Találatok a következő kifejezésre: Picit meg ilyedve, (2 db)

Picit meg vagyok ilyedve, 5 hetes terhes vagyok, és ma nem fájnak annyira a melleim mint tegnap! Ez rosszat jelent vagy temészetes?

Legjobb válasz: Ne aggódj, természetes,én is mindig figyeltem mikor mennyire feszül, de nem kell hidd el, minden oké.A baj akkor van, ha vérzel görcsölsz erõsen, és sok esetben még akkor is van segítség.Ne aggódj,sokszor fogsz olyat tapasztalni hogy egyes tübetek elmúlnak, vagy meg sincsenek, vagy erõsödnek,nioncs semmi gond ezzel jár, és tudod nem vagyunk egyformák. Gratulálok:-)

Ne aggódj, természetes, én is mindig figyeltem mikor mennyire feszül, de nem kell hidd el, minden oké.A baj akkor van, ha vérzel görcsölsz erõsen, és sok esetben még akkor is van segítség.Ne aggódj, sokszor fogsz olyat tapasztalni hogy egyes tübetek elmúlnak, vagy meg sincsenek, vagy erõsödnek, nioncs semmi gond ezzel jár, és tudod nem vagyunk egyformák. Gratulálok:-)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm most megnyugtattál!Nem volt görcsöm bár fájdogált tegnap este a hasam, de olyan érzés volt, mintha meg akar jönni, ami természetes, azt mondták!Ma megyek ultrahangra, már alig várom!
Ne aggódj, nekem egyáltalán nem is feszültek, és már 24 hetes vagyok. Van olyan is, aki minden kellemetlen tünet nélkül megússza a terhességét. Semmi baj!
Elsõ válaszoló vagyok.Ha mész Uh-ra akkor majd ne ijedj meg, ha esetleg csak petezsákot látnak, vahy a szívecskéjét még nem, mert lehet korai az idõpont.Csak azért írom , mert tudom hogy meg lehet ilyedni, én is elsõ babás vagyok, és az ember szeretne mindent jól csinálni.A görcs amit írtál, igen természetes, és még többször lehet, amíg nem erõs, nincs baj.Sok sikert az Uh-hoz.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!Majd leírom mit mondott az orvos!Nekem sajnos volt két éve egy vetélésem, és nem szertném ha megismétlõdne, úgyhogy eléggé megvagyok ilyedve ha vmi hirteln megváltozik!
Szia! Ne aggódj egyáltalán! Én 8 hetesen éltem át ugyanezt, elmúltak a rosszullétek is, (legalábbis pár napra), kezdem jól érezni magam. Az orvosom azt mondta örüljek, hogy jól vagyok. Hát örülök! Üdv. és gratula a babához Egy 8 hetes "sorstárs" :)
Szia! Ne félj nincs baj mert nekem pl. se hányinger se semmi néha egy kicsit a cicim feszült de ennyi ja meg persze fel puffadás de már az sincs. Mára már csak az kellemetlen ha szétrugdossa a hólyagomat, de amúgy nagyon kellemes! :) )) 23 hetes kismama

A westim tegnap volt kozmetikázva azóta néha sír (még ott is) hogy valami baj van a kukinál. A kozmetikus szerint szúrja a bőr. De ma 15 percet sírt és meg vagyok ilyedve! Mit tegyek, hogy a picikém boldog legyen? :' (

Legjobb válasz: Én arra gondolok, hogy a kutyakozmetikus kicsit "lehorzsolta" vagy megsértette a bõrt azon a részen, és fáj neki,fõleg nedvesség hatására marhatja... Szegény! Várjál vele, esetleg kenegesd, nemsokára el fog múlni! De hogy a bõr mit szúrhat??? A szõrét talán....??

Én arra gondolok, hogy a kutyakozmetikus kicsit "lehorzsolta" vagy megsértette a bõrt azon a részen, és fáj neki, fõleg nedvesség hatására marhatja... Szegény! Várjál vele, esetleg kenegesd, nemsokára el fog múlni! De hogy a bõr mit szúrhat??? A szõrét talán....??
tényleg lehet h a szõr böki, ha látsz rajt sebet vagy irritációt kezeld le.ehhez talán nem kell orvos.azzal kell vigyázni ha elkezdi kaparni.
Betadine-al, kamillás, vagy bármilyen, bõrnyugtató, irritáció elleni készítménnyel (lehetõleg természetes alapanyagokból készült) kenegesd körbe a kukija környékét. Arra vigyázz, hogy ne nyalja le.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!