Találatok a következő kifejezésre: Pharmatex fogamzásgátló mellett (5 db)

Fogamzásgátló mellett kiegészítõ védekezésnek megfelelõ a Pharmatex kúp?

Kaptam olyan gyógyszereket amit most kúra szerûen kell alkalmazni. Elvileg szedhetõ fogamzásgáltó mellett kellõ odafigyeléssel de én inkább addig védekeznék másképp is, viszont a gumitól allergiás reakcióim vannak. Szerintetek ez a Pharmatex jó, használható mellette? Illetve aki használta már, tapasztalat? Az írja hogy aktus után tilos mosakodni, hüvelyt öblíteni. Pisilni ér elmenni utána?

Legjobb válasz: A pharmatex önmagában is elegendõ.

A pharmatex önmagában is elegendõ.
a pharmatexrõl nem sok jót hallani a nõgyógyászoktól sem, önmagában semmiképp nem javasolják a használatát, de neked így kiegészítésként, mert azt írod, hogy igazából csak a "biztonság kedvéért" használnád, lehet, hogy beválik.

Pharmatex fogamzásgátló kúp mellett fontos gumit használni?

Legjobb válasz: Ha elõírás szerint használod, akkor nem kell! Persze csak a terhességtõl véd, a betegségektõl nem! Ha nem állandó partnered van, akkor mindenképpen érdemes óvszert használni. De én ajánlom a Pharmatexet, nekem tökéletesen bevált.

Ha elõírás szerint használod, akkor nem kell! Persze csak a terhességtõl véd, a betegségektõl nem! Ha nem állandó partnered van, akkor mindenképpen érdemes óvszert használni. De én ajánlom a Pharmatexet, nekem tökéletesen bevált.
Nem fontos, és kedves elõzõ, sok-sok betegségtõl, pl a HIV-tõl is véd. http://www.pharmatex.hu

Fogamzásgátló tabletta mellett jó a pharmatex?

Ma van 8 napja, hogy a dienille fogamzásgátlót szedem,nem az elsõ naptól, mert akkor csak kis vérzésem volt este, és csak másnap 5 órakor vettem be. Jövõhét szombaton születésnapon lesz és a barátommal nem szeretnénk óvszert használni,de azért aggódok is. Szerintetek a pharmatexet ha használok hozzá úgy már jó lesz 2 hét után, vagy még várjunk vele? Lett már valaki úgy terhes, hogy nem várta meg az elsõ levelet, és ne védekeztek? Elõre köszönöm a válaszotokat:)

Legjobb válasz: Jézusom... Nem akarsz esetleg a fog.gátló és a pharmatex mellé még gumit is használni? Én a helyedben még a naptármódszert+a megszakítást is bevetném... A pharmatex egy kalap szrt nem ér, mintha ott se lenne. Ha hat a fog.gátló, felesleges, ha nem hat, akkor is.

Jézusom... Nem akarsz esetleg a fog.gátló és a pharmatex mellé még gumit is használni? Én a helyedben még a naptármódszert+a megszakítást is bevetném... A pharmatex egy kalap szrt nem ér, mintha ott se lenne. Ha hat a fog.gátló, felesleges, ha nem hat, akkor is.
Egyetértek!!!
A kérdező hozzászólása: kedves elsõ válaszoló! Én csak nem szeretnék meglepetést, és inkább most kértem tanácsokat, minthogy utána aggódjak. Tudtam, hogy a pharmatex nem megbízható, de azt hittem, hogy kiegészítõként ér valamennyit.

Van itt olyan aki pharmatex mellett lett terhes? Mennyire biztonságos fogamzásgátló módszer szerintetek?

Legjobb válasz: Ismerõs köreimben 3 ilyen baba is született, van aki kúppal, van aki krémmel, van aki pedig tablettával. Én csak ezt magában nem használnám, esetleg kiegészítésnek, vagy ha nem jelent problémát egy baba.

Ismerõs köreimben 3 ilyen baba is született, van aki kúppal, van aki krémmel, van aki pedig tablettával. Én csak ezt magában nem használnám, esetleg kiegészítésnek, vagy ha nem jelent problémát egy baba.
Semennyire sem biztonságos. Lutri.
doktornõm megszakitással szoptatás mellett ajánlotta csak.de ugy is csak akkor ha netán babalenne az nem probléma :-) mert csak pharmatex-el már több kismamája is volt
Nem okoz problémát a babánál. Nem lesz tõle semmi baja.
0 %. Az égvilágon semmi esély rá, hogy a Pharmatex hatással legyen a babára. A Pharmatex helyileg hat, nem szívódik fel a szervezetedbe, s néhány órán belül teljesen kifolyik, elhagyja a szervezetedet. Mire a fogantatás létrejön (1-3 nap), a Pharmatex már nincs sehol.
Ez a védekezési forma nincs hatással a késõbbi teherbeesésre. Teljesen veszélytelen a magzatra nézve.
nem lesz semmi baja ettõl a babának!
2-szer így estem teherbe, tudtam, hogy nem 100%-os módszer, bár egyik sem az, mint tudjuk. De semmi baja nem lett egyik gyerekemnek sem.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!