Találatok a következő kifejezésre: Peteéréskor mennyi testhőmérséklet (2 db)

Peteéréskor mennyi a testhőmérséklet?

Legjobb válasz: Szia! Mindenkinek más az alaphõmérséklete. Tehát nem lehet pontosan megmondani, hogy mennyi peteéréskor. A hõmérõzés módszerhez, legalább egy hónapig folyamatosan minden nap mérned kell a hõmérsékleted, mindig közel ugyanabban az idõpontban, és mindig felkelés elõtt még az ágyban. Ha mindig írod az eredményt , akkor fogod látni, hogy a hõmérséklet a ciklus elején alacsonyabb, majd peteéréskor 2-4 tizeddel emelkedik, ekkor van tehát peteérésed, és abból kiindulva amit most olvastam egy orvosi cikkben, a ciklus végig , ilyen megemelkedett marad a testhõmérsékleted a ciklus végéig. Majd a menzesz idején megint lecsökken,majd a következõ peteérésnél, újra emelkedik. Összegezve, amikor a legmagasabb a testhõmérsékleted a ciklusod alatt, akkor van peteérésed! Sok sikert!

Szia! Mindenkinek más az alaphõmérséklete. Tehát nem lehet pontosan megmondani, hogy mennyi peteéréskor. A hõmérõzés módszerhez, legalább egy hónapig folyamatosan minden nap mérned kell a hõmérsékleted, mindig közel ugyanabban az idõpontban, és mindig felkelés elõtt még az ágyban. Ha mindig írod az eredményt , akkor fogod látni, hogy a hõmérséklet a ciklus elején alacsonyabb, majd peteéréskor 2-4 tizeddel emelkedik, ekkor van tehát peteérésed, és abból kiindulva amit most olvastam egy orvosi cikkben, a ciklus végig , ilyen megemelkedett marad a testhõmérsékleted a ciklus végéig. Majd a menzesz idején megint lecsökken, majd a következõ peteérésnél, újra emelkedik. Összegezve, amikor a legmagasabb a testhõmérsékleted a ciklusod alatt, akkor van peteérésed! Sok sikert!
Szia! Én a ciklus.hu oldalon vezetem a görbém, ahol elõre ki is számítja a rendszer, hogy mikor van ovulációs napod. Ott mindent berögzíthetsz, és ki is nyomtathatod. Nekem bevált, csak sajnos nem maradt meg a baba, de folytatom tovább.
Peteéréskor a hõmérsékleted "leesik" (36, 2-36, 3), alacsonyabb, mint az elõzõ napokon (36, 5-36, 6), illetve a peteérést követõen emelkedni kezd, és magasabb lesz (36, 7-36, 8), mint a peteérés elõtti napokban. Pontos fokokat nehéz mondani, mindenkinél egyéni. Azt is olvastam, hogy a hõmérséklet csökkenés nem mindenkinél látható, viszont az azt követõ emelkedés már igen.

Ha peteérésem volt, viszont a megszakításos módszerrel "védekeztünk", mennyi az esély hogy babám lenne? Babára utalhat testhőmérséklet? Vagy meg kell várnom, hogy megjön-e vagy sem?

Legjobb válasz: A testhõmérsékletbõl csak akkor lehet következtetni dolgokra, ha legalább 3 hónapig minden nap mérsz, tehát úgy nem, hogy most megméred egyszer vagy ilyesmi. Várnod kell a következõ mensesig, mert addig semmivel nem lehet kimutatni, hogy létrejött e a terhesség.

A testhõmérsékletbõl csak akkor lehet következtetni dolgokra, ha legalább 3 hónapig minden nap mérsz, tehát úgy nem, hogy most megméred egyszer vagy ilyesmi. Várnod kell a következõ mensesig, mert addig semmivel nem lehet kimutatni, hogy létrejött e a terhesség.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!