Találatok a következő kifejezésre: Pici folyás még lehet baba (6 db)

Pici folyás esetén, még lehet baba?

3 nappal a nem várt menzesz el?tt, enyhe , de tényleg nagyon pici fehérfolyás. Alhasi fájdogálás, már vagy 1 hete, enyhe ciciérzékenység is kb.1hete. A h?m peteérés el?tt 36,2, majd petérés után 36,5 és most 36,8, az hogy ez miótta van fen sajnos nem tudom, de három napja ennyi. Lehetek babás?

Legjobb válasz: Hát ez bármi lehet. Éppúgy a terhesség, mint a mensi elõjelei. A folyás terhesen is normális, bár a legtöbbeknek barnássá válik (nem feltétlenül). Drukkolok!! Remélem nem jön meg :o)

Hát ez bármi lehet. Éppúgy a terhesség, mint a mensi elõjelei. A folyás terhesen is normális, bár a legtöbbeknek barnássá válik (nem feltétlenül). Drukkolok!! Remélem nem jön meg :o)
szerintem jó esélyel lehetsz babás mert a hõd magadhoz képest fent van és ez jó jel. Az ovu tesztet orákelnek is szokták hívni, de tényleg elég drága egy dobozzal, gondolom mert az kazettás(illetve van olcsóbb gyógyszertári csíkok).Szóval aki gyanús magának az ezzel is próbálkozhat, de jóval nagyobb a tévedés lehetõsége mint a terhességi tesztnél.Szóval szerintem is jobban jársz ha nem ovutesztet csinálsz.
A kérdező hozzászólása: Oks.
Hello, az "ovutesztes válaszoló" vagyok. Ha pár napon belül nem jön meg, csinálok tesztet, és írok ide, hogy mi lett az eredmény mindenképpen!
A kérdező hozzászólása: Az a baj, hogy az ovuteszt 3000.- felett van, a clearbluet pedig 1500.- így inkább maradok a terheségi tesztnél, ha nem jön meg hólnap akkor várok vele még 2-3 napot és megnézem. Tegnap este nagyon olyan érzésem volt, hogy a menzeszem reggelre megjönn, mert iszonyatosan görcsöltem( fájt az alhasam) A cicim peddig úgy fájt, hogy alig birtam elaludni. Hát reménykedem, bár szerintem ez inkább menzi elõjel. Nem merek hinni a szervezetemnek, mert már 2 hete ilyeneket érzek. Mindenkinek drukolok!
Az ovutesztes válazsolónak, aki megcsinálta 1 nappal a mensi elõtt.Nagyon érdekel, hogy tényleg a terhességet jelezte az ovuteszt?Írd meg légyszives mi lett az eredmény.Én a22. napon vagyok inszem volt, én is reménykedek.Drukkolok neked
Az ovutesztes válaszolónak igaza van!! amikor terhes lettem utána a microskópos és vizeletes ovu teszt is pozitív pedig már rég nem peteérés van. Talán jó lehetõség a terhességi tesz elõtt megsejteni mi van.
Nekem is szinte ugyanilyen tüneteim vannak, 1 napra vagyok a nem várttól, és Én is reménykedem nagyon. Csináltam egy ovu tesztet (nem terhességi tesztet) a 26. napon, és halványan, de kétcsíkos. Azt hallottam, hogy ha az mutat valamit, akkor lehet valami. Próbáld ki, ha gondolod, és ha van otthon. Drukkolok Neked nagyon!
Szia. Van aki azt írja hogy a folyás utalhat babára is, van aki meg azt írja hogy a folyás elmaradása utal babára. Szerintem mindenkinél más, vagy nem tudom. Ez engem is érdekelne. A cicim nekem is feszül és fáj a hasam, a hõm 37 felett van és én is 3 napra vagyok a menszitõl. Szerintem lehet baba is... ha nem jön meg. Reménykedjünk!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ. Most teljesen száraz vagyok, pedig a menzi itt van a kapuban. Viszont nem érzem jól magam, olyan, mintha lázzam lenne, lehet a melegtõl, és hát a tünetek erõsõdtek. Most már jobban érzem az alhasam, a hõm 36, 7 csak most mozgás nékül mértem, így ennyi a biztos hõ. A cicim még jobban érzékeny, de semmi más változást nem vettem észre rajta, csak olyan érzés, mintha rögtön meg akarna jönni.

40. hétben vagyok, reggel óta vannak fájásaim, kb.10 percesek. Hol erősebb hol gyengébb, de még van hogy egy kimarad így van hogy 20 perces. Erős folyás, pisiléskor pici vér. Estére lehet Baba?

Legjobb válasz: Szerintem fogd a cuccod -és irány a kórház!De jó Neked,bár már én is itt tartanék! Remélem könnyû szülésed lesz,boldog babázást. (ha ma nem is ,de holnapra biztos!)

40+1 hetesen reggel 6-tól voltak 10 perces fájásaim.Nekem aznap mindenképp be kellett már mennem a kórházba.Nálunk így van, ha lejár az idõ menni kell.Volt, hogy elmúltak a fájások, össze visszaságok is voltak, de du.-nra rendezõdött és 17:45-re meg lett a babám.Úgyhogy simán lehet neked is ma már!Drukkolok!!!
Szerintem fogd a cuccod -és irány a kórház!De jó Neked, bár már én is itt tartanék! Remélem könnyû szülésed lesz, boldog babázást. (ha ma nem is , de holnapra biztos!)
miért nem vagy már úton a kórházba????
A vér az gyanús. Nekem azt mondta a doki, ha vért látok, irány a kórház. Nem ijesztgetni akarlak, de jobb lenne rákérdezni.
Lehet útközben már 5 percesek lesznek! Nem mindenkinek 15 perc ám a kórház! És a vér szerinted miért jött? Nem lehet hogy a nyákdugó? Jobb ha megnézik! Kórház!
Jaj menj!! :) ) Majd mesélj mi volt, és boldog babázást!! :)
szia, a 40.hétben lennék -akár vaklármára is bemennék a kórházba, küldjenek inkább haza. Habár lehet nem fognak!! Sok sikert)) és boldog babázást!!
Irány a kórház!!!!!!
5 perces fájásoknál kell menni a kórházba.
Nekem is így volt 40+2-nél, mire beértem a kórházba már semmi sem volt. Aztán 2 nap múlva éjjel 5 perces fájásaim lettek a semmibõl. 3 óra múlva már babáztam. :) Remélem neked viszont megszületik még ma!
Azóta már lehet, hogy... :) ))) Írj majd!
Vajon megvan már a baba? :) Remélem ír a kérdezõ, ha kicsit kipihente már magát.. :) De jó neki! :)
TELJES SZÍVEMBÕL GRATULÁLOK NEKTEK!!!! :) Jó egészséget és boldog életet kívánok a picinek és a szüleinek is!!Olyan jó hallani, mikor egy pici élet útra kel...:)
Nagyon-nagyon gratulálok! Sok boldogságot és egészséget a kiscsajhoz, jaj biztos annyira jó! :) GRATULÁLOK! :$ 23 hetes kismama!
Gratulálok, legyetek nagyon boldogok!
Teljes szívembõl gratulálok nektek nagyon sok boldogságot a kislányotokhoz :-)) . 18+3 hetes kismama
Könnyû szülést Neked!!
biztos úton van már a kórházba....vagy már ott van)) Gondolunk Rád/tok!!! Ha majd lesz idõd , írd ám meg hogy is volt))
Az hogy virgonc vagy nem azt jelenti hogy 1 óra múlva is az leszel!!!szorítok én is neked, könnyû szülést, majd írj, mert amint látod sokan várni fogjuk!!!
A vérzés akár a nyákdugó és némi tágulásos vérzés is lehet.(engem így túlhordással hazaengedtek) Ha rendszerezõdik irány a kórház, nálad kérdezõ most még az a baj, hogy hol erõs hol gyenge(nem azt jelenti, hogy nem indult el a folyamat, de sajna benne van a pakliban), és írod is van benne hézag. Pici türelemre intenélek, sokkal rosszabb, ha esetleg egy túlbuzgó orvos rásegít feleslegesen. Telefonon konzultálj a szülészettel, persze, ha nem órákra van a kh tõletek, és hamar bejuttok. Várd ki az 5perces fájásokat, de minimum a nagyonagyonnagyon kellemetlenekig várj. Kicsit feküdj le, pihenj, mert lehet, sokáig nem lesz nyugtod. Igen lehet estére babázol, de lehet még pár napig játszik veled a természet. Könnyû és szép szülést
Én is gondolok majd rád!! Könnyû szülést!!
Gondolni fogok rad!!! :) sok szerencset!
Jesszus, simán lehet baba estére! :-) Én is indulnék a kórházba, kitartást, könnyû szülést és jó babázást kívánok! Feltétlenül írd meg, mi történt! =)
Én is kényelmesen készülõdtem az ilyen 10-15-7 stb perces fájások között, de nekem mondta a szülésznõ, hogy menjünk. És még vérezni sem véreztem. Amint beültünk a kocsiba, akkor lett pont 5 percesek, de még utána kb. 3 óra hosszáig én is virgonckodtam, beszélgettem a fájások között, mégsem küldtek haza. Pedig a kocsiban azt hittem hiába megyünk, mert annyira nem is fájt.... Könnyû szülést! Szerintem holnapra már baba lesz, ha nem még ma :o))
Hát valóban ez baba gyanús! :) )) Sok erõt kívánok!
A kérdező hozzászólása: Azért nem, mert felhívtam a szülésznõt, és azt mondta várjam az 5 perceseket, meg túl virgonc a hangom:) úgyhogy kicsit sétálok még meg ilyenek aztán megyünk!köszi Lányok, ha nem jelentkezek estig, akkor action van!Én is minden jót kívánok Nektek!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm Mindenkinek!Hajrá Csajok!:)

Ma reggel teszteltem de éppen hogy csak látni a 2. csíkot. Még két nap van a nem vártig, a mellbimbóm egy picit érzékenyebb, 3 napja fehér sűrű testápolós folyásom van, bár nem olyan sok de azért van, a hőm 37, 2 volt ma reggel is. Lehet baba?

A tesztem Easy Pregnancy volt.

Legjobb válasz: Ne csodálkozz, még korai a tesztelés ilyenkor. Van esély a babára, de várj a mensi utánig a köv. teszttel. Nekem a nemvárt után is csak jó pár nappal lett erõsen 2 csíkos.

Ne csodálkozz, még korai a tesztelés ilyenkor. Van esély a babára, de várj a mensi utánig a köv. teszttel. Nekem a nemvárt után is csak jó pár nappal lett erõsen 2 csíkos.
én is így oltam éppen hgoy csak lehetet látni és ott volt a baba mégis úgyhogy szívbõl gratulálok
A kérdező hozzászólása: De jó lenne!!! Akkor pár nap és újra tesztelek!!!

3 napom van meg a nemvartig. Nagyon sokat pisilek, faradt vagyok, mindjart megjon erzesem van neha picit szurkal. Nincs semmilyen folyas szerum. Semmi. Lehet baba a dologba?

Volt sajnos mar egy s.vetelesem 6 honapja.Most probalkozunk azota eloszor!Felidobe sokat voltunk egyutt!!!

Legjobb válasz: Szia.Nekem is hasonló tüneteim voltak emlékszem,pedig nem is gondoltam,hogy végre talán :)Én a menzi elmaradása utáni 2.dik napon teszteltem pozitívat:)Várj pár napot aztán tesztelj:) Minden jót... 34hetes kismama

Szia.Nekem is hasonló tüneteim voltak emlékszem, pedig nem is gondoltam, hogy végre talán :) Én a menzi elmaradása utáni 2.dik napon teszteltem pozitívat:) Várj pár napot aztán tesztelj:) Minden jót... 34hetes kismama
Nekem is 3 napom van, fájdogál a hasam, de néha elmúlik teljesen, viszont nekem van folyásom. Hol kis tojásfehérje, hol egészen sûrû krémes...
Tesztelj!!!
Akkor te írtad a többi barnázós kérdést is. Ha az elõzõ vérzéseket is megelõzte barnázás, akkor meg fog jönni most is, ha nem tesztelj!

Ma a férjem azt mondta hogy nagyobb egy picit a cicim. Nem fáj, csak néha érzékeny. Fehéres folyásom van és mára nem várom. Még menzis görcsöm sincs pedig pár napja volt. Csak néha szurkál a hasam. Lehet hogy baba van?

Legjobb válasz: Lehet, hogy csak ovulációd van, de így nem lehet megmondani. Viszont ha nem jön meg rá egy hétre nézz tesztet, az biztosabb, mint így találgatni.

Lehet, hogy csak ovulációd van, de így nem lehet megmondani. Viszont ha nem jön meg rá egy hétre nézz tesztet, az biztosabb, mint így találgatni.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!