ne akadj bele, és hason ne gurulj nagyon :) és ha végeztél, kezeld le fertõtlenítõvel.

Szia! Szerintem ragaszd le, arra ügyelj, hogy ne akadj bele, és hason ne gurulj nagyon :) és ha végeztél, kezeld le fertõtlenítõvel.
nekem azt mondták hogy azért nem szabad mert szépen mondva az izzadság belecsöpög a sebbe és az nem tesz túl jót neki.Én speciel leszartam elmentem futni , és persze hogy begyulladt.De ez az egyéntõl is függ.


Piercing van a köldökömben, ki kell szedjem?

A köldök kifordulása miatt.

Legjobb válasz: Szia! Természetesen igen. Minél elõbb. Nekem is volt, de egy évvel a teherbeesésem elõtt kivettem, mégis egy lyuk tátong ott.

Szia! Természetesen igen. Minél elõbb. Nekem is volt, de egy évvel a teherbeesésem elõtt kivettem, mégis egy lyuk tátong ott.
Van erre egy jó megoldás. http://www.onlinepiercing.hu innen rendelhetsz egy speciális kismama-piercinget, ennek egy sziliko-szerû anyagból van a szára, tehát semmiféle sérülést nem okoz, ahogy nõ a pocakod, és persze jóval hosszabb szárat hagysz neki, mint amilyen eredetileg volt a piercinged. Nekem ez sajnos nem jutott idõben eszembe, ezért össze is nõtt teljesen, és a helye meg nagyon érdekes alakzatot vett fel, de hát te még berakhatsz egy ilyet, és szülés után vissza is teheted a régit, nem kell újra lyukasztani.
szia! én 23 éves vagyok, 21 hetes terhes. kb. 3 hete kiszedtem a piercingemet, mert már nem találtam odaillõnek. sõt! vedd ki, jobban fogod magad érezni, meg így biztosan nem lesz baj a köldököddel. amíg nem kezd el nõni a pocakod, nincs baj, de utána megnyúlik a bõr és nem lesz szép látvány.

Novemberben csináltattam köldök piercinget és még ugyan az az orvosi fém van bent de az alsó kő máris forog. Mással is előfordult már hasonló? Ki fog esni?

Legjobb válasz: Csavard rá rendesen... bár mivel a ruha mindig hozzáér így mindig ki fog csavarodni és el fogod hagyni.

Csavard rá rendesen... bár mivel a ruha mindig hozzáér így mindig ki fog csavarodni és el fogod hagyni.
A kérdező hozzászólása: Rosszul értelmezted:) nem a felsõ csavaros rész forog(azt úgy ráhúzták h azóta meg se tudtam mozdítani) hanem az alsó részben maga a színes kõ mozog/forog
Nekem is volt már egy olyan piercingem, amibõl kiesett a kõ, sajnos nem találtam meg, pedig visszaragasztottam volna. A piercinget tartalékba elraktam, ha eszembe jutna, amikor a pierceremnél vagyok, vehetnék hozzá golyócskát is akár, hogy újra tudjam viselni.
Ha sterilen csinálták, és úgy kezeled, ahogy mondták, akkor nem szabad gennyeznie.
Nekem 1 hónapig nem volt semmi baja, utána kicsit besebesedett ez kb. 2-3 hétig tartott, azóta (2 éve) semmi baja nincs! Én kezelgettem amíg ez az állapot fenn állt.
Miért kéne fájnia meg gennyeznie? Az a jó ha nem fáj, nem gennyedzik. Fájni még soha nem fájt. Már idestova 8 éve van bent az ékszerem, talán a 2. évben vettem egy ékszert aminek a csomagolására az volt írva hogy orvosi fém.Hát nem az volt, és mivel minden egyébbre allergiás vagyok akkor gennyedzett. Akkr vissza raktam az eredeti ékszert és azóta se mertem újat venni. :( Ezt csak azért osztottam meg, hogy ha valakinek ilyen allergiája van, ne járjon úgy mint én.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!