Találatok a következő kifejezésre: Peteéréstől hányadik van (2 db)

Peteéréstől hányadik napon van a beágyazódás?

Legjobb válasz: Kb 1 hétre rá.

Kb 1 hétre rá.
Mindenkinél más lehet. Tarthat 4-11. napig is.

Ha megtörténik a beágyazódás, az a peteéréstől kb hanyadik napon lehet? És mindenkinek van 1-2 csepp vér?

Legjobb válasz: fogantatástól kb. 10-14 nap a beágyazódás és nem jár mindenkinél vérzéssel.

fogantatástól kb. 10-14 nap a beágyazódás és nem jár mindenkinél vérzéssel.
kb. 7-12 nap, és nincs mindenkinél. Nekem terhességembõl egyszersem volt.
A fogantatást követõen 7 napig vándorol a megtermékenyült petesejt, és a fogantatástól számított 7 nap múlva megkezdõdik a beágyazódás, ami 5 napig tart, tehát a 12. napon fejezõdik be. A vér, barnázás nem törvényszerû, nagyon sok mindenkinek nincs ilyen tünete. A legbiztosabb a teszt, ami kimutatja, hogy terhes vagy-e.
Ha van lehetõséged rá, olvasd el a Gyermek születik címû könyvet, ott napról napra leírják és fotókkal illusztrálják mi történik a fogamzást követõen. Nagyon jó könyv, érdemes beszerezni.
nekem nem volt vér egyáltalán.
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat. Csak azért kérdeztem ezt a barnázás, vagy vérzés dolgot, mert egyre többször olvasom, hogy van. NEkem meg nincs.( És sajna mindig szinte várom, mert akkor reménykedhetnék.
Szerintem a vér és a barnázás miatt ne aggódj! Én azért aggódtam, mert volt, azt hittem, hogy biztosan meg fog jönni:) Nem fontos, hogy legyen!
Ne várd a barnázást vagy vérzést, az a jobbik eset, ha egyáltalán nem tapasztalsz ilyet, nekem egy csepp sem volt.
A kérdező hozzászólása: azért gondoltam, hogy jó ha van, mert ez is egy jelzés hogy talán befúrta magát a csepp. de akkor inkább örülök. Nekem még soha nem volt. Pedig már várjuk egy ideje a babát.(

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!