Találatok a következő kifejezésre: Pettingeltünk a úgy hogy (17 db)

lehetsz de csak akkor ha szexeltetek is, ha nem és csak "rádfolyt" akkor biztos nem
Nem valószínû. Hiszen ha az aktus nem történt meg-még ha elélvezett volna akkor sem- mert lehet hogy a hímivarsejtek fürgék, de bevándorolni nem tudnak maguktól;)
FEHÉRNEMÛN VAGY BÁRMILYEN JELLEGÛ RUHADARABON KERESZTÜL NEM LEHET TEHERBE ESNI! Ahhoz, hogy a megtermékenyülés létrejöjjön a férfinak be kell hatolnia a hüvelybe. Ha behatolt volna a hüvelyedbe akkor azt mondanám, hogy igen teherbe lehet esni az elõváladéktól de annak igen csekély az esélye. Manapság rengetegen próbálkoznak hiába ... Úgyhogy nyugodj meg nem vándoroltak át a bugyidon keresztül ...
Lehet, hogy futó petesejt és kiszalad a spermáért, aztán visszaszalad. :)
1. Elõváladéktól lehet terhes az ember lánya. 2. Ha rajtad volt a bugyi, nem juthatott beléd. Tehát nem.
Nem lehetsz terhes, mert életképtelen vagy.
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm mindenkinek a válaszokat!!!!!
Nyugi, nem lehetsz ilyen formában terhes. A fehérnemûn nem mennek át a spermiumok.

A baratnommel pettingeltunk, es ugy tortent az egesz, hogy eloszor en elegitettem ki ot, utanna o engem. Ez igy tobbszor is elofordult. Kb 4szer. Mar ket es fel honapja kesik neki, lehet hogy terhes?

Legjobb válasz: Ha csak petting volt és nem történt aktus is, akkor nem valószinû, hogy terhes. Mindenképp vegyél neki egy terhességi tesztet ( drogériában vagy gyógyszertárban), de az eredménytõl függetlenül keresetek fel egy nõgyógyászt is. Hány évesek vagytok?

Ha csak petting volt és nem történt aktus is, akkor nem valószinû, hogy terhes. Mindenképp vegyél neki egy terhességi tesztet ( drogériában vagy gyógyszertárban), de az eredménytõl függetlenül keresetek fel egy nõgyógyászt is. Hány évesek vagytok?
Szerintem több, mint lehet. Menjen el orvoshoz, vagy vegyen egy terhességi tesztet is kiderül. Nem is tudom mire vár még...
2, 5 hónap késés után nagyon valószínû, hgoy terhes. ÉS ha az akkor 10 hetes (most ez durva, de abortuszt csak a 12. hétig csinálnak). De, persze, ha akarjátok a babát, akkro várhat még, de én inkább csinálnék egy tesztet.
igen!én mondom terhes lett és te apuka lettél!!!!!! örülsz?????
gratulálok anyuka!
Elsõk között gratulálnék a frissen megfogantatott gyermekedhez, lassan el lehet kezdeni gondolkodni a neven és a szobán. Üdvözlettel: Dr. Oetker
facepalm
Iiiiissteneeeem...ehhez gyáva vagy...de bezzeg azért nyúlkálni azt tudsz :) nem lesz semmi baj...
A kérdező hozzászólása: köszönöm
lehet a csaj terhes, max nem tõled vagyis NEM ja hogy baj? azt nem tudom mi a baj egy gyerek öröm, nem baj
Nem lesz semmi baj, max gyerekaldas... :)
Nyugi, nem lesz semmi baj. Szuz a csaj, csak kevés elováladék kerult az ujjadra, és még a levegon eleve elhalnak. Nem lesz semmi baj, de legkozelebb azert ugyelj inkább. A farkad ne te fogkozd, hanem inkább a csaj :) De ilyenre mind a ketten figyeljetek, ha elováladék lett valaki keze akkor ne nyukaljon punciba. Toroljétek meg zsepivel.
A kérdező hozzászólása: köszi :D
Nem! Gyerek valószínûsége: 0, 02 % :) Örülhetsz! :P
A kérdező hozzászólása: de még a szûzhártya sincs átszakítva
A lenyeg, hogy van.
Hm... és ez akkor nem tûnt fel, csak így utólag? Miért nem lehet szex KÖZBEN is gondolkozni néha, nem csak utána? Egyébként nagyon-nagyon minimális esély van csak szerencsédre.
Nem tartom elképzelhetõnek...kb...az én felfogásom szerint, annyi az esélye mint hogy pénzt dobálnak ki a repülõgépbõl és a kezembe esnek a 20ezresek! Egyébként meg ki lehet vízzel mosni a nõi területet és akkor még a repülõgép sem száll fel, ha érted mire akarok kilyukadni :)
mikakandi vagy ki vagy. neked megjött a menstruációd?
Nagyon minimális esély van rá, nem kell izgulni, mert akkor meg azért fog késni. Szabad levegõn a spermiumok nagyon hamar életképtelenné válnak. 24/N
Ha egy kisbaba neked baj, akkor igen.
A kérdező hozzászólása: most komolyan...
nem szerencsés, de vszínûleg nem
A kérdező hozzászólása: köszi (:

Voltam nőgyógyásznál, felnyúlt, és azt mondta minden rendben. De úgy tudta hogy még nem éltem nemi életet. De közbe már pettingeltem a barátommal. Ha terhes lennék akkor észrevett volna valamit, amikor felnyúl?

vagy csak vizeletb?l fog kiderülni? mert azt is kellett csinálni. és 2 hete késik, azért is mentem n?gyogyászhoz.

Legjobb válasz: Nem kamu. Nyugodtan vizsgálhat szüzet is, nem csak rectalisan. Rectalisan akkor vizsgálnak, ha nagyon muszáj. A szüzekkel sokkal óvatosabban bánnak, vigyáznak, nem nyúlnak nagyon mélyre ennyi.

Nem kamu. Nyugodtan vizsgálhat szüzet is, nem csak rectalisan. Rectalisan akkor vizsgálnak, ha nagyon muszáj. A szüzekkel sokkal óvatosabban bánnak, vigyáznak, nem nyúlnak nagyon mélyre ennyi.
Ha pettingeltél, nem lehetsz terhes és még jó eséllyel szûz vagy. Ha tudod, mi az a petting...
Egy nõgyógyásznak nem kell ahhoz vérvizsgálat, hogy észrevegye, ha terhes vagy..a méhed akkor eleve megnagyobbodik...
Miért nem csinálsz terhességi teszte? Akkor legalább megnyugodhatnál.
ha úgy tudta szûz vagy végbélen keresztül vizsgál kamukérdés
A kérdező hozzászólása: nem végbélen keresztül, mivel tudja, hogy már megujjaztak, és hogy tampont használok.
Szia! Lehet, hogy hüvelyin vizsgálta, mert elsõ ránézésre látni, hogy van-e még szûzhártya és ha igen, mekkora rajta a rés... gondolom ha van még, akkor se valami szûk... ezért merte hüvelyi úton vizsgálni. Ha terhes lennél érezte volna - leht, hogy a vizeletvizsgálatot is ezért kérte, hogy megnézesse a HCg-t. Majd a vizelet után fog biztosat mondani. Késhet mástól is, természetesen. De ilyenkor egy teszt otthon is kimutatja, két hetes késésnél. Én tuti csináltam volna egyet.

A pasimmal pettingeltünk, és úgy ment el, hogy a kezére kerülhetett ondó, de egy zsepivel letöröltük. Aztán az ujjával belém hatolt, így lehetek terhes?

Legjobb válasz: Szerintem kizárt, mi is ettõl féltünk régebben a barátommal, de nem hiszem, hogy lehetsz, hiszen letöröltétek.

Szerintem kizárt, mi is ettõl féltünk régebben a barátommal, de nem hiszem, hogy lehetsz, hiszen letöröltétek.
És ráadásul a szabad levegön nem élnek meg tovább a spermák.

Teherbe eshetek úgy, hogy ha a barátommal pettingeltünk, és lehet, hogy olyan lett a keze, de nem biztos, de az tuti, hogy letörölte, aztán eltelt fél óra vagy egy óra, és megujjazott, de nem dugta be teljesen az ujját, csak egy kicsit?

Legjobb válasz: Hát nem tudom mi történt,alapjában véve én is meg a barátom is borzasztó óvatos emberek vagyunk,másfél éve után még nem fekküdtünk le,és már 20-ak vagyunk,so még szûz vagyok,az cs*ne be ha szüzen teherbe esnék,ennyire nem lehetek szerencsétlen.Remélem nme lesz baj,mert lehet több is volt mint 1óra,addig már mindent csinált a kezével,kint is volt a friss levegõn,cigizett,simizett,so nem sok rá az esély,hogy teherbe estem,de azért én elég parázós vok,kössz a válaszokat

A kérdező hozzászólása: Hát nem tudom mi történt, alapjában véve én is meg a barátom is borzasztó óvatos emberek vagyunk, másfél éve után még nem fekküdtünk le, és már 20-ak vagyunk, so még szûz vagyok, az cs*ne be ha szüzen teherbe esnék, ennyire nem lehetek szerencsétlen.Remélem nme lesz baj, mert lehet több is volt mint 1óra, addig már mindent csinált a kezével, kint is volt a friss levegõn, cigizett, simizett, so nem sok rá az esély, hogy teherbe estem, de azért én elég parázós vok, kössz a válaszokat
Szerinted?
Lehetnétek felelõsségteljesebbek is! Azért mert most vagy fiatal, még használhatnád az eszed... Szerintem nem vagy terhes, de tesztet vegyél. Ha terhes vagy mit akarsz csinálni egyébként?
Igen, teherbe eshetsz! Bár hozzá tartozik, hogy kicsi az esélyetek. Ha letörölte, az már jó, bár fõleg azért, mert szabad levegõn egészen hamar elpusztulnak a spermiumok...és ugye, ha nem volt a hüvelyedben a keze, az is jó. Meg a ciklusodra is visszaemlékezhetnél, hogy épp hol jártál... A lényeg: az ember nem esik ám olyan könnyen teherbe;) Ne parázz! Viszont a magad megnyugtatására vegyél egy tesztet, de tudjad, hogy az az esemény utáni 12-14. naptól mutat, a beágyazódástól ennyi idõnek kell eltelni a megemelkedett progeszteronszintig. 2 teszt 4 nap különbséggel már kb 100% ;) Uh csak nyugi...

Pettingeltünk a barátommal, úgy hogy péniszével simogatott ott alul. Teherbe eshettem?

Pettingeltünk a barátommal,úgy hogy péniszével simogatott ott alul? Tehát nem helyezte a péniszét a hüvelyembe, és miel?tt elment abbahagytuk a pettingelést. Ett?l nem eshettem teherbe?

Legjobb válasz: Igen,kicsi rá az esély,de igen.Ha váladék került a péniszébõl a hüvelyedbe,akkor igen.Hiszen ebben a váladékban lehetnek spermiumok.

Igen, kicsi rá az esély, de igen.Ha váladék került a péniszébõl a hüvelyedbe, akkor igen.Hiszen ebben a váladékban lehetnek spermiumok.
Van rá esély, de nagyon csekély. Ne hagyjatok magatoknak egy kicsi esélyt sem, ha nem szeretnétek gyereket!

12 napja késik a havim, terhes nem vagyok mivel nem feküdtünk le a barátommal csak pettingeltünk és azt is úgy, hogy először nekem csinálta. Lehet azért, mert átváltottam másik sportra ami talán intenzívebb? Vagy mért késhet?

Legjobb válasz: Bármi miatt késhet. Akár a sport miatt, akár valamit változtattál az étrendeden, bármi kis változástól, ami neked fel sem tûnik, de a szervezetednek igen. De lehet komolyabb hormonprobléma is, ciszta is, vagy bármi betegség. Épp ezért, mivel ezt nem tudjuk mi megállapítani, ajánlatos elmenni dokihoz kivizsgálásra, nehogy nagyobb legyen a baj!!!!

Bármi miatt késhet. Akár a sport miatt, akár valamit változtattál az étrendeden, bármi kis változástól, ami neked fel sem tûnik, de a szervezetednek igen. De lehet komolyabb hormonprobléma is, ciszta is, vagy bármi betegség. Épp ezért, mivel ezt nem tudjuk mi megállapítani, ajánlatos elmenni dokihoz kivizsgálásra, nehogy nagyobb legyen a baj!!!!

Pettingeltunk a baratommal ezt kovetoen par nap mulva megjott mostanaban erosen feszul a mellem, nem ugy; ahigy menstruacio elott szokott, sokkal jobban, es kicsit a hasam is faj.2 het van meg hogy ujra megjojjon. Lehetek terhes?

Legjobb válasz: Jártál az általános iskola 8. osztályába, igaz? Ott tanították, hogy a terhességhez kell egy petesejt a te részerdõl, meg egy hímivarsejt a srác részérõl, és ennek a kettõnek találkoznia kell TEBENNED. Anyám... Amúgy meg feltalálták a terhestesztet.

Jártál az általános iskola 8. osztályába, igaz? Ott tanították, hogy a terhességhez kell egy petesejt a te részerdõl, meg egy hímivarsejt a srác részérõl, és ennek a kettõnek találkoznia kell TEBENNED. Anyám... Amúgy meg feltalálták a terhestesztet.
Vegyél egy tesztet és ha nem jön meg idõben, csináld meg. Szerintem nem vagy terhes, de biztos ami tuti...
Ha más nem történt akkor kizárt h terhes légy. De bocsáss meg ha ennyire butus vagy akkor nem pettingelni hanem kicsit olvasgatni kéne.

Félek. Nem lehettem-e terhes? Egyik nap a barátommal pettingeltünk. A nemi szerve nem volt a hüvelyembe, csak úgy élvezett el, hogy közbe az én nemi szervemhez dörzsölte.

Nem hiszem hogy ett?l teherbe lehet esni, mert a pasi nem oda élvezett, hanem rám, de akkor is.

Legjobb válasz: Semmi baj nem lehet ha nem ment a hüvelyedbe a sperma

Semmi baj nem lehet ha nem ment a hüvelyedbe a sperma
nem vagy terhes. ha rád élvezett akkor nem lehetsz az.
nem vagy az, nyugi.
A nemi szervedhez dörzsölte? Hát kicsi az esély. De ne dörgölje oda ha nem akartok babát. A fõkérdésben odadörzsölte, aztán a részletezésben már rád? Ezt így nem értem. Ha a nemi szervednek dörzsölte, akkor van pár százalékos a kockázat, ha rád élvezett és nem érintkezett a nemi szerveddel (hüvelybejárattal), akkor 0.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!