Találatok a következő kifejezésre: Peteérést érezhetek-e, terhesség esetén (2 db)

Peteérést érezhetek-e, esetleges terhesség esetén?

Amennyiben a probálkozás alatt teherbeesek, de még túl korai megállapítani a terhességet, a peteérést érezhetem-e?

Legjobb válasz: Ha nagyon érzékeny vagy, akkor kis szúrkálásokat lehet érezni peteérés során. De megváltozik PÉ-kor a méhnyákod állaga is.

Ha nagyon érzékeny vagy, akkor kis szúrkálásokat lehet érezni peteérés során. De megváltozik PÉ-kor a méhnyákod állaga is.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ. De ezt akkor is érezhetem, ha már terhes vagyok. Vagyis van peteérés terhesség esetén? 30 napos vagyok, az orvosom 13-15napra mondta a peteérést. 1.2.3-án probálkoztunk, és szerintem most van peteérésem. Legalább is a jelekbõl azt hiszem. Már 8 hónapja probálkozunk.
terhesség alatt nincs peteérés, a hormonok megakadályozzák, pontosabban a progeszteron nem engedi újabb tüszõ repedését.. ahogy tudom...
figyelj ha ennyire nm vagy tisztában a dolgokkal h mi történik a testeddel, vegyél elõ vmi biosz könyvet... ha teherbe estél, 9, vagy akár több hónapig Nincs peteérés!
http://www.vital.hu/terhesseg_szules_iker Igenis lehetséges terhesség alatt a peteérés.

Peteérés mellet lehet gyomorémelygésem? Terhesség esetén érezhetek-e peteérést, fehérfolyást?

3 napja van fehérfolyásom, és érzem, hogy valami nincs rendben. Mell érzékenység- hasgörcs tipikus peteérés. Viszont émelyeg a gyomrom is. Egészséges vagyok, tehát nem baci miatt! Tegnap is voltunk együtt a párommal, reménykedek, hogy végre sikerül.

Legjobb válasz: Van aki az elsõ naptól rosszul van, de a mellfeszülés kb az elmaradt mensi idején jelentkezik. Hamost lenne peteérésed akkor kb 15 napotvárnod kell és ha nem jön meg akkorterhességi tesz . 3-4 hét múlva már a doki is meg tudja mondani, ha nem uh-n akkor vízeletbõl vagy vérbõl.szia

Van aki az elsõ naptól rosszul van, de a mellfeszülés kb az elmaradt mensi idején jelentkezik. Hamost lenne peteérésed akkor kb 15 napotvárnod kell és ha nem jön meg akkorterhességi tesz . 3-4 hét múlva már a doki is meg tudja mondani, ha nem uh-n akkor vízeletbõl vagy vérbõl.szia
Gyomorégésnek semmi köze a peteéréshez. Lehet, hogy túl sok savas ételt ettél, és ettõl van.
A kérdező hozzászólása: Gyomorémelygés= hányinger! De azért köszönöm a választ!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!