Találatok a következő kifejezésre: Peteérésre utaló vannak (13 db)

Hát ezek elég egyértelmû jelei a peteérésnek. Akkor hát hajrá!
Ez bizony ovulacio!!!
Attól hogy még peteérésed van, egyszer sem biztos hogy meg is reped a tüszõd. Ezt a dokim mondta. Remélem tévedhet! :) Sok sikert!!!
Ha ezek után tartósan magas (36.8-37.4) marad a reggeli hõmérsékleted, akkor ovuláció volt. És igen ovuláció nélkkül is lehet sajnos ezeket a tüneteket tapasztalni. 6 hetes kismami

Peteérésre utaló tüneteim vannak (nyúlós ragacs), de a hőmérsékletem 36.2 volt ma reggel. Eddig nem nagyon mértem, csak kíváncsiságból. Van rá esély?

Múlthét óta szorgoskodunk.Van rá esély hogy terhes leszek ilyen alacsony h? mellett?

Legjobb válasz: Mindenre van esély. Én úgy lettem terhes, hogy gyógyszer mellett ultrahanggal ellenõrizték a peteérésemet, és abban a hónapban nem talált tüszõt a doki. Amúgy az sem mindegy, hogyan méred a hõdet. Rögtön ébredés után, de még mielõtt kikelsz az ágyból. És ne a hónod alatt, inkább szájban vagy hüvelyben érdemes. Ha naponta méred, akkor látszik, hogy félidõben leesik majd másnap rögtön másnap megemelkedik, legalább fél fokot. Vagyis amit te mértél, lehet hogy pont a tüszõrepedés elõtti napon lévõ leesés volt :)

Mindenre van esély. Én úgy lettem terhes, hogy gyógyszer mellett ultrahanggal ellenõrizték a peteérésemet, és abban a hónapban nem talált tüszõt a doki. Amúgy az sem mindegy, hogyan méred a hõdet. Rögtön ébredés után, de még mielõtt kikelsz az ágyból. És ne a hónod alatt, inkább szájban vagy hüvelyben érdemes. Ha naponta méred, akkor látszik, hogy félidõben leesik majd másnap rögtön másnap megemelkedik, legalább fél fokot. Vagyis amit te mértél, lehet hogy pont a tüszõrepedés elõtti napon lévõ leesés volt :)
Csatlakozom az elõttem szólóhoz. De miért nem használsz ovulációs tesztet? Drukkolok!
Nekem alig érte el a 36 fokot és most terhes vagyok! Persze lehet, hogy nem volt jó a hõmérõ?!:)

Lassan több hónapja abbahagytam a szoptatást, de még nem jött meg. Viszont több mint egy hete fáj az alhasam, folyamatosan peteérésre utaló jelek vannak, csak erősebbek a szokásosnál. Te jártál már így?

Elég kellemetlen, már jó lenne ha elmúlnának ezek a tünetek.

Legjobb válasz: szoptatás abbahagyása után fél évig normális ha nem jön meg(álítólag).nekem sem jött meg utána.nekem 5 hónapra rá jött meg ugy,hogy elkezdtem szedni a fog.gátlót és az meghozta.hogy tüneteim voltak e arra már nem emlékszem sajnos,lassan már 1 éve volt.ha aggódsz csinálj egy tesztet hogy nem vagy e terhes(én azt tettem),majd menj el a dokihoz.nekem egyszerûen nem vastagodott meg a nyálkahártyám és nem volt mi leváljon igy nem véreztem.

szoptatás abbahagyása után fél évig normális ha nem jön meg(álítólag).nekem sem jött meg utána.nekem 5 hónapra rá jött meg ugy, hogy elkezdtem szedni a fog.gátlót és az meghozta.hogy tüneteim voltak e arra már nem emlékszem sajnos, lassan már 1 éve volt.ha aggódsz csinálj egy tesztet hogy nem vagy e terhes(én azt tettem), majd menj el a dokihoz.nekem egyszerûen nem vastagodott meg a nyálkahártyám és nem volt mi leváljon igy nem véreztem.
A kérdező hozzászólása: Nem azért aggódok, hogy terhes vagyok-e, (csak felismerném a tüneteket, meg védekezünk is) hanem csak egyszerûen érzem, hogy "próbálkozik" a szervezetem. Közben pedig a tüszõrepedés nem történik meg. Szurkálnak a petefészkeim, van, hogy az egész alhasam fáj. Meg van az arra jellemzõ folyás, az is több, mint egy hete... alapesetben ezek a tünetek 1-2 napig szoktak lenni.
Az én dokim szerint a szoptatás befejezése után 3 hónapon belül meg kell jönnie, ha nem jön meg, akkor valami hormongond van, és meg kell nézni. Mikor hagytad abba a szoptatást? Én 1 hónapja, még nem jött meg, de nekem is sokszor fáj a hasam, mintha meg akarna jönni, mintha peteérésem lenne, de semmi. Elsõ babám szoptatás-befejezése után is 2 hónappal jött meg, de akkor nem voltak ilyen fájdalmaim. Most várok még, hogy mi lesz, kíváncsi vagyok, mikor fog megjönni.
Szia! Velem ugyan ez van, megvannak ezek a tünetek, csak én még szoptatok, de a múlt hónapban megjött. Most valahogy nem akar megjönni, már tesztet is csináltam, persze - lett.
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! 2 hónap, nem tudom pontosan, de kb. annyi ideje hagyhattuk abba. Ha letelne a 3 (bár remélem nem fog), akkor megyek dokihoz. Ugyanaz van most is, ebben a pillanatban is úgy szurkál az oldalam. Nem irigylem azt aki minden hónapban érzi a peteérést. Ezek szerint nem vagyok egyedül. Nektek is biztos ez van, ezek szerint több idõ kell, hogy helyreálljon a szervezet, mint gondoltam
Nem lesz késo.Huzzatok bele:) .Sok sikert!
Nálam a peteérésre utaló folyás 2-3 napig tart. (A peteérés amúgy sem egy nap az egy folyamat.) Ilyenkor a legnagyobb az esély a babára. Hajrá!
Utolsó vagyok. Ha megszûnik a folyásod, akkor pár napig "szárazság" jön. Elvileg akkor tudhatod, hogy volt ovulációd. Mert ritkán ugyan de elõfordul, hogy hiába van peteérés nem tud kiszabadulni tehát nincs tüszõrepedés (ovuláció).

Milyen folyásotok van peteéréskor? Vagy milyen tünet utal arra?

Legjobb válasz: Peteéréskor tojásfehérje-szerû, sok, akár 10 cm-re is (két ujjad között) nyújtható a nyák. Van akinek nyákdugó is távozik, illetve sokan éreznek ún ovulációs fájdalmat - ez nem tudom milyen lehet, nekem még sosem volt!

Peteéréskor tojásfehérje-szerû, sok, akár 10 cm-re is (két ujjad között) nyújtható a nyák. Van akinek nyákdugó is távozik, illetve sokan éreznek ún ovulációs fájdalmat - ez nem tudom milyen lehet, nekem még sosem volt!
Terhességem elõtt nyújtahtó volt, ahogy az elõzõ írt, mióta megszületett a babám, azóta krémes, de erõs ovu fájdalmam van...
A kérdező hozzászólása: http://www.google.hu/imgres?imgurl=http://www.otthona.net/se.. ( Ha ilyenem van akkor mehet a szex???
A kérdező hozzászólása: Ez nem az én képem! :D A képnél az van írva, h ovu elõtt 5 nappal. Ha ilyenem van akkor van PÉ-m? Vagy majd rá 5 nap mulva???
Nekem csak aznap van tojásfehérjés nyákom , és nem is ennyire látványos azaz kevesebb. Ki kell tapasztalnod saját magad, mert ez egyéni. Sajnos nem papírforma szerint mûködünk. Azt tanácsolom neked hogy, kétnaponta szex, az ideális a babásodáshoz.

Múlt hónapban elmaradt a vérzésem. (volt már ilyen). Lehetséges az hogy közben volt egy spontán peteérésem és azért nem jött meg még mindig? 5napja teszteltem negatívat. De tünetek vannak amik esetleg babára utalnak!

Esett valaki így teherbe????Hogy nem volt rendszeres menstruációja???

Legjobb válasz: Az is lehet, hogy a rendes peteérésed csúszott el, szóval akár lehetsz így is terhes természetesen. De pár naponta tesztelj újra, és kiderül, kár így találgatni, a tünetek meg nem mérvadóak.

Az is lehet, hogy a rendes peteérésed csúszott el, szóval akár lehetsz így is terhes természetesen. De pár naponta tesztelj újra, és kiderül, kár így találgatni, a tünetek meg nem mérvadóak.
Amikor peteérés van, akkor van menzesz is, akkor nincs menzesz, amikor bab lett a peteérésbõl!!! Ha negatívat teszteltél, akkor sajnos nem baba lesz, hanem a hormonjaid vagy esetleg nincsen rendes peteérésed!! Menj el egy nõgyógyászhoz kivizsgáltatni magad!!
Bocs nem bab, hanem baba!!
barátnöm igy esett teherbe. A 6 héten tudta meg amikor elment dokihoz hogy adjon neki fogamzásgátlót mert unja hogy hol megjön hol nem. Megvizsgálta az orvos és közölte hogy kb 6 hetes terhes. Nem is tudták hogy mikor fog pontosan születni. Elöbb is jött 3 héttel mint tippelték. Viszont igy hogy negativat tesztletél nem valószinü hogy azért nem jön meg mert baba van a dologban. Érdemes lenne elmenni orvoshoz hogy mitöl vannak ezek az elmaradt vérzések. általában hormonális probléma és amig az van addig kicsi az esély a babára.
Szia! Én is hormongondra tippelnék! Nekem is volt ilyen, de van akinek viszonylag könnyen tudnak segíteni teherbe esni. Nyilván így is teherbe lehet esni, de ha nem szertnél, akkor a gyógyszer a tuti ilyenkor. A nõdoki tud segíteni, ne izgulj:)

Mit jelent ez (lent), most akkor van peteérés bogyószedéskor, vagy nincs? A gátolja szó nem arra utal, hogy nincs?

"a fogamzásgátlók gátoljak a peteerest, a fogantatást és a beágyazódást

Legjobb válasz: De természetesen kiiktatja. Nincs peteérés bogyószedés alatt, ha lenne, akkor nem lenne ilyen magas a Pearl-indexe.

De természetesen kiiktatja. Nincs peteérés bogyószedés alatt, ha lenne, akkor nem lenne ilyen magas a Pearl-indexe.
A kérdező hozzászólása: honnan veszed, hogy szedek fogamzásgátlót? vagy pl. azt, hogy szexelek? Arról kérdeztem, hogyan mûködik, ennyi.
A kérdező hozzászólása: kinek a mije nem lenne ilyen magas??
Azt mutatja, mennyire megbízható az adott fogamzásgátló eszköz. Ha még ennyit se tudsz, a szexre is éretlen vagy.
http://szexologia.blog.hu/2007/09/03/pearl_index_fogamzasgat.. A Pearl-index jelzi azt, hogy mennyire megbízható egy fogamzásgátlási módszer.
Arrogáns vagy. Használj guglit. Az nem kérdez vissza.
A kérdező hozzászólása: nem vagyok arrogáns, csak utálom, hogy ki sem derül a kérdésbõl, amit feltételezel, de rögtön el kell ítélni a kérdezõt

Azt olvastam valahol hogyha valakinek a peteérés után ugrándozik a hője le-fel az sárga test elégtelenségre utal. Tényleg az lehet? Nekem is ugrált múlt hónapban, vagy más oka van? Vagy ez normális így?

http://www.ciklus.hu/images/diagramok/498ee26120a354a32a7bfa..

Legjobb válasz: Az utal sárgatest elégtelenségre, ha a luterális fázisod kevesebb, mint 14 nap. Tehát ha a pé-tõl számított 14 napon belül megjön. Ha csak ugrál a hõ az nem baj, csak ne essen a cover alá, mert az nem jó, az utalhat rá. Neked ahogy a görbédet néztem pont 14. napon jött meg, ez egy teljesen normális (sajnos baba nélküli) ciklus.

Az utal sárgatest elégtelenségre, ha a luterális fázisod kevesebb, mint 14 nap. Tehát ha a pé-tõl számított 14 napon belül megjön. Ha csak ugrál a hõ az nem baj, csak ne essen a cover alá, mert az nem jó, az utalhat rá. Neked ahogy a görbédet néztem pont 14. napon jött meg, ez egy teljesen normális (sajnos baba nélküli) ciklus.
A kérdező hozzászólása: Igen sajnos baba nélküli ciklus volt.De remélem a következõ már babás lesz.:) Nagyon köszönöm a válaszodat!!!

Úgy el vagyok keseredve! Menzis érzésem van minden tünet arra utal hogy megjön a menzim de ez már a 35. nap és volt peteérésem?

doki nézte és volt peteérés de akkor miért késik?

Legjobb válasz: Nem hõmérõztél reggel? (nyelv alatt 5 percig, higanyos mérõvel) ha magasabb a szokottnál, akkor magas a progeszteronszinted, ami jelentheti a terhességet. Az, ha "megjön érzésed" van, a terhességet is jeletheti, nekem is végig az volt, fájtak a petefészkeim, a melleim, a fejem. Ha már 35 napja nem jött meg, akkor lehet, hogy érdemes lenne reggel egy tesztet csinálni. A bizonytalanságnál a biztos rossz tudása is jobb! Ha meg (kívánom) mégis kopogtat a gólya, akkor fontos, hogy mielõbb tudj róla, hogy kaphass hormont, ha netán kevés. Én többek között e miatt vetéltem el, hogy a doktornõ nem küldött el laborra, azt két héttel késõbb, amikor már a magánklinikai rendelésre adott idõpontot, tervezte. Csak a progeszteron szintem eléggé alacsony, mint ahogy azt utána kivizsgálták, így szegény kis magzatomnak esélye sem volt. Ezért fontos, hgy minél hamarabb megtudd a tényeket!Drukkolok, sok sikert! :)))

Nem hõmérõztél reggel? (nyelv alatt 5 percig, higanyos mérõvel) ha magasabb a szokottnál, akkor magas a progeszteronszinted, ami jelentheti a terhességet. Az, ha "megjön érzésed" van, a terhességet is jeletheti, nekem is végig az volt, fájtak a petefészkeim, a melleim, a fejem. Ha már 35 napja nem jött meg, akkor lehet, hogy érdemes lenne reggel egy tesztet csinálni. A bizonytalanságnál a biztos rossz tudása is jobb! Ha meg (kívánom) mégis kopogtat a gólya, akkor fontos, hogy mielõbb tudj róla, hogy kaphass hormont, ha netán kevés. Én többek között e miatt vetéltem el, hogy a doktornõ nem küldött el laborra, azt két héttel késõbb, amikor már a magánklinikai rendelésre adott idõpontot, tervezte. Csak a progeszteron szintem eléggé alacsony, mint ahogy azt utána kivizsgálták, így szegény kis magzatomnak esélye sem volt. Ezért fontos, hgy minél hamarabb megtudd a tényeket!Drukkolok, sok sikert! :) ))
a doki melyik napodon mondta hogy látja a peteérést? mert onnan 14 napra nem várd.. ha meg késik miért nem tesztelsz?
Szia, én a helyedben tesztelnék, Én 1 nap késés után csináltam is és pozitív lett gabrielle tesztel.Drukkolok
A kérdező hozzászólása: nekem már csináltak vérvételt mivel mostlenne átjárhatósági vizsgálatom. és 13. nakörül volt pém. de ha van pém 31 napra vagy 30 ra jött mindig meg.
Szia! A körülményeket olvasva, itt lenne az ideje a tesztelésnek reggeli elsõbõl! :) Drukkolok! Majd írd meg az eredményt!
A kérdező hozzászólása: nem szeretnék 1000ft ot pazarolni tesztre mert dokihoz ugyis elkell mennem.
Hát pedig ha összejön a baba, amit szívbõl kívánok, akkor ennél sokkal többet kell majd "elpazarolnod". Ha már ezt is pazarlásnak veszed, akkor biztos, hogy szeretnéd ezt a babát?
A kérdező hozzászólása: utolsó!!!mi már évek óta probálkozunk és nemtudod elképzelni sem hogy mennyit költöttem tesztekre!és tudod már beleuntam ebbe és inkább várok minthogy kdobjak ennyi pénzt.
Utolsó vagyok! Sajnos el tudom képzelni, mert már mi is majdnem két éve próbálkozunk a tesóval. Az elsõ is csak egy év után jött össze, közben volt 2 vetélésem. Pont ezért lenne fontos neked is, hogy minél elõbb tudjál a terhességrõl, mert nálam az volt a baj, hogy nem mentem elég korán és nem tudott a doki terhességmegtartó gyógyszert írni. utána már mondta, hogy ha 4 napot késik, csináljak tesztet és azonnal menjek.

Mi lehet az oka hogy ebben a honapban alig van nyákom? Lehet hogy nem volt peteérésem? A höm viszont, arra utal hogy volt.

Legjobb válasz: Légyszi tedd fel a görbid, hogy elemezhessük. Ez nagyon kevés info.

Légyszi tedd fel a görbid, hogy elemezhessük. Ez nagyon kevés info.
A kérdező hozzászólása: Ime a görbém:hozzá teszem, hogy alig tudtam meghatározni, hogy volt-e egyáltalán folyásom vagy nem, talán egy ici-pici krémes volt.A tojásfehérje is csak egy pici volt.Sajnos ez az 1.görbém amit igy vezetek, igy nem tudok megmutatni régebbit, de az biztos hogy ilyen száraz honapom még nem volt.http://www.ciklus.hu/images/diagramok/97c82873775ed0b65bdbb1..
A kérdező hozzászólása: Még azt hozzá teszem hogy most mértem elöszõr szájban, azelõtt mindig hüvelybe szoktam mérni, és a két mérési hely közt kb.0.8-1 celsius fok különbség van.Tehát hüvelyben magasabb.
Szinte majdnem 100%-ban mondhatom, hogy a 17 cn-on volt péd, ez nagyon eggyértelmûen látszik. Nekem sem szokott lenni olyan elönt nyákom soha. ugyhogy biztos volt péd és ugy nézem tüszõrepid is. Nyugi a 18-as is jó helyen van.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!