Találatok a következő kifejezésre: Petting során terhes (2 db)

Petting során lehetek terhes?

ez még február 6án történt.pettingeltünk de nem hiszem hogy rákerült el?váladék az ujjára.mert miután elélvezett utána már nem nyúlt hozzám. egyébként azóta már 3szor megjött és 4-5 napig tartott mire teljesen elmúlt. mekkora az esélye így a terhességnek? (16 éves lány)

Legjobb válasz: Így semennyi! Jó, hogy odafigyeltek az ilyen dolgokra!

Így semennyi! Jó, hogy odafigyeltek az ilyen dolgokra!
Én is ilyen helyzetben vagyok. Mi is februárban, de nekem nem ment el a barátom. Nekem azóta 2szer jött meg, de most 2 napja késik. Drukkoljunk egymásnak és bízzunk abban, hogy megjön a "várva várt" mensi. Bár remélem nem vagyunk terhesek. Bízzunk!
biztos hogy nem vagytok terhessek!egy kis simogatástól nem is lesz ahhoz sex kell!!!!!!
nem vagy terhes.
így semmi esélyed a terhességre
A kérdező hozzászólása: köszi mindenkinek:) és drukkolok neked hogy te se legyélaz:) ha gondolod írj privit és beszéljünk

1-jén a párommal "arra" került a sor volt petting meg minden de nem volt nálunk gumi ezért még időben abbahagytuk az egészet.Lehetséges, hogy terhes vagyok?

Másnap megjött a mensim, azóta eltelt 10 nap és hányingerem van,aranyerem is kijött,fáj az alhasam, félek hogy terhes vagyok!elseje óta idegeskedek mert tesztelni még nem érdemes a köv.mesimig pedig még több mint 2 hét van.

Legjobb válasz: ha terhes is lennél ilyen hamar nincsenek még tünetek,meg az aranyér én úgy tudom nem tünet,ha nem jön meg a mensid akkor idegeskedj,mert viszonz ha mindíg ezen jár az agyad akkor a tested is tud produkálni tüneteket

ha terhes is lennél ilyen hamar nincsenek még tünetek, meg az aranyér én úgy tudom nem tünet, ha nem jön meg a mensid akkor idegeskedj, mert viszonz ha mindíg ezen jár az agyad akkor a tested is tud produkálni tüneteket
szerintem nem vagy terhes. Kevés az az ember aki a mensi elõtt esik teherbe meg külömben nem jönnek a tünetek ilyen gyorsan ha félsz menj dokihoz akár holnap az majd megmondja.
az elsõ válaszoló vagyok, a lényeget lehagytam, hogysztem sem vagy terhes:-) ne izgulj mert annál rosszabb:-)
A kérdező hozzászólása: Próbálok megnyugodni, mert tudom hogy az idegeskedés miatt és késhet majd ha nem vagyok terhes de már nem tudom mivel nyugtassam magam....remélem nem lesz baj és nem vagyok terhes:) köszönöm a válaszokat


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!