Találatok a következő kifejezésre: Pici fehérfolyás a (7 db)

Csinálj tesztet! És megtudod!
elképzelhetõ.csinálj tesztet és megtudod.
hát..szerintem egy 80%od van rá..:S
teszt de ennyire megvagy ijedve, akkor negatívat szeretnél ugye?
Tesztelj!Azt kívánom amit szeretnél.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat!csak azért vagyok megijedve, mert most kezdtem el szoliba járni és nem szeretnék ártani a babának ha terhes lennék!!amúgy teszteltem tegna este de nega lett, lehet korai volt még a teszt és azért?
3 nap után kimutatja! csinálj mégegyet, de reggel! :)

Pici fehérfolyás normális a terhesség alatt? 9 hetes kismama!

Legjobb válasz: Igen, sot, a vege fele egyre tobb lesz majd. De csak addig normalis, amig szagtalan es szintelen, ha sarga, zoldes, veres, akkor azonnal mondd meg a dokidnak, mert lehet fertozes jele, vagy a babaval lehet gond.

Igen, sot, a vege fele egyre tobb lesz majd. De csak addig normalis, amig szagtalan es szintelen, ha sarga, zoldes, veres, akkor azonnal mondd meg a dokidnak, mert lehet fertozes jele, vagy a babaval lehet gond.
Szia, teljessen normális ne aggódj.Én 34 hetes vagyok és olyan erõs fehér folyásom van mint néha menzeszkor.Ha véres folyás vagy barnás lenne akkor feltétlenül keresd fel az orvosodat.Boldog babavárást!!!
Nekem végig volt folyásom terhesen és nem volt semmi baj, szóval normális.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! :)
Én 20 hetes vagyok, és nekem is nagyon erõs folyásom van, de szintelen és szagtalan. Voltam dokinál aki mindent rendben talált, ugyhogy nyugi amig nem változik a szine.

13 éves vagyok még nem jött meg de minden jel megvan a bugyimon fehéres nyomok vannak de egy nagyot picit sárgás nics szaga és nem viszket és nem csíp szerintetek ez fertőzés vagy fehérfolyás?

Legjobb válasz: Nyugodj meg az fehérfolyás és örömmel jelentem be, hogy nem sokára meg jön a menstruációd! :-) Nekem is így volt. :-)

Nyugodj meg az fehérfolyás és örömmel jelentem be, hogy nem sokára meg jön a menstruációd! :-) Nekem is így volt. :-)
Mivel írtad, hogy nincs szaga és nem kellemetlen szagú, így semmi gond! Ez sima fehérfolyás.
A kérdező hozzászólása: ohh nagyon köszönöm!! megnyugodtam :)
A kérdező hozzászólása: 1# neked mikor jött meg hány éves korodban??
Nekem 12 évesen, de mindenkinek más idõszakban. :-)
nekem 11 évesen jött meg, az osztály 3/4-nék 12 éves korába, amúgy ahogy megszárad a fehér folyás sárgássá válik a színe.
Problémák?
A kérdező hozzászólása: Nem akartam leírni, de ha ennyire érthetetlen: Mennyi idõ lehet még a menstruációmig? Még soha nem jött meg, hozzátenném.
Bármikor megjöhet a menstruációd, de ha nem így lesz, 16 éves korodig akkor sem kell aggódnod. Viszont betét már legyen nálad mindig.
Szerintem hamarosan meg fog jönni, a fehérfolyás , ár arra utal, de 17 éves korodig bõven ráérne, addig nincs semmi baj.
Megjön hamarosan, de van ideje megjönni még 17 éves korodig.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm :) Szerintetek az a "nem sokára" körülbelül mennyi idõ? Kicsit félek tõle, és szeretném azért tisztázni ezt a dolgot :) )
A tegnap 09:24-es vagyok. Nem lehet tudni, hogy mikor lesz az a nemsokára. Lehetnek napok, hetek, hónapok, vagy akár évek is.

A fehérfolyásnak teljesen szagtalannak kell lennie vagy az nem baj, ha egy pici szaga van?

Legjobb válasz: Ahogy a puncinak, úgy a folyásnak is van egy egyéni szaga, ami mindenkinél más. Ha kellemetlennek érzed, akkor menj orvoshoz, mert lehet fertõzés is.

Ahogy a puncinak, úgy a folyásnak is van egy egyéni szaga, ami mindenkinél más. Ha kellemetlennek érzed, akkor menj orvoshoz, mert lehet fertõzés is.
normálisan nincs szaga.
A kérdező hozzászólása: de egy pici szaga sincs?
Hány éves vagy? Már menstruálsz?
A kérdező hozzászólása: nem kellemetlen olyan átlagos szaga van, 12 és még nem menstruálok
Kedves Kérdezõ! Ha nem kellemetlen a folyásod szaga, és a puncid nem csíp és nem viszket, akkor semmi baj.
semmi baj..
A kérdező hozzászólása: ÓÓ köszönöm akkor minden rendben van ezek szerint:)

SOS.20 perc mulva jön a barátom. Most kéne megjönnie. Előbb "felnyultam" 1 ujjal beletöröltem a pappírba és ENYHÉN barna volt már. De nagyon picit, még nem hagy noymot bigyin se, olyan mint a fehérfolyás. Szex alatt, hatására mejöhet?

evállaljam? v modnjam barátomnak? h esetleg lehet h közbe..? 1 éve szexelünk, mensi alatt nemszoktunk. L/18

Legjobb válasz: hát ha most kell megjönnie és még nem jött meg ha megpiszkál a pasid akk biztos h megfog jönni saját tapasztalat

Teritsetek alátok egy törölközöt vagy valmit és hajrá!!!!Ebben nincs semmi ciki.Egy kapcsolatba simán belefér:)
Ha sok ideig nem találkoztok és így utoljára szeretnél vele lefeküdni akkor szerintem mondd el neki, hogy ma kell megjönnie.Elõször döntsd el, Te be mernéd-e vállalni így is a szexet?Ha igen akk mondd el neki, hogy ma kell megjönnie és nem tudod így bevállaljátok-e, de téged nem zavar ha igen.
Ha nem zavarja, akkor hajrá. :) Az orálist ilyenkor kihagyjuk, amúgy meg sokkal jobban csúszik, mert alapból nedves, és húúú...én olyankor jobban kivánom is. :D
Én bevállalnám a helyedben, még ennyire az elején.. fõleg hogy olyankor sokkal jobb a szex. De nekem a szex végére mindig jobban folyik.
hát ha most kell megjönnie és még nem jött meg ha megpiszkál a pasid akk biztos h megfog jönni saját tapasztalat
szia én is így jártam, de akkor még pettingeltünk, és felnyül, és olyan lett az újja, én is azt hittem, h. legalább egy kicsit még kibírja, de nem tiszta olyan lett, meg minden, ágyathúztunk újra, és le kellett fürödnünk, olyan ciki volt, !de együtt maradtunk:-)
Jajj Istenem, még jó hogy együtt maradtok emiatt! Azért szakítana veled a barátod, mert menstruálsz? Teljesen természetes velejárója a nõi létnek. Ezt a fiúk is tudják, bár vannak köztük finnyásabbak is.(akik ilyenkor nem vállalják be a szexet) De szerintem még az elsõ nap, és az utolsó nap nem olyan vészes a szex sem.Bár ezt nektek kell tudni... Nem hinném, hogy ezt a barátod cikinek, gáznak vagy "húú de égõnek" találná..Ha mégis, akkor nem normális :-D Amúgy az igaz, hogy a nagy lökések hatására beindul rendesen a menszi :-S Mérlegelj! 18/L
Szerintem teljesen megértené, ha nem akarnád, mert mára várod. Szex nélkül nem tudtok kitalálni semmi izgalmasat?
nekem pl fáj menzeszkor a szex, de ti tudjátok....
nem rosz lyukba nyultál?:)
hát neked bizony a k.rva anyádat
ha barna, akkor szerintem máshová nyúltál vagy a p uncidon [email protected] na jó csak viccölök
csak az a sz'r mikor utánna megszárad meg megalvad áés ragad minden és mosni kell meg fürödni de am ...tök poén :D
Hát, az én párom már attól frászt kapott a múltkor, h az utolsó utáni napon voltam, vagyis amikor már betét sem kell, csak egy tisztaságit tettem be, hogy a vége ne hagyjon foltot a bugyimban. Szóval ez szerintem teljesen emberfüggõ. De ne tartsd cikinek megbeszélni vele.
Vállald be! Mikor megvan sokkal jobb! =)))
A kérdező hozzászólása: bocsii a sok hibáért, csak kapkodok:) :S
A kérdező hozzászólása: csakmert most sok ideig nem taizunk majd:S modnjam neki és ha nem zavarja akk hajrá? v mi?:S
A kérdező hozzászólása: kösszi az értelmes válaszokat. végül tegnao este lett szex, és em jött meg, csak most kb 1 órája:D:D:D ezek anem rossz lyukba nyultál-ozók tuti hülye pasik voltak.:D ha azt sem tudjátok, h mensi elején végén még/már csak barnás a folyás akk ne irogassatok! nagyon köszi a normális válaszokat!

Az mitöl van hogy a fehérfolyásomban nagyon pici kis sötét darabkák vannak és nyálkásabb állaga van? :O

még nem jött meg de nem csíp és nem is viszket.A szaga is normális és a színe is ugye nincs semmi bajom???:OO 12/L

Legjobb válasz: Semmi bajod nincs! Mensi elötti tünet.De biztosat csak orvos tud mondani.Nem jó a mensi ne várd ennyire hogy minden nap felteszed azt a kérdést hogy normális-e a a fehér folyás nyálkásabb.Igaz én is vártam de rájöttem milyen rossz a mensi.

Semmi bajod nincs! Mensi elötti tünet.De biztosat csak orvos tud mondani.Nem jó a mensi ne várd ennyire hogy minden nap felteszed azt a kérdést hogy normális-e a a fehér folyás nyálkásabb.Igaz én is vártam de rájöttem milyen rossz a mensi.
Hamarosan menstruálni fogsz.
A kérdező hozzászólása: köszönöm!!:) ) elõzõ válaszoló!neked is köszönöm elhiszem hogy nem jó.. nem tom mért várom de biztosan én is rájövök hogy nem lesz jó ..:)
Második vagyok. Nem baj, ha várod, hiszen úgysem tudod örökké megúszni. Egyáltalán nem biztos, hogy Neked is rossz lesz. Van akinek meg sem kottyan. Csak feleslegesen idegeskednél elõre! Majd Te megtapasztalod, hogy milyen. Ne rontsd el azzal az életed, hogy elõre rettegsz a menstruáció miatt!
A kérdező hozzászólása: köszönöm:DD :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!