Találatok a következő kifejezésre: Peteéréskor milyen tünetek (10 db)

Megérezni a peteérést? Milyen "tünetei" vannak?

Legjobb válasz: Nekem szúrt a petefészkem, meg olyan nyúlos, sárgás pici folyásom volt. Orvosom szerint ilyenkor kell próbálkozni. Nekünk sikerült. De lehet kapni a patikában úgynevezett LH tesztet, ami kimutatja a peteérést. 21 hetes kismami

Nekem szúrt a petefészkem, meg olyan nyúlos, sárgás pici folyásom volt. Orvosom szerint ilyenkor kell próbálkozni. Nekünk sikerült. De lehet kapni a patikában úgynevezett LH tesztet, ami kimutatja a peteérést. 21 hetes kismami
van, aki megérzi van aki nem. én megérzem a bal petefészkem szúrkál, és jobb ülni mint állni, néha össze is görnyedek, mert elég kellemetlen.
En is megereztem, szuro erzes volt, este, de hajnalban meg inkabb ereztem, fel is ebredtem. Furi volt, mert elotte jo evtizedik gyogyszert szedtem, nem is emlekeztem ra, h ennyire megerezheto. Persze mellette lh-teszteltem, ez dupla bizonyossagot adott. Most 16 hetes vagyok, szoval peteereskor huzzatok bele :)

Lányok peteéréskor milyen tüneteket éreztek?

Eddig nem szoktam figyelni a középid?t,lehet hogy azért t?nik fel,de tegnap és ma enyhe alhasi fájdalom van,olyan mintha talán megjönne? van ilyen?ja és feszül az alhasam.

Legjobb válasz: Hátul a keresztcsontom le akar szakadni. Néha menstruációs görcs-szerû.

Hátul a keresztcsontom le akar szakadni. Néha menstruációs görcs-szerû.
Enyhe menstruációs fájdalom, derékfájás.
Derékfájás, hasfájás, petefészek fájdalom, haspuffadás, mindjárt megjön érzés, szexéhség
Nekem krémes folyásom volt, 2 napig is.
Tojásfehérjeszerû folyás, szexéhség. Semmi más.
böfolyás, sexelhetnék, néha érzékeny a mellbimbom, és aznap csak egy napig szurkál az egyik oldalon a petefészkem..ja és elindul felfelé a hö..
A kérdező hozzászólása: szexéhség az természetes? mert én is észre vettem!
Nekem kellemetlen leülni, és fáj a mellbimbóm.
Nekem olyan érzésem volt, mintha feszült volna a petefészkem, fájt a derekam, fájt a mellbimbóm, a "rossz szagoktól" elkezdtem öklendezni.

Milyen tünetei lehetnek annak, akinek nincs peteérése?

Akinél ilyen probléma van/volt, hogy jött rá? (rendszertelen ciklus; van tojásfehérjeszer? nyák vagy nincs; vagy ennek nincs köze hozzá?)

Legjobb válasz: Szia! Mérd minden reggel a hõmérsékletedet, ha kétfázisú vagyis a ciklus elsõ felében alacsony a hõd, a második felében pedig megemelkedik a hõmérsékleted, akkor van peteérésed.

Szia! Mérd minden reggel a hõmérsékletedet, ha kétfázisú vagyis a ciklus elsõ felében alacsony a hõd, a második felében pedig megemelkedik a hõmérsékleted, akkor van peteérésed.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, az lesz!

Mi az a nyák? Milyen tünetek vannak ha peteérésem van amikor rá kell figyelni és csinálni 1000-el?

Legjobb válasz: Ez egyen fuggo. En pl. megerzem az ovulaciot teszt nelkul is, mert szur olyankor a petefeszkem. Amugy a nyak tojasfeherje szeru, nyulos, amikor peteérés van. A nyák az, ami a méhszájnàl termelodik. Lehet ragacsos, kremszeru, vizes, tojasfeherje jellegu.... (Bocsi, ha nem adok biologiai megofgalmazast.) Peteérésnél lehet a mell is érzékeny. Szerintem vegyél ovutesztet vagy PG/53 torpemikroszkopot, azzal be tudod loni,hogy mikor ovulalsz. Nekem mindketto bevalt, bar a mikroszkopot sokan szidjak. Szerintem csak ki kell tapasztalni.

Ez egyen fuggo. En pl. megerzem az ovulaciot teszt nelkul is, mert szur olyankor a petefeszkem. Amugy a nyak tojasfeherje szeru, nyulos, amikor peteérés van. A nyák az, ami a méhszájnàl termelodik. Lehet ragacsos, kremszeru, vizes, tojasfeherje jellegu.... (Bocsi, ha nem adok biologiai megofgalmazast.) Peteérésnél lehet a mell is érzékeny. Szerintem vegyél ovutesztet vagy PG/53 torpemikroszkopot, azzal be tudod loni, hogy mikor ovulalsz. Nekem mindketto bevalt, bar a mikroszkopot sokan szidjak. Szerintem csak ki kell tapasztalni.
általában ha van nyák az peteéréskor van. de nemszaban összekeverni a spermával vagy a nedvességel. a nyák nyúlos mint a gumi.

Terhesség esetén peteérés után egy héttel milyen tünetek lehetségesek?

Legjobb válasz: leggyakrabban még semilyen,a 4.héten szoktak jelentkezni a tünetek.

leggyakrabban még semilyen, a 4.héten szoktak jelentkezni a tünetek.
Kb. akkor lehet a beágyazódás, ha történt megtermékenyülés. Ilyenkor elõfordulhat (persze nem szükségszerû) pecsételõ vérzés.

Összefoglalnátok, hogy peteéréshez viszonyítva nagyjából mikor és milyen tünetekkel éreztétek a beágyazódást?

Legjobb válasz: nekem a fogantatás hónap 22-re esett, és következõ hónap 1-én, tehát 8-9 nap múlva éreztem a begyazódást. Elõször görcsölt a hasam, másnap reggel hasmenésem és hányingerem volt. Másnap délutánra pedig pecsételõ vérzésem. Azt hittem hogy meg fog jönni, de nem jött meg többet :)

nekem a fogantatás hónap 22-re esett, és következõ hónap 1-én, tehát 8-9 nap múlva éreztem a begyazódást. Elõször görcsölt a hasam, másnap reggel hasmenésem és hányingerem volt. Másnap délutánra pedig pecsételõ vérzésem. Azt hittem hogy meg fog jönni, de nem jött meg többet :)
Én semmit nem éreztem.
Kicsit fájt a hasam és 3 napig enyhén pecsételtem.
Nem éreztem semmit. Nekem egyébként sem voltak görcseim sosem. Abból gondoltam, hogy terhes vagyok, hogy nem jött meg. 26 hkm
NEkem peteérés szerû nagyon éles, szúró fájdalmam volt. Nagyon erõs. Azt hittem, eltolódott a peteérésem, nem is értettem. Aztán 10 nap múlva rájöttem, mi volt az :)

Peteéréskor milyen testi tünetek jelentkezhetnek?

Legjobb válasz: Alhasi érzékenység szokott lenni leggyakrabban ill.hüvalyváladék megváltozása(nyúlós lesz).

Alhasi érzékenység szokott lenni leggyakrabban ill.hüvalyváladék megváltozása(nyúlós lesz).
Szia Van aki egyaltalan nem erzi a peteeres idejet, sot legtobb no eszre sem veszi...de van akinel esetleg barnas verzesek is jelentkezhetnek, 1 napig, enyhebb alhasi fajdalmak, kisz szuros erzes bal vagy jobb felen.

Akinek nem voltak peteérés, megtermékenyülés, beágyazódás idején tünetei, milyen a hőgörbéje? Minek köszönhető, ha nincsenek tünetek?

Legjobb válasz: Hát nem tudom, én nagyon profin mértem már az elsõ terhességemnél is meg figyeltem a nyákot, lh teszteztem meg minden ilyesmi és semmit nem mutatott! A görbém összevissza cikkcakkos volt és mégis volt peteérésem majd két terhességem is... úgyhogy én kicsit kételkedem is ebben, szóval elhiszem h van aki ilyen tipikusan mûködik hogy ovuláció elõtt hõesés majd magasan marad stb. de az sem igaz h akinek nem látható ilyen annak TUTI nincs peteérése és esélytelen a babára.

Hát nem tudom, én nagyon profin mértem már az elsõ terhességemnél is meg figyeltem a nyákot, lh teszteztem meg minden ilyesmi és semmit nem mutatott! A görbém összevissza cikkcakkos volt és mégis volt peteérésem majd két terhességem is... úgyhogy én kicsit kételkedem is ebben, szóval elhiszem h van aki ilyen tipikusan mûködik hogy ovuláció elõtt hõesés majd magasan marad stb. de az sem igaz h akinek nem látható ilyen annak TUTI nincs peteérése és esélytelen a babára.
http://www.ciklus.hu/images/diagramok/c806f244d3cdea48a30052.. Nekem sosem volt semmi tünetem, így nem is tudtam mikor van peteérésem, mikor nincs.A lényeg a baba a pocimban:-))
Nekem ugrott eggyet peteéréskor, akkor is akcióztunk, aztán 10-12 nap múlva ujra ugrott a hõm , de visszaállt, majd felment, és ott is maradtt.a mensim késett, majd teszteltem és itt a babó a hasamban 14. hetet kezdtem meg vele.Sok sikert!!!

Milyen jelei, tünetei vannak a peteérésnek? 15. ik napon pici vérezgetés!

Legjobb válasz: az elsõ jel a nyák, amit észre szoktam venni (tojásfehérjéhez hasonló lesz a méhnyaknyák), utána jön a menstruációs görcsszerû fájdalom

az elsõ jel a nyák, amit észre szoktam venni (tojásfehérjéhez hasonló lesz a méhnyaknyák), utána jön a menstruációs görcsszerû fájdalom
nyákos nyúlós folyás és szexéhség...szó szerint.
Szia! Én spec. mérem a hõmet, ha leesik itt az idõ+ ovutesztelek! De tovább is megyek, olyankor görcsöl és szúrkál a petefészkem, átlátszó nyák jelentkezik és pattanásos leszek.
átlátszó folyás.
Nálam is a petefészkem szokott szúrkálni 1-2 napig.
Nyúlós folyás, fáj a mellbimbóm, leesik a hõm, aztán a következõ napon felmegy.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm...sejtettem, hogy valami ilyesmi tünetek lesznek! Akkor ezeket fogom figyelni.
Viszont nem mensi után 14 nappal, hanem a következõ elõtt van 14 nappal. Ugye 28 naposoknál ez pont ugyanaz lehet, de a hosszabb ciklusúaknál késõbb lehet, mint a mensi utáni 14. nap.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!