Találatok a következő kifejezésre: Pici folyás még lehet (33 db)

Pici folyás esetén, még lehet baba?

3 nappal a nem várt menzesz el?tt, enyhe , de tényleg nagyon pici fehérfolyás. Alhasi fájdogálás, már vagy 1 hete, enyhe ciciérzékenység is kb.1hete. A h?m peteérés el?tt 36,2, majd petérés után 36,5 és most 36,8, az hogy ez miótta van fen sajnos nem tudom, de három napja ennyi. Lehetek babás?

Legjobb válasz: Hát ez bármi lehet. Éppúgy a terhesség, mint a mensi elõjelei. A folyás terhesen is normális, bár a legtöbbeknek barnássá válik (nem feltétlenül). Drukkolok!! Remélem nem jön meg :o)

Hát ez bármi lehet. Éppúgy a terhesség, mint a mensi elõjelei. A folyás terhesen is normális, bár a legtöbbeknek barnássá válik (nem feltétlenül). Drukkolok!! Remélem nem jön meg :o)
szerintem jó esélyel lehetsz babás mert a hõd magadhoz képest fent van és ez jó jel. Az ovu tesztet orákelnek is szokták hívni, de tényleg elég drága egy dobozzal, gondolom mert az kazettás(illetve van olcsóbb gyógyszertári csíkok).Szóval aki gyanús magának az ezzel is próbálkozhat, de jóval nagyobb a tévedés lehetõsége mint a terhességi tesztnél.Szóval szerintem is jobban jársz ha nem ovutesztet csinálsz.
A kérdező hozzászólása: Oks.
Hello, az "ovutesztes válaszoló" vagyok. Ha pár napon belül nem jön meg, csinálok tesztet, és írok ide, hogy mi lett az eredmény mindenképpen!
A kérdező hozzászólása: Az a baj, hogy az ovuteszt 3000.- felett van, a clearbluet pedig 1500.- így inkább maradok a terheségi tesztnél, ha nem jön meg hólnap akkor várok vele még 2-3 napot és megnézem. Tegnap este nagyon olyan érzésem volt, hogy a menzeszem reggelre megjönn, mert iszonyatosan görcsöltem( fájt az alhasam) A cicim peddig úgy fájt, hogy alig birtam elaludni. Hát reménykedem, bár szerintem ez inkább menzi elõjel. Nem merek hinni a szervezetemnek, mert már 2 hete ilyeneket érzek. Mindenkinek drukolok!
Az ovutesztes válazsolónak, aki megcsinálta 1 nappal a mensi elõtt.Nagyon érdekel, hogy tényleg a terhességet jelezte az ovuteszt?Írd meg légyszives mi lett az eredmény.Én a22. napon vagyok inszem volt, én is reménykedek.Drukkolok neked
Az ovutesztes válaszolónak igaza van!! amikor terhes lettem utána a microskópos és vizeletes ovu teszt is pozitív pedig már rég nem peteérés van. Talán jó lehetõség a terhességi tesz elõtt megsejteni mi van.
Nekem is szinte ugyanilyen tüneteim vannak, 1 napra vagyok a nem várttól, és Én is reménykedem nagyon. Csináltam egy ovu tesztet (nem terhességi tesztet) a 26. napon, és halványan, de kétcsíkos. Azt hallottam, hogy ha az mutat valamit, akkor lehet valami. Próbáld ki, ha gondolod, és ha van otthon. Drukkolok Neked nagyon!
Szia. Van aki azt írja hogy a folyás utalhat babára is, van aki meg azt írja hogy a folyás elmaradása utal babára. Szerintem mindenkinél más, vagy nem tudom. Ez engem is érdekelne. A cicim nekem is feszül és fáj a hasam, a hõm 37 felett van és én is 3 napra vagyok a menszitõl. Szerintem lehet baba is... ha nem jön meg. Reménykedjünk!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ. Most teljesen száraz vagyok, pedig a menzi itt van a kapuban. Viszont nem érzem jól magam, olyan, mintha lázzam lenne, lehet a melegtõl, és hát a tünetek erõsõdtek. Most már jobban érzem az alhasam, a hõm 36, 7 csak most mozgás nékül mértem, így ennyi a biztos hõ. A cicim még jobban érzékeny, de semmi más változást nem vettem észre rajta, csak olyan érzés, mintha rögtön meg akarna jönni.

Ha mar egy jo par napja szurkes feketes folyasom van (pici fekete makos pontokkal), amit egy napos elenk piros verzes elozott meg, lehet hogy veteles?

A doki szigoru agynyugalmat irt elo, Prontogest injekcio, a Hcg-m szerencsere nott, de ez a folyas folyamatos. Lehet hogy lassacskan elvetelek? Amugy hetfoig varnom kell, akkor lesz uh. Ma vagyok 6 hetes es nem gorcsolok.

Legjobb válasz: Szürkés fekete folyás?

Szürkés fekete folyás?
Méhenkívüli?????
A kávézacc szerû folyás a méhen kívüli terhesség jele.
A kérdező hozzászólása: Lombikos vagyok, 2 embriot kaptam vissza. Az lehet, hogy csak az egyik lett mehen kivuli? A lombik ellenere is lehet, hogy a mehbe valo beultetes ellenere kisodrodik a petefeszekbe az embrio. Azert kerdezem, hogy lehet-e, hogy csak az egyik, mert a Hcg-em nagyon szep magas, es a verzes utan meg nott is.
A hcg a méhen kívüli terhességnék is megemelkedik.
Sajnos a hcg emelkedhet a méhen kívülinél is! Szegény barátnõmnek is felvándorolt a petevezetékébe, elvették tõle a babát:( Nagyon szorítok neked, hogy minden rendben legyen! Remélem a szuri megtartja a babát!
A kérdező hozzászólása: Nem lett mehen kivuli, van egy 6 mm-es embrio, mar lehetett latni a szivdobogast. Viszont a mehlepeny levalt egy kicsit, ezert volt a verzes. Most 10 nap mulva meg kell ismetelni az uh-t.
utolsó vagyok, basszus, akkor nagyon sokat pihenj, és olyat egyél, hogy lágyat kakiljál, nehogy erõlködni kelljen! drukkolok, majd írd meg mi lett, remélem mosoly:)
A kérdező hozzászólása: Igen en is odafigyelek a kajalasra. Nekem a kiwi sokat segit. Ha minden nap megeszek 1-et, akkor nagyon jol tudok menni. Ajanlom mindenkinek!
A kérdező hozzászólása: A Closty mellé még Duphastont is kellett szednem.Reggel -at teszteltem, de lehet ez még túl korai.Nagyon jó lenne már egy babó :)
Peteérésre kaptad a closty-t vagy a rendszertelen menstruációra?
A kérdező hozzászólása: Peteérésre kaptam a Clostyt, a Duphastont meg a rendszertelen mensire?
Honnan tudod mikor kellett volna megjönnie, ha rendszertelen a mensturációd? Én a 31-34 napos ciklusaimra kaptam és ez volt az elsõ clostys hónapom.. majd meglátjuk sikerült-e...
A kérdező hozzászólása: Szia!Onnan tudom, hogy elõzõ hónapokban már szedtem a Duphaston-t, és az beállította a mensimet.De sajnos nem vagyok babás, ui. ma ténylegesen megjött:(A barnás pecsételõs tényleg csak a mensi elõjele volt.Kár volt beleélnem magam:(
Én csak Clostit szedtem, a mensi napjától számítva (nem jött meg)2 napra rá lett pozitív a teszt.

28 naposak a ciklusaim és kisbabát szeretnénk, és elvileg pénteken lesz pé-m, ( ekkor van a 14. nap ) de már most néha picit görcsöl a hasam, meg váladékos folyásom van, lehet korábban is az a peteérés?

Most kétnaponta vagyunk együtt a párommal, ma meg a pénteket sem hagyjuk ki. :D SZORITSATOK!!!!

Legjobb válasz: Meg az sem törvényszerû,hogy középidõben van pé-d! Nekem pl átlag 30 napos ciklusaim vannak (sajnos nem teljesen pontos, 29-32 nap között), és ebben a ciklusban pl. a 14. napon volt, a múlt ciklusomban meg a 18. napon! A ciklus. hu. most kb. 4 napot tévedett. Még szerencse,hogy nem csak arra hagyatkoztam! De szorítok!!:))

Meg az sem törvényszerû, hogy középidõben van pé-d! Nekem pl átlag 30 napos ciklusaim vannak (sajnos nem teljesen pontos, 29-32 nap között), és ebben a ciklusban pl. a 14. napon volt, a múlt ciklusomban meg a 18. napon! A ciklus. hu. most kb. 4 napot tévedett. Még szerencse, hogy nem csak arra hagyatkoztam! De szorítok!!:) )
Rajtam ne múljon, Én szorítok! De a szombatot se hagyjátok ki!!!! S
Lehet korábban is persze, de ha 28 napra jön meg a mensid, akkor szerintem a 14. napon van ovud. Elõtte is szoktak lenni már tünetek. Azt hiszem nekem is ovum elõtt volt toj.fehérjés a nyákom. Szerintem most már mindenképp legyetek együtt, mostantól a legnagyobb az esély a babára!! Drukkolok Neked!
Drukkolok nektek!!!! Nekem 29 naposak a ciklusaim, de ebben a honapba azt hiszem volt volt a pe-m, ugyhogy ebben a honapban lemaradtunk, de sebaj, majd kovetkezo honapban!
Bocsi, hamarabb volt a pe-m!
A kérdező hozzászólása: NEKEM IS TOJÁSFEHÉRJÉS... A PALÁSTFÛ TEÁT ILYENKOR KELL INNI? HOL TUDOK VENNI? GYÓGYSZERTÁRBA?
Második válaszoló vagyok: Eszedbe ne jusson palástfû teát inni, ha nem akarsz úgy járni mint én!!! Nekem amikor megjött a mensim, akkor megemelkedett a hõm és egyáltalán nem éreztem, hogy menstruálnék, semmi görcsöm nem volt. Teljesen abba a hitben voltam, hogy ez beágyazódási vérzés... Én soha többet nem iszom semmilyen gyógyteát! Ráadásul 2 nappal hamarabb jött meg a mensi! Másoknál is hallottam hasonlókat, hogy bekavarta a ciklust meg ilyenek. Szerintem hagyd a teát a fenébe, inkább szedjél vitamint. Vagy semmit ne csinálj.
A kérdező hozzászólása: Pezsgõtablettás C vitamint szedek... ( vagyis iszom :D )

26. napon, 12 nappal az együttlét után lehet esetleg még beágyazódás miatt barnás nagyon picike folyás?

Az elõbb, ahogy mentem wc-re, mikor megtöröltem, akkor láttam, hogy nagyon picike barnás folyásom van. 15. nap voltunk együtt, ma vagyok a 26. napon. Lehetne akár ez beágyazódás miatt? Vagy inkább valami más? Mármint ha egyáltalán sikerült megtermékenyíteni a peteselytet. Szóval elméleti kérdés.

Legjobb válasz: igen lehet. A beágyazódási vérzés ha jelentkezik kb 10 nappal aktus után fordul elö. de tény hogy a legtöbb nõnek egyáltalán nincs ilyen.

igen lehet. A beágyazódási vérzés ha jelentkezik kb 10 nappal aktus után fordul elö. de tény hogy a legtöbb nõnek egyáltalán nincs ilyen.
A kérdező hozzászólása: Akkor még reménykedhetek egy kicsit...hátha sikerült:D
26. napon hogyne reménykedhetnél? Addig van remény amig meg nem jön.
Mi lett a végkifejlet? Én épp ugyanebben a cipõben járok! Nagyon érdekelne!!!
A kérdező hozzászólása: Ma vagyok 8 hetes terhes:D Drukkolok neked!
Jaj, de jó! Köszi, hogy írtál! :) Gratulálok! Boldog babavárást Neked! Én holnap tesztelek...
A kérdező hozzászólása: Sok sikert, drukkolok, majd írd meg, hogy mi lett, de ha holnap még nega lenne, addig van remény, míg meg nem jön, talán csak túl korai a teszt.
Ma még negatív volt a hcg, de majdnem pozitív az lh-teszt. Hát nem tudom. Pár nap múlva úgyis végképp kiderül.

Menstruáció előtt egy nappal rózsaszínes folyás mi lehet? ( nagyon kevés volt az is csak a wc papíron látszódott egy picit azóta semmi) Kérlek írjatok minél többen Tesztelhetek már vagy még ne?

Legjobb válasz: Hát ez volt most nekem is, és lehet, hogy ez a beágyazódást jelenti, mert a hõm növekedett...nem csökkent amikor "megjött" ma reggel. Nem vagyok biztos benne, hogy ez mensi, mert nem görcsölök és megemelkedett a hõm hirtelen.

Hát ez volt most nekem is, és lehet, hogy ez a beágyazódást jelenti, mert a hõm növekedett...nem csökkent amikor "megjött" ma reggel. Nem vagyok biztos benne, hogy ez mensi, mert nem görcsölök és megemelkedett a hõm hirtelen.
Elsõ vagyok: Minél késõbb tesztelj, annál biztosabb! Én csak akkor fogok tesztelni, ha nem fog esni a hõm, mert akkor, lehet hogy babás vagyok...szóval én várok még 1 hetet legalább, biztos ami biztos. Ha addig nem esik a hõm, csak abban az esetben tesztelek!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ én sem akarok még tesztelni . Remélem összejött a babus már nagyon várjuk . Kívánom hogy neked is sikerüljön .
Én is kívánom, hogy sikerüljön mindkettõnknek! Én nem tudom most mi lehet velem, félek. Lehet hogy csak a palástfûteától van ez az egész...:((
Ha ma kezdõdött a beágyazódásotok, akkor legalább 3.4.5 napot várjatok még a teszttel! Drukkolok nagyon! Nekem is így kezdõdött :) Rózsaszínes maszattal a wc-papíron. 26 hetes km :)
Sajnos ez tényleg mensi, ami nekem van! :( Ma reggelre leesett a hõm 36, 5-re! A palástfû tea tehet arról, hogy mensi napján megemelkedett a hõm és hogy egyáltalán nincs mensis görcsöm! :( Soha többet nem iszom semmilyen gyógyteát!
És Te hogy vagy kedves kérdezõ?
A kérdező hozzászólása: Sajnos ma reggel megjött:(((( Pedig nagyon bíztam benne hogy összejött a babus, most csalódott vagyok de nem adjuk fel apával. Újabb hónap újabb esély.

Ma felhívtam a dokit a barna folyás miatt és magneb6 ajánlott és szerdán reggel kell ultrahangra mennem. Remélem még meg van a babám. Nem görcsölök és nem vérzek. Tegnap reggel óta szinte semmi. Csak egy pici pötty. Mi lehet ez?

Legjobb válasz: Nem tudom, hány hetes vagy. Én az elsõ babámmal 10 hetesen már bevéreztem, félidõig csak fekvés, nem csinálhattam semmit, de szerencsére nem lett nagyobb gond. Pihenj sokat.

Nem tudom, hány hetes vagy. Én az elsõ babámmal 10 hetesen már bevéreztem, félidõig csak fekvés, nem csinálhattam semmit, de szerencsére nem lett nagyobb gond. Pihenj sokat.
A kérdező hozzászólása: én nem vérzek.szúrkál a méhem.ennyi.alig váro ma szerdát hogy megtudjam mi van.
Én a helyedben nem várnék szerdáig - az még elég sok idõ. Szerintem menj be a legközelebbi kórházba és vizsgáltasd meg magad (ott van uh is). Neked is jobb lenne, mert addig sem élsz bizonytalanságban! Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: igen de õ csinálja a kórházban is mivel õ a fõorvos.
Szerintem se várj szerdáig! ha alhasi fájdalmaid is vannak esetleg, akkor pláne menj el.

40. hétben vagyok, reggel óta vannak fájásaim, kb.10 percesek. Hol erősebb hol gyengébb, de még van hogy egy kimarad így van hogy 20 perces. Erős folyás, pisiléskor pici vér. Estére lehet Baba?

Legjobb válasz: Szerintem fogd a cuccod -és irány a kórház!De jó Neked,bár már én is itt tartanék! Remélem könnyû szülésed lesz,boldog babázást. (ha ma nem is ,de holnapra biztos!)

40+1 hetesen reggel 6-tól voltak 10 perces fájásaim.Nekem aznap mindenképp be kellett már mennem a kórházba.Nálunk így van, ha lejár az idõ menni kell.Volt, hogy elmúltak a fájások, össze visszaságok is voltak, de du.-nra rendezõdött és 17:45-re meg lett a babám.Úgyhogy simán lehet neked is ma már!Drukkolok!!!
Szerintem fogd a cuccod -és irány a kórház!De jó Neked, bár már én is itt tartanék! Remélem könnyû szülésed lesz, boldog babázást. (ha ma nem is , de holnapra biztos!)
miért nem vagy már úton a kórházba????
A vér az gyanús. Nekem azt mondta a doki, ha vért látok, irány a kórház. Nem ijesztgetni akarlak, de jobb lenne rákérdezni.
Lehet útközben már 5 percesek lesznek! Nem mindenkinek 15 perc ám a kórház! És a vér szerinted miért jött? Nem lehet hogy a nyákdugó? Jobb ha megnézik! Kórház!
Jaj menj!! :) ) Majd mesélj mi volt, és boldog babázást!! :)
szia, a 40.hétben lennék -akár vaklármára is bemennék a kórházba, küldjenek inkább haza. Habár lehet nem fognak!! Sok sikert)) és boldog babázást!!
Irány a kórház!!!!!!
5 perces fájásoknál kell menni a kórházba.
Nekem is így volt 40+2-nél, mire beértem a kórházba már semmi sem volt. Aztán 2 nap múlva éjjel 5 perces fájásaim lettek a semmibõl. 3 óra múlva már babáztam. :) Remélem neked viszont megszületik még ma!
Azóta már lehet, hogy... :) ))) Írj majd!
Vajon megvan már a baba? :) Remélem ír a kérdezõ, ha kicsit kipihente már magát.. :) De jó neki! :)
TELJES SZÍVEMBÕL GRATULÁLOK NEKTEK!!!! :) Jó egészséget és boldog életet kívánok a picinek és a szüleinek is!!Olyan jó hallani, mikor egy pici élet útra kel...:)
Nagyon-nagyon gratulálok! Sok boldogságot és egészséget a kiscsajhoz, jaj biztos annyira jó! :) GRATULÁLOK! :$ 23 hetes kismama!
Gratulálok, legyetek nagyon boldogok!
Teljes szívembõl gratulálok nektek nagyon sok boldogságot a kislányotokhoz :-)) . 18+3 hetes kismama
Könnyû szülést Neked!!
biztos úton van már a kórházba....vagy már ott van)) Gondolunk Rád/tok!!! Ha majd lesz idõd , írd ám meg hogy is volt))
Az hogy virgonc vagy nem azt jelenti hogy 1 óra múlva is az leszel!!!szorítok én is neked, könnyû szülést, majd írj, mert amint látod sokan várni fogjuk!!!
A vérzés akár a nyákdugó és némi tágulásos vérzés is lehet.(engem így túlhordással hazaengedtek) Ha rendszerezõdik irány a kórház, nálad kérdezõ most még az a baj, hogy hol erõs hol gyenge(nem azt jelenti, hogy nem indult el a folyamat, de sajna benne van a pakliban), és írod is van benne hézag. Pici türelemre intenélek, sokkal rosszabb, ha esetleg egy túlbuzgó orvos rásegít feleslegesen. Telefonon konzultálj a szülészettel, persze, ha nem órákra van a kh tõletek, és hamar bejuttok. Várd ki az 5perces fájásokat, de minimum a nagyonagyonnagyon kellemetlenekig várj. Kicsit feküdj le, pihenj, mert lehet, sokáig nem lesz nyugtod. Igen lehet estére babázol, de lehet még pár napig játszik veled a természet. Könnyû és szép szülést
Én is gondolok majd rád!! Könnyû szülést!!
Gondolni fogok rad!!! :) sok szerencset!
Jesszus, simán lehet baba estére! :-) Én is indulnék a kórházba, kitartást, könnyû szülést és jó babázást kívánok! Feltétlenül írd meg, mi történt! =)
Én is kényelmesen készülõdtem az ilyen 10-15-7 stb perces fájások között, de nekem mondta a szülésznõ, hogy menjünk. És még vérezni sem véreztem. Amint beültünk a kocsiba, akkor lett pont 5 percesek, de még utána kb. 3 óra hosszáig én is virgonckodtam, beszélgettem a fájások között, mégsem küldtek haza. Pedig a kocsiban azt hittem hiába megyünk, mert annyira nem is fájt.... Könnyû szülést! Szerintem holnapra már baba lesz, ha nem még ma :o))
Hát valóban ez baba gyanús! :) )) Sok erõt kívánok!
A kérdező hozzászólása: Azért nem, mert felhívtam a szülésznõt, és azt mondta várjam az 5 perceseket, meg túl virgonc a hangom:) úgyhogy kicsit sétálok még meg ilyenek aztán megyünk!köszi Lányok, ha nem jelentkezek estig, akkor action van!Én is minden jót kívánok Nektek!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm Mindenkinek!Hajrá Csajok!:)
Teszt???
terhességi teszt?? lehet, hogy az már kimutatná. már 500 forintért is tudsz venni
A kérdező hozzászólása: Csin 3 tesztet! 2( gravi és gabriell) nagyon nagyon halvány, szinte alig látni vagy csak én látom! A 3.teszt x-epile az meg semmi! Mindezt egy hét alatt csináltam! Nem lehet hogy ma volt a beágyazódás? Volt pár nap amikor fájt a mellem, de már elmult
Ma biztosan nem volt beágyazódás, az már rég lezajlott. Ha halvány pozitív az pozitív. Holnap reggel 10-es érzékenységû teszttel elsõ vizeletbõl tesztelj :) Drukkolok :)

Ma vagyok a 36. napon a múlt hónapban 34-re jött meg nagyon erős, darabos menstruációm. Most picit fájdogál a hasam alja, pár napja múlt el krémes folyásom. Most kicsit barnás. Lehet a mensi előjele?

Legjobb válasz: Nem szoktam. Most is úgy vettem észre, hogy beljebb töröltem a papírral.Inkább száraz vagyok, minthogy folyásom lenne.Valóban tesztelnem kellene, de a múlt hónapban az elmaradt menstruáció napján teszteltem halványat, majd 3 nap múlva negatívat és délután meg is jött. Félek most is az lesz. Inkább várok még legalább majd az vigasztal, h megspóroltam a tesztet :))

A kérdező hozzászólása: Nem szoktam. Most is úgy vettem észre, hogy beljebb töröltem a papírral.Inkább száraz vagyok, minthogy folyásom lenne.Valóban tesztelnem kellene, de a múlt hónapban az elmaradt menstruáció napján teszteltem halványat, majd 3 nap múlva negatívat és délután meg is jött. Félek most is az lesz. Inkább várok még legalább majd az vigasztal, h megspóroltam a tesztet :) )
okés várjuk!
A kérdező hozzászólása: Nagyon kedvesek vagytok! Mivel nincs itthon tesztem csak holnap jutok hozzá így, ha addig semmi rossz nem történik akkor kedden reggel! Mindenképp írok.
Szia sajna az is lehet...mensi elõtt szoktál barnázni ?vagy soha nem baráztál még?Mért nem csinálsz holnap tesztet?Tuti kimutatná már.
Mikor fogsz tesztelni? irj majd jó drukkolok!
Azt nem tudod mitõl volt a darabos erõs vérzésed múlt hónapban? Nem vetélés volt véletlenül? Voltál vele orvosnál? Az is lehet hogy az borította föl a hormonodat.De nagyon szurkolok hogy baba legyen!
Ha szúrkál a petefészked és barna folyásod van az beágyazódást jelent az esetek 99%-ban. Szerintem terhes vagy. De azért jobb lesz ha tesztelsz. Majd írd meg mi lett.
A kérdező hozzászólása: Most én is nagyon érzem, hogy Kisbabám lesz, de nem sok tünetem van max, hogy szúrkál a jobb petefészkem. A mellem abszolút nem fáj, kicsit sem. Menstruációkor szokott pedig.Mindenképp írok, h mi lett a vége.Köszönöm a biztatást!
Akkor lehet beágyazodott a baba...:-)) De én is tök száraz voltam az tünt fel...meg a cicik fájtak más nem is volt...de ez a + teszt elõtt volt meg valahol tudtam hogy baba lesz.Te nem érzel valami? Kivánom hogy ne csalódj és baba legyen nagyon drukkolok!
A kérdező hozzászólása: sziasztok! tegnap teszteltem és - ! Sajna! Ma már mintha megjönne kicsit rózsaszínes folyásom volt. Késett 1 hetet. hurrá holnap megyünk nyaralni !

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!