Találatok a következő kifejezésre: Pettingnél hogy Ha (4 db)

Szeretném ha a párom az ujját is használná pettingnél, hogy mondjam meg neki, vagy hogy vezesem rá?

nemigazán merem megmondani neki hogy ujjazon meg..de szeretném már régota.és ö azért nemcsinálja mert fél h még nemálok készen!16L

Legjobb válasz: Megfogod a kezét és szépen lassan körbevezeted a testeden, majd elkezded lefele tolni és hopp, már csinálja is... Ha meg nem tudja pontosan hogyan kell csinálni, akkor mutasd meg neki(ezt is a kezeddel)!!! De a legegyszerûbb, ha megmondod neki, hogy csinálhatja nyugodtan, mert Te készen állsz a pettingre... Ennyi!!!

Megfogod a kezét és szépen lassan körbevezeted a testeden, majd elkezded lefele tolni és hopp, már csinálja is... Ha meg nem tudja pontosan hogyan kell csinálni, akkor mutasd meg neki(ezt is a kezeddel)!!! De a legegyszerûbb, ha megmondod neki, hogy csinálhatja nyugodtan, mert Te készen állsz a pettingre... Ennyi!!!
Annyit mondj neki hogy "azt csinálsz velem, amit akarsz". Érteni fogja, nálunk ez tökéletesen bevált :P
ha a hasadat simogatja mondd neki szépen h szeretnéd ha lefelé haladna. Nézz mellé szépen, ártatlanul, vagy éppen vággyal teli tekintettel. Amilyek jobban tetszik neki és venni fogja a lapot.
Mondd meg neki, és kész. Ne félj.
-Édesem... -Igen kisszivem? -Szeretnék kérni valamit..dehát annyira ciki.. -Jaj mond csak egyetlen galambom! ... (hatásszünet) UJJAZZÁ' MÁM' MEG HOGY AZ ISTEN EVRÉSE ÁLLJON BELÉD!!!!!!
:DDD Elképzeltem, hogy azt csinál vele amit akar... :DDD Jujj, de pajzán... Na eriggyé betonozni!!!
Szerintem csak tedd oda a kezét és sikerülni fog az.: D
Ha szeretitek egymást, akkor mindent megbeszélhettek, ezt is.Szerintem csak vezesd oda a kezét, érteni fogja.
loool ez kész :D de tökéletesen egyetértek xD
Én annyira el tudok csodálkozni az ilyen kérdéseken! Mért kell ezen annyit görcsölni? Elmondod neki õszintén, hogy mire vágysz
max bebetonozni tudtam volna, elküldeni nem, de tetszik :D
16 éves csajt én is megujjaznék
mossa meg a kezét, sztem az a legegyszerûbb, jó alaposan, és akkor minden ok.
egyetertek az elso valaszoloval...kezmosas vagy vaalami olyanal megtorolni a kezet ami leszedi rolla minden esetre vigyazzatok velesohasem lehet tudni mi torteni inkabb kenyesztesd te ot s o teged ugy h ne nyuljon hozza sajat magahoz ez 100%os biztonsag mert ighy nincs hogy a kezere keruljon a dolog;):P

Ha egy pasi a szex előtti pettingnél elélvez, de utána van szex akkor lehetséges hogy hamarabb fog elmenni, vagy nem is élvez el?

Legjobb válasz: Ha egyszer a pasi elment akkor utána kell egy kis idõ neki, hogy újra akcióba tudjon lépni.

Ha egyszer a pasi elment akkor utána kell egy kis idõ neki, hogy újra akcióba tudjon lépni.
Ha a petting alatt elélvez, kell 3-4 perc amíg megint feláll, és utána sokkal tovább birni fogja, és az élvezet is nagyobb :P
utolsó! télleg nagyobb az élvezet és télleg tovább fogja bírni?? :D
az tuti hogy tovább fogja birni. a nagyobb élvezetrõl nemtudok nyilatkozni:D

Szűz vagyok, és eléggé szűk a hüvelyem. Már sokszor pettingeltem, eddig egyszer fért be két ujj egyszerre, de az sem volt olyan kellemes. Mit tehetnék, hogy tágabb legyen? Nem lesz ez majd gond, ha a pettingnél tovább akarok menni?

Lehet, hogy csak nem tudom elengedni magam?

Legjobb válasz: emiatt egyáltalán ne aggódj, minden rendben lesz. ne ezen parázz, ne csinálj magaddal semmit. Igen,csak el kell magad engedni, és nem erre koncentrálni...lehet nem az elsõ lesz a legjobb szexuális élményed, de késõbb csak jobb lesz.

emiatt egyáltalán ne aggódj, minden rendben lesz. ne ezen parázz, ne csinálj magaddal semmit. Igen, csak el kell magad engedni, és nem erre koncentrálni...lehet nem az elsõ lesz a legjobb szexuális élményed, de késõbb csak jobb lesz.
ne aggódj menni fog és rmeélem nagyon jó lesz:) puszi
Hány éves vagy?
Ki volt a gazdája annak a 2 ujjnak? Én egy idõben masztiztam, de nagyon lazán, ritkán és nem tudtam élvezni.. de egy ideje a pasimmal pettingelünk, elõször 1 ujját dugta belém, aztán 2-t, nagyon élvezem... lefeküdni még nem akarok vele... kicsit a farkától is tartok, olyan szokatlan
Miért kell, h felférjen két ujj? ez csak az ostoba lányok szórakozása, akik egyszerre 4et is magukba tuszkolnak. Egyébként ha elengeded magad, és nem gondolkodsz ilyeneken, talán felizgulsz annyira, hogy sikerülni fog.
A kérdező hozzászólása: Köszi :) Nagyon aggódom, hogy emiatt esetleg nem fog sikerülni...
ez attól is függ, hogy milyen pózban vagy.. nem?!
Szia hát engem több barátom ujazott 1.2.3 ujjal 3 ritkán és el lazultam nekem egybõl nem emgy be a 2 sosem=( de ma mikor lefeküdtem vele nem is éreztem semmit sem..:) vagy is nem fájt de nagyon jó volt...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!