Találatok a következő kifejezésre: Pharmatexet szeretnék A (11 db)

Pharmatexet szeretnék használni. A kúp vagy a tabletta a jobb? A tampon változata az úgy néz ki mint egy "normális tampon, lóg ki a madzag?

Legjobb válasz: Szia! Szerintem bátran használhatod a Pharmatexet: ha betartod a használati utasítást, nem lesz baj. Persze érdemes figyelni mellette a ciklust, és a termékenyebb napokon inkább ne élvezzen beléd a párod, esetleg használjatok gumit mellé. Használtam a kúpot, nem volt vele semmi gond. Hallottam olyanról, hogy rossz az íze; hát nálunk ilyen gondot sem okozott, igaz, csak azután került sor az "ízlelésre", hogy letelt a 4 óra... Nem csípett, nem folyott ki, nem okozott semmi irritációt, pedig elég érzékeny vagyok az ilyesmire. A tamponról hallottam: elég drága, elég nagy, és nehéz ki és behelyezni, mivel nincs rajta madzag, mint egy sima tamponon. Elõnye, hogy 24 óráig véd, és nem kell vele minden alkalommal szöszmötölni. Remélem, segítettem. :)

Szia! Szerintem bátran használhatod a Pharmatexet: ha betartod a használati utasítást, nem lesz baj. Persze érdemes figyelni mellette a ciklust, és a termékenyebb napokon inkább ne élvezzen beléd a párod, esetleg használjatok gumit mellé. Használtam a kúpot, nem volt vele semmi gond. Hallottam olyanról, hogy rossz az íze; hát nálunk ilyen gondot sem okozott, igaz, csak azután került sor az "ízlelésre", hogy letelt a 4 óra... Nem csípett, nem folyott ki, nem okozott semmi irritációt, pedig elég érzékeny vagyok az ilyesmire. A tamponról hallottam: elég drága, elég nagy, és nehéz ki és behelyezni, mivel nincs rajta madzag, mint egy sima tamponon. Elõnye, hogy 24 óráig véd, és nem kell vele minden alkalommal szöszmötölni. Remélem, segítettem. :)
Szia. A tamponról még nem hallottam, de kúpot, és a tablettát próbáltam.A kúp sikosító is, viszont elég erõs vegyszer szaga van, a tabl. nem sikosít, és a szaga sem olyan gáz, viszont az orális sexet elfelejtheted, mert nagyon rossz íze van. Nem biztos, hogy bevállalja a párod. mi alkalmi használók vagyunk. Remélem segítettem valamit.
a barátnõm kipróbálta a kúpot....azóta van egy 3 éves kislánya...szóval ne próbáld ki
Sszia, a honlapon fent van, h kinek melyik ajánlott, és mért! pharmatex.hu..
Szerintem ne használd. A fiúnak semmi kép sem lesz jó. Orálnál, rossz íz. Behatolásnál meg csípi.

Én is Pharmatexet szeretnék használni, de nem tudom milyen fajtát a honlapon felsoroltak közül... Hatásos módszer? Nem leszek terhes?

Szóval, az a gond hogy a hüvelyváladék mennyisége alapján osztályoz. Én vagy normál vagy a b? kategóriába esem. Honnan tudom hogy melyikbe? Mi számít b?nek?

Legjobb válasz: Szia! Én már próbáltam a kúpot. Igaz, hogy azt "száraz" estere javasolják, és én sem éppen az vagyok, de nem volt vele semmi gond. Úgy értem nem folyott ki, nem okozott kényelmetlenséget. A tablettáról nem tudom elképzelni, hogy tökéletesen eloszlana és bent is maradna, aztán ki tudja. :) A kúp további elõnye a könnyû használat. Ja és a kedvesem szerint a rossz ízrõl terjesztett rémhíreknek sincs alapja, fõleg, ha letelik a hatóideje (kúpnál 4 óra). Na most azért nem bíznék meg benne teljesen, fõleg termékeny napokon. Valamivel (mondjuk megszakítással) azért kombinálnám, de peteéréskor egy gumi sem árt; jobb a biztonság. Ciklus elején-végén nem lesz baj anélkül sem. Akiknél mégis becsúszik, valószínûleg nem tartották be maradéktalanul az utasításokat. Fontos, hogy a hatóanyag ne érintkezzen szappannal elõtte és utána 2-3 óráig.

Szia! Én már próbáltam a kúpot. Igaz, hogy azt "száraz" estere javasolják, és én sem éppen az vagyok, de nem volt vele semmi gond. Úgy értem nem folyott ki, nem okozott kényelmetlenséget. A tablettáról nem tudom elképzelni, hogy tökéletesen eloszlana és bent is maradna, aztán ki tudja. :) A kúp további elõnye a könnyû használat. Ja és a kedvesem szerint a rossz ízrõl terjesztett rémhíreknek sincs alapja, fõleg, ha letelik a hatóideje (kúpnál 4 óra). Na most azért nem bíznék meg benne teljesen, fõleg termékeny napokon. Valamivel (mondjuk megszakítással) azért kombinálnám, de peteéréskor egy gumi sem árt; jobb a biztonság. Ciklus elején-végén nem lesz baj anélkül sem. Akiknél mégis becsúszik, valószínûleg nem tartották be maradéktalanul az utasításokat. Fontos, hogy a hatóanyag ne érintkezzen szappannal elõtte és utána 2-3 óráig.
Igen, megszakítással. De még nem olyan régóta használom, késõbb lehet, hogy bátrabb leszek. Azért az ördög soha nem alszik.
Szió! Én krém verziót javasolnám neked! Egybõl hat, 10 órán keresztül, semmi szaga nincs... Én kb. a te kategóriádba tartozhatok hüvelyváladék szempontjából, és a kúp az nagyon "folyasztott"... büdös is... macerásabb is, hogy csak 10 perc után mehet az aktus! Szóval én mindenképpen a kémet javasolnám neked, fél évig védekeztünkl vele gond nélkül, gumi, és megszakítás nélkül, mondjuk peteérésnél nem árt a megszakítás!!
A kérdező hozzászólása: Kombináltad valamivel a módszert vagy magába használtad?
A kérdező hozzászólása: És nagyon sokba kerülnek?
Árak: 10 adagos krém 2000 ft, 6x-os egyadagos krém 2800 ft, 10 db-os kúp 2200 ft, 12 db-os tabletta 1500 ft. 1. válaszoló
A kérdező hozzászólása: köszi szépen! Sokat segítettetek! :)
A tablettával nagyon vigyázz, mert 3 ismerõsöm is attól lett terhes!!
Én azt használok.Nyolc-tíz alkalomra elég.Nem tudom felírják-e.Egyébként 2500Ft körül van az ára.
Én attól lettem terhes...vagyis nem attól, hanem amiatt... :D
A tabletta is eddig elég, de nekem úgy égett tõle mindenem, hogy abba kellett hagyni. Ha jól emlékszem a tabi olcsóbb volt, olyan 1800 körül, bár ez már másfél éve volt.

Venni szeretnék pharmatex hüvelytablettát. Nem merem úgy használni, hogy a párom bennem menjen el. Megszakítással mennyire biztonságos? Tapasztalatok?

Legjobb válasz: Mi kb egy évig használtuk a pharmatexet megszakítással, és nem volt semmi probléma vele. Csak fontos hogy megvárjátok a 10 percet amíg hat.

Mi kb egy évig használtuk a pharmatexet megszakítással, és nem volt semmi probléma vele. Csak fontos hogy megvárjátok a 10 percet amíg hat.
Jó, akkor ismételjük el százszor itt is: a megszakításos közösülés NEM védekezés. Ha a pharmatexben nem bízol, akkor használjatok óvszert, de a megszakítástól nem leszel védettebb.
ahhhhhh...... a megszakíííííítáááááás nem védekezééééééssssss...... -.-
Megszakítással 100% -nak is mondható akár. Sõt, ha megszakítással csináljátok, akkor nem kell minden menet után, hanem elég 2 óránként betenni egyet. Tapasztalat: Kellemetlen szaga van, szóval miután behelyezted, orális kényeztetésre ne számíts F21
"Megszakítással 100% -nak is mondható akár." Köszönjük Emese.
Én nem merném használni sehogy.Valóban, ha már pharmatex, akkor megszakítással mindenképp, de így sem közelítí meg az óvszer vagy a fogamzásgátló biztonságát.Esetleg hüvelygyûrût próbáltad már?Az is hormonális, de nem károsítja a májat. A megszakítás valóban nem védekezés, de a kérdezõ nem CSAK azt alkalmazná, hanem mellé spermicidet is.De mint mondtam, én még így sem merném.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. Fogamzásgátlót nem szedhetek így semmilyen más hormonkészítményt sem.4évig óvszerrel védekeztünk de már ki szeretnénk próbálni nélküle

Pharmatex fogamzásgátlót szeretnék használni. Vélemények a termékről? 15/L

15 éves vagyok ..és nem tudom hogy jó e lenne nekem a szervezetemnek mert hallottam olyanokat hogy a fiatal szervezetnek nem tsz jót:S de van amikkor a szeretkezés "hevébe" elfelejtünk védekezni ...és azért jó lenne ha lenne mégis fogamzás gátló a háttérben :) és milyen tipusút ajánlanátok? köszi előre is:)

Legjobb válasz: A Pharmatexnek semmilyen káros mellékhatása nincs, azt leszámítva, hogy nem véd olyan hatékonyan, mint a gumi vagy a hormonális fogamzásgátló. Utóbbit nem valószínû, hogy felírnák neked, mert még nagyon pici vagy hozzá. Kiscsillag, tanuljatok meg a "szex hevébe" is gumit húzni, ha már kislányként muszáj széttenni a lábaid.

Én is inkább az óvszert ajánlanám... a tabletták senkinek sem tesznek jót. Mond meg a 16 éves nokedli pasidnak, hogy a boltba legyen kemény, ne csak a fészbukon, és merjen ilyet venni :D
A Pharmatex termékek önmagunkban nemigazán hatásosak. Lehet, hogy vannak olyan ismerõseid, akik esetleg több éven keresztül csak ezzel védekeznek és semmi gond nincs, viszont nálad lehet már az elsõ alkalommal becsúszna a baba, ez kiszámíthatatlan. Úgyhogy ajánlanám én is az óvszert, ha meg óvszer van, felesleges a Pharmatex.
A Pharmatexnek semmilyen káros mellékhatása nincs, azt leszámítva, hogy nem véd olyan hatékonyan, mint a gumi vagy a hormonális fogamzásgátló. Utóbbit nem valószínû, hogy felírnák neked, mert még nagyon pici vagy hozzá. Kiscsillag, tanuljatok meg a "szex hevébe" is gumit húzni, ha már kislányként muszáj széttenni a lábaid.
Szerintem óvszer mellé egyáltalán nem felesleges. Egyrészt a "pár másodpercre betette, de nem ment el, lehetek terhes?" kérdéseket megelõzi (elõváladék), másrészt gumiszakadás esetén nem kell azonnal 72 órásért rohanni, hiszen van egy plusz védelem.
pharmatexrõl nekem nagyon rosz tapasztalataim vannak semmiképp nem ajánlom...
A Pharmatex nem fogamzásgátló tabletta, hanem hüvelyi spermicid.
ez nem így megy hogy mi itt ajánlgatunk neked bogyókat és te azt megveszed! elmész a dokihoz, õ megvizsgál, felír valamit és lehet hogy az se lesz jó, ki kell kísérletezni
Nem mellesleg ugyanúgy minden aktus elõtt használni kell, mintha gumit húznátok. Szóval maradjatok az óvszernél.
"van amikkor a szeretkezés "hevébe" elfelejtünk védekezni" Ehhez csak gratulálni tudok!
Semmi jót nem hallottam a pharmatexrõl. Ha 15 évesen gyerekként akarsz gyereket, akkor hajrá. Egyébként meg menj dokihoz és jegyezd meg, sosincs ilyen, hogy a szex hevébe/alkoholtól mámorosan/egyéb kifogás miatt elfelejtünk védekezni.
15 évesen fõleg nem jó fogamzásgátlót használni. Még az se biztos hogy rendesen beállt a menstruációd. Még ha zavarok is lennének benne arra sem szabad fogamzásgátlót felírni... És mi az hogy a hévben elfelejtetek védekezni? Felelõsség nélkül ne élj szexuális életet basszus.
Énis kiváncai vagyok a pharmatexre....:) ha kiprobáltad irhatnál privibe:)
Gumi miért nem jó?
Hónapok óta használom mind a kettõt (tulajdonképpen ugyan az)nem csak megszakításra, és nem vagyok terhes. 21/L
A kérdező hozzászólása: És a pantatex ennyibe kerül? mert a parmatexrõl sok infót találtam, de errõl nem.
Komolyan a biztonságosságát közvéleménykutatásból akarod leszûrni? Olvasd el a betegtájékoztatóját vagy nézd meg a cucc weblapját... Pontosan le van írva hogy hogyan alkalmazva mekkora az esély arra, hogy terhes legyél.
3-ik vagyok. nem tudo9m mennyi, a barátom veszi meg.
2-3 ezer forint egy 12db-os Patentex. Egyébként elvileg ez a leghatékonyabb a hasonló szerek közül, és egyáltalán nem ugyanaz, mint a Pharmatex, más a hatóanyaga, a hatóideje stb. Ezekrõl tájékozódni kell használat elõtt! Patentex Pearl index: 0.3 - 1.6 Szóval egy év alatt 100 nõbõl kb. 1 esik így teherbe, ha semmilyen más módszert nem használ. Megszakítással ez a szám kb. 0-ra csökkenthetõ. Mindemellett nem ajánlanám tiniknek, azoknak, akiknek egészségi okból nem lenne szabad teherbe esni, szóval akinél végképp óriási tragédia, ha becsúszik. Stabil kapcsolatban, huszonévesen nekem pl. megfelel ez a védettség. Ha jönne baba, hát nem mennék a Dunának, de azért még várnék vele.
Kb egy éve használom megszakítással a Pharmatex hüvelytablettát. Nem akarok hülyeséget írni, mindenkinek más a szervezete, az hogy mennyire termékeny. Van akinek beválik (mondjuk egy ideig), van akinek nem. Szerintem.

Tisztelt doktor úr! A pharmatex hüvelytablettáról kérdeznék. Még nem használtam és azt szeretném megtudni, hogy nem befolyásolja-e az előjátékot /kéz, száj/. Tehát hogy nem folyik-e. Elnézést az intim és tudatlan kérdésért de mielőtt használnám szeretnék m

Tisztelt doktor úr! A pharmatex hüvelytablettáról kérdeznék. Még nem használtam és azt szeretném megtudni, hogy nem befolyásolja-e az előjátékot /kéz,száj/. Tehát hogy nem folyik-e. Elnézést az intim és tudatlan kérdésért de mielőtt használnám szeretnék mindennel tisztában lenni. Köszönöm

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! A visszajelzések alapján ez nem szokott gondot okozni. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! A visszajelzések alapján ez nem szokott gondot okozni. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Tisztelt doktor úr! A pharmatex hüvelytablettáról kérdeznék. Még nem használtam és azt szeretném megtudni, hogy nem befolyásolja-e az előjátékot /kéz, száj/. Tehát hogy nem folyik-e. Elnézést az intim és tudatlan kérdésért de mielőtt használnám szeretnék m

Tisztelt doktor úr! A pharmatex hüvelytablettáról kérdeznék. Még nem használtam és azt szeretném megtudni, hogy nem befolyásolja-e az előjátékot /kéz,száj/. Tehát hogy nem folyik-e. Elnézést az intim és tudatlan kérdésért de mielőtt használnám szeretnék mindennel tisztában lenni. Köszönöm

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! A visszajelzések alapján ez nem szokott gondot okozni. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! A visszajelzések alapján ez nem szokott gondot okozni. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Az escapelle betegtájékoztatóban olvastam, hogy egyes készítmények csökkentik a hatását. Szeretnék használni pharmatex hüvelytablettát ilyenkor azt lehet?

összetev?i: magnézium-sztearát, kolloid szilicium-dioxid, makrogol 6000, citromsav-monohidrát, nátrium-hidrogén-karbonát, mikrokristályos cellulóz, laktóz (363,0 mg).

Legjobb válasz: Fogalmam sincs, de errõl a tabiról lebeszélnélek, már sok rossz tapasztalatról olvastam, köztük nekem sem jött be.

Fogalmam sincs, de errõl a tabiról lebeszélnélek, már sok rossz tapasztalatról olvastam, köztük nekem sem jött be.
Utolsó: Ha nem vagy képben, minek írsz baromságot? Nem azért 72 órás, mert 72 óráig még védelmet nyújt, hanem mert ha nem védekezel, utána még 72 órán belül veheted be.... Kérdezõ: Lehet használni. Mellékesen megjegyzem, hogy csak épp a hatóanyagát nem msáoltad ki a tájékoztatóból, ami a lényeg lenne, de mindegy. De önmagában nem sokat ér, ha nem akarsz terhes lenni, megszakítás nélkül ne használd.
Veszed be helyett teszed be. :) Szerintem amúgy azért van ez így, mert ha hétfõn vetted be, és 72 óráig hat, az alatt a 72 óra alatt nem kellett mást használni, de utána kell, legalábbis javasolt, és akkor már nem zavar be egyéb tablettának a hatásába.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat!
Tehát, annak már nem fogja csökkenteni a hatását. De a pharmatex hüvelytabletta nem biztonságos önmagában, de megszakítás mellett jó.
7-es igen tényleg a 2. voltam, bocsi :)
Akkor már nem lesz gyógyszerkölcsönhatás, ha hétvégén veszed be.
A kérdező hozzászólása: akkor pontosítom a kérdést! Escapelle egy esemény utáni tabletta amit hétfõn vettem be... és a phatantexet védekezésre szeretném használni hétvégén!
A kérdező hozzászólása: nem nem csak orvos lehet értelmes vagy olyan aki tud segíteni.... azért írtam ki, hogy aki netán tudja segítsen!
5-ös 2. voltál, én voltam az elsõ :) Most néztem után, hogy mi is az az escapelle. Ez csak sürgõsségi tabletta, e mellett nem kell más egyéb.
Nem kell egy óráig sorban állnod. Itt jó eséllyel többszöri kiírással és normálisabb témakörökben napokon belül választ kapsz a kérdésre. De az is lehet, hogy már választ is kaptál.
1.vagyok értelmes lény csak gyógyszerész és orvos lehet? mert az összetevõk alapján nem hiszem, hogy más ezt tudni fogja... amúgy meg fel is hívhatnád az orvosodat...vagy megkérdezhetnél egy gyógyszerészt...de igazad van ez túl egyszerû
A kérdező hozzászólása: képzeld vannak itt értelmes lények is :D nincs kedvem órákig sorban állni egy k. kérdés miatt
A kérdező hozzászólása: már használtam... és nekem bevált (eddig)
most azzal, hogy leírtad az összetevõit tudnunk kéne? kis eséllyel fogsz itt találni egy orvost vagy gyógyszerészt! miért nem kérdezed meg a nõgyógyászod?
Ha nem védekezel és 72 óráig beveheted, ez szerintem az jelenti, hogy jobb ha elõbb beveszed, de még akkor is hat, különben mi értelme lenne bevenni. De mindegy, a kérdezõ ezen már úgyis túl van, és nem ez volt a lényeg.

Ha még 1-2 heti tabi van a fogamzásgátlóból aztán elfogy, s nem szeretnék újabbat kezdeni, hanem letenni, és áttérni pl. Pharmatex-ra, lassan készülve, hogy lassan lehetne babaprojekt, akkor el kell-e menjek most ezért nődokihoz?

vagy közben ráér, mikor már Pharmatex-et használok, mert most ünnepek, aztán meg mensi?Hogy ajánlott, ki hogy csinálta, ajánlja?

Legjobb válasz: Szerintem ráérsz elmenni ha abbahagytad bõven,majd mielõtt elkezdenétek a babaprojektet,hogy megvizsgáljon hogy minden oké van e..

Szerintem ráérsz elmenni ha abbahagytad bõven, majd mielõtt elkezdenétek a babaprojektet, hogy megvizsgáljon hogy minden oké van e..

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!