Találatok a következő kifejezésre: Piercing van köldökömben, (64 db)

2 napja van koldok piercingem de begyuladt ha kiveszem osszenol?

ha osszenott ujra szurathatok majd 1-2 honap mupva ugyanoda? Mennyi ideig nol osze ha kiveszem az ekszert?

Legjobb válasz: Ha kiveszed, rögtön összenõ, valszeg már vissza se tudnád rakni. De általában csak piercer tudja kivenni. Egyébként az, hogy 2 napja gyulladt, normális. Pláne ebben a melegben izzadsz is, ezért nem szabad ilyen idõben köldök piercinget csináltatni, de a köldök piercing egyébként is elég nehezen gyógyul, sokszor begyullad. Fújkáld Octenisepttel.

Ha kiveszed, rögtön összenõ, valszeg már vissza se tudnád rakni. De általában csak piercer tudja kivenni. Egyébként az, hogy 2 napja gyulladt, normális. Pláne ebben a melegben izzadsz is, ezért nem szabad ilyen idõben köldök piercinget csináltatni, de a köldök piercing egyébként is elég nehezen gyógyul, sokszor begyullad. Fújkáld Octenisepttel.

3 éve van köldök piercingem de most felül ahol a golyó van piros és fáj. Mitől lehet? Nem akarok kivenni mert nem akarom h beforrjon

Legjobb válasz: Szia! Barátnõm is így járt, neki ki kellett venni, õ sem akarta de nem bírta. Leragasztotta és utána másik helyen ujra csinált piercinget. Amugy nem lehet, hogy nem a piercingtõl van ha már ennyi ideje bent van?

Szia! Barátnõm is így járt, neki ki kellett venni, õ sem akarta de nem bírta. Leragasztotta és utána másik helyen ujra csinált piercinget. Amugy nem lehet, hogy nem a piercingtõl van ha már ennyi ideje bent van?
kenegesd betadinneal

Fiúk, nektek tetszik ha egy csajnak köldök piercingje van?

Mely további testékszereket tartjátok még szexinek?

Legjobb válasz: Az nekem nagyon tetszik de más helyen nem nagyon bírom ha van, de köldökbe nagyon szexi.

Az nekem nagyon tetszik de más helyen nem nagyon bírom ha van, de köldökbe nagyon szexi.
ha 1-2 az még aranyos :D de ha sok az undi
A kérdező hozzászólása: Arról mit gondoltok ha a lánynak az egyik fülébe 5 a másikban 4 fülbevaló van? Nem nagy fülbevalók csak apró kis csillogó kövecskék. Bár már párat kivettem mert sokallottam, de ti mit gondoltok?:)
küldj kepét amúgy szerintem csini lehet de így csak találgatni tudok xD
max 2-3 :D 4-5 az sok már .d nekem
A kérdező hozzászólása: Holnap ha tudok rakok fel képet.:)
küld el privibe :D
Igen, ha vesz hozzá cicagatyát, meg miniszoknyát is, amúgy mindegy.
IMÁDOM! az az egyetlen, ami bejön, de az nagyon. 25F


Fiúk Szerintetek jól néz ki ha egy lánynak köldök piercinge van?

mi a véleményetek róla? lányok nektek fájt nagyon mikor kiszúrták ?

Legjobb válasz: lány vagyok 14 évesen akartam akkor volt divat ma már 20 évesen nem akarok mert minden r...cnak az van

lány vagyok 14 évesen akartam akkor volt divat ma már 20 évesen nem akarok mert minden r...cnak az van
Nekem tetszik. 20/F
én már 7éve csináltattam. A mai napig imádom :-) ha kicsit megunom, kiveszem, aztán pár nap múlva újra berakom. Egyáltalán nem fájt.:-) 21N
nekem már 10 éve megvan és nem fáj jobban, mint mondjuk a fül szúrás. Vélemény nincs sok róla, egyszerûen szép test ékszer, mint a fülbevaló.
szerintem 10 éve kiment a divatból, nekem nem tetszik. ez az én véleményem, de az a lényeg hogy neked tetszen!:)
A köldök pc, ahogy a fülbevaló nem mennek ki a divatból sosem. Az, hogy majdnem minden nõnek és lánynak van, hát istenem fülbevalót is hordunk sokan mégsem unalmas és divatja múlt.
A kérdező hozzászólása: Én majd most õsszel akarok csináltatni, a fülembe is 2 lyuk van de én azzal megszenvedtem azért, szerintem nincs ilyen h kimegy a divatból most vagyunk fiatalok még addig kell :) köszi a véleményeket
Van akinek jól áll elég izgató tud lenni .

Fiúk! Szerintetek szexis ha egy lánynak köldök piercingje van?

Legjobb válasz: Én csaj vagyok, nekem van, úszógumim nincs :) és a barátomnak tetszik; s akik eddig látták mondták h szép-.... itt mindenki a nem szót ismeri csak? :D

Én csaj vagyok, nekem van, úszógumim nincs :) és a barátomnak tetszik; s akik eddig látták mondták h szép-.... itt mindenki a nem szót ismeri csak? :D
Attól is függ mekkora az úszógumid, mert lehet nem is látszana. :)
Nem
sztem egyáltalán nem. 17/f
Nekem nem jön be.
NEM!!!
Nem. 17F
Abszolút nem, sõt számomra még visszataszító is.
A kérdező hozzászólása: Niincsen semekkora úszógumim :D És csak egy egészen pici kristályra gondoltam :)
Aki azt irta hogy nem, azt mindet LEPONTOZTA csaj.
igen.szexis :)
Én lány vagyok, szerintem szép, és dekoratív ékszer :D

Köldök piercingemmel van problémám. Valaki? (részletek lennt)

Már fél éve megvan a köldök piercingem, az elején természetesen nekem is begyulladt, de aztán elmúlt, nem volt semmi baja eddig. Most sem értem mit?l jött ez el?, de nehezen tudom mozgatni és ezzel együtt még fájdalmas is. Olyan mintha be lenne sz?külve a lyuk, vagy nemtudom...Valakinek van ötlete?

Legjobb válasz: Szia! Pont egyik nap írtam ki ilyen kérdést, Nekem már 2 és fél éve van köldökpiercingem, és az utóbbi hónapokban folyton begyullad. Tetran kenõcsöt ajánlottak rá, és eddig bejött, talán Neked is segítene. :)

Szia! Pont egyik nap írtam ki ilyen kérdést, Nekem már 2 és fél éve van köldökpiercingem, és az utóbbi hónapokban folyton begyullad. Tetran kenõcsöt ajánlottak rá, és eddig bejött, talán Neked is segítene. :)
Betadine kenõccsel kenegesd pár napig és próbáld meg úgy kicsit megforgatni!Attól könnyebben forog majd a lyukban!
A kérdező hozzászólása: Ha bekrémezem, akkor rendesen forog, meg ha vizes akkor is. Csak elsõ alkalommal nehéz elforgatni, aztán már forog rendesen...ezért nem értem:S Azért köszi amiket eddig írtatok, ki fogom próbálni:)

Van köldök piercingem, de én már 3 éve szeretnék nyelvpiercinget. Olvastam az átlátszó piercingröl, mennyire átlátszó?

pl.észreveszik a szüleim ?

Legjobb válasz: szerintem biztos éészreveszik, mert ha uvegbõl van az is átlátszó de feltünõ. nameg ha nem látszódna akkor mi értelme lenne?

szerintem biztos éészreveszik, mert ha uvegbõl van az is átlátszó de feltünõ. nameg ha nem látszódna akkor mi értelme lenne?
1.válaszolónak.Nekem 1 éwe wan a nyelwembeeen..És nem azért h mindenki lássa, hanem h orálnál, illetwe csóknál yó legyen..Am csay wagyok.Am meg márcsak azért is észre weszik, mert amikor megcsinálttaod, utána 1 hétig nem tudsz normálisan enni, csak nyammogwa, a kieytésrõl meg ne is beszélyünk.Fáy a beszéd, illetwe pöszékleszünk kb egy hétig, ameddig meg nem szokyuk..Szal..Az átlátszó meg kicsitsem üwegbõl wan, hanem mûanyagból, és észrewehetõ.Persze nem olyan feltûnõ mint egy színes, de észrewehetõ.Am meg sztem ha wan köldöködbe is, nem 10éwes lehecc, szal csináltasdmeg sztem..Tuti nem tépik ki a nyelwedbõl /pici cutte/
Miért is lett leszawazwa egy tapasztalt?
Hm, az így író-beszélõ embereket legszívesebben agyonvágnám egy szívlapáttal... kedves második
Austin Powers örökké!!:D
uccsónál ott a pont! óósztin páoversz viszi a prímet :D
Fordulj belgyógyászhoz, sebészhez a kérdéseddel.
A kérdező hozzászólása: Hogy jön ide belgyógyász?:D Úgy értem, hogy vissza bírom-e majd rakni, vagy hogy nem baj-e ha gyakran ki-be rakosgatom..:)
Szerintem több kell a 2 óránál neki, hogy beforrjon, de ez csak egy tipp. Egyébként ha nem veszed ki, megsérülhetsz, kitéphetik stb. Nálunk önvédelmen az oktató azt mondta egy csajnak, hogy nem feltétlen kell kivennie, õ tudja. De mi is birkózunk edzésen stb, én tuti kivenném.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!

Lassan 2 hónapja hogy van koldok piercingem és kb 2 hete gennyes-véres lé folyik belole, mivel kezeljem?

Eddig gyogyszertari alkohollal kentem, de elfogyott es most meg folyékon fertotlenitovel kezelem de ez se segit. Mit hasznaljak ra?

Legjobb válasz: Octenisepttel kezeld:)

Octenisepttel kezeld:)
Vedd ki és hagyd összenõni! Undorító a PC! :S
A kérdező hozzászólása: Nem azért csináltattam hogy kivegyem :)
Alkohollal??? Hülye vagy?? Alkohollal a piercinget kell fertõtleníteni mielõtt beteszed, de nem a sebet... Gratulálok. Használj betadint. Sárga lesz tõle a hasad, de majd lemosod. Egy hét alatt rendbeteszi.
A kérdező hozzászólása: A piercinges mondta hogy azzal kezeljem! A betadin nem jó rá, mert már 2x volt koldok pc-m és vadhús nott rá mind a kétszer.
Mondom, Octenisept. Esetleg tetran, de az octenisept a legjobb rá.
A kérdező hozzászólása: Rendben, akkor azt veszek! Koszi a válaszokat!

3 napja van köldök piercingem és most kicseréltem egy nagyobbra és elkezdett elvékonyodni a bőr. Már nagyon pici tartja ezért visszatettem a kisebbet. Helyre fog jönni vagy hagyjam?

Legjobb válasz: Miután beteszik,két hétig mozgatni sem szabad, egy hónapig tilos kivenni, zuhanyzásnál is nagyon óvatosan kell a környékén megmosni. Ezt el kellett volna mondaniuk neked a szalonban. Sürgõsen menj el a házidokidhoz, és írass fel vele Oxycort spray-t. Napjában 2x reggel és este azonos órában fújd be vele a pierceing körül. Nekem is csúnyán begyulladt, mert mozgattam, de ez a spray helyreállította. Viszont ez a hidrokortizon-tartalma miatt csak orvosi rendelvényre adható. Ha teljesen begyógyult, akkor cserélheted csak ki az alapékszert. Remélem, tudtam segíteni.

Miután beteszik, két hétig mozgatni sem szabad, egy hónapig tilos kivenni, zuhanyzásnál is nagyon óvatosan kell a környékén megmosni. Ezt el kellett volna mondaniuk neked a szalonban. Sürgõsen menj el a házidokidhoz, és írass fel vele Oxycort spray-t. Napjában 2x reggel és este azonos órában fújd be vele a pierceing körül. Nekem is csúnyán begyulladt, mert mozgattam, de ez a spray helyreállította. Viszont ez a hidrokortizon-tartalma miatt csak orvosi rendelvényre adható. Ha teljesen begyógyult, akkor cserélheted csak ki az alapékszert. Remélem, tudtam segíteni.
A kérdező hozzászólása: már kiszakadt. de azért köszönöm :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!