Találatok a következő kifejezésre: Pici piros vannak a kezemen, (2 db)

Igen, lehet allergia. Viszket? Vagy valami megcsípett.
A kérdező hozzászólása: de nekem nem állnak ki olyan szõröcskék és nincs is olyan pötty a végén. csak piros pöttyök
Szia! A szõrtüszõ gyulladást onnan ismered fel, hogy a közepébõl kiáll egy vagy több szõrszál, és egy idõ után a szõr végében kis sárga gyennyes pötty lesz. Akkor húzd ki szépen a szõrszálat. Testradírt pedig bármelyik bioboltban, vagy Rossmann-ban, Dm-ben kapsz.
A kérdező hozzászólása: de milyen az a mitom én milyen radír?? hol vehet, vagy hol találok olyat??
lehet valóban szõrtüszõ gyuszid, olyan esetben érdemes testradírt használni, mert a bõrön levõ kosztól lesz olyan gyulladásod
A kérdező hozzászólása: és az rossz?? vagy mi a szösz???
Szia! A fentieken kívül lehet még akár szõrtüszõ gyulladás is.
A kérdező hozzászólása: Köszy megpróbálom.
hello, hát nekem is rendszerint vannak pici piros pöttyeim bár ezek olyan közel vannak egymáshoz h foltot alkotnak. nekem akkor jönnek ki ha illatosított tusfürdõt használok. fehérbõrû vok, ami ugye érzékeny. szóval ha te is ilyet használsz akkor inkább a babafürdetõket ajánlom, finom illatúak és nem lesznek ilyen allergiás reakcióid
A kérdező hozzászólása: léccy írjatok ha tujátok
A kérdező hozzászólása: nem, nem csípett, meg és nem viszket. ez a bajom, és nem tom mi az
szia! nekem i most ilyen problémám van! Kiderült h mik votak azok?

Gennyes pattanás szerû valami van a 2 éves kislányom kezén körülötte apró pici piros pöttyök mi lehet ez?

nem s múlik nem is szaporodik csak ott van a kézfejénél az ujjainál néha kijön a közepe mint egy pattanásnak néha meg leszárad de ugyan úgy ott van találkozott már valaki ilyesmivel bõrgyógyászhoz csak 2 hét múlva van idõpont de nagyon idegesít mi lehet ez

Legjobb válasz: Valamivel megszúrhatta,megsérthette a bõrét és egy bakteriális gyulladás alakult ki.Nem tudom mióta van,de vigyázzatok,mert továbbviheti saját magán is és másokra is. Az ilyen esetek sürgõsségi ellátást igényelnek,olyan értelemben,hogy nem kell idõpontot kérni. Oda kell menni és EL KELL, hogy lássa a bõrgyógyász! Ha nem teszik,akkor akár feljelentést is tehetsz.

Valamivel megszúrhatta, megsérthette a bõrét és egy bakteriális gyulladás alakult ki.Nem tudom mióta van, de vigyázzatok, mert továbbviheti saját magán is és másokra is. Az ilyen esetek sürgõsségi ellátást igényelnek, olyan értelemben, hogy nem kell idõpontot kérni. Oda kell menni és EL KELL, hogy lássa a bõrgyógyász! Ha nem teszik, akkor akár feljelentést is tehetsz.
Nem akarlak ijesztgetni, de tényleg menj bõrgyogyóba a gyerkõccel, mert nem is akarom mondani, milyen bõrproblémák járványa van most.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!